Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

Žmonės skundžiasi, kad ojooo nusipirkus referalų labai sumažėja reklamų skaičius. Sutapimas, ar ten šiaip pastaruoju metu jų mažiau?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 01 28, 12:52)
Žmonės skundžiasi, kad ojooo nusipirkus referalų labai sumažėja reklamų skaičius. Sutapimas, ar ten šiaip pastaruoju metu jų mažiau?

Pastaruoju metu labai sumazejo reklamos...

Man idomu ar kas gavo ismoka po sausio 15 d.tarkim??? Parasykite prasau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 01 28, 13:59)
Pastaruoju metu labai sumazejo reklamos...

Man idomu ar kas gavo ismoka po sausio 15 d.tarkim??? Parasykite prasau.. smile.gif

Paskutine mano ismoka buvo

Jan 21, 2014 Payment From Ojooo Media GmbH Completed
Details Payment From Ojooo Media GmbH 2NB80793GG655441B $42.60 USD
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2014 01 28, 22:28)

Jan 21, 2014    Payment From Ojooo Media GmbH  Completed
Details Payment From Ojooo Media GmbH 2NB80793GG655441B  $42.60 USD

aciu Viola)
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2014 01 28, 23:28)

Jan 21, 2014    Payment From Ojooo Media GmbH  Completed
Details Payment From Ojooo Media GmbH 2NB80793GG655441B  $42.60 USD

Tai Jums pasisekė. Aš nuo sausio 20 d. laukiu išmokos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roskyte @ 2014 01 29, 18:32)
Tai Jums pasisekė. Aš nuo sausio 20 d. laukiu išmokos:
user posted image

gausite butinai... 4u.gif
Cia normalu 8 d.
Atsakyti
Informacija is rusu forumo.

Официальная информация по срокам выплат. Возможно, кто-то уже читал это на английском форуме, но все же.

Итак.
Причины любых задержек с выплатами лежат за пределами компании Ojooo.

Столь стремительный рост аудитории Ojooo WAD принес с собой и большое число мошенников. Поэтому, мы вынуждены более тщательно проводить проверку аккаунтов перед отправкой выплат.

На сегодня перевод платежа на PayPal занимает 8 дней, а на Payza около 3 недель.

Помимо действий мошенников, причиной таких увеличенных сроков является заморозка в декабре 2013 своих американских аккаунтов компанией Payza из-за массовых взломов этих аккаунтов - теперь, в целях финансовой безопасности, мы не храним на нашем Payza-счете единовременно большие суммы.

Рассчитываем на ваше понимание.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola****: 29 sausio 2014 - 19:54
Siandien gavau sekancia ismoka smile.gif Kam ilgai neismoka tai parasykite i supporta, kad negaunate ilgai ismokos. smile.gif Turetu ismoketi.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2014 02 01, 20:19)
Siandien gavau sekancia ismoka smile.gif Kam ilgai neismoka tai parasykite i supporta, kad negaunate ilgai ismokos. smile.gif Turetu ismoketi.

as sian uzsakiau savo pirma ismoka) 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės/berniukai, o po kiek laiko ojoooo pasimato refų uždirbti "milijonai"? biggrin.gif Tik sekančia dieną? g.gif
Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, masciau apie papildoma uzdarbi internetu, tai suradau jusu temuke ir labai dziaugiuosi, su anglu kalba pas mane prastai, tad bandysiu pirma pradet nuo lankstus.lt kur i mokejimai.lt perveda, o tada jau aiskinsiuos kaip tai paypala atsidaryti ir labai noriu bandyt toliau su kitais puslapiukais kazka uzdirbt bigsmile.gif
Atsakyti
uzsiregistravau cia auksciau paskelbta nuoroda, na sita nuoroda man labai patiko, uzsiregistruoji,gauni 10$, ir uz kiekviena pakviesta zmogu gauni,raso po 3$ bet man kazkodel prisidejo po 3$, tai nesupratau ar cia po 3 ir turi buti ar tik pradzia, ziuresiu toliau:)Svarbiausia kad nekainuoja uzsiregistruoti,ir zmogus turi tik prisiregistruoti jokiu kitu dalyku daryti nereikia, ir aisku irgi rinkti iki 200$kad issigrininti,
Atsakyti