Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(slyva @ 2013 10 19, 10:59)
As daryciau vis tik L formos, labai uzsigriozdina virtube dabar. O ir man asmeniskai atrodi nepatogu kai tarp puodu ir kriaukles vis reikia sukiotis gaminant.Bet cia tik mano nuomone wink.gif

bet kai pagalvoji, L formoj irgi nėra kriauklė šalia orkaitės, puodų... L formoj irgi už kampo būtų kriauklė ir indaplovė, puodai būtų prie orkaitės bei kaitlentės, kaip ir dviejų pusių variante. o be to, atstumas tik 1,2cm, manau, nėra dideis. na aš be abejo dar galvosiu, bet kažkaip norėtųsi tokio varianto. dar šiame variante galima visgi atsisakyt to mini sandėliuko ir daryt tokią spintą per visą sieną iki pat lubų. būtų gilesnės lentynėlės, bet giliai ir aukštai galima dėt tai, kas retai naudojama.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 19, 11:27)
bet kai pagalvoji, L formoj irgi nėra kriauklė šalia orkaitės, puodų... L formoj irgi už kampo būtų kriauklė ir indaplovė, puodai būtų prie orkaitės bei kaitlentės, kaip ir dviejų pusių variante. o be to, atstumas tik 1,2cm, manau, nėra dideis. na aš be abejo dar galvosiu, bet kažkaip norėtųsi tokio varianto. dar šiame variante galima visgi atsisakyt to mini sandėliuko ir daryt tokią spintą per visą sieną iki pat lubų. būtų gilesnės lentynėlės, bet giliai ir aukštai galima dėt tai, kas retai naudojama.

Na man pagrinde tai sukiojimasis apie savo asi maiso biggrin.gif nes as kai gaminu, tai nuplaunu kazka, ipuoda dedi, vel kazka plauni, papjaustai vel i puoda, tai man gaminant galva apsisuktu biggrin.gif o kda L formos tai tik i sonus pazengi zingsni ir viskas.
Jei jau norit 2 linijas, tai daryciau ne sandeliuka o ukine spinta, tvarkingiau atrodytu manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 19, 11:51)
Na man pagrinde tai sukiojimasis apie savo asi maiso  biggrin.gif nes as kai gaminu, tai nuplaunu kazka, ipuoda dedi, vel kazka plauni, papjaustai vel i puoda, tai man gaminant galva apsisuktu biggrin.gif o kda L formos tai tik i sonus pazengi zingsni ir viskas.
Jei jau norit 2 linijas, tai daryciau ne sandeliuka o ukine spinta, tvarkingiau atrodytu manau g.gif

hm, dėl to sukiojimosi tai gerai sakot, net skaitant galva susisuko biggrin.gif reiks apmąstyt šį variantą. pastebėsiu savo veiksmus gaminant. nes kol kas atrodė, kad man kriauklė ir kaitlentė nebūtinai vienoj linijoj g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 19, 10:59)
hm, dėl to sukiojimosi tai gerai sakot, net skaitant galva susisuko biggrin.gif reiks apmąstyt šį variantą. pastebėsiu savo veiksmus gaminant. nes kol kas atrodė, kad man kriauklė ir kaitlentė nebūtinai vienoj linijoj g.gif  biggrin.gif

nu man jusu variantas irgi baisiai nepatogus atrodo ax.gif is kriaukles kazka nesant, dar ir pastoviai lasetu ant grindu biggrin.gif jei labai norit atskirt ta erdve nuo valgomojo, tai jau geriau koki bara, ar sala darykit, o kriaukle stumkit ten po langu smile.gif cia bent jau as taip daryciau ...
Atsakyti
Neeilinė virtuvė
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 10 19, 13:41)

Hmmmm...man tai ji panaši į meksikiečių serialų virtuvę tongue.gif Pvz.,"mamos Čioli virtuvė" 4u.gif Dėl skonio nesiginčijama,bet man visko čia per daug...
Atsakyti
Na aš pati tokios nenorėčiau, bet tikrai kažkaip užliuvo, nes tai ispanų tradicinė virtuvė ax.gif
Atsakyti
Teka as irgi manau kad L virtuve butu protingiau su ukine spinta ir graziau fasadas atrodytu.. pabandykit padeliot toki varianta padiskutuosim kas is jo iseina.
Atsakyti
Dabar galvoju koks atstumas buna tarp darbastalio ir pakabinamu spinteliu normalus ? g.gif
Ir kranai neduoda ramybes smile.gif
Gal kas toki namie turit ? Cia ciki jis ar ne ?
user posted image
Ar uztenka , paprasciausio klasikinio ?
user posted image
g.gif
user posted image
Atsakyti
Teka o jusu siaip toks nikas ar nusimsnot apie sios firmos buitine technika?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti