QUOTE(Ajste @ 2013 09 16, 16:44)
Nu va, pats svarbiausias komentaras ir neperskaitytas
Šiaip dėl išplanavimo nelabai ką galiu pasakyt, jei neklystu žymiai nepasikeitė nuo paskutiniausio rodyto varianto, visi komentarai ten išsakyti buvo
Šiaip dėl išplanavimo nelabai ką galiu pasakyt, jei neklystu žymiai nepasikeitė nuo paskutiniausio rodyto varianto, visi komentarai ten išsakyti buvo
vaizdas nuo paskutinio tikrai labai nesiskiria, tik apačioj indaplovė padidėjo stalčių sąskaita, o viršuje spintelės susiaurėjo
QUOTE(Ajste @ 2013 09 16, 17:21)
Hm, dėl blizgumo ar faktūros sunku ką pasakyt, nes per daug temų būta tiek pagyrimų, tiek papeikimų ir vienam ir kitam variantui. Susidariau nuomonę, kad tai yra labai konkreti vienos ar kitos plokštės savybė, vina blizgi gali valytis super, kitą reikės blizginti, kad nesimatytų valymo požymių..
O kam tas skėlimas, vizualus jis būtų ar tikras? Manote palengvins vaizdą? Man regis čia labai subtilus dalykas, reikia atitaikyt plokštes, spalvas, bendrą vaizdą, nes kitaip tik išmargins viską ir atrodys labai...marga Jei taip skelt, tada daryčiau dar kažkokią spalvą. Pirmai rašiau, kad viršus nuo apačios skirtųsi, o čia būtų dvispalvis viršus (apatinė dalis su apatinėm spintelėm sutampa, o viršutinė šviesesnė, kad prie lubų prisiderintų ir atrodytu lengviau).
Kampinė kabinama ar statoma? Pas mus 300tinės durelės, bet 170tiniai lankstai būtinybė (mūsų manymu).
O kam tas skėlimas, vizualus jis būtų ar tikras? Manote palengvins vaizdą? Man regis čia labai subtilus dalykas, reikia atitaikyt plokštes, spalvas, bendrą vaizdą, nes kitaip tik išmargins viską ir atrodys labai...marga Jei taip skelt, tada daryčiau dar kažkokią spalvą. Pirmai rašiau, kad viršus nuo apačios skirtųsi, o čia būtų dvispalvis viršus (apatinė dalis su apatinėm spintelėm sutampa, o viršutinė šviesesnė, kad prie lubų prisiderintų ir atrodytu lengviau).
Kampinė kabinama ar statoma? Pas mus 300tinės durelės, bet 170tiniai lankstai būtinybė (mūsų manymu).
blizgois plokštės tai nedėsiu, tik išsirinktą galiu pasukioti, ji šiaip visur projektuose mačiau dedamą kaip horizontalią (taip ir pavadinime yra įvardinta, kaip horizontali tekstūra), bet aš noriu jos vertikalios, kad kuo mažiau man reiktų ją šveisti, juk dulkės labiau sėda ant horizontalių tekstūros juostelių, nei vertikalių
skelti galvoju tik vizualinei apgaulei, tam kad gautųsi ala suskaidymas viršutinės ervės, gal tai vizualiai sutrumpintų spinteles
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 16, 18:03)
Viola78, mano siauros spinteles iki lubu, bet man dare toki perskyrima pusiau, graziai atrodo Tik pasiekiu normaliai apatine lentyna, o va aukstesne sunkiau, dar dvi virsutines su kopetelem O ugis 174 Net ir indaujos viorsutine lentyna sunkiai pasiekiu.
laukiu vaizdų kaip tas perskyrimas atrodo bendram kontekste
o tai kokiam aukštyje viršutinės prasideda, na tiksliau, koks apatinių aukštis ir tarpas tarp stalviršio ir viršutinių? man vyras siūlo viršutines pakelti 5-10cm, bet tuomet apatinė lentyna gausis 151-156cm aukštyje, ir situacija bus panaši, kad pasieksiu tik apatines lentynas
Grelita, kaip gaiviai labai graži virtuvė
TrioSSS, irgi sviesiai graži virtuvytė