Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Paranormali @ 2013 10 18, 21:00)
Smilla parodyk savo smile.gif

paversk keleta psl atgal, buvau imetusi neseniai. TIk pries savaite gal pastate virtuve ax.gif
28 psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 18 spalio 2013 - 20:19
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 21:15)

ar aiškiau?

tai jus norit vaiksciot per ta siaura praejima tarp spinteles ir sandeliuko blink.gif
Atsakyti

Nzn , mano stalciai kaip pavyzdyje ikeltame anksciau . Dar klause ar nenoriu simetrijos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 18 spalio 2013 - 20:57
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 18:15)
O kaip jums toks variantas? Nu noriu aš tų dviejų pusių kažkaip ir viskas. darbo zona prie kriauklės, zona prie kaitlentės... kriauklė su indaplove, nuo valgomojo bus atskirta neaukšta sienele. sandėliukas tada būtų su stumdomom durim.

Teka, tikrai per siauras preėjimas į virtuvę. Net ir plane siaurai atrodo, o realiai išvis siaura bus - nepatogu schmoll.gif . Manyčiau, Jūsų atveju geriau būtų L virtuvė. O tą sandėliuką aš paraginau daryt, bet kai dabar matau jo matmenis - suabejojau unsure.gif . Gal tikrai geriau ūkinė spinta - bet tokia nuo iki, užpildanti visą aukštį. Nes, kaip suprantu, jei sandėliukas - tai sienos mūrijamos, jei spinta, tai plokštės sukamos, ar ne? Tos sienos vistiek dar kiek erdvės užims...
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 20:18)
Dar turiu klausimą dėl stalčių aukščių. Jei turėsiu vien stalčius, kokius juos daryt? Visur po 3? Viršutinis mažiausias, tada didesnis, o apatinis dar didesnis? Ar kaip?

Iš esmės, kokius norit, tokius galit daryti 4u.gif . Dažniausiai daro 3 stalčių blokus, kur viršutinis yra žemas - jo fasado aukštis apie 15cm, o kiti du vizualiai vienodi - apie 31 cm fasadais. Vizualiai, nes realiai apatinis žemesnis gaunas, dėl to, kad jo fasadas papildomai dengia stalčių bloko spintelės apatinę plokštę. Arba daro 2 vienodais fasadais stalčių bloką su vidiniu žemu stalčiuku viršuje. Tuomet apatinis stalčius aukštesnis gaunasi, tačiau norint atsidaryti žemąjį stalčiuką, reikia 2 stačius atitraukti - nors tai nėra baisu, pati turėjau tokį vidinį stalčiuką, tikrai priprantama mirksiukas.gif
Atsakyti
Juodai, sakot labai siaura? O jei daryt toki isdestyma, bet su ukine? Praejimas didesnis butu... ukine tai jo, jei butu, tai tik pilnai iki lubu ir tos sieneles salia saldytuvo nebutu, bet tada reiktu saldikli su atskirais skyriais imt... nu ryt dar papaisysiu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 21:15)
user posted image

ar aiškiau?

Jūsų vietoje nedaryčiau atskirai dviejose pusėse. Man atrodo čia galima gabby_jz variantą pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 22:41)
Juodai, sakot labai siaura? O jei daryt toki isdestyma, bet su ukine? Praejimas didesnis butu... ukine tai jo, jei butu, tai tik pilnai iki lubu ir tos sieneles salia saldytuvo nebutu, bet tada reiktu saldikli su atskirais skyriais imt... nu ryt dar papaisysiu

Vien tik praėjimui min 1m reiktų palikt, o jeigu dar spinta vienoj pusėj, jau ir visas 1,2m nemaišytų 4u.gif
Pažiūrėkit čia ergonominius atstumus, buvau kėlus kažkada mirksiukas.gif
user posted image
Lauksiu rytdienos papaišymų smile.gif
Atsakyti
Gabby_jz variantas geras, bet man mazoka darbinio pavirsiaus

Ok, ryt pasistengsiu pateikt kitokiu piesinuku : )
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Turiu toki klausimeli -ar jungiat kaitlente ar orkaite i trifazi? Nuo ko cia priklauso tas jungimas?
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 18, 19:50)
As siunciau emailus , aisku ieskai kas gamina, kad pamatytum ka gamina biggrin.gif kitas gal tik internete gamina , o realiai nieko sad.gif tai .......
ismatavimus nusiunti ir as plana turejau tik man koregavo smile.gif
    blush2.gif *Emilina* O tau kas gamino Keneri ar artdeko , nes jie isskyre tongue.gif pasirodo  mirksiukas.gif

man sake kad keicia pavadinima tik. Bet Kaneri tada, taip iseina;)
Atsakyti
Vakar ne tą biškį buvau įkėlus, per dideles spinteles sukėliau doh.gif

Kaip šis variantas? Praėjimas nėra labai jau siauras, ką g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
As daryciau vis tik L formos, labai uzsigriozdina virtube dabar. O ir man asmeniskai atrodi nepatogu kai tarp puodu ir kriaukles vis reikia sukiotis gaminant.Bet cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti