Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 18, 18:56)
jei tiesa pasakius, tai ne mano skonio jis lotuliukas.gif vakar vos per nagus negavau, kad landziot pradejau po spintutes, kol dar nebuvo viskas sumontuota lotuliukas.gif  doh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

i kaina iskaiciuota viskas kas priklauso:
vidus paprastesne plokste, pakabinamu spinteliu fasadai blizgi plokste, vokiskas stalvirsis, irankiu deklas, indu dziovykla, BLUM stalciai 6 kompl. blum lankstai su amortizatoriais, ranksluostine, rankeneles, stalciukas po orkaite ir pan.
kaina su montavimo darbais butu -+4000 Litu blush2.gif

Primenu virtuves dydis 2.90M ant 1.93M
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 18, 19:34)
i kaina iskaiciuota viskas kas priklauso:
vidus paprastesne plokste, pakabinamu spinteliu fasadai blizgi plokste, vokiskas stalvirsis, irankiu deklas, indu dziovykla, BLUM stalciai 6 kompl. blum lankstai su amortizatoriais, ranksluostine, rankeneles, stalciukas po orkaite ir pan.
kaina su montavimo darbais butu -+4000 Litu  blush2.gif

Primenu virtuves dydis 2.90M ant 1.93M

man rodos normali kaina, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 spalio 2013 - 18:35
Nzn mergytes , neklauskit . smile.gif panasi kaina, visu kiek prasiau paskaicuoti ir buvo smile.gif kadangi *Emilina* parode savo , man labai patiko tik mano bus tokio stiliaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
O kokius variantus jūs siunčiat paskaičiavimams? Tokius planelius su matmenim? Surašot, ko norit? Galvoju gal ir man laikas būtų nors tokį variantą kol kas nusiųst, kad orentuotis kainose. O tada jau projektėlius kokius ir šiaip paplanavimus bus galima gi dar dėliotis
Papildyta:
Dar tiesa, apie stalviršius tai skaičiau, kai rašėt, kažkaip kol kas visai netikėtai sugalvojau, kad noriu ažuolo. pačiupijau gyvai visus tuos akmeninius ir pan, man jie tokie šalti pasirodė, tai nusprendžiau paskaičiuot su ąžuolu. o vat kokį fasadą geriau rinktis, tai nežinau. kokie jie išvis būna? kokie pas jus pagrinde?
reiks gal pasidomėt dar labiau g.gif
Atsakyti
As siunciau emailus , aisku ieskai kas gamina, kad pamatytum ka gamina biggrin.gif kitas gal tik internete gamina , o realiai nieko sad.gif tai .......
ismatavimus nusiunti ir as plana turejau tik man koregavo smile.gif
blush2.gif *Emilina* O tau kas gamino Keneri ar artdeko , nes jie isskyre tongue.gif pasirodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimą dėl stalčių aukščių. Jei turėsiu vien stalčius, kokius juos daryt? Visur po 3? Viršutinis mažiausias, tada didesnis, o apatinis dar didesnis? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 19:35)
man rodos normali kaina, ar ne?

man irgi atrodo, kad gera kaina. As uz savo 3 metru, ne kampine ir nes su BLumais, o su kazkokiais irgi sake nelbogais, 3300 mokejau. Tai lyginant siuos variantus, kaina thumbup.gif

Emilina, faina virtuve thumbup.gif Virsus panasiai kaip mano, tik pas mus 100 cm aukstis. Baldininkai sake galejom iki pat lubu det, dar + 15 cm ax.gif Kas cia sake, kad baldininkams nepatinka, jog bus aukstos spinteles, 1 m aukscio, nesamones sneka.
Atsakyti
nieks netarsit žodelio apie mano planą? ax.gif IMHO vietos turėtų būt pakankamai. hm?
Atsakyti
Smilla parodyk savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 20:33)
nieks  netarsit žodelio apie mano planą?  ax.gif IMHO vietos turėtų būt pakankamai. hm?

normalu plana virtuves imeskit... su lango duru vieta... o tai dabar skaiciuku milijonas ir neina suprast....
Atsakyti
user posted image

ar aiškiau?
Atsakyti