Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Juodai @ 2013 10 18, 14:13)
Svarbiausia projektas buvo sau, o gartraukis daromas pagal greitą papaišymą ant popieriaus su matmenimis  smile.gif .

tai tuo labiau super thumbup.gif

Atsakyti
ar tokio dydžio sandėliukas būtų labai mažas? dilema tokia, ar daryt tokį mažą sandėliuką, ar visgi geriau ūkinę spintą. pagrinde sandėliuke/ūkinėj spintoj norėčiau laikyt šaldiklį, tokį be skyrelių greičiausiai, kad daug sugrūst galima būtų, visokius rakandus tokius, kaip duonkepė, miltų kibirai, skrudintuvai (retai naudojam), visokios kruopos ir pan dalykai, atsargos visokios ir pan. virtuvės zonoj noriu vien indų.

user posted image

pagalvojus gerai, aš daugiausia dirbu tarp plautuvės ir kriauklės, kitos darbo zonos praktiškai nenaudojamos, o būna apkrautos daiktas. taigi man tos zonos reik didžiausios.
šaldytuvą labai norėjau paslėpt, tai sugalvojau tokį variantą

nu, komentuokit, kas netingit

ten tas, kur žemyn nuo šaldytuvo (80cmx138,8cm) , tai sandėliukas. mini sandėliukas smile.gif

dar svarstau tokį variantą... be sandėliuko...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 spalio 2013 - 14:50
as uz sandeliuka smile.gif Nes spinta liks spinta smile.gif

Nukabinau *Emilina* tavo meistra tongue.gif laukiu kainos tongue.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2013 10 17, 22:10]
virtuve kaip virtuve, nu bet visa erdve tai kazkas toooookio wub.gif wub.gif tas apsvietimas wub.gif wub.gif wub.gif nu super thumbup.gif

[/quote]

[quote=Juodai,2013 10 18, 10:19]
Daili virtuvė - 1 prie 1 kaip projekte thumbup.gif . O bendra erdvė - apšvietimo sprendimas - labai labai labai thumbup.gif wub.gif
[/quote]

[quote=Paranormali,2013 10 18, 11:57]
Taip ir sakom , troba bais daili tongue.gif net pavyds sueme tongue.gif
p.s. labas rytas smile.gif
[/quote]
Aciu moteros blush2.gif kad jus zinotumet kaip man visa tai patinka biggrin.gif negaliu atsidziaugt savo vyro auksinem rankom ir auksinem idejom mirksiukas.gif jis sugalvojo siuos balkius, kurie yra butini panaudot apsvietimui Tiesa sviecia ledai ir i virsu ir i apacia, gali atskirai susijungt, apsvietimo gaunasi tikrai daug, net svarstem ar reikalingas sviestuvas virs valgomojo stalo.

[quote=kristinka_2010,2013 10 18, 12:27]
Labai grazu!! Prasyciau placiau apie plokste? Kpkia kaip vadinas is kur reik pasicekavint. Apsvietimas super.
[/quote]
nieko negaliu pasakyt isskyrus tai, kad tai yra cekiska plokste biggrin.gif

Nukabinau *Emilina* tavo meistra tongue.gif laukiu kainos tongue.gif
[/quote]
nu nu idomu idomu g.gif pasisakyk prasom kai gausi skaicius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 18 spalio 2013 - 15:40
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 19:07)
blush2.gif  Kas gamino ? bigsmile.gif

Dendrus Kaune
Atsakyti
Emillina, kiek jūsų virtuvikė kainavo? atsiprašau, jei pražiopsojau, jei rašėt jau
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 18, 16:25)
as uz sandeliuka smile.gif Nes spinta liks spinta smile.gif

Nukabinau *Emilina*  tavo meistra tongue.gif laukiu kainos tongue.gif

Is balso toki meistriuka tik ir kabinti biggrin.gif skambinaus ir as, bet vis tik pasirinkau vilniecius... sian atvaziavo pasimatuoti vis ti, sutarem spinteles iki pat lubu daryti. Issirinkau 2 spalvas, per savaitgali pasigalvosiu... dar idomu kiek pasistumdys projektas po tiksliu pamatavimu, nes jauciu stalvirsi pirmai ilgesni skaiciavom g.gif
Atsakyti
O kaip jums toks variantas? Nu noriu aš tų dviejų pusių kažkaip ir viskas. darbo zona prie kriauklės, zona prie kaitlentės... kriauklė su indaplove, nuo valgomojo bus atskirta neaukšta sienele. sandėliukas tada būtų su stumdomom durim.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 18, 15:38)
nieko negaliu pasakyt isskyrus tai, kad tai yra cekiska plokste biggrin.gif

Praieskojau jusu plokste manau tai gali buti kronospan stai tokia IMENEO sviesi:

user posted image

Praneskite kaip inai devesis idomu su tais pirstu anspaudais smile.gif noreciau savo miegamojo spintos tokios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 18 spalio 2013 - 17:32
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 17:56)
Emillina, kiek jūsų virtuvikė kainavo? atsiprašau, jei pražiopsojau, jei rašėt jau

6700 lt wink.gif

QUOTE(slyva @ 2013 10 18, 17:59)
Is balso toki meistriuka tik ir kabinti biggrin.gif  skambinaus ir as, bet vis tik pasirinkau vilniecius... sian atvaziavo pasimatuoti  vis ti, sutarem spinteles iki pat lubu daryti. Issirinkau 2 spalvas, per savaitgali pasigalvosiu... dar idomu kiek pasistumdys projektas po tiksliu pamatavimu, nes jauciu stalvirsi pirmai ilgesni skaiciavom  g.gif

ale kad as su moterim bendrauju visada biggrin.gif o vyrukas tai tos moters vyras wink.gif jis montuoja baldus ir i ismatavimus kartu atvaziuoja. Pirmadieni uzsakinesim spinta i kolidoriuka, batu deze ir vonios baldus thumbup.gif
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 18, 18:31)
Praieskojau jusu plokste manau tai gali buti kronospan stai tokia IMENEO sviesi:

Praneskite kaip inai devesis idomu su tais pirstu anspaudais smile.gif noreciau savo miegamojo spintos tokios!

idomi labai, man patinka tas kad ji tokia nepastovi...nuo apsvietimo priklauso ir jos vaizdas, manau del prieziuros bus paprasciau nei su paprastu baltu neblizgiu fasadu wink.gif bent kol kas taip manau. kita savaitgali eisim jau gyvent i nama, tai kai pradesiu intensyviau naudotis informuosiu wink.gif foto ikelsiu kaip zadejau issamesniu veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 18, 18:49)
6700 lt wink.gif
ale kad as su moterim bendrauju visada biggrin.gif o vyrukas tai tos moters vyras wink.gif jis montuoja baldus ir i ismatavimus kartu atvaziuoja.

nu tai ir aš skambysiu bigsmile.gif thumbup.gif užpuls dabar jį visos sm moteros biggrin.gif
ale matai kaip vyrą saugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 18, 18:52)
nu tai ir aš skambysiu  bigsmile.gif  thumbup.gif  užpuls dabar jį visos sm moteros biggrin.gif
ale matai kaip vyrą saugo biggrin.gif

jei tiesa pasakius, tai ne mano skonio jis lotuliukas.gif vakar vos per nagus negavau, kad landziot pradejau po spintutes, kol dar nebuvo viskas sumontuota lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti