Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Is orkaiciu labai giria NEFF ir aisku aisku Miele tongue.gif bet ka bais kastuoj daug smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 18:39)
Egger (Austriška), Pfleiderer (Lenkiška), Thermopal (Vokiška)  Kuri plokste yra normaliausia ? Cia man kalba eina apie kosmosa sad.gif isvis nei zalio supratimo neturiu . Turiu rinktis  g.gif

Mums meistrai rekomendavo Clief ir Egger ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2013 10 17, 19:38)
Mums meistrai rekomendavo Clief ir Egger  ax.gif

Bet kiek googlinu , tai tas EGER kaina laiko tokia nemenka . Korpusui gal nereikia tokios brangios ? O man dar idomu ,kokias dureles det , kad butu neteplios , ir lengvai valomos . Kad neliktu mazu pirsciuku daug g.gif Imti noriu blizgu pavirsiu bet neteplu . Yra kokios gal patirties pas kai kurias smile.gif
Pasakysiu tai mano pirma gyvenime planuojama virtuve . Ir galva jau kai kopustas. Visas dienas tik apie jas skaitau, kuo daugiau skaitau tuo labiau man neaiskiau sad.gif ech
Atsakyti
Urrra!!!! turim virtuve wub.gif wub.gif wub.gif man ji labai grazi...fotkinau su tel, tai netas visai...nes plokstes grozis nesimato... ikelsiu jau kai isvalyta sutvarkyta bus, dbr tik pasicekavinimui tas spinteles is tu nu man ziauriai gerai atrodanciu ploksciu ax.gif vaizdas keiciasi keiciantis apsvietimo kampui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
*Emilina* patinka man plokste , super thumbup.gif thumbup.gif
O klausimas kodel dvi eiles spintuciu ? Cia taip geriau negu aukstos ?
Manes mesitrai klausia kelis syk negi man reik 1.10m aukscio kabinamu spinteliu ale bus negrazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:08)
*Emilina* patinka man plokste , super  thumbup.gif  thumbup.gif
O klausimas kodel dvi eiles spintuciu ? Cia taip geriau negu aukstos ?
Manes mesitrai klausia kelis syk negi man reik 1.10m aukscio kabinamu spinteliu ale bus negrazu  g.gif

aciu blush2.gif baro skydas apacioje irgi toks, visa kita balta, stalvirsis ir sienele tamsios medienos imitacijos wink.gif pas mus virsutines spinteles 72 cm aukscio. jos skeltos i dvi dalis.

va ikelsiu foto bendro vaizdo, atskirom dalim galesiu ikelt jau tada kai su fotiku nufotografuosiu wink.gif
user posted image

projektas buvo toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 17 spalio 2013 - 20:18
Emilina, kaip darinėsis langas, kai maišytuvas priešais jį? 4u.gif
Atsakyti
*Emilina* kas gamino ? super tongue.gif man labai grazu . Saunuole gerasd pasirinkimas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2013 10 17, 20:26)
Emilina, kaip darinėsis langas, kai maišytuvas priešais jį?  4u.gif

langai juk i isore darosi ? g.gif g.gif g.gif Tik durys i vidu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 17, 21:26)
Emilina, kaip darinėsis langas, kai maišytuvas priešais jį?  4u.gif

viso lango atidaryti nera reikalo tikrai, o virsu atidaryti galima labai paprastai 4u.gif
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:27)
*Emilina* kas gamino ? super tongue.gif man labai grazu . Saunuole gerasd pasirinkimas  drinks_cheers.gif

artdeko. lt arba Facebooke Kaneri baldai
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 17, 21:30)
viso lango atidaryti nera reikalo tikrai, o virsu atidaryti galima labai paprastai 4u.gif

mane domina valymas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:29)
langai juk i isore darosi ? g.gif  g.gif  g.gif  Tik durys i vidu  bigsmile.gif

blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 17 spalio 2013 - 20:47
NU pas manes i isore visi langai darosi tongue.gif visi tongue.gif durys i vidu , nes gaisro arba kokios kitos blogybes atveju galima butu koja ismusti tongue.gif ir dar su stiklu biggrin.gif durys . smile.gif

Gamintojai buvo greiti ? neturejot bedu ? blush2.gif

Dar labai kankina dilema , del uzbaigimo virtuves , nes noriu spinteliu iki lubu, nu nekenciu tos erdves kur dedami visokie pusryciu pakeliai , arba diedo papildai sportui biggrin.gif tai galvoju tas toks man kai kuriu neuzbaigimas atrodo totalus . Kazko noretusi g.gif Karnizo su lemputem ?
pvz kaip sita , man truksta uzbaigimo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 17 spalio 2013 - 20:59
QUOTE(bambyze @ 2013 10 17, 21:46)
mane domina valymas smile.gif
Papildyta:

blink.gif

isvalyti is vidaus bedu tikrai nera, o is isores labai paprasta...nes langas yra ganetinai zemai, prie iejimo yra tokia terasele , tai tiesiog is lauko puses langa isvalyciau be jokiu bedu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:52)
NU pas manes i isore visi langai darosi tongue.gif visi tongue.gif durys i vidu , nes gaisro arba kokios kitos blogybes atveju  galima butu koja ismusti tongue.gif ir dar su stiklu biggrin.gif durys . smile.gif

Gamintojai buvo greiti ? neturejot bedu ?  blush2.gif

greiti, o mes leti smile.gif dvi savaites jie lauke kol isileisim su pagaminta virtuve wink.gif kol kas neturiu prie ko prikibti, nes neapziurejau gerai labai, o ir ir daugiau visokiu niuansu islys kai jau naudosimes ja pilnu tempu wink.gif uzsakinesim ir kitus baldus dabar wink.gif
Atsakyti