Is orkaiciu labai giria NEFF ir aisku aisku Miele bet ka bais kastuoj daug
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 18:39)
Egger (Austriška), Pfleiderer (Lenkiška), Thermopal (Vokiška) Kuri plokste yra normaliausia ? Cia man kalba eina apie kosmosa isvis nei zalio supratimo neturiu . Turiu rinktis
Mums meistrai rekomendavo Clief ir Egger
QUOTE(Jurga_urte @ 2013 10 17, 19:38)
Mums meistrai rekomendavo Clief ir Egger
Bet kiek googlinu , tai tas EGER kaina laiko tokia nemenka . Korpusui gal nereikia tokios brangios ? O man dar idomu ,kokias dureles det , kad butu neteplios , ir lengvai valomos . Kad neliktu mazu pirsciuku daug Imti noriu blizgu pavirsiu bet neteplu . Yra kokios gal patirties pas kai kurias
Pasakysiu tai mano pirma gyvenime planuojama virtuve . Ir galva jau kai kopustas. Visas dienas tik apie jas skaitau, kuo daugiau skaitau tuo labiau man neaiskiau ech
*Emilina* patinka man plokste , super
O klausimas kodel dvi eiles spintuciu ? Cia taip geriau negu aukstos ?
Manes mesitrai klausia kelis syk negi man reik 1.10m aukscio kabinamu spinteliu ale bus negrazu
Manes mesitrai klausia kelis syk negi man reik 1.10m aukscio kabinamu spinteliu ale bus negrazu
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:08)
*Emilina* patinka man plokste , super
aciu baro skydas apacioje irgi toks, visa kita balta, stalvirsis ir sienele tamsios medienos imitacijos pas mus virsutines spinteles 72 cm aukscio. jos skeltos i dvi dalis.
va ikelsiu foto bendro vaizdo, atskirom dalim galesiu ikelt jau tada kai su fotiku nufotografuosiu
projektas buvo toks
Emilina, kaip darinėsis langas, kai maišytuvas priešais jį?
*Emilina* kas gamino ? super man labai grazu . Saunuole gerasd pasirinkimas
Papildyta:
langai juk i isore darosi ? Tik durys i vidu
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2013 10 17, 20:26)
QUOTE(bambyze @ 2013 10 17, 21:26)
viso lango atidaryti nera reikalo tikrai, o virsu atidaryti galima labai paprastai
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:27)
*Emilina* kas gamino ? super man labai grazu . Saunuole gerasd pasirinkimas
artdeko. lt arba Facebooke Kaneri baldai
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 17, 21:30)
viso lango atidaryti nera reikalo tikrai, o virsu atidaryti galima labai paprastai
mane domina valymas
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:29)
NU pas manes i isore visi langai darosi visi durys i vidu , nes gaisro arba kokios kitos blogybes atveju galima butu koja ismusti ir dar su stiklu durys .
Gamintojai buvo greiti ? neturejot bedu ?
Dar labai kankina dilema , del uzbaigimo virtuves , nes noriu spinteliu iki lubu, nu nekenciu tos erdves kur dedami visokie pusryciu pakeliai , arba diedo papildai sportui tai galvoju tas toks man kai kuriu neuzbaigimas atrodo totalus . Kazko noretusi Karnizo su lemputem ?
pvz kaip sita , man truksta uzbaigimo
Dar labai kankina dilema , del uzbaigimo virtuves , nes noriu spinteliu iki lubu, nu nekenciu tos erdves kur dedami visokie pusryciu pakeliai , arba diedo papildai sportui tai galvoju tas toks man kai kuriu neuzbaigimas atrodo totalus . Kazko noretusi Karnizo su lemputem ?
pvz kaip sita , man truksta uzbaigimo
QUOTE(bambyze @ 2013 10 17, 21:46)
isvalyti is vidaus bedu tikrai nera, o is isores labai paprasta...nes langas yra ganetinai zemai, prie iejimo yra tokia terasele , tai tiesiog is lauko puses langa isvalyciau be jokiu bedu
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 21:52)
NU pas manes i isore visi langai darosi visi durys i vidu , nes gaisro arba kokios kitos blogybes atveju galima butu koja ismusti ir dar su stiklu durys .
greiti, o mes leti dvi savaites jie lauke kol isileisim su pagaminta virtuve kol kas neturiu prie ko prikibti, nes neapziurejau gerai labai, o ir ir daugiau visokiu niuansu islys kai jau naudosimes ja pilnu tempu uzsakinesim ir kitus baldus dabar