Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 15:44)
hi.gif
Kai sunervino , Currus baldus gali padaryt tik per minimum 8 sav ..... sad.gif Jomajo , maniau bus greiciau siandiena gaunu email  , minimu 8 sav , maximum ???
  Mhhh , negaliu as tike sedet tuscioj troboj , biskiuka ne kas sad.gif

Ar visi gamintojai Lietuvoje duoda toki ilga termina ? blush2.gif  g.gif

lotuliukas.gif man currus pagimino berots per 2 menesius, nors montuot galejo tik po beveik 4 (nebuvo baigti irengimo darbai). Nelabai suprantu tokio poziurio i nestandartiniu baldu gamyba. Kitas pastebejimas, jei rasit kas jums iskarto prades gamint baldus, tai nemanot, kad nekokia imone, jog uzsakymu neturi? biggrin.gif kieko domejausi normaliom imonem visu terminai nuo 2 menesiu prasideda.
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 16:02)
Aciukas , einu ieskoti kitu , bandysiu skambinti tartis rasyt emailus . Nes 8 sav man biskiuka ilgokai  doh.gif  6 max , nes dar atvezt reikia sad.gif

Na, man atrodo, kad nelabai rasit kur greičiau... O tie gamintojai, kiek apžiūrėjau tinklapyje, visai gražias virtuvytes daro. Žiūrėkit, kad nuo vilko ant meškos nepapultumėt mirksiukas.gif .
Atvirai sakant, man irgi keltų įtarimą tokia firma, kuri duotų trumpą terminą unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 17, 17:18)
Na, man atrodo, kad nelabai rasit kur greičiau... O tie gamintojai, kiek apžiūrėjau tinklapyje, visai gražias virtuvytes daro. Žiūrėkit, kad nuo vilko ant meškos nepapultumėt  mirksiukas.gif .
Atvirai sakant, man irgi keltų įtarimą tokia firma, kuri duotų trumpą terminą  unsure.gif .

gal teisybes yra, kiti gali pasakyti padarysime per 2 sav o paskui trinti trinti , tempti tempti , zadeti zadeti ir padarys po 3 men rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 17, 15:18)
Na, man atrodo, kad nelabai rasit kur greičiau... O tie gamintojai, kiek apžiūrėjau tinklapyje, visai gražias virtuvytes daro. Žiūrėkit, kad nuo vilko ant meškos nepapultumėt  mirksiukas.gif .
Atvirai sakant, man irgi keltų įtarimą tokia firma, kuri duotų trumpą terminą  unsure.gif .

Man kaip LT atrodo labai ilgai , jau Anglai jie leti bet ir tai 4-6 sav sako .
Man esme pati plokste labai ta grazi kuria radau tongue.gif Kitu gamintoju nereandu , arba randu tokias , kaip pas mociute sad.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2013 10 17, 16:31)
gal teisybes yra, kiti gali pasakyti padarysime per 2 sav o paskui trinti trinti , tempti tempti , zadeti zadeti ir padarys po 3 men  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif būtent!
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 16:33)
Man esme pati plokste labai ta grazi kuria radau tongue.gif Kitu gamintoju nereandu , arba randu tokias , kaip pas  mociute sad.gif  doh.gif

Tai ir sakau - nesimėtykit mirksiukas.gif . Kuo anksčiau užsakysit, tio anksčiau gausit 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Man sita virtuve visai patiko. Aisku šaldytuvas gal ne ttoks bet tos saleles noreciau.

Atsakyti
Egger (Austriška), Pfleiderer (Lenkiška), Thermopal (Vokiška) Kuri plokste yra normaliausia ? Cia man kalba eina apie kosmosa sad.gif isvis nei zalio supratimo neturiu . Turiu rinktis g.gif
Atsakyti
Na,mano gamintojai davė 6 savaites nuo sutarties pasirašymo ir terminų laikėsi thumbup.gif .kokybe ir surinkimo procesu buvau labai patenkinta-atvažiavo 11 val ir dirbo iki 11 vakaro,kol surinko.susinešė siurblius,paklotus,įšoko į tapkutes ir super-duper darbavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 17, 17:59)
Na,mano gamintojai davė 6 savaites nuo sutarties pasirašymo ir terminų laikėsi thumbup.gif .kokybe ir surinkimo procesu buvau labai patenkinta-atvažiavo 11 val ir dirbo iki 11 vakaro,kol surinko.susinešė siurblius,paklotus,įšoko į tapkutes ir super-duper darbavosi 4u.gif

blush2.gif Kas gamino ? bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskiai per 4savaites zada pagaminti. Ryt atvaziuoja issimatuoti viska, suziuresim gartraukio aukscius ir kt smulkmenas, suderinsim viska, ir lauksim kada pagamins biggrin.gif
Man tik liko issirinkti orkaite, per savaite niekaip neapsisprendziu doh.gif norejau visokiu pribumbasu, o dabar jau manau vos ne paprasciausia imt doh.gif jau bloga nuo ju..
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 17, 18:10)
Maniskiai per 4savaites zada pagaminti. Ryt atvaziuoja issimatuoti viska, suziuresim gartraukio aukscius ir kt smulkmenas, suderinsim viska, ir lauksim kada pagamins biggrin.gif
Man tik liko issirinkti orkaite, per savaite niekaip neapsisprendziu doh.gif norejau visokiu pribumbasu, o dabar jau manau vos ne paprasciausia imt doh.gif jau bloga nuo ju..

Del orkaites as imu pacia paprasciausia , tik noriu elektrines ir su ventiliatorium .Viskas . rolleyes.gif Zanussi ZOB35301XK bigsmile.gif pagal WHICH jin stovi aukstai , tik minusas kas mazu vaikuciu turi jos dureles ikaista unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 17 spalio 2013 - 18:48
QUOTE(slyva @ 2013 10 17, 19:10)

Aš kai rinkausi orkaitę, žiūrėjau, kad ji būtų su pirolize ir dar mėsos termometro pageidavau ax.gif ... O priedo gavosi dar ir teleskopiniai bėgeliai 1 kompl smile.gif . Mūsų tokia smile.gif .
Atsakyti