Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Ajste @ 2013 10 17, 10:33)
Nepamirskit, kad Ikejoj kaina be montavimo ir galbut be pristatymo i namus. Siaip gi Agniukee virtuve is ten, tai patys susirinko ir nesiskunde, o vaizdas tai isvis suuuper wub.gif

Laba, pamenu, kad rinkosi jie patys virtuve is Ikejos, bet galitini vaizda turbut praziopsojau. Va ir dabar permeciau temas, nu bet neradau :| pati labai gundausi Ikejos virtuvei.
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2013 10 17, 09:34)
Laba, pamenu, kad rinkosi jie patys virtuve is Ikejos, bet galitini vaizda turbut praziopsojau. Va ir dabar permeciau temas, nu bet neradau :| pati labai gundausi Ikejos virtuvei.

Bus arba antroj arba trecioj temoj 4u.gif ir prie skandinavisko stiliaus buvo ikeltos nuotraukos.
Atsakyti
Šitam puslapy yra Agniukee virtuvės wub.gif nuotraukų nuorodos. Būčiau įkėlus, ben man kažko neatidarė unsure.gif . Dabar fotki.com streikuoja unsure.gif

Pradžioj šitoj temoj pasirodė . Man nerodo jokių fotkių dabar, bet gal Jums rodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 spalio 2013 - 11:27
QUOTE(akvilyte @ 2013 10 17, 09:43)
ikejoj azuolinis stalvirsis ne pilnai azuolinis o tik 3 berods mm azuolo mirksiukas.gif pas mane situacija panasi.... baldininkai be stalvorsio skaiciuoja apie 11-12 doh.gif  plius stavirsis...  kriaukle....

lenkijos ikejoj man jau su kelione ir kriaukle iseina apie 9t. bet jau su stalvirsiu....

lietuvos ikejoj be visokiu skirtuku stalciuose iseina irgi apie 12... bet irigi su kriaukle ir stalvirsiu.... 

lietuvos ir lenku ikejos virtuviniai skiriasi.... savi pliusai savi minusai... bet jauiu rinksiuos lenkija.... nes man 3t nesimeto....  o del surinkimo tai ten viskas pazingsniui parodyta.... net jei menesi vakarais uzrtuksim rinkdami, tai vistiek apsimoka... aisku noreciau kad padarytu baldininkas... atvaziuoja surenka ir psio.. nu bet del to permoket apie 4-5t.. ai apseisiu.....

drinks_cheers.gif pritariu Jums, as dar skaiciuoju ir lyginu LT ir lenkus. Lenkijoje spinteliu auksciai ir plociai truputi skiriasi.. O sia savaite Mb buvo vokietijos ikejoj, rado ten lankstus tokius, kokiu nei LT nei lenkijoj neradom.. smile.gif kazi jei lankstai butu is vokietijos, o virtuvinis is LT ar PL, nebutu bedu sumontuot? g.gif As kaip suprantu lankstam vietos jau buna paruostos tose spintelese..
Atsakyti
Dureliu lankstai turetu buti standartiniai, reikia issimatuoti tarpeli tarp skyluciu, kur varztai sukami. Stalciu auksciai svarbiausia atitikt turi. Siaip, Ikejos turetu atitikt net skirtingose salyse. O blogiausiu atveju issigresit tas papildomas skylutes biggrin.gif
Atsakyti
laba diena,

Šauni kompanija pas jus, reikia ir man isijungti smile.gif virtuvė bus didele apie 36 kv. nesujungta su svetaine tai noriu tokios kad ir valgomo stalas kampe tilptų.

Kokia programa pasibraižymui nesudetinga galėtumėte rekomenduoti? Nesu imli toms programom bet reikia kažkaip pradėti.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2013 10 17, 12:18)
Kokia programa pasibraižymui nesudetinga galėtumėte rekomenduoti? Nesu imli toms programom bet reikia kažkaip pradėti.

Sveiki 4u.gif Prasom jungtis i musu buri wink.gif
Pirmoj temos zinutej nieko apie tai nera? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 17, 15:32)
Sveiki 4u.gif Prasom jungtis i musu buri wink.gif
Pirmoj temos zinutej nieko apie tai nera? g.gif:

sitos temos pirmoj nematau, ir senas temas lyg verciau g.gif gal kur tekste paprastai, neiskirta. na vakare atidziau perziuresiu.

Man baisiausia kaip matau tuscias plytu sienas ir fantazijos nulis kur ka deti lotuliukas.gif
Atsakyti
hi.gif
Kai sunervino , Currus baldus gali padaryt tik per minimum 8 sav ..... sad.gif Jomajo , maniau bus greiciau siandiena gaunu email , minimu 8 sav , maximum ???
Mhhh , negaliu as tike sedet tuscioj troboj , biskiuka ne kas sad.gif

Ar visi gamintojai Lietuvoje duoda toki ilga termina ? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 15:44)
Ar visi gamintojai Lietuvoje duoda toki ilga termina ? blush2.gif  g.gif

Tikrai ne visi. Kažkas visai neseniai gyrėsi, kad virtuvę pagamino per savaitę wink.gif. Mano virtuvės gamybos terminas buvo 10 savačių smile.gif . Ir ne todėl, kad taip ilgai krapštės ties ja, bet todėl, kad meistrai kito darbo turėjo. Pagamino tiksliai sutartu laiku, tik mūsų statybos, kaip visad, vėlavo, tad virtuvę priėmiau tik po gero mėnesio doh.gif .
Kai klausiau preliminarių kainų pas įvairias firmas, tai gamybos terminai buvo nuo 6 savaičių iki 3 mėnesių 4u.gif
Atsakyti
Aciukas , einu ieskoti kitu , bandysiu skambinti tartis rasyt emailus . Nes 8 sav man biskiuka ilgokai doh.gif 6 max , nes dar atvezt reikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 17, 17:02)
Aciukas , einu ieskoti kitu , bandysiu skambinti tartis rasyt emailus . Nes 8 sav man biskiuka ilgokai  doh.gif  6 max , nes dar atvezt reikia sad.gif

tikrai daugoka. Nebent virtuve su spec pageidavimais tai reikia kokiu detaliu laukti. Bet du menesiai minimum tai oho.
Atsakyti