Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(bambyze @ 2013 10 16, 11:28)
JViktorija,
parodykite plyteles, kurias pasirinkote prieškambariui ir kokį parketą  4u.gif

Po darbo nufotografuosiu ir įmesiu mirksiukas.gif . Kaip tik jau tūrėtų matysis sudėtos grindys šalia išklotų plytelių rolleyes.gif
Atsakyti
Ir vel kalbos apie burokelius doh.gif: Toks vaizdas, kad nieko kito vyrai ir negauna, tik barscius ir burokeliu misraines lotuliukas.gif O apsitaskymai paliekami menesiais nevalyti... Mes jau kuri laika turim medini stalvirsi (berods antras menuo g.gif: ) ir barscius viriau ir misraines pjausciau ir karstus stiklainius su konservais staciau - NIEKO thumbup.gif: Pagal pazistamu patarimus alyvavom tris kartus ir viskas puikiai nusivalo, jokiu problemu. Netgi ta lenta, ant kurios pjaustom tik peilio reziais pasipuosus, kolkas demiu nera. Tik dar patikslinsiu, kad pas mus ne azuolinis, kaip kazkada sakiau, o buko (berods). Norejom azuolo, bet tik is vaizdo rinkdamiesi, todel sita isigije ir isiziureje, kad nusipirkom ne ta ka planavom, visai nenusiminem, vaizdas mums patinka wub.gif Naudojimas irgi. Nesaugom labai, tai per sita laikai tik vienas neaiskus ibrezimas prie virykles g.gif: bet kai visokie graztai-varztai vis atsiduria ant to darbastalio, visai nenuostabu, kad bus kazkokiu pazeidimu. Aisku, kitiems rekomenduociau vykstant darbams, darbastali apdangstyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 10 16, 13:12)
Po darbo nufotografuosiu ir įmesiu  mirksiukas.gif . Kaip tik jau tūrėtų matysis sudėtos grindys šalia išklotų plytelių  rolleyes.gif

nu jau labai lauksiu vaizdų biggrin.gif 4u.gif

Ajste,
ne pavienių burokėlių lašiukų bijau, bet jei va išsipiltų visas stiklainiukas ar sriubytė ir iškart nenuvalytų (tarkim apie vaikus kalbu)? g.gif Ir nebūtinai burokėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 16 spalio 2013 - 12:26
QUOTE(bambyze @ 2013 10 16, 13:24)
Ajste,
ne pavienių burokėlių lašiukų bijau, bet jei va išsipiltų visas stiklainiukas ar sriubytė ir iškart nenuvalytų (tarkim apie vaikus kalbu)?  g.gif  Ir nebūtinai burokėliai  lotuliukas.gif

Man atrodo, visai be reikalo baiminatės smile.gif . Ar esat turėję masyvo stalą? Juk ten dažnai sriuba išsipila valgoma vaikų. Nebus tas masyvo stalviršis tik nukirstas miške ir padėtas Jūsų virtuvėje - juk apdirba atitinkamai jį mirksiukas.gif . Išies, geras palyginimas su pjaustymo lentele. Ar turit medinę? Juk pjaustot ant jos viską - ir burokus, ir morkas, ir pomidorus. Ar dėmėta jinai? Ben jau pas mane, tai ne schmoll.gif . O apdirbta ji tikriausia mažiau, nei stalviršiai būna.
Na, išsipils kas nors, juk nepaliksit pernaktį mirksiukas.gif . Manau, jeigu labai patinka masyvo stalviršis, drąsiai dėkite tokį ir nebijokite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 spalio 2013 - 13:20
Nu va, paprašiau pafotkint vyro biggrin.gif . Tik nufotkino nekaip, bet gal esmė aiški 4u.gif
Bendras grindų vaizdas wub.gif:
user posted image

Kolidoriaus ir WC grindų plytelių "suėjimas". Aišku, durų dar nėra, bet vaizdas su parketu aiškus. Fūga nedėta 4u.gif . Grindys nevalytos, nes kaip tik dar deda parketą 4u.gif
Beje, šių medžio imitacijos plytelių turiu likusiu 2 su trupučiu pakių. Jei ką domina, parduočiau pigiau nei pirkom 4u.gif
user posted image

o čia parketas su kolidoriaus plytelėmis. Vėlgi be fūgos 4u.gif . Kadangi sienos bus vos i pilkūma, virtuvė taip pat, kolidoriuje spinta irgi, tai norėjom vos pilkesnių plytelių smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 15, 22:37)
ir as ieskau kazko panasaus bet deja neradau.. noriu i violetine kad nestu..
Papildyta:
man sitas variantas atrodo idealus... cia virs spinteliu is gipso karkasas ir toks vaizdas kad spinteles butu i siena imontuotos!  thumbup.gif  as pati zadu taip daryt, nes aukstu irgi nenoriu, o nuo virsaus dulkiu valyt taip pat smile.gif

user posted image

Beja siandien gavau zinia kiek mano svajoniu virtuve kainuos - 14600 lt  doh.gif  kiek ilgai man teks iki jos taupyt!  verysad.gif

Pas mus jau lubos padarytos ir tuoj dazys, tai jau nieko is gipso nebedarysim. Kad ne ta gartraukio skyle tai as ir siaip nebijociau zemesniu spinteliu...
Musu pradine kaina virtuves irgi panasiai tokia skaiciuoja visi bet ten kur susiderinom iki smulkenu, gerokai maziau gaunasi, bet sio to vis tiek teko atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 10 16, 07:33)
kristinka_2010, mačiau jog mes tą patį internetinį virtuvės pvz nusižiūrėję  tongue.gif 
ką jau tokio darys kad šitaip brangiai kainuos virtuvė? pas mus biški daugiau nei 5 bėginiai metrai ir kolkas brangiausiai už 7000 padarytų  g.gif  ir tai jau man brangu, o čia 14 600  doh.gif

o tas variantas su gipsu virš spintelių- superinis, reikės vyrui parodyti  ax.gif

Pas mane 7,3 metro..
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 10 16, 13:52)
Pas mus jau lubos padarytos ir tuoj dazys, tai jau nieko is gipso nebedarysim. Kad ne ta gartraukio skyle tai as ir siaip nebijociau zemesniu spinteliu...

As manau sita situacija visai nekenkia padaryti papildoma karkasiuka visam ilgiui, arba tik ties gartraukiu.. juk reikes gyventi visa gyvenima su tuo, o cia tokia smulkmena bijote padaryt.. viena du ir yra!
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 16, 11:24)
Ajste,
ne pavienių burokėlių lašiukų bijau, bet jei va išsipiltų visas stiklainiukas ar sriubytė ir iškart nenuvalytų (tarkim apie vaikus kalbu)?  g.gif  Ir nebūtinai burokėliai  lotuliukas.gif

Suprantu, bet klausimas kiek ilgai zadate palikti tas demes islieka. Juk nera taip, kad jei didesnis barsciu kiekis ispiltas, tai didesne tikimybe, kad isigers g.gif Tik tiek, kad jei isigertu, butu didesne deme. O pas mus buvo, kad kai viriau barscius ir MB pyles (negi sakysiu, kad as) ir uz puodo prisitaske, pastebejau tik kita diena ir nesunkiai nusivale. Vakar kaitinau stiklainius, tai vienas sprogo ir puslitris verdancio vandens pasiliejo per visa lenta, ant stalvirsio, ant grindu doh.gif Ir vat ta lenta alyvuota tik is vienos puses ir puikiai matesi, kad is apacios vanduo pradejo gertis i medi, o is virsaus - ne thumbup.gif Na, bet Jusu pasirinkimas, jei taip bijote tu demiu, gal tikrai ieskoit kito varianto 4u.gif

QUOTE(slyva @ 2013 10 16, 12:52)
Musu pradine kaina virtuves irgi panasiai tokia skaiciuoja visi bet ten kur susiderinom iki smulkenu, gerokai maziau gaunasi, bet sio to vis tiek teko atsisakyti.

Dar galima tokia kaip karuna ant spinteliu virsaus montuoti. Jei nelabai daug reikia paslepti to vamzdzio (priklasomai nuo to kiek erdves yra atsitraukti ir ziureti i virsu, gali ir kokiu 5 cm pakakti). Dulkes vistiek rinksis, bet vamzdzio nebesimatys mirksiukas.gif Galima daryti is tos pacios plokstes kaip ir fasadai arba is kontrastingos, kad butu akcentas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 16, 15:44)
Pas mane 7,3 metro..

pas mus 7.8 metro. Visur blum furnitura, stalvirsis thermopal, kainavo 9000 Lt. Aisku neturim brangiu kampiniu spinteliu mechanizmu (karuseles), tiesiog du staliu blokai ir spinteles. Virsutines pakeliamos. Atrodo normali kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mfsouth: 16 spalio 2013 - 15:02
mhm, vadinasi aš vėl noriu medinio stalviršio. Gal žinote bėginio metro kainą?
Ir kokias kriaukles dedate į medinį stalviršį?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 10 16, 08:30)
Sveikos merginos  4u.gif

Planuoju ir as savo virtuve. Kolkas planuoju pati, nes kiek kreipiausi i firmas visos tik mano varianta suskaiciuoja jokiu pakeitimu nesiulydamos. O bet taciau kaina ju man kosmosas pasirode. Pigiausiai 9000lt, kur firma kruopstesne zinomesne visus 11000lt suskaiciavo  doh.gif 

Noriu virtuves su filingiukais (dazytas MDF) ir azuolo stalvirsiu.
user posted image
user posted image

Del kriaukliu norejau dar paklausti - kokios populiariausios? ar patogios naudoti akmens mases kriaukles? ar geriau metaline det?

murmur, man atrodo, kad pigiau nei 9000lt su filingais ir masyvo stalviršiu nelabai rasi, kas pagamintų g.gif
mūsų virtuvinis irgi L formos, 3,1mx3,3m, iš dažyto MDF, su filingais, blum furnitūra, stalviršį vis tik pasirinkau HPL. mokėjom ~9000lt, čia buvo pigiausiai, ką pasiūlė (apklausiau kokia 15 firmų doh.gif ). be jokių didelių pribumbasų (karuselių ir pan), apačioj - siauras kargo stalčius, 5 stalčių blokai (įskaitant stalčius po kriaukle), indaplovės durelės ir kampinė spintelė su durelėm. viršuj spintelės tik ant vienos sienos, viso 6 durelės. šaldytuvas neįmontuojamas, paprastas.

Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 15, 19:24)
Vis apie tave pagalvoju, ir as nekantrauju biggrin.gif
O sakyk pas tave spintelesmiki lubu bus? Kokio aukscio?

Pas mus lubos slaitines, tai iki lubus kokie gal 4 metrai wink.gif jau rytoj montuos, jei bus laiko ikelsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti