QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 14:18)
Pati labai stipriai noriu naturalaus azuolinio stalvirsio, bet kazkieno issakyta patirtis apie ispiltus burokelius ir neisgrauziamas demes vercia mane abejoti
Mums irgi labai daug pripasakojo tu blogybiu (jomis ir cia dalinausi, klausinejau kitu patirties
), tikrai daug kas atkalbinejo, bet nusprendem imti azuolini stalvirsi. Pasvere pliusus ir minusus nusprendem, kad virtuves islaikyti kaip ka tik pagamintos neketinam, tai tegul matos jos istorija stalvirsyje
Visgi, manau, kad kaip tas medis po kiek laiko atrodys priklauso ir nuo to kaip jis pagamintas ir nuo to, kokie jo seimininkai
QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 15:04)
Jūs dabar garsiai išsakėte mano abejones. Laminato nenorim, norim ąžuolo ir laiptai bus ąžuoliniai. Tuomet atkrenta medžio imitacijos plytelės. Bet tada klausimas, kokias plyteles rinktis
Noriu praktiškų (bus daug vaikščiojama žemėtom kojom), bet kad ir neatrodytų kaip kokiam mokyklos koridoriui ar valgykloj
Dekui, merginos, uz nuomones, padejot ir man, nes vis galvojau kokias plyteles deti prieskambario zonoje, buvau jau pradejus mastyti apie medzio imitacijos plyteliu dejima..
QUOTE(Grantee @ 2013 10 16, 07:33)
kristinka_2010, mačiau jog mes tą patį internetinį virtuvės pvz nusižiūrėję
ką jau tokio darys kad šitaip brangiai kainuos virtuvė? pas mus biški daugiau nei 5 bėginiai metrai ir kolkas brangiausiai už 7000 padarytų
ir tai jau man brangu, o čia 14 600
Tai visai pigiai, kokiam jus mieste? o is kokiu medziagu norite gaminti virtuve? Musu virtuve tik 2,8metro ilgio. Uz toki komplekta is paprastos plokstes mums skaiciuodavo nuo~3700lt, o jei dar koks MDF, kaina kildavo iki beveik 6000lt. Ir cia kaina be stalvirsio, su paprastais guoliniais stalciu begeliais