Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Teoleda @ 2013 10 16, 08:42)
Termopalo paletę mačiau,iš jos ir rinkausi,bet vyno spalvos tikrai neturėjo smile.gif Ką dariau?Padūsavau savaitę-kitą ir rinkausi beveik juodą,užtai dažiau profilį vyno spalva thumbup.gif

hm,internete rodo jog turi, reikės pasiskambinti. Susiradau jūsų virtuvę , patiko idėja su profiliu 4u.gif bet vyrui kažkaip nelabai, sako kam tada išvis ją dėt , tipo dedam pilką stalviršį ir viskas, nes plytelės virtuvės pilkai rudos ( man atrodo rudos, jam pilkos biggrin.gif )
Atsakyti
Zore,mes naudojom impregnantą HG berods,Jį pasiūlė 1000 plytelių,kai nulėkiau susiparinusi smile.gif Bet toks pat Hansa plytelių turguje kainuoja apie 10 lt pigiau 4u.gif Taigi reikia ŠVARIAI išvalyti plyteles ir tuo skysčiu voleliu padengti.Tuomet apie 4-5 val nevaikštai,kol jis susigeria,o paskui išplauni ir tiek.Nes poliruotos,kaip akmuo-atviromis poromis ir viskas susigeria.O geriausia nuvalyti plyteles-sodos ir acto mišiniu,pasidarai tokia skystą košytę ir kempine ištrini,paskui išplauni thumbup.gif Pirkau skystį poliruotoms plytelėms-nieko gero,kažkokį kaip riebalą užtraukia,taigi kai užsimurzina,į kibirą pilu acto ir išplaunu-blizga kaip naujas rublis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 14:18)
Pati labai stipriai noriu naturalaus azuolinio stalvirsio, bet kazkieno issakyta patirtis apie ispiltus burokelius ir neisgrauziamas demes vercia mane abejoti  unsure.gif

Mums irgi labai daug pripasakojo tu blogybiu (jomis ir cia dalinausi, klausinejau kitu patirties blush2.gif ), tikrai daug kas atkalbinejo, bet nusprendem imti azuolini stalvirsi. Pasvere pliusus ir minusus nusprendem, kad virtuves islaikyti kaip ka tik pagamintos neketinam, tai tegul matos jos istorija stalvirsyje lotuliukas.gif
Visgi, manau, kad kaip tas medis po kiek laiko atrodys priklauso ir nuo to kaip jis pagamintas ir nuo to, kokie jo seimininkai mirksiukas.gif

QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 15:04)
Jūs dabar garsiai išsakėte mano abejones. Laminato nenorim, norim ąžuolo ir laiptai bus ąžuoliniai. Tuomet atkrenta medžio imitacijos plytelės. Bet tada klausimas, kokias plyteles rinktis  doh.gif Noriu praktiškų (bus daug vaikščiojama žemėtom kojom), bet kad ir neatrodytų kaip kokiam mokyklos koridoriui ar valgykloj  unsure.gif

Dekui, merginos, uz nuomones, padejot ir man, nes vis galvojau kokias plyteles deti prieskambario zonoje, buvau jau pradejus mastyti apie medzio imitacijos plyteliu dejima..

QUOTE(Grantee @ 2013 10 16, 07:33)
kristinka_2010, mačiau jog mes tą patį internetinį virtuvės pvz nusižiūrėję  tongue.gif 
ką jau tokio darys kad šitaip brangiai kainuos virtuvė? pas mus biški daugiau nei 5 bėginiai metrai ir kolkas brangiausiai už 7000 padarytų  g.gif  ir tai jau man brangu, o čia 14 600  doh.gif

Tai visai pigiai, kokiam jus mieste? o is kokiu medziagu norite gaminti virtuve? Musu virtuve tik 2,8metro ilgio. Uz toki komplekta is paprastos plokstes mums skaiciuodavo nuo~3700lt, o jei dar koks MDF, kaina kildavo iki beveik 6000lt. Ir cia kaina be stalvirsio, su paprastais guoliniais stalciu begeliais doh.gif blink.gif
Atsakyti
pas mane šiandien šventė thumbup.gif montuoja virtuvę thumbup.gif labai nekantrauju, koks bus galutinis variantas, tik tiek žinau, bus geresnis už buvusįjį cool.gif
nuotraukos bus vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadija, šiandien vakare turėčiau gauti tikslius paskaičiavimus su medžiagų pav, tada ir parašysiu biggrin.gif gal ir planą kompiuterinį išprašysiu. o gaminamės kaune smile.gif
Atsakyti
Grantee parasykit kokia imone, bandyciau ir as savo var su jais paderint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 10 16, 09:40)
Grantee parasykit kokia imone, bandyciau ir as savo var su jais paderint  smile.gif

na čia paprasti baldininkai, man atrodo net internetinių pvz neturi. pasikliauju rekomendacijomis kitų,kuriems jie darė. parašysiu į a.ž 4u.gif ar čia skelbiat? nebus reklama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 16, 11:05)
Zore,mes naudojom impregnantą HG berods,Jį pasiūlė 1000 plytelių,kai nulėkiau susiparinusi smile.gif Bet toks pat Hansa plytelių turguje kainuoja apie 10 lt pigiau 4u.gif Taigi reikia ŠVARIAI išvalyti plyteles ir tuo skysčiu voleliu padengti.Tuomet apie 4-5 val nevaikštai,kol jis susigeria,o paskui išplauni ir tiek.Nes poliruotos,kaip akmuo-atviromis poromis ir viskas susigeria.O geriausia nuvalyti plyteles-sodos ir acto mišiniu,pasidarai tokia skystą košytę ir kempine ištrini,paskui išplauni thumbup.gif Pirkau skystį poliruotoms plytelėms-nieko gero,kažkokį kaip riebalą užtraukia,taigi kai užsimurzina,į kibirą pilu acto ir išplaunu-blizga kaip naujas rublis thumbup.gif

Kiek maždaug kainuoja impregnantas, ačiū už pagalbą, bandysiu ieškot ir toliau dirbti su šluoste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 10 16, 10:22)
Pasvere pliusus ir minusus nusprendem, kad virtuves islaikyti kaip ka tik pagamintos neketinam, tai tegul matos jos istorija stalvirsyje  lotuliukas.gif 
Visgi, manau, kad kaip tas medis po kiek laiko atrodys priklauso ir nuo to kaip jis pagamintas ir nuo to, kokie jo seimininkai  mirksiukas.gif

pas mus virtuvė sujungta su svetaine, nesinorėtų burokų dėmių afišuoti biggrin.gif
QUOTE(Kadija @ 2013 10 16, 10:22)
Dekui, merginos, uz nuomones, padejot ir man, nes vis galvojau kokias plyteles deti prieskambario zonoje, buvau jau pradejus mastyti apie medzio imitacijos plyteliu dejima..

oi kaip gerai thumbup.gif
Dvejojau, ar diskutuoti apie tai šioje temoje, bet visgi man pasirodė labai tinkama vieta smile.gif
Atsakyti
Kodėl bijot parketo virtuvės zonoj? rolleyes.gif
Pas mus analogiška situacija kaip pas Bambyze. Kolidoriuj dėjom plyteles, rinkomes gerokai šviesesnes nei parketas, bet spalviškai derančias tarpusavy. Nešėmės parketo gabalą ir derinom, pasak meistro išsirinkom tikrai labai praktiškas. Na, žiūrėsim kaip bus ištikrųjų.
Medžio imitacijos plytelių tikrai nesuderinsit idealiai schmoll.gif . O mažas skirtumas labiau akį rėš nei didesnis kontrastas 4u.gif
Virtuvės zonoj nedėjom jokių plytelių, visur medis wub.gif . Nebijau visai smile.gif

O mes ką, virtuvę užsisakėm. Su spalvom kuriozas. Išsirinkom, tada po dienos persigalvojau ir vėl važiavau iš naujo rinktis. Tikiuos jau ta spalva tikroji bus wub.gif. Labai sunku MDF rinktis iš miniatiūrinės popierinės paletės doh.gif
Belieka kantriai laukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 16, 10:25)
pas mus virtuvė sujungta su svetaine, nesinorėtų burokų dėmių afišuoti biggrin.gif

pas mus taip pat mirksiukas.gif bet cia poziurio reikalas, as pagalvojau, kad manes tai nekankins, nes ne parodu rumus darau. Man svarbiausia mano patogumas, o tik po to kitu nuomone, todel renkuosi, kas man maloniau. O dirbti ant medinio stalvirsio man bus tikrai jaukiau. Be to Mano burokeliu demes yra Mano burokeliu demes- vieniteles ir nepakartojamos lotuliukas.gif manau, jei virtuve bus tvarkinga, kelios demes mano ivaizdio nesugriaus mirksiukas.gif
jei jsu jaudinsites del demes kokios, tada tikrai nedarykit- nebus malonumo jokio smile.gif
Atsakyti
JViktorija,
parodykite plyteles, kurias pasirinkote prieškambariui ir kokį parketą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 16 spalio 2013 - 12:01