jetus kaip nekantrauju.... Ketvirtadieni montuos musu virtuve siandien viska jau suveze
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 15, 19:17)
jetus kaip nekantrauju.... Ketvirtadieni montuos musu virtuve siandien viska jau suveze
Vis apie tave pagalvoju, ir as nekantrauju
O sakyk pas tave spintelesmiki lubu bus? Kokio aukscio?
QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 15:04)
Jūs dabar garsiai išsakėte mano abejones. Laminato nenorim, norim ąžuolo ir laiptai bus ąžuoliniai. Tuomet atkrenta medžio imitacijos plytelės. Bet tada klausimas, kokias plyteles rinktis Noriu praktiškų (bus daug vaikščiojama žemėtom kojom), bet kad ir neatrodytų kaip kokiam mokyklos koridoriui ar valgykloj
Gal tada pabandykite paieškoti tokių plytelių kaip šiame interjere:
Čia matosi sujungimas tarp plytelių ir kitos grindų dangos:
O čia dar paradyz katalogas su gausybe variantų http://www.paradyz.c...older2011_1.pdf
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 15, 18:04)
ir aš ieškojau vyno spalvos stalviršio,bet,deja niekas neturi.Margų yra,o vienspalvio ne Nebent dirbtinio akmens,bet man per brangu buvo...
et :/ tai ką darėt? radau kad lygtais termopalas prekiauja, bandysim kažką derinti
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 14, 20:07)
Juodai,Mindija,dėkui,kad neišpeikėt Tas nuleistas stalviršis su "grioveliu"-tai jungimas toks.Gamintojai taip pasiūlė,kad nebūtų status kampas ir nesidaužytų vaikai galvas Tikrai niekur nekliūva .Grindų visada norėjau juodų,visi atkalbinėjo,bet man vistiek labai patinka.Vonioje turiu šviesias,tai matosi irgi visokie plaukai ir pūkai.Tik žiauriai buvau supykusi ant savęs ir pardavėjų,jo nepasiaiškinau ir pati ir jie nepatarė jog reikia rinktis GLAZŪRUOTAS o ne POLIRUOTAS plyteles Mat poliruotos,kaip pas mane,sugeria visokius riebalus ir dėmes,jei iš karto neišvalai.Tai kai suklojo,kaip musulmonai su vyru meldėmės joms,kol atplovėm Paskui teko impregnuoti ir dabar viskas gerai.Kadangi pas mane jos šildomos,pūkų daugiau matosi,bet porą kartų pereinu su šlapia šluota ir viskas.Apelsinka,man laaabai graži jūsų virtuvė,o ypatingai stalas .Pati apie tokį svajojau,bet pamatėme juodą stiklinį ir kaip durneliai nusipirkom .Matyt su plaktuku man jį reiks stuktelėt,nes užpypino valyt...bet "modernu" Kėdės raudonos ir juodos plastiko,žiūrisi gerai,ale vistiek pirksiu,kaip pas Apelsinką
Sveiki, aš irgi vargstu su tamsiomis poliruotomis plytelėmis po remontų. kuo impregnavot, kuo valot, nes jau skyles pravalysiu.
QUOTE(slyva @ 2013 10 15, 17:59)
Turiu jums klausima.
Musu naujojoj virtuvej lubu aukstis mazdaug 270cm. Gartraukio skyle eina laukan mazdaug 260cm aukstyje. Noriu imontuojamo i spinteles gartraukio, ir spinteles daryt iki lubu. Bet galvoju ar nebus per aukstai tos spinteles? Ka as ten pasidesiu ko man nereikes nu man ziauriai aukstai atrodo. Dabar musu spinteles 220cm, tai iki 240 dar pasikelciau. Ir nezinau ka bedaryt. Jei zeminti spinteles, tada gartraukio skyle per aukstai. Jau mastau net ir apie neimontuojama gartrauki gal kas patarsit ka nors
Musu naujojoj virtuvej lubu aukstis mazdaug 270cm. Gartraukio skyle eina laukan mazdaug 260cm aukstyje. Noriu imontuojamo i spinteles gartraukio, ir spinteles daryt iki lubu. Bet galvoju ar nebus per aukstai tos spinteles? Ka as ten pasidesiu ko man nereikes nu man ziauriai aukstai atrodo. Dabar musu spinteles 220cm, tai iki 240 dar pasikelciau. Ir nezinau ka bedaryt. Jei zeminti spinteles, tada gartraukio skyle per aukstai. Jau mastau net ir apie neimontuojama gartrauki gal kas patarsit ka nors
mano 2.60 darysiu tik 1.10cm . Nzn kazkaip bijau aukstesniu , bo gal kokias lemputes kai karniza det
QUOTE(vinniepooh @ 2013 10 15, 19:41)
Gal tada pabandykite paieškoti tokių plytelių kaip šiame interjere:
O čia dar paradyz katalogas su gausybe variantų http://www.paradyz.c...older2011_1.pdf
Jūsų nuorodoje plytelės labai gražios.
Visgi nusprendžiau nerizikuoti 'nepataikyti' atspalvio, nes medis ir plytelė kad ir vienodų atspalvių būtų, jie JAU skirtųsi savo blizgumu ir pan. Mane toks 'plonas' neatitikimas labiau erzintų nei kontrastas.
Dėsime 60x60 plyteles prieškambaryje ir virtuvėje.
QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 20:42)
Jūsų nuorodoje plytelės labai gražios.
Visgi nusprendžiau nerizikuoti 'nepataikyti' atspalvio, nes medis ir plytelė kad ir vienodų atspalvių būtų, jie JAU skirtųsi savo blizgumu ir pan. Mane toks 'plonas' neatitikimas labiau erzintų nei kontrastas.
na va ir priėmėt sprendimą, beliko plyteles išsirinkti
QUOTE(Grantee @ 2013 10 15, 13:38)
merginos,susidūriau su tokia problema, nerandu baldų gamintojo, kad turėtų raudono vyno ( bordo) splavos stalviršį :/ gal galima užsisakyti jį atskirai iš kažkur? bet iš kur? gal estae kur matę? šiai dienai siūlo tokį , bet nenoriu aš tokio
ir as ieskau kazko panasaus bet deja neradau.. noriu i violetine kad nestu..
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 10 15, 17:59)
Turiu jums klausima.
man sitas variantas atrodo idealus... cia virs spinteliu is gipso karkasas ir toks vaizdas kad spinteles butu i siena imontuotos! as pati zadu taip daryt, nes aukstu irgi nenoriu, o nuo virsaus dulkiu valyt taip pat
Beja siandien gavau zinia kiek mano svajoniu virtuve kainuos - 14600 lt kiek ilgai man teks iki jos taupyt!
kristinka_2010, mačiau jog mes tą patį internetinį virtuvės pvz nusižiūrėję
ką jau tokio darys kad šitaip brangiai kainuos virtuvė? pas mus biški daugiau nei 5 bėginiai metrai ir kolkas brangiausiai už 7000 padarytų ir tai jau man brangu, o čia 14 600
o tas variantas su gipsu virš spintelių- superinis, reikės vyrui parodyti
ką jau tokio darys kad šitaip brangiai kainuos virtuvė? pas mus biški daugiau nei 5 bėginiai metrai ir kolkas brangiausiai už 7000 padarytų ir tai jau man brangu, o čia 14 600
o tas variantas su gipsu virš spintelių- superinis, reikės vyrui parodyti
Sveikos merginos
Planuoju ir as savo virtuve. Kolkas planuoju pati, nes kiek kreipiausi i firmas visos tik mano varianta suskaiciuoja jokiu pakeitimu nesiulydamos. O bet taciau kaina ju man kosmosas pasirode. Pigiausiai 9000lt, kur firma kruopstesne zinomesne visus 11000lt suskaiciavo
Noriu virtuves su filingiukais (dazytas MDF) ir azuolo stalvirsiu. Virtuves patalpa nestandartine pas mus, imetu ka pasipaisius, gal turesit pastebejimu kokiu nors. Prie duru stoves saldytuvas, kriaukle salia kampo po pakabinamom spintelem (Nr.2), indaplove imontuojama salia kriaukles (Nr.3), orkaite su vyrikle kartu senoviskai bus imontuotos (Nr.6 - nelabai yra kur ja pakelti). Is kampo noriu daryti isvaziuojancias lentynas, is vienos ir kitos virykles puses spinteles su stalciais.
Taupymo sumetimais galvoju gal keisti spintele po kriaukle i paprasta su durelem?
Del kriaukliu norejau dar paklausti - kokios populiariausios? ar patogios naudoti akmens mases kriaukles? ar geriau metaline det?
Planuoju ir as savo virtuve. Kolkas planuoju pati, nes kiek kreipiausi i firmas visos tik mano varianta suskaiciuoja jokiu pakeitimu nesiulydamos. O bet taciau kaina ju man kosmosas pasirode. Pigiausiai 9000lt, kur firma kruopstesne zinomesne visus 11000lt suskaiciavo
Noriu virtuves su filingiukais (dazytas MDF) ir azuolo stalvirsiu. Virtuves patalpa nestandartine pas mus, imetu ka pasipaisius, gal turesit pastebejimu kokiu nors. Prie duru stoves saldytuvas, kriaukle salia kampo po pakabinamom spintelem (Nr.2), indaplove imontuojama salia kriaukles (Nr.3), orkaite su vyrikle kartu senoviskai bus imontuotos (Nr.6 - nelabai yra kur ja pakelti). Is kampo noriu daryti isvaziuojancias lentynas, is vienos ir kitos virykles puses spinteles su stalciais.
Taupymo sumetimais galvoju gal keisti spintele po kriaukle i paprasta su durelem?
Del kriaukliu norejau dar paklausti - kokios populiariausios? ar patogios naudoti akmens mases kriaukles? ar geriau metaline det?
QUOTE(Grantee @ 2013 10 15, 19:51)
et :/ tai ką darėt? radau kad lygtais termopalas prekiauja, bandysim kažką derinti
Termopalo paletę mačiau,iš jos ir rinkausi,bet vyno spalvos tikrai neturėjo Ką dariau?Padūsavau savaitę-kitą ir rinkausi beveik juodą,užtai dažiau profilį vyno spalva