QUOTE(kuzyte @ 2013 10 14, 08:07)
Apelsinka labai grazu Norejau paklaust del balto stalvirsio, ar dar nepasigailejot?
Aciu.
Nevisai jis baltas. ECOPAL E-Fantasia pas mus. Drasiai galiu rekomenduoti. Purvo nesimato, tik kai pradejau su kempinele -trintuku sveisti supratau, kad aplink orkaite jis nevisai svarus. Ir aplamai, nei ant stiklo, nei ant sviesiu fasadu nelabai matosi demes. Ir patinka, kad lengva valyti. O tamsu jau sudetingiau
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 08:29)
Apelsinka, pas jus irgi labai jauku Tik man asmeniškai tas stalas biškį nesižiūri Nu kažkaip ne toks atrodo turėtų būti, bet tai čia tik mano nuomonė Skoniai visų skirtingi gi
Del stiliaus? As net nepagalvojau kai pirkau. Pas mus maza erdve, norejosi sviesesnio stalo, bet visiskai balti naujoviski neprilipo man, o i sita isimiylejau iskart. Norejau kad ir fasadai butu tokios pas spalvos kaip stalas, bet kai rinkausi spalva dar negavom to stalo, rinkausi is atminties ir nepataikiau Ai, jauciu ta stala jau greit reikes perdazyti, kai kur dazai atsilupo, tai tada ir pasviesies.
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2013 10 14, 08:35)
Apelsinka, faina virtuve, protingai viskas isspresta ir isnaudota. Man stalas kaip tik gerai atrodo
QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 09:20)
Gražu žiūrėti, kaip išnaudojote visas sudėtingas erdves savo virtuvei . Ar ten plautuvės kairėje mažas langelis? Kodėl toks mažas Kokia jo paskirtis ?
Man tai stalas su kėdėm laabai gražūs , tik šviestuvo virš jų prašytųsi masyvesnio . Ar tas komplektas čia tinka? Geras klausimas... Dabar jis atrodo kiek vienišas bendram kontekste tiek spalvų tiek stiliaus atžvilgiu. Dėl spalvų, tai gal nuotraukoj visai kitaip atrodo, nei realiai, o dėl stiliaus, tai gal reiktų jam kokį "draugą" įtaisyt, kad ir klasikinį šviestuvą .
Man tai stalas su kėdėm laabai gražūs , tik šviestuvo virš jų prašytųsi masyvesnio . Ar tas komplektas čia tinka? Geras klausimas... Dabar jis atrodo kiek vienišas bendram kontekste tiek spalvų tiek stiliaus atžvilgiu. Dėl spalvų, tai gal nuotraukoj visai kitaip atrodo, nei realiai, o dėl stiliaus, tai gal reiktų jam kokį "draugą" įtaisyt, kad ir klasikinį šviestuvą .
Langelis jau buvo, specialiai nedejom, patogu stebeti kas ateina kas iseina
Laukiau, kas ka pasakys del sviestuvo. Norejau kazka grazaus, kabancio virs stalo, bet tai pinigu pritruko, tai nerasdavom tinkamo. Viena kart nuvaziavau i Ikeja ir patiko man zvakide. Pasakiau vyrui kad paradytu man is jos sviestuva. Labai nenorejo jis man ji kabinti, bet dabar ir paciam patinka, skleidziau jaukia sviesa, malonu prie satalo sedeti.
Bet realiai matau, kad reikia platesnio, kai ka nors rasiu tinkamo, reikes pakeisti. Aciu
QUOTE(murmur @ 2013 10 14, 10:54)
Apelsinka labai grazi ir funkcionali virtuve Gartrauki patys sugalvojot taip imontuot? Kai verda juk gari i virsu eina, tiesiai i spintele
Patiko sviestuvas - kur pirkot?
Patiko sviestuvas - kur pirkot?
Aciu. Nu cia toks specialus gartraukis, ne mes taip sugalvojom imontuoti. Pas mus kitas ir netiktu. Vargom kol sita radom.
Del sviestuvo Aciu
Is Ikejos
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 10 14, 10:55)
Apelsinka, apsvieskite is kur stalas? ne is ikejos? ar patogus?
Ne, maciau panasu Ikejoj. Cia Olivia stalas. Man patogus. Grazus. Issiskleidzia. Su viena "negramozdiska" koja. tik dazai nepatvarus. Jau kai pirkau zinojau, kad reikes perdazyti.
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 11:14)
Oij, man tai gražus Apelsinkos stalas ir kėdės Aš tik norėjau pasakyt, kad kažkaip mano akimis gal toks modernesnis labiau tiktų
Gali but. Norejau sviesaus, bet nebalto, pieno baltumo. Mazas visai pasirinkimas pas mus. Seip mums siule stiklini stala. Atrodytu gal ir patalpa didesne, bet pagalvojau apie valyma, ir seip nejaukus jie man.
QUOTE(Ajste @ 2013 10 14, 17:16)
Labai grazi virtuve Smagiausia, kad paraset jau pasinaudojus ja ir galite vertinti kurie sprendimai pasiteisino, kurie ne.
Apie gartrauki tai pasipasakokit, Jus pirma su tokiu, tai labai smalsu ar gerai veikia, ar vertas dideliu pinigu ir t.t. Gi baisiai smalsu
Dziugu, kad pasiteisino kargo. ir gerai isnaudojote ta nedidele erdve
Apie gartrauki tai pasipasakokit, Jus pirma su tokiu, tai labai smalsu ar gerai veikia, ar vertas dideliu pinigu ir t.t. Gi baisiai smalsu
Dziugu, kad pasiteisino kargo. ir gerai isnaudojote ta nedidele erdve
Aciu.
Pries tai pas mus nebuvo jokio gartraukio, tai palyginti negaliu. Sitame stovi (kaip vyrai sake) kazkoks "geras" variklis ir traukia tiesiai i lauka. Virtuveje kvapo nera, bet kadangi virtuve zemiau randasi, jei kepam kokius blinus kvapai kila i virsu, jauciasi ir koridoriuje. Mes ji pirkom ne del to kad mandrus, o tik del to kad niekaip negalejom imontuoti paprasta pakabinama gartrauki. O radom ji palyginus visai nebrangiai 1000lt mokejom. Buvo su defektu, kuris imontavus nesimato. Seip toki gartrauki galima naudoti palepeje ar kai daro tokia sala viduri patalpos. Bet jei laidzia technines galimybes deti pakabinama, neverta moketi dideliu pinigu uz toki.