Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(kuzyte @ 2013 10 14, 08:07)
Apelsinka labai grazu wub.gif Norejau paklaust del balto stalvirsio, ar dar nepasigailejot? biggrin.gif

Aciu.
Nevisai jis baltas. ECOPAL E-Fantasia pas mus. Drasiai galiu rekomenduoti. Purvo nesimato, tik kai pradejau su kempinele -trintuku sveisti supratau, kad aplink orkaite jis nevisai svarus. Ir aplamai, nei ant stiklo, nei ant sviesiu fasadu nelabai matosi demes. Ir patinka, kad lengva valyti. O tamsu jau sudetingiau doh.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 08:29)
Apelsinka, pas jus irgi labai jauku wub.gif Tik man asmeniškai tas stalas biškį nesižiūri blush2.gif Nu kažkaip ne toks atrodo turėtų būti, bet tai čia tik mano nuomonė ax.gif Skoniai visų skirtingi gi 4u.gif

Del stiliaus? As net nepagalvojau kai pirkau. g.gif Pas mus maza erdve, norejosi sviesesnio stalo, bet visiskai balti naujoviski neprilipo man, o i sita isimiylejau iskart. Norejau kad ir fasadai butu tokios pas spalvos kaip stalas, bet kai rinkausi spalva dar negavom to stalo, rinkausi is atminties ir nepataikiau biggrin.gif Ai, jauciu ta stala jau greit reikes perdazyti, kai kur dazai atsilupo, tai tada ir pasviesies. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2013 10 14, 08:35)
Apelsinka, faina virtuve, protingai viskas isspresta ir isnaudota. Man stalas kaip tik gerai atrodo  wub.gif

4u.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 09:20)
Gražu žiūrėti, kaip išnaudojote visas sudėtingas erdves savo virtuvei  4u.gif . Ar ten  plautuvės kairėje mažas langelis? Kodėl toks mažas g.gif Kokia jo paskirtis unsure.gif ?
Man tai stalas su kėdėm laabai gražūs  wub.gif , tik šviestuvo virš jų prašytųsi masyvesnio  ax.gif . Ar tas komplektas čia tinka? Geras klausimas... Dabar jis atrodo kiek vienišas bendram kontekste tiek spalvų tiek stiliaus atžvilgiu. Dėl spalvų, tai gal nuotraukoj visai kitaip atrodo, nei realiai, o dėl stiliaus, tai gal reiktų jam kokį "draugą" įtaisyt, kad ir klasikinį šviestuvą  mirksiukas.gif .

Langelis jau buvo, specialiai nedejom, patogu stebeti kas ateina kas iseina biggrin.gif
Laukiau, kas ka pasakys del sviestuvo. biggrin.gif Norejau kazka grazaus, kabancio virs stalo, bet tai pinigu pritruko, tai nerasdavom tinkamo. Viena kart nuvaziavau i Ikeja ir patiko man zvakide. Pasakiau vyrui kad paradytu man is jos sviestuva. lotuliukas.gif Labai nenorejo jis man ji kabinti, bet dabar ir paciam patinka, skleidziau jaukia sviesa, malonu prie satalo sedeti. wub.gif
Bet realiai matau, kad reikia platesnio, kai ka nors rasiu tinkamo, reikes pakeisti. drinks_cheers.gif Aciu 4u.gif
QUOTE(murmur @ 2013 10 14, 10:54)
Apelsinka labai grazi ir funkcionali virtuve  4u.gif  Gartrauki patys sugalvojot taip imontuot? Kai verda juk gari i virsu eina, tiesiai i spintele  unsure.gif

Patiko sviestuvas - kur pirkot?

Aciu. Nu cia toks specialus gartraukis, ne mes taip sugalvojom imontuoti. Pas mus kitas ir netiktu. Vargom kol sita radom.

Del sviestuvo lotuliukas.gif Aciu 4u.gif
Is Ikejos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 10 14, 10:55)
Apelsinka, apsvieskite is kur stalas? ne is ikejos?  ax.gif ar patogus?

Ne, maciau panasu Ikejoj. Cia Olivia stalas. Man patogus. Grazus. Issiskleidzia. Su viena "negramozdiska" koja. tik dazai nepatvarus. Jau kai pirkau zinojau, kad reikes perdazyti.
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 11:14)
Oij, man tai gražus Apelsinkos stalas ir kėdės wub.gif Aš  tik norėjau pasakyt, kad kažkaip mano akimis gal toks modernesnis labiau tiktų blush2.gif

Gali but. Norejau sviesaus, bet nebalto, pieno baltumo. Mazas visai pasirinkimas pas mus. Seip mums siule stiklini stala. Atrodytu gal ir patalpa didesne, bet pagalvojau apie valyma, ir seip nejaukus jie man.
QUOTE(Ajste @ 2013 10 14, 17:16)
Labai grazi virtuve  thumbup.gif  Smagiausia, kad paraset jau pasinaudojus ja ir galite vertinti kurie sprendimai pasiteisino, kurie ne.
Apie gartrauki tai pasipasakokit, Jus pirma su tokiu, tai labai smalsu ar gerai veikia, ar vertas dideliu pinigu ir t.t. Gi baisiai smalsu  blush2.gif
Dziugu, kad pasiteisino kargo. ir gerai isnaudojote ta nedidele erdve  thumbup.gif

Aciu.
Pries tai pas mus nebuvo jokio gartraukio, tai palyginti negaliu. Sitame stovi (kaip vyrai sake) kazkoks "geras" variklis ir traukia tiesiai i lauka. Virtuveje kvapo nera, bet kadangi virtuve zemiau randasi, jei kepam kokius blinus kvapai kila i virsu, jauciasi ir koridoriuje. Mes ji pirkom ne del to kad mandrus, o tik del to kad niekaip negalejom imontuoti paprasta pakabinama gartrauki. O radom ji palyginus visai nebrangiai 1000lt mokejom. Buvo su defektu, kuris imontavus nesimato. Seip toki gartrauki galima naudoti palepeje ar kai daro tokia sala viduri patalpos. Bet jei laidzia technines galimybes deti pakabinama, neverta moketi dideliu pinigu uz toki.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 14, 19:07)
Juodai,Mindija,dėkui,kad neišpeikėt biggrin.gif

Ojej, kokia garbė blush2.gif. Kaip išpeiksi, kad nėra ką... lotuliukas.gif . Smagu matyti kiek kitokias virtuves thumbup.gif .
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 14, 19:07)
Tas nuleistas stalviršis su "grioveliu"-tai jungimas toks.Gamintojai taip pasiūlė,kad nebūtų status kampas ir nesidaužytų vaikai galvas biggrin.gif Tikrai niekur nekliūva thumbup.gif .

Ach šit kaip g.gif ... maniau, kad tokius kampus galima užapvalinti, panašiai kaip stalviršio kraštas būna ax.gif .
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 21:57)
Gi žiopla boba, pamiršau tavo gartraukį apipletkint blush2.gif  biggrin.gif
Super thumbup.gif Viens prie vieno kaip paveiksliuky thumbup.gif Lauksim nuotraukų kai bus pakabintas 4u.gif O "viduriai" jo kokie? Įmontuojamas erdvinis ar paprastą taip apdailino? blush2.gif

Nieko tokio irnesakyk.gif . Kur čia sužiūrėsi visas dėžes ax.gif, kai tiek daug virtuvių apipliotkinimui įkelta drinks_cheers.gif . Ačiū 4u.gif .
Viduriai jo bus va tokie - paprastas įmontuojamas gartraukis.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 10 15, 01:25)

Ne, maciau panasu Ikejoj. Cia Olivia stalas. Man patogus. Grazus. Issiskleidzia. Su viena "negramozdiska" koja. tik dazai nepatvarus. Jau kai pirkau zinojau, kad reikes perdazyti.

Labai aciu uz informacija 4u.gif As noriu panasaus- balto ar balto su medziu, ant vienos kojos ir, kad issikleistu... o tokiu, deja, labai mazas pasirinkimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 21:57)
Biškį brangus padla tas virdulys unsure.gif 350litų unsure.gif Bet gausiu šią savaitę algą ir nusipirksiu biggrin.gif Vyrui net nesakysiu biggrin.gif Ne bendrai, sakysiu maximoj akcija buvo lotuliukas.gif

Išvis nieko nesakyk, gal nepastebės hihihi.gif - neretai taip su jais būna, - o paskui sakyk: aaaaa, šitas, taigis prieš 5 metus pirkom per išpardavimą drinks_cheers.gif
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 10 15, 02:25)
Langelis jau buvo, specialiai nedejom, patogu stebeti kas ateina kas iseina  biggrin.gif
Laukiau, kas ka pasakys del sviestuvo.  biggrin.gif  Norejau kazka grazaus, kabancio virs stalo, bet tai pinigu pritruko, tai nerasdavom tinkamo.

Gražus tas Jūsų šviestuviukas wub.gif. Tik pritariu, kad šitoj vietoj gal didesnio prašytųsi, kaip ir rašiau anksčiau drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 14, 21:29)
Žodžiu, mano klausimas: galvoju svetainėje dėti ąžuolo parketlentes, o prie įėjimo ir virtuvės zonoj - ąžuolo imitacijos akmens masės plyteles (visur šildomos grindys). BET suabejojau, ar bėgdama nuo spalvų ir faktūrų įvairovės neužsirausiu' ant 'nesusigrojančių' parketlenčių ir plytelių raštų, spalvų, t.t. Gal kas darėsi tokį variantą ir turit patarimų?

Ir pas mus panasi situacija, virtuves zonoj ir koridoriuje norim det plyteles, o visur kitur azuolini parketa, bet kai pavaksciojau su savo pavyzdine lentele aplink tas azuolo imitacijos plyteles tai taip nieko ir nepritaikiau doh.gif ar tai rastas ar tai atspalvis skiriasi, o dar pagalvojau kai nulakuos parketa vistiek kazkiek spalva pakeis, ir su metais parketas linkes gelst, tai nusprendem det plyteles panasias I plyteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 10 15, 09:30)
Ir pas mus panasi situacija, virtuves zonoj ir koridoriuje norim det plyteles, o visur kitur azuolini parketa, bet kai pavaksciojau su savo pavyzdine lentele aplink tas azuolo imitacijos plyteles tai taip nieko ir nepritaikiau doh.gif ar tai rastas ar tai atspalvis skiriasi, o dar pagalvojau kai nulakuos parketa vistiek kazkiek spalva pakeis, ir su metais parketas linkes gelst, tai nusprendem det plyteles panasias I plyteles biggrin.gif

aš dar su pavyzdine lentele nevaikščiojau (kolkas jos neturiu rankose), bet to ir bijojau, apie ką Jūs dabar parašėte.. Pas mus nėra didelė labai erdvė, kad marginti, taip norėjosi vientisumo. Sienos šviesios, virtuvės komplektas irgi beveik balas bus, svetainės baldai irgi šviesūs + ąžuoliniai. Kokias plyteles tokiu atveju rinktis? g.gif
O visur kloti parketą nepraktiška, kai su žemėtom ar snieguotom kojom vaikai pritapnos..
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 08:43)
aš dar su pavyzdine lentele nevaikščiojau (kolkas jos neturiu rankose), bet to ir bijojau, apie ką Jūs dabar parašėte.. Pas mus nėra didelė labai erdvė, kad marginti, taip norėjosi vientisumo. Sienos šviesios, virtuvės komplektas irgi beveik balas bus, svetainės baldai irgi šviesūs + ąžuoliniai. Kokias plyteles tokiu atveju rinktis?  g.gif
O visur kloti parketą nepraktiška, kai su žemėtom ar snieguotom kojom vaikai pritapnos..

as rinksiuosi tikrai ne tamsias , gal pora atspalviu sviesesnes nei grindys plyteles , geriau pasiimkit pavyzdine lentele ir su ja derinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 10 15, 10:00)
as rinksiuosi tikrai ne tamsias , gal pora atspalviu sviesesnes nei grindys plyteles , geriau pasiimkit pavyzdine lentele ir su ja derinkit 4u.gif

kažin duoda kokią brokuotą lentelę pardavėjas? Plyteles ir parketlentes pirktume pas skirtingus pardavėjus. Norisi pirmiausia susiderinti, kad nereiktų kaip čia kažkas rašė 'iš atminties' spalvą ir raštą pataikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 15, 09:24)
kažin duoda kokią brokuotą lentelę pardavėjas? Plyteles ir parketlentes pirktume pas skirtingus pardavėjus. Norisi pirmiausia susiderinti, kad nereiktų kaip čia kažkas rašė 'iš atminties' spalvą ir raštą pataikyti  smile.gif

Mum "savas zmogus " daro parketa tai ir lentele dave, bandykit paprasyt, gal duos 4u.gif
Atsakyti
Bambyze,
O nenorite prie iejimo is svetaineje daryti ta pacia danga? Jei erdve prie iejimo nera didele, tai manau neverta deti ten kitos dangos. Gal laminatas tiktu jei plyteles tinka. Laminatai gi buna patvaresni, atsparus dregmei ir t.t. O atsibodus ar issidevejus ne taip sunku pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 14, 17:16)
Vau  bigsmile.gif  Super, kaip isvizualizuotas, toks ir padarytas  thumbup.gif  Ir meistras auksarankis, jusu virtuve tai geriausia reklama meistrams  thumbup.gif

Ačiū, Ajste 4u.gif
Vakar jau pasikabinom jį ant konstrukcijos, bet dar šiokių tokių reikaliukų iškilo unsure.gif . Pasibaigsim viską, susisuksim trūkstamas rankenėles, gal dar pusbario kėdes sustatysim ir tada pasirodysiu paskutinįkart, kad neįkyrėt perdaug su savo raudona lotuliukas.gif ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 spalio 2013 - 12:28
QUOTE(Ajste @ 2013 10 15, 13:05)
Bambyze,
O nenorite prie iejimo is svetaineje daryti ta pacia danga? Jei erdve prie iejimo nera didele, tai manau neverta deti ten kitos dangos. Gal laminatas tiktu jei plyteles tinka. Laminatai gi buna patvaresni, atsparus dregmei ir t.t. O atsibodus ar issidevejus ne taip sunku pakeisti.

Ajste,
na tų plytelių nebūtų labai jau mažai. Pabandžiau savo vizualizacijoje užbrėžti, iki kur bus plytelės. Tik vizualizacijoje spiraliniai laiptai turėtų dar vesti žemyn, neparodyta (papaišiau ranka). Tas irgi atima erdvės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 15 spalio 2013 - 13:20