Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 11:54)
O dar galima pastumti plautuvę  g.gif . 85cm - tai visai pakankamai kaip darbastaliui mirksiukas.gif .

Nu elegantiškas tokis virdulys  thumbup.gif . Tik, nežinau kodėl, nervinčiaus kad negaliu į jį rankos įkišt  blush2.gif ... Gerai pagalvojus, nėr ten ko kaišioti rankų, bet vistiek  doh.gif

Tingėjau ruletės ieškot, tai maždaug taip priemečiau, vakare reiks tiksliai išsimatuot... Pas mane gi kriauklė iš apačios montuojama, tai kiek spintelė leis, tiek stumsiu ax.gif

lotuliukas.gif Net nesugalvočiau, kad galima rankas ten kaišiot biggrin.gif Nukalkinu visad su citrinos rūgštim, tai nėr ko ten jo ir šveist viduj biggrin.gif
Atsakyti
Tai tikrai užteks to darbastalio irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveiko mamytes, noreiau jUsu patarimu. Planuoju virtuve:
https://drive.google...amp;usp=sharing

Virtuve bus baltos spalvos. Negaliu apsispresti del mezdiagu Patinka dazytas pavirsius, bet ant jo matosi kiekvienas prisilietimas.. o vat del lamituotos plokstes girdejau ant baltos spalvos bus matomi pajuodave krastai po kiek laiko.

Kol kas pigiausi pasiulymai is siu imoniu:
mikrobas.eu
Oba baldai

gal kas nors ka nors girdejo apie jas?
Atsakyti
QUOTE(NioNka @ 2013 10 14, 14:13)

O dažytų blizgių fasadų nenorite? Jie, kad ir nusitepa, lengvai nusivalo.
Ar ne per plačios pakabinamų spintelių durelės? Ar 180 laipsnių lankstus dėsite? Stalčių apačioj neplanuojate daugiau? Jie daug patogiau naudojantis virtuve, nereikia lankstytis, iškraustyti pusę spintelės, kad atraast reikiamą daiktą - atidarei stalčių ir visas jo turinys matomas, nieko kraustyt nereikia mirksiukas.gif .
Patarčiau daryti ne tokius plačius stalčius, nes į didelius stalčius daug telpa, sunkiai prikrauti stalčiai gali ilgainiui išklerti, nebeprisitraukti uždarant (man taip buvo senoj virtuvėj, apatiniam stalčiuij laikiau birius produktus stikliniuose induose, blum furnitūra). Ir šiaip smagiau susirūšiuoti daiktus, susidėlioti į atskirus stalčius, o ne vieną didelį gargarą darinėti kaskart - bent jau man...
Ar ne per didelį barą/stalą susiplanavot? Aplink jį dar bus kėdės, tad praėjimui vietos išvis nebelieka. Kad normaliai atsisėst skaičiuokit min 400mm erdvę kėdei, tada 565mm erdvė siaura jau gaunas suktis virtuvėje, o ir priėjimas prie šaldytuvo apsunkinamas - ten išvis mažas tarpelis praėjimui paliktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 13:43)
Ar ne per didelį barą/stalą susiplanavot? Aplink jį dar bus kėdės, tad praėjimui vietos išvis nebelieka. Kad normaliai atsisėst skaičiuokit min 400mm erdvę kėdei, tada 565mm erdvė siaura jau gaunas suktis virtuvėje, o ir priėjimas prie šaldytuvo apsunkinamas - ten išvis mažas tarpelis praėjimui paliktas g.gif

Pritariu, jei daznai sedima bus is virtuves- bus mazoka vietos, o ir vyrukui kokiam 40cm neuzteks lotuliukas.gif . Bet jei nedaznai sedesit ar isvis nesedesit- bus normaliai. As turejau toki varianta, uz baro kur jusu kaitlente stovejo mano saldytuvas. Kai dviese gyveni- ner bedos, nes dazniausiai is kitos puses sestis galima, bet jei seima gausesne- vargsite.. doh.gif
tas baras kazkaip "iskastas" gale? gal jis sukinesis? g.gif aaa, sorry, pamaciau ten issikisusi siena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 14 spalio 2013 - 14:32
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 10 13, 22:23)
Sveiki.
Seniai cia nesilankiau. Virtuve pradejau kurti dar ziema. Dabar tik prisiruosiau nuotraukas pasidaryti.
Cia musu gartraukis. Veikia gerai, tik pageltonavo vienoje vietoje, nelabai atsiplauna, bet nieko nepadarysi, vyras aktyviai gamina pas mus smile.gif
Dziagiuosi, kad neitikino mane, kad kargo krepsys nereikalingas. Man laabai patogu paimti alieju, kai kepu ir iskart paslepti atgal, nereikia nekur vaiksciuoti.

Labai grazi virtuve thumbup.gif Smagiausia, kad paraset jau pasinaudojus ja ir galite vertinti kurie sprendimai pasiteisino, kurie ne.
Apie gartrauki tai pasipasakokit, Jus pirma su tokiu, tai labai smalsu ar gerai veikia, ar vertas dideliu pinigu ir t.t. Gi baisiai smalsu blush2.gif
Dziugu, kad pasiteisino kargo. ir gerai isnaudojote ta nedidele erdve thumbup.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 06:29)
Sveikos 4u.gif

Pas mane jau penktadienį viską sumontavo Tiksliau dar nėra fasado ir stalviršio, bet jau vaizdas randasi po truputį... Stalviršio ryškiai per mažai tarp kaitlentės ir plautuvės doh.gif Nežinau kam dariau visus stalčių blokus po tris stalčius doh.gif  Kažkokie man jie maži atrodo g.gif

Ooo, lauksim lausksim nuotrauku thumbup.gif
Jei stalvirsio 85cm tai uzteks irnesakyk.gif As kartais ir ant virykles dedu dubenis jei pritruksta vietos (visad pleciuosi i ta puse, nors kitoj gal ir butu daugiau vietos). O i mazesnius stalcius graziai tilps visokios pakuotes su folja, plebvele, servetelem, svarus ranksluosciai... tokie dalykai net nelabai tiktu i gilius, nes reiketu krauti aukstais vienus ant kitu...
QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 07:20)
Va mano gartraukis: ... wub.gif

Vau bigsmile.gif Super, kaip isvizualizuotas, toks ir padarytas thumbup.gif Ir meistras auksarankis, jusu virtuve tai geriausia reklama meistrams thumbup.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 10 14, 09:14)
Žiūrėkit kokį virdulį nužiūrėjau bigsmile.gif Jetau, noriu jo, labai man gražus wub.gif

Ir man grazus wub.gif Kaiptik ziurinejam virduliu, gal reiks kazkuo tokiu susigundyti ax.gif
QUOTE(NioNka @ 2013 10 14, 12:13)
Sveiko mamytes, noreiau jUsu patarimu. Planuoju virtuve:
https://drive.google...amp;usp=sharing

Mano akim ziurint, per mazas tarpas tarp spinteliu ir stalo, o pats stalas per platus. O siaip daug nesuprantamu man skaiciu, todel sunku daug komentuoti ax.gif Jei virsutines dureles vertikaliai atsidaro ir jos 600 plocio, tai tikrai rekomenduoju plataus kampo lankstus, kitaip bus gan nepatogu. Mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 13:43)

Patarčiau daryti ne tokius plačius stalčius, nes į didelius stalčius daug telpa, sunkiai prikrauti stalčiai gali ilgainiui išklerti, nebeprisitraukti uždarant (man taip buvo senoj virtuvėj, apatiniam stalčiuij laikiau birius produktus stikliniuose induose, blum furnitūra). Ir šiaip smagiau susirūšiuoti daiktus, susidėlioti į atskirus stalčius, o ne vieną didelį gargarą darinėti kaskart - bent jau man...

Pritariu jusu minciai del stalciu ir man atrodo labai patogu daug mazu, patinka rusiuoti daiktus.. Dabar dilema sprendziu del stalciu auksciau.. jei dalinti i 3 skirtingus: pvz 14cm, 28cm ir dar lieka 34cm.. cia jei bendras auksti 90 (minusuojam stalvirsi ir apacia apie 10cm) kazin ka i tokius aukstus 34 reiketu deti, apart biriu produktu, galima laikyt alieju ir kitus aukstus, bet kiek ju virtuveje yra nekisi i 60cm plocio staciu viskas issivartys..
Atsakyti
Juodai,Mindija,dėkui,kad neišpeikėt biggrin.gif Tas nuleistas stalviršis su "grioveliu"-tai jungimas toks.Gamintojai taip pasiūlė,kad nebūtų status kampas ir nesidaužytų vaikai galvas biggrin.gif Tikrai niekur nekliūva thumbup.gif .Grindų visada norėjau juodų,visi atkalbinėjo,bet man vistiek labai patinka.Vonioje turiu šviesias,tai matosi irgi visokie plaukai ir pūkai.Tik žiauriai buvau supykusi ant savęs ir pardavėjų,jo nepasiaiškinau ir pati ir jie nepatarė jog reikia rinktis GLAZŪRUOTAS o ne POLIRUOTAS plyteles schmoll.gif Mat poliruotos,kaip pas mane,sugeria visokius riebalus ir dėmes,jei iš karto neišvalai.Tai kai suklojo,kaip musulmonai su vyru meldėmės joms,kol atplovėm lotuliukas.gif Paskui teko impregnuoti ir dabar viskas gerai.Kadangi pas mane jos šildomos,pūkų daugiau matosi,bet porą kartų pereinu su šlapia šluota ir viskas.Apelsinka,man laaabai graži jūsų virtuvė,o ypatingai stalas thumbup.gif .Pati apie tokį svajojau,bet pamatėme juodą stiklinį ir kaip durneliai nusipirkom tongue.gif .Matyt su plaktuku man jį reiks stuktelėt,nes užpypino valyt...bet "modernu" lotuliukas.gif Kėdės raudonos ir juodos plastiko,žiūrisi gerai,ale vistiek pirksiu,kaip pas Apelsinką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 13:04)
Tai tikrai užteks to darbastalio  irnesakyk.gif

Permatavau tiksliai, tai max ką galiu išspaust, tai visus 90cm biggrin.gif Užteks smile.gif

Gi žiopla boba, pamiršau tavo gartraukį apipletkint blush2.gif biggrin.gif
Super thumbup.gif Viens prie vieno kaip paveiksliuky thumbup.gif Lauksim nuotraukų kai bus pakabintas 4u.gif O "viduriai" jo kokie? Įmontuojamas erdvinis ar paprastą taip apdailino? blush2.gif

QUOTE(Teoleda @ 2013 10 14, 19:07)
Tas nuleistas stalviršis su "grioveliu"-tai jungimas toks.Gamintojai taip pasiūlė,kad nebūtų status kampas ir nesidaužytų vaikai galvas biggrin.gif
Grindų visada norėjau juodų,visi atkalbinėjo,bet man vistiek labai patinka.Vonioje turiu šviesias,tai matosi irgi visokie plaukai ir pūkai.Tik žiauriai buvau supykusi ant savęs ir pardavėjų,jo nepasiaiškinau ir pati ir jie nepatarė jog reikia rinktis GLAZŪRUOTAS o ne POLIRUOTAS plyteles schmoll.gif Mat poliruotos,kaip pas mane,sugeria visokius riebalus ir dėmes,jei iš karto neišvalai.Tai kai suklojo,kaip musulmonai su vyru meldėmės joms,kol atplovėm lotuliukas.gif Paskui teko impregnuoti ir dabar viskas gerai.Kadangi pas mane jos šildomos,pūkų daugiau matosi,bet porą kartų pereinu su šlapia šluota ir viskas.

Pirmą kartą matau tokį sujungimą bigsmile.gif Nieko sau rolleyes.gif

Ko žmogus dėl grožio nepadarai mirksiukas.gif Svarbu jums labai norėjosi, o man tai labai gražu tokios plytkos wub.gif

Nors saviškėm aš ir neatsidžiaugiu blush2.gif Namie šuo ir du katinai, aij dar mes trys plaukuotos mergos (aš pastoviai besišerianti), bet kaip nekeista nematau jokių pūkų ar plaukų blush2.gif Siurbiu pora kartų per savaitę, plaunu išvis kas savaite ar dvi, nu nematyt nieko doh.gif Kažkas nerealaus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 10 14, 17:16)
Ooo, lauksim lausksim nuotrauku  thumbup.gif
Jei stalvirsio 85cm tai uzteks irnesakyk.gif As kartais ir ant virykles dedu dubenis jei pritruksta vietos (visad pleciuosi i ta puse, nors kitoj gal ir butu daugiau vietos). O i mazesnius stalcius graziai tilps visokios pakuotes su folja, plebvele, servetelem, svarus ranksluosciai... tokie dalykai net nelabai tiktu i gilius, nes reiketu krauti aukstais vienus ant kitu...

Ir man grazus  wub.gif  Kaiptik ziurinejam virduliu, gal reiks kazkuo tokiu susigundyti  ax.gif

drinks_cheers.gif Rankšluostukus buvau pamiršus doh.gif
Bet va mano tie didieji stikliniai indai miltams ir makaronams tikrai netilps, net ir į apatinį, nu ir dzin, padovanosiu kam nors biggrin.gif

Biškį brangus padla tas virdulys unsure.gif 350litų unsure.gif Bet gausiu šią savaitę algą ir nusipirksiu biggrin.gif Vyrui net nesakysiu biggrin.gif Ne bendrai, sakysiu maximoj akcija buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
hi.gif
Jungiuosi jei priimsit , as ir ant griovimo ir paiesku naujos virtuves . Gamintoja lyg radau patikimumo nzn . I kampus ruosiuosi deti stalcius , pacia virtuve nzn ar imti blizgancia ar matine . Esme tokia , mazinu per puse dabar turiu U formos paliksiu L
Imu kabinasmas spintutes 1.10cm aukscio ir bijau ir noriu , nes nekenciu tos erdves tuscios tarp lubu ir sienos smile.gif
user posted image

user posted image

Nenoriu kazko kosmisko brangaus gal kas dar parekomenduotu kokius gamintojus . blush2.gif
Atsakyti
Grįžtu pas Jus patarimo.. dėl grindų.
Įėjus pro pagrindinį įėjimą - holas, tiesiai atsiduriantis į atvirą svetainę. Svetainė sujungta su virtuve, kuri matosi tik iš svetainės, įėjus į namą nesimato.
Žodžiu, mano klausimas: galvoju svetainėje dėti ąžuolo parketlentes, o prie įėjimo ir virtuvės zonoj - ąžuolo imitacijos akmens masės plyteles (visur šildomos grindys). BET suabejojau, ar bėgdama nuo spalvų ir faktūrų įvairovės neužsirausiu' ant 'nesusigrojančių' parketlenčių ir plytelių raštų, spalvų, t.t. Gal kas darėsi tokį variantą ir turit patarimų?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 14, 21:29)
Grįžtu pas Jus patarimo.. dėl grindų.
Įėjus pro pagrindinį įėjimą - holas, tiesiai atsiduriantis į atvirą svetainę. Svetainė sujungta su virtuve, kuri matosi tik iš svetainės, įėjus į namą nesimato.
Žodžiu, mano klausimas: galvoju svetainėje dėti ąžuolo parketlentes, o prie įėjimo ir virtuvės zonoj - ąžuolo imitacijos akmens masės plyteles (visur šildomos grindys). BET suabejojau, ar bėgdama nuo spalvų ir faktūrų įvairovės neužsirausiu' ant 'nesusigrojančių' parketlenčių ir plytelių raštų, spalvų, t.t. Gal kas darėsi tokį variantą ir turit patarimų?

jei svelnus perejimas lux smile.gif bet nesinoretu biskiuko kontrasto ? g.gif
Atsakyti