QUOTE(Juodai @ 2013 10 14, 13:04)
Tai tikrai užteks to darbastalio
Permatavau tiksliai, tai max ką galiu išspaust, tai visus 90cm
Užteks
Gi žiopla boba, pamiršau tavo gartraukį apipletkint
Super
Viens prie vieno kaip paveiksliuky
Lauksim nuotraukų kai bus pakabintas
O "viduriai" jo kokie? Įmontuojamas erdvinis ar paprastą taip apdailino?
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 14, 19:07)
Tas nuleistas stalviršis su "grioveliu"-tai jungimas toks.Gamintojai taip pasiūlė,kad nebūtų status kampas ir nesidaužytų vaikai galvas
Grindų visada norėjau juodų,visi atkalbinėjo,bet man vistiek labai patinka.Vonioje turiu šviesias,tai matosi irgi visokie plaukai ir pūkai.Tik žiauriai buvau supykusi ant savęs ir pardavėjų,jo nepasiaiškinau ir pati ir jie nepatarė jog reikia rinktis GLAZŪRUOTAS o ne POLIRUOTAS plyteles
Mat poliruotos,kaip pas mane,sugeria visokius riebalus ir dėmes,jei iš karto neišvalai.Tai kai suklojo,kaip musulmonai su vyru meldėmės joms,kol atplovėm
Paskui teko impregnuoti ir dabar viskas gerai.Kadangi pas mane jos šildomos,pūkų daugiau matosi,bet porą kartų pereinu su šlapia šluota ir viskas.
Pirmą kartą matau tokį sujungimą
Nieko sau
Ko žmogus dėl grožio nepadarai
Svarbu jums labai norėjosi, o man tai labai gražu tokios plytkos
Nors saviškėm aš ir neatsidžiaugiu
Namie šuo ir du katinai, aij dar mes trys plaukuotos mergos (aš pastoviai besišerianti), bet kaip nekeista nematau jokių pūkų ar plaukų
Siurbiu pora kartų per savaitę, plaunu išvis kas savaite ar dvi, nu nematyt nieko
Kažkas nerealaus
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 10 14, 17:16)
Ooo, lauksim lausksim nuotrauku
Jei stalvirsio 85cm tai uzteks
As kartais ir ant virykles dedu dubenis jei pritruksta vietos (visad pleciuosi i ta puse, nors kitoj gal ir butu daugiau vietos). O i mazesnius stalcius graziai tilps visokios pakuotes su folja, plebvele, servetelem, svarus ranksluosciai... tokie dalykai net nelabai tiktu i gilius, nes reiketu krauti aukstais vienus ant kitu...
Ir man grazus
Kaiptik ziurinejam virduliu, gal reiks kazkuo tokiu susigundyti
Rankšluostukus buvau pamiršus
Bet va mano tie didieji stikliniai indai miltams ir makaronams tikrai netilps, net ir į apatinį, nu ir dzin, padovanosiu kam nors
Biškį brangus padla tas virdulys
350litų
Bet gausiu šią savaitę algą ir nusipirksiu
Vyrui net nesakysiu
Ne bendrai, sakysiu maximoj akcija buvo