QUOTE(Teoleda @ 2013 10 11, 22:10)
Manoji virtuvė tame puslapyje pavadinimu "Uoga"
Graži virtuvė
. Man tie raudoni akcentai - labai labai
, kas skaito ne pirmą temą turėtų žinoti, kad kažkaip raudonas periodas pas mane
Tik nesupratau tos vietos, kur stalviršis nuleistas - tas kampas, kodėl jis su grioveliu
?
QUOTE(slyva @ 2013 10 12, 16:06)
Man vertikalios kaip tik graziau, bet labai nepatogu prie ju dirbti, kai darineti reikia
turejau ir tokias ir tokias, tai dabar darysiu horizontaliai vien del patogumo.
O as pati baigiu jau buitine technika issirinkti, kita savaite planuoju jau uzsisakyti ir virtuve
Aš savo vertikaliose pakabinamose spintelėse laikau tokius dalykus, kurių neprireikia dirbant - tai stiklai, puodeliai su lėkštutėm, kava/arbata, sausainiukai ir dar kokie niekučiai. Visa darbo įranga - apačioj stalčiuose. Tad dirbant virtuvėje vertikalios spintelės tikrai netrukdo
. Tik iš indaplovės iškraunant jos pabūna ilgesnį laiką atodarytos, tačiau nepraktikuoju laikyti jų visąlaik atidarytų, kol iškraunu indaplovę. Sukraunu daiktus į spintutę ir ją iškart uždarau. Paskui kraunu į kitą.
Smagus tas užsakymo ir laukimo periodas - kūryba, laukimas, siurprizai visokie
QUOTE(Ajste @ 2013 10 13, 13:37)
Mano virtuves ataskaita - siandien dedamos grindys
Reiskias kita savaitgali klijuos plyteles, o as galesiu dazyt viska kas nubrozdinta ir nedazyta. Nekantrauju
Ajste, iš kur tiek kantrybės tuos pačius dalykus aiškinant?... Pagarba
Labai laukiu Tavo virtuvytės
.
QUOTE(Ajste @ 2013 10 13, 17:52)
Mano nuomone buvo ir bus, kad manai skirti gyventi, o ne rodytis kitiems kaip graziai gali viska surikiuoti, nusluostyti, nublizginti.
Aukso žodžiai
. Norint kabinėtis, praktiškai kiekvienuose namuose rasi prie ko... Ale jeigu nori džiaugtis gyvenimu, pradedi nepanikuoti dėl tokių nereikšmingų dalykų
Papildyta:
Mano trumputė ataskaitėlė: turiu gartraukį
. Ir kas svarbiausia, jis man laaabai gražus
- rezultatas pranoko visus lūkesčius
. Tiesa, dar nepakabintas, ant grindų toks gražutis atrodo. Žiūrėsim, kai pasikabinsim, bet tikiuosi, kad nepraras jis savo grožio ir kabėdamas
Ryt gal nufotkinsiu jį ant grindų ir įdėsiu apkalboms