Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 13, 13:37)
kodel man atrodo, kad stikla yra lengviau nuvalyti nei plyteles? g.gif  Butent del skirtingu pavirsiu, paziurekit kaip lengva langa nuvalyt, ir kiek kartais reikia jegu plyteles nusveist..  doh.gif

Jus aisku teisi - kiekvienam savo..

Man irgi patinka stiklas lotuliukas.gif , bet sakau tai, kas yra tiesa. Pvz. as labai daug gaminu, todel sienele virs kaitlentes tikrai labai susitepa,todel riebaliukai ne taip paprastai nusisveicia su minkstu skudureliu ir valikliu stiklui. Jei stikla pradesit valyti su siurkscia kempinele, tai jis susibraizys.

Todel kiekvienas turi atsizvelgti i savo poreikius, ar virtuve tarnaus Jums ar Jus virtuvei.

Tiesiog tie, kasniekada neturejo stiklo, turi zinoti ir galimus minusus.

O siaip viskas turi minusu, plyteles taip pat lotuliukas.gif

Tai va ir pati ieskau geriausiu sprendimu, nes projektuoju virtuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 spalio 2013 - 12:59
QUOTE(Kava&arbata @ 2013 10 13, 13:26)
Kiekvienas daro kaip nori  4u.gif Stiklas nera labai praktiska, jei daugiau gamina maisto sienele apsitasko ir t.t., nebent esate tobula seimininke ir kasdien valote  smile.gif

Gaminu kiekviena diena ir ne po 1 karta, stikla nuvalyt uztrunka kelias minutes. Ir tikrai nevalau kiekviena diena, bet tiesiog nereikia laukti savaite, kol viskas pridzius, o paskui jau ir gramdyt reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 13, 11:31)
is sito pasakymo butu galima suprasti, kad plyteles nesitasko ir pacios nusivalo biggrin.gif
turiu klausima del virsuriniu spinteliu atsidarymo ilgio kai jos yra horizontalios su vienom durelem.. Raso kad gali buti iki 1,8m.. ar praktiska daryti ilgas po koki 1,2m.. o ju isoreje tuos apdailinius israizymus pagal apatines spinteles??

Jei spinteles dviaukstes ir daryt israizymus, kad sulygiuot su apatinem, tai virsus bus kvadrateliais, nes bus tikrieji horizontalus padalinimai ir israizyti vertikalus. Gali atrodyti mirgu-margu doh.gif

Nusibraizo viskas, tos pacios plyteles jie daznai sveisti, praras savo blizguma, nusisveis piesinukai ir t.t. praktiskumo prasme, kogero geriausia yra plienas (dauguma profesionaliu virtuviu sidetas plienas arba plyteles), nusivalo higieniskai, bet velgi sveiciant susibraizys, o vaizda gera padaryt tai reiks paprakaituot blizginant. Mano nuomone, tam tikra prasme geriausias variantas yra plaunami virtuviniai dazai. Jokiu sujungimu kur rinksis papildomos dulkes ir riebalai, gali plauti ir sveisti nepadarant dideles zalos, o kai pavirsius praranda prekine isvaizda, tereikia pusdienio perdazyt tam tarpui, o ir pasikeisti spalva nesudetinga thumbup.gif Beje, jei kam labai taskosi kokie spirgai ar dar kas kepant, gal vertetu investuoti i tinklinius dangcius, kad praleistu dregme ir karsti, bet sulaikytu besitaskancius riebalus? Manau geriau dangcius plauti (ar ikisti i indaplove), negu sienas sveisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2013 10 13, 14:35)
Gaminu kiekviena diena ir ne po 1 karta, stikla nuvalyt uztrunka kelias minutes. Ir tikrai nevalau kiekviena diena, bet tiesiog nereikia laukti savaite, kol viskas pridzius, o paskui jau ir gramdyt reikes smile.gif

Matyt as tada pedante lotuliukas.gif , kad riebaliukas nusivalys tai aisku, bet kaip atrodys sienele kai pasvies saulyte g.gif Net valant langus atrodo tobula, bet tik pasviecia saule ar pasiziurim kitu kampu ir issigastam.
Atsakyti
Ačiū, mergikės, už pastabėles. Dabar laukiu kelių baldininkų paskaičiavimų ir reiks užsisakyt eilę, nes visur, kiek skambinausi 2-3 mėnesiai eilė. Bet mums kaip tik, nes reikia dar sudėt lubas, grindis, sienas nudažyt, darbelio labai daug... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2013 10 13, 14:51)
Matyt as tada pedante  lotuliukas.gif , kad riebaliukas nusivalys tai aisku, bet kaip atrodys sienele kai pasvies saulyte  g.gif Net valant langus atrodo tobula, bet tik pasviecia saule ar pasiziurim kitu kampu ir issigastam.

Uztraukt uzuolaidas lotuliukas.gif o jei rimtai, pas mus stiklas gaunasi priesais langa, kur iki vakaro buna saule, nu tikrai akiu nebado. Sluoste nepalieka jokiu dryziu.
Atsakyti
Gime man nauja ideja smile.gif ka manot apie toki varianta? bigsmile.gif isvegiu kampu, susimazina stalcius apacioje, turiu staliuka pavalgymui virtuvej.. ir daug darpastalio g.gif

user posted image

Is paskui galvoju jei jeusciau gyvenime dideli poreiki, gi turbut po tuo stalvirsiu pagamintu spinteles?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 13, 14:44)
Beje, jei kam labai taskosi kokie spirgai ar dar kas kepant, gal vertetu investuoti i tinklinius dangcius, kad praleistu dregme ir karsti, bet sulaikytu besitaskancius riebalus? Manau geriau dangcius plauti (ar ikisti i indaplove), negu sienas sveisti ax.gif

Imeskit nuoroda, jei nesunku, apie ka kalabat wink.gif Esu macius ikejos puslapy, bet nesu tikra, ar tas pats. As visai noreciau tokio dangcio, nes kepiau bulvinius blynus, tai riebalu buvo aplink daugiau negu reikia doh.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2013 10 13, 14:51)
Matyt as tada pedante  lotuliukas.gif , kad riebaliukas nusivalys tai aisku, bet kaip atrodys sienele kai pasvies saulyte  g.gif Net valant langus atrodo tobula, bet tik pasviecia saule ar pasiziurim kitu kampu ir issigastam.

Nemanau, kad kiekvienas eis ir ziures pasvietus saulei i "netobulai" nuvalyta stikla smile.gif As dedu stikla, kol kas tikiu, kad bus nesunku priziureti, o paskui, kai praktiskai isbandysiu, pasakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 13, 14:04)
Gime man nauja ideja smile.gif ka manot apie toki varianta?  bigsmile.gif  isvegiu kampu, susimazina stalcius apacioje, turiu staliuka pavalgymui virtuvej.. ir daug darpastalio  g.gif
Is paskui galvoju jei jeusciau gyvenime dideli poreiki, gi turbut po tuo stalvirsiu pagamintu spinteles??  g.gif

Svarbiausi klausimai - ar uzteks vietos pasideti visiems turimiems rakandams ir ka darysite su kampine spintele, koks bus priejimas (patogumo prasme, kad nereketu klaupstytis ir lankstytis po stalvirsiu)? O siaip viskas gerai. Ir spinteles jei noresite, taip pat pagamins, Jus tik norekite ir mokekite biggrin.gif
QUOTE(Ga-aP @ 2013 10 13, 14:31)
Imeskit nuoroda, jei nesunku, apie ka kalabat wink.gif Esu macius ikejos puslapy, bet nesu tikra, ar tas pats. As visai noreciau tokio dangcio, nes kepiau bulvinius blynus, tai riebalu buvo aplink daugiau negu reikia  doh.gif
Nemanau, kad kiekvienas eis ir ziures pasvietus saulei i "netobulai" nuvalyta stikla smile.gif As dedu stikla, kol kas tikiu, kad bus nesunku priziureti, o paskui, kai praktiskai isbandysiu, pasakysiu smile.gif

Vat toks dangtis
user posted image
Esu bandziustik karta, tai siek tiek prilaike siluma ir dregme, bet svarbiausia sulaike visus riebalus thumbup.gif
Mano nuomone buvo ir bus, kad manai skirti gyventi, o ne rodytis kitiems kaip graziai gali viska surikiuoti, nusluostyti, nublizginti. Aisku, reikia tvarkos ir svaros, bet jei nenuvalai kokios dulkeles ar demeles, tai ne pasaulio pabaiga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 13, 17:52)

Vat toks dangtis...

Taip ir maniau, noriu as tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 10 13, 16:31)

As matysiu ir zinosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 11, 22:10)
Manoji virtuvė tame puslapyje pavadinimu "Uoga" lotuliukas.gif

Graži virtuvė 4u.gif . Man tie raudoni akcentai - labai labai wub.gif , kas skaito ne pirmą temą turėtų žinoti, kad kažkaip raudonas periodas pas mane hihihi.gif
Tik nesupratau tos vietos, kur stalviršis nuleistas - tas kampas, kodėl jis su grioveliu g.gif ?
QUOTE(slyva @ 2013 10 12, 16:06)
Man vertikalios kaip tik graziau, bet labai nepatogu prie ju dirbti, kai darineti reikia doh.gif turejau ir tokias ir tokias, tai dabar darysiu  horizontaliai vien del patogumo.
O as pati baigiu jau buitine technika issirinkti, kita savaite planuoju jau uzsisakyti ir virtuve bigsmile.gif

Aš savo vertikaliose pakabinamose spintelėse laikau tokius dalykus, kurių neprireikia dirbant - tai stiklai, puodeliai su lėkštutėm, kava/arbata, sausainiukai ir dar kokie niekučiai. Visa darbo įranga - apačioj stalčiuose. Tad dirbant virtuvėje vertikalios spintelės tikrai netrukdo schmoll.gif . Tik iš indaplovės iškraunant jos pabūna ilgesnį laiką atodarytos, tačiau nepraktikuoju laikyti jų visąlaik atidarytų, kol iškraunu indaplovę. Sukraunu daiktus į spintutę ir ją iškart uždarau. Paskui kraunu į kitą.
Smagus tas užsakymo ir laukimo periodas - kūryba, laukimas, siurprizai visokie thumbup.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 10 13, 13:37)
Mano virtuves ataskaita - siandien dedamos grindys  thumbup.gif  Reiskias kita savaitgali klijuos plyteles, o as galesiu dazyt viska kas nubrozdinta ir nedazyta. Nekantrauju  blush2.gif

Ajste, iš kur tiek kantrybės tuos pačius dalykus aiškinant?... Pagarba 4u.gif
Labai laukiu Tavo virtuvytės bigsmile.gif .
QUOTE(Ajste @ 2013 10 13, 17:52)
Mano nuomone buvo ir bus, kad manai skirti gyventi, o ne rodytis kitiems kaip graziai gali viska surikiuoti, nusluostyti, nublizginti.

Aukso žodžiai drinks_cheers.gif . Norint kabinėtis, praktiškai kiekvienuose namuose rasi prie ko... Ale jeigu nori džiaugtis gyvenimu, pradedi nepanikuoti dėl tokių nereikšmingų dalykų mirksiukas.gif

Papildyta:
Mano trumputė ataskaitėlė: turiu gartraukį clap.gif clap.gif clap.gif . Ir kas svarbiausia, jis man laaabai gražus wub.gif - rezultatas pranoko visus lūkesčius thumbup.gif . Tiesa, dar nepakabintas, ant grindų toks gražutis atrodo. Žiūrėsim, kai pasikabinsim, bet tikiuosi, kad nepraras jis savo grožio ir kabėdamas lotuliukas.gif
Ryt gal nufotkinsiu jį ant grindų ir įdėsiu apkalboms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 spalio 2013 - 22:23