Stai planas
o cia isdestymas
laukiu komentaru.
Is tikro tai man ta dalis kur ties langu yra gerokai per ilga, as visai noreciau uzbaikti su indaplove, bet baldininkai sako, kad jei virtuve baiksis ne kartu su langu, tai tipo lievai ziuresis.. Ka jus manot?? O jei baiktusi kartu su saldutyvo pradzia.. man regis butu visai normaliai..
Sveikos,merginos Sveikinu visas,kurios jau turite savo svajones ir jomis naudojatės Ir kantrybės visoms,kurios dar laukiate .Savąja naudojuosi antras mėnuo,įkelti foto nė nebandžiau,nes,kaip minėjau,esu ne profė Jei kam bus įdomu,manoji patalpinta firmos puslapyje.Gamintojas DENDRUS.Kiek žinau,tai kvepia reklama,bet kaip kitaip pasidalinsi patyrimu,ar ne?Na ką,esu patenkinta,aišku,į kainą netilpau,kaip buvau numačiusi,bet dabar nesigailiu.Be jokios abejonės,kai ką patobulinčiau dabar,pakeisčiau,bet visumoj neblogai.Nervina dujinė,bet pati kalta,kad "nepačiupinusi" pirkau.Patenkinta juoda kriaukle -nesimato nieko visiškai,jokių riebaliukų ar dėmelių.aišku,neilgai ir tarnauja dar.Balti blizgūs fasadai-gėris ,vos ne ant stalviršio reikia atsigulti,kad kampu pamatytum nučiupinėjimus.O pirštukų sočiai pridėlioja trys anūkai,kurių vienai nė metukų nėra .Taigi,dėkinga VISOMS,kurios davėte patarimų,nuorodų ir dabar atsipūtusi gaminu savo nedidukėje erdvėje .o Jūs varykit tiesiai šviesiai,kas negerai,kas kliūva,blogai išplanuota ir nedarykite tokių klaidų Manoji virtuvė tame puslapyje pavadinimu "Uoga"
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 11, 21:10)
Sveikos,merginos Sveikinu visas,kurios jau turite savo svajones ir jomis naudojatės Ir kantrybės visoms,kurios dar laukiate .Savąja naudojuosi antras mėnuo,įkelti foto nė nebandžiau,nes,kaip minėjau,esu ne profė Jei kam bus įdomu,manoji patalpinta firmos puslapyje.Gamintojas DENDRUS.Kiek žinau,tai kvepia reklama,bet kaip kitaip pasidalinsi patyrimu,ar ne?Na ką,esu patenkinta,aišku,į kainą netilpau,kaip buvau numačiusi,bet dabar nesigailiu.Be jokios abejonės,kai ką patobulinčiau dabar,pakeisčiau,bet visumoj neblogai.Nervina dujinė,bet pati kalta,kad "nepačiupinusi" pirkau.Patenkinta juoda kriaukle -nesimato nieko visiškai,jokių riebaliukų ar dėmelių.aišku,neilgai ir tarnauja dar.Balti blizgūs fasadai-gėris ,vos ne ant stalviršio reikia atsigulti,kad kampu pamatytum nučiupinėjimus.O pirštukų sočiai pridėlioja trys anūkai,kurių vienai nė metukų nėra .Taigi,dėkinga VISOMS,kurios davėte patarimų,nuorodų ir dabar atsipūtusi gaminu savo nedidukėje erdvėje .o Jūs varykit tiesiai šviesiai,kas negerai,kas kliūva,blogai išplanuota ir nedarykite tokių klaidų Manoji virtuvė tame puslapyje pavadinimu "Uoga"
Labai grazu... Graziai suderinta. Pasidalinkite tuo ka pakeistumet? Ir aisku as cia kazko nesuprantu bet nera gartraukio?
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 11, 23:08)
Labai grazu... Graziai suderinta. Pasidalinkite tuo ka pakeistumet? Ir aisku as cia kazko nesuprantu bet nera gartraukio?
Ačiū,kristinka 2010 Taaaip,gartraukis didžiausias galvos skausmas buvo:)Jo NĖRA...Gyvenu 1 a.ventiliacijos 0...Senoje virtuvėje keičiau 2 gartraukius ir jokios naudos,tai 10 m nuo jo tik dulkes valiau.Taigi atsisakiau ,rizikavau likti nesuprasta,bet gamintojai mano pasvarstymus palaikė.Name,be jokios abejonės,dėčiau.Taigi ventilacijoje yra varikliukas ,pravertas langas žiemą vasarą ir jokių bėdųKą keisčiau?Daryčiau aukštesnes viršutines spinteles,kiek leistų pakeliamos durelės,tik jokiu būdu ne iki lubų,nes nervintų,jei žinočiau,jog ten dulkių tuntai ir negaliu jų nuvalyti:)Džiaugiuos,kad nedariau šiukšlinės stalčiaus,nors "sekta" mane suvartys .Užtai turiu sočiai vietos ir bulviu kibirui,ir šiukšlėms ,ir visoms chemijoms, ir toliausiame kampe retai naudojami rakandai Niekaip nerandu vietos rankšluostukams:)...abejojau dėl kargiuko,bet jis man liuks-visi aliejai,actai,prieskoniai po ranka,niekas nesitabaluoja ir nekrenta ir nevirsta,kaip galvojau.Labai gražiai sujungė stalviršį- praktiškai nesimato ir jokių metalinių juostellių neprireikė
Teoleda,
grazi virtuve
Pakomentuokite saldiklio rankenele - ar patogu? Buvo kelios nuomones (iskaitant mano), kad nepatogu, bet gal kam pritinka Kiti atidarymai tai atrodo patogus, pakankamai vietos uzkisti pirstams. O apatiniai stalciai su atmetimu? Nereikia cia taip apie sekta, gi nedejot siukslines stalciaus, kad turet stalcius salia ir isnaudot kampa, kas yra labai logiska Plyteles labai graziai priderintos Zodziu vienintelis dalykas, kas vizualiai kliuna, tai tas vazdis prie virykles, visa kita - super
Kristinka 2010,
Planas kaip ir i tema. Sutinku su baldininkais, kad gali nekaip atrodyti jei baldai nesibaigs su langu. Nebent turite kokia gera ideja tai zonai, kad nekliutu akis? Jei enorite tiek baldu, gal uztektu daryt tik ta viena linija baldu, kur virykle dabar Tada po langu isvis nieko nebus, nereikes derinti pradzios ar pabaigos Ziurint kur yra Jusu darbo zona, plautuve galite kelti prie indaploves - bus smagiau indus plauti prie lango ir padides darbo zona tarp plautuvs ir virykles.
grazi virtuve
Pakomentuokite saldiklio rankenele - ar patogu? Buvo kelios nuomones (iskaitant mano), kad nepatogu, bet gal kam pritinka Kiti atidarymai tai atrodo patogus, pakankamai vietos uzkisti pirstams. O apatiniai stalciai su atmetimu? Nereikia cia taip apie sekta, gi nedejot siukslines stalciaus, kad turet stalcius salia ir isnaudot kampa, kas yra labai logiska Plyteles labai graziai priderintos Zodziu vienintelis dalykas, kas vizualiai kliuna, tai tas vazdis prie virykles, visa kita - super
Kristinka 2010,
Planas kaip ir i tema. Sutinku su baldininkais, kad gali nekaip atrodyti jei baldai nesibaigs su langu. Nebent turite kokia gera ideja tai zonai, kad nekliutu akis? Jei enorite tiek baldu, gal uztektu daryt tik ta viena linija baldu, kur virykle dabar Tada po langu isvis nieko nebus, nereikes derinti pradzios ar pabaigos Ziurint kur yra Jusu darbo zona, plautuve galite kelti prie indaploves - bus smagiau indus plauti prie lango ir padides darbo zona tarp plautuvs ir virykles.
QUOTE(Ajste @ 2013 10 12, 11:49)
Kristinka 2010,
Va butent kad mano darbastalis turejo buti po langu, as net specialiai padariau ji auksciau, kad butu virs stalvisio, ir jokiu budu nenorejau kriaukles prie lango, nes vis tik daugiau laiko praleidi ruosdamas maista negu plaudamas indus..
Dabar tas langas fasade kaip suniui 5 koja auksciau visu.. Ir jeigu as jo nepanaudosiu tai is vis nusisauk..
Gal tu ideju kaip uzbaikti prie to lango gali kas pasiulyt?? arba gal ten daryti toki kaip staliuka ta prasme tik stalvirsi, ir prie jo galetum prisesti pusryciu valgyt.. nes kad valgyt sueitume visi kartu retai taip buna.. dazniausiai visi po viena??
Ir dar vienas klausimas mane grauzia, ta vieta kur saldytuvas su orkaite ar daryti sulig lango auksciu ir virsutiniu spinteliu auksciu.. ar iki pat lubu aip dabar palikta..
Is tikro as kazkokiu sandeliuku neturiu todel viskas kas susije su virtuve ir daugiau turiu tilpti cia.. sakau gal nebus per daug tos vietos..
Laba diena,
paskaiciavo ir paprojektavo mums virtuvini komplekta. Ukineje spintoje pasleptas duju katilas ir boileris. Kaitlentes ir kriaukles vietu keisti nelabai galima, nes ten padaryti vandens stovai ir ventiliacija. Saldytuvo montuojamo nenorim. Kaip is sono atrodo virtuve kitu akimis, gal turit kokiu pastebejimu? Ar grazu atvirai mikrobange imontuot i spintele? Tarp baldu dar bus stiklas, ir tarp spinteliu bus ledinis apsvietimas. Stalvirsis ir spinteliu apvedimas - tamsus azuolas, o pacios spinteles is laminuotos plokstes balksvos spalvos. Grindys - tamsus azuolas.
paskaiciavo ir paprojektavo mums virtuvini komplekta. Ukineje spintoje pasleptas duju katilas ir boileris. Kaitlentes ir kriaukles vietu keisti nelabai galima, nes ten padaryti vandens stovai ir ventiliacija. Saldytuvo montuojamo nenorim. Kaip is sono atrodo virtuve kitu akimis, gal turit kokiu pastebejimu? Ar grazu atvirai mikrobange imontuot i spintele? Tarp baldu dar bus stiklas, ir tarp spinteliu bus ledinis apsvietimas. Stalvirsis ir spinteliu apvedimas - tamsus azuolas, o pacios spinteles is laminuotos plokstes balksvos spalvos. Grindys - tamsus azuolas.
QUOTE(Jurga_urte @ 2013 10 12, 14:19)
Laba diena,
Viskas atrido visai neblogai, o nenorit horizontaliu spinteliu?? Man kazkaip vertikalios tokios aukstos ir daug ju.. nelabai ziurisi.
Ta mikrobangine - nei sis nei tas as jos is vis atsisakyciau, ziurint koks jusu gyvenimo budas.
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 12, 15:23)
Viskas atrido visai neblogai, o nenorit horizontaliu spinteliu?? Man kazkaip vertikalios tokios aukstos ir daug ju.. nelabai ziurisi.
Ta mikrobangine - nei sis nei tas as jos is vis atsisakyciau, ziurint koks jusu gyvenimo budas.
Man vertikalios kaip tik graziau, bet labai nepatogu prie ju dirbti, kai darineti reikia turejau ir tokias ir tokias, tai dabar darysiu horizontaliai vien del patogumo.
O as pati baigiu jau buitine technika issirinkti, kita savaite planuoju jau uzsisakyti ir virtuve
Jurga urte man kazkaip irgi horizontaliu spinteliu cia noretusi
QUOTE(kuzyte @ 2013 10 12, 17:35)
Jurga urte man kazkaip irgi horizontaliu spinteliu cia noretusi
Hmm, as dabar turiu virtuve su mazom, horizontaliom spintelem, tai galvoju, reikia isbandyti vertikalias Noriu tu spinteliu daug, nes neturesim jokio sandeliuko, jokios indaujos, sekcijos. O maisytas - horizontaliu/vertikaliu spinteliu varianta, jauciu, nelabai ziuresis Mikrobange slepsim )
Ajste,ačiū Rankenėlės šaldytuvo nepasakyčiau,jog labai patogios,jos metalinės,kartais nuslysta pirštai atidarant,bet pasirinktos buvo tokios,kad išlaikyti daug maž vientisumą.Bet jos išfrezuotos kiek platesnės,nei paprastai fasaduose,tai kliūva,jei pirštai šlapi ar riebaluoti Stalčius apatinis su atmetimu-koją baksteliu ir išvažiuoja .Plyteles dabar dėčiau su mažiau "inkliūzų",bet vienaip atrodė,kai dėliojau ant grindų,kitaip ant sienos.Jooooo,VAMZDIS -jėga bet niekas man jo nesutiko nupjauti,nes iš 1 mano aukšto visi kaimynai dujas gauna ...galėjau slėpti po gipskartoniu,bet sumažėja virtuvė apie 10 cm ,šaldytuvas nebeįsimontuoja.Tai palikau kaip reliktą ateinančioms kartoms