Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Smilla @ 2013 10 10, 20:44)
Ziu, gal kas turi blizgius fasadus pasakys, kad ant ju visai nieko nesimato  lotuliukas.gif

Nepatikėsit biggrin.gif Nič nieko nematyt, ant tiek nieko nematyt, kad apsakyt nemoku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net pačių fasadų pas mane net nematyt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes jų DAR nėra blink.gif
Atsakyti
Smilla minėjot, kad pirkot maišytuvą iš ikea. aš irgi nusižiūrėjus vieną. Įdomu kokį pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dais @ 2013 10 10, 12:13)
Merginos, prašnekot apie virtuvinius maišytuvus.Aš taip pat renkuosi plautuvę ir maišytuvą.Būčiau dėkinga jeigu parašytų merginos, kurios patenkintos savo virtuviniais maišytuvais (nesitaško, patogūs naudoti ir t.t.)Jeigu nesunku įdėkit nuorodas kokie jie mirksiukas.gif

As patenkinta, nuorodu i ka turiu paieskokite sitoj ir senesnej temoj.

QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 13:29)
O jei daryt kriaukle kampe? O ta virykle siek tiek pastumti link desines puses?

Kaip tada? Gal bus nuomoniu?

O kam? Vistiek neislosite tiek vietos, kad apsimoketu stumdyti, kaiptik priartinsite plautuve su kaitlente. Kaip dabar yra mums tikrai labai patogu, netgi dviese sukantis virtuveje.

QUOTE(viola78 @ 2013 10 10, 14:15)
nepykstu mirksiukas.gif nes nemoku pykti tongue.gif tad esu gera klientė, nes nedraskau akių, bet jei būsiu kuo nors daugiau nepatenkinta, kaip palange, tai aišku meistriukas gerų rekomendacijų negaus schmoll.gif na ką laukiu virtuvės antradieniui-trečiadieniui, viskas greitai paaiškės, gal būsiu pergyvenus visai dėl to, dėl ko neverta smile.gif  unsure.gif

Akiu draskymas cia ne prie ko, galima gi ir graziai pasakyti, kad atveze ne tai ka uzsakete.

QUOTE(vinniepooh @ 2013 10 10, 15:27)
Man kliūna keli dalykai:
-tarpas tarp baldų yra 116 сm, rekomenduojama nuo 120 cm daryti. Gal ir nedaug atrodo tas 4 cm skirtumas, bet jei kas bus prie viryklės, bus nepatogu naudotis plautuve.

Tokiu atveju, kad vienas prie plautuves, kitas prie virykles ilgam laikui beveik nepasitaiko. Be to, tam ir yra tarpas nuo kampo iki virykles.

QUOTE(Zorė @ 2013 10 10, 18:39)
Sveiki, noriu patarimo, įsirenginėjam namą, priėjom prie virtuvės baldų projektavimo. Labai man gražu virtuvė iš blizgios plokštės, bet ar praktiška, patarkit kas turit, ar labai reikia šveisti? g.gif

Buvo kalbeta senojoj temoj, pasiskaitykite. Jei trumpai - nuomoniu yra visokiu, matyt priklauso nuo konkrecios plokstes, o ne apskritai nuo blizgumo.

QUOTE(Zorė @ 2013 10 10, 18:58)
Virtuvė rytinėje pusėje, tai saulutės bus mažai. Musu sena virtuvė irgi neblizgi, tai priežiūros reikalauja. Galvoju apie nauja blizgia, bet jeigu reikės blizginti kaip veidrodi, tai kažkaip praeina noras. doh.gif
Gal kas turit medini stalvirši, kaip su jo priežiūra, ar patenkintos biggrin.gif

Mano medinis. Patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 10 10, 21:34)
Smilla minėjot, kad pirkot maišytuvą iš ikea. aš irgi nusižiūrėjus vieną. Įdomu kokį pirkot?  ax.gif

sitas
As patenkinta. Tik svedai kazkaip keistai diametrus parinko lietuviams, tokius pat, kaip kinieciams ir japonams biggrin.gif REikejo pora redukciju nusipirkti ax.gif
Bet tokiu panasiu esu maciusi ir kitur. Tik tiek, kad ikeja duoda 10 m garantija.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 10, 20:36)
O kam? Vistiek neislosite tiek vietos, kad apsimoketu stumdyti, kaiptik priartinsite plautuve su kaitlente. Kaip dabar yra mums tikrai labai patogu, netgi dviese sukantis virtuveje.

Nelabai supratau kodel neapsimoketu stumdyti? Juk virtuve dar visai neiregta, dar plikos sienos, grindys ir t.t.

O jei kriaukle stumciau i kampa, tai tada stumciau kaitlente i desine iki kito kampo ( kur susidaro 90 laipsniu kampas)...Bet ar cia geras sprendimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunia: 10 spalio 2013 - 20:59
Pas mus blizgi balta, turime jau 5 metai, tikrai problemu nera.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 19:57)
Nelabai supratau kodel neapsimoketu stumdyti? Juk virtuve dar visai neiregta, dar plikos sienos, grindys ir t.t.

O jei kriaukle stumciau i kampa, tai tada stumciau kaitlente i desine iki kito kampo ( kur susidaro 90 laipsniu kampas)...Bet ar cia geras sprendimas? g.gif

Stumdyti neapsimoka ne del isvedziojimu, o del to, kad mano nuomone nieko neislosiama patogumo prasme 4u.gif jei turesiu laiko, ryt ismatuosiu kiek pas mus tiksliai tarpai ir atstumai, gal bus aiskiau.
O siaip plautuve i kampa geriau tiems, kam kitaip neissidesto. Jus tik prailgintumete stalvirsi tarp saldytuvo ir plautuves. Jei norite didinti atstumus tarp virykles ir kaitlentes, kaiptik plautuve reiketu stumti link saldytuvo, o kaitlente palikt kur yra. Tada padidetu populiariausia darbo zona tarp plautuves ir kaitlentes.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 10, 22:36)
As patenkinta, nuorodu i ka turiu paieskokite sitoj ir senesnej temoj.
Akiu draskymas cia ne prie ko, galima gi ir graziai pasakyti, kad atveze ne tai ka uzsakete.
Tokiu atveju, kad vienas prie plautuves, kitas prie virykles ilgam laikui beveik nepasitaiko. Be to, tam ir yra tarpas nuo kampo iki virykles.
Buvo kalbeta senojoj temoj, pasiskaitykite. Jei trumpai - nuomoniu yra visokiu, matyt priklauso nuo konkrecios plokstes, o ne apskritai nuo blizgumo.
Mano medinis. Patenkinta  wub.gif

Kur darė medinį stalvirši, ar labai brangiai gavosi?

Ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
BUvau vakar virtuves planu apziureti, zodziu viska istumdem taip kaip as turejau vizija... ju buvo nieko gero..

Vis tiek niekaip nesugebejau isaiskinti ko man reikia kriaukles spintelei del to atmetimo... ka geriausiai pasiulyt galejo tai pedala kuris atmestu stalciu ir paskui su ranka atsistumtum.. ka jus ten esat visos susidejusios per mechanizma??

Dar vienas klausimas: ar yra kokia nors furnitura taurem sukabinti i spintele??

Ar virtuves uzbaigima tuo pastorinimu kaip ir stalvirsis imano isgauti tik is akmens ar ir paparastu stalvirsiu ploksciu?? Na kaip sitoj foto turiu omenyje user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 11 spalio 2013 - 10:12
QUOTE(Zorė @ 2013 10 11, 06:49)
Kur darė medinį stalvirši, ar labai brangiai gavosi?

Patys pirkom internetu is vieno statybiniu prekiu tinklo, pjauste ir montavo savi zmones uz pietus ir dideli aciu biggrin.gif Pasiskaitykite anksciau temoje ir senojoje, ten rasit daugiau mano pasisakymu 4u.gif
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 11, 08:59)
Vis tiek niekaip nesugebejau isaiskinti ko man reikia kriaukles spintelei del to atmetimo... ka geriausiai pasiulyt galejo tai pedala kuris atmestu stalciu ir paskui su ranka atsistumtum.. ka jus ten esat visos susidejusios per mechanizma??
Dar vienas klausimas: ar yra kokia nors furnitura taurem sukabinti i spintele??
Ar virtuves uzbaigima tuo pastorinimu kaip ir stalvirsis imano isgauti tik is akmens ar ir paparastu stalvirsiu ploksciu?? Na kaip sitoj foto turiu omenyje

Meistrai nesuprato apie atmetima? Kur paspaudi ir atsoka truputi, o paskui pati atitrauki iki pilno atsidarymo g.gif Ju siuloma mechanizma maciau kataloge, bet kaina doh.gif
Furnitura taurem maciau Ikejoj vyno tauriu stovas, nezinau kodel lietuviskoj versijoj raso stovas g.gif Bet jis kaip suprantu ne i spintele, ant vamzdzio kabinamas, bet manau galima pritaikyti mirksiukas.gif
Jus turite galvoj ta stalvirsio nuleidima? Kur desinej pusej stalvirsis tampa ir spinteles sonu? Is akmens tokiu dalyku nemaciau lyg ir g.gif Mum dare is musu medzio, daro is ploksciu, reik tik apsigalvoti ar norit labai graziai ir su daug darbo meistrams - suleisti 45 laipsniu kampu, ar maziau graziai staciais kampais (mums taip dare).
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 11, 14:49)

Meistrai nesuprato apie atmetima? Kur paspaudi ir atsoka truputi, o paskui pati atitrauki iki pilno atsidarymo  g.gif  Ju siuloma mechanizma maciau kataloge, bet kaina  doh.gif

Jus turite galvoj ta stalvirsio nuleidima? Kur desinej pusej stalvirsis tampa ir spinteles sonu? Is akmens tokiu dalyku nemaciau lyg ir  g.gif  Mum dare is musu medzio, daro is ploksciu, reik tik apsigalvoti ar norit labai graziai ir su daug darbo meistrams - suleisti 45 laipsniu kampu, ar maziau graziai staciais kampais (mums taip dare).

Jo buten apie ta atmetima.. sake kad tada norint atidaryti su rankena irgi reikes spausti rankena.. g.gif Gal tada is vis rankenos nedet??

jo jo buten apie tai kad stalvirsis tampa spinteles sonu... butinai jo noriu, man taip grazu! Akcentas toks atsiranda.. turbut uztektu ir 90 laipsniu kampu. Bandau perbraizyti ju varianta ir imesiu cia komentarams.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 11, 14:05)
Jo buten apie ta atmetima.. sake kad tada norint atidaryti su rankena irgi reikes spausti rankena.. g.gif  Gal tada is vis rankenos nedet??

jo jo buten apie tai kad stalvirsis tampa spinteles sonu... butinai jo noriu, man taip grazu! Akcentas toks atsiranda.. turbut uztektu ir 90 laipsniu kampu. Bandau perbraizyti ju varianta ir imesiu cia komentarams.

Man regis priklauso nuo to, kurioje vietoje atmetimo mechanizmas imontuotas g.gif Mes jau ziurinejam vonios spinteliu, tai atmetimai sudeti ties atidarymo kampu, ta kampa paspaudi ir atmeta dureles, kitur spausti beprasmiska. Nezinau kur reiketu deti atmetima jei dedama rankena g.gif be jos, manau kampe kazkuriam, su ja gal reiketu centre? Cia jau daugiau gali pakomentuot arba meistrai arba tos, kas turi atmetimus ax.gif

Jei norit, tai ir darykit thumbup.gif Pas mus saldytuvas uzstoja didziaja dali to grozio, bet visvien kiek matosi man wub.gif
Atsakyti