QUOTE(dais @ 2013 10 10, 12:13)
Merginos, prašnekot apie virtuvinius maišytuvus.Aš taip pat renkuosi plautuvę ir maišytuvą.Būčiau dėkinga jeigu parašytų merginos, kurios patenkintos savo virtuviniais maišytuvais (nesitaško, patogūs naudoti ir t.t.)Jeigu nesunku įdėkit nuorodas kokie jie
As patenkinta, nuorodu i ka turiu paieskokite sitoj ir senesnej temoj.
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 13:29)
O jei daryt kriaukle kampe? O ta virykle siek tiek pastumti link desines puses?
Kaip tada? Gal bus nuomoniu?
O kam? Vistiek neislosite tiek vietos, kad apsimoketu stumdyti, kaiptik priartinsite plautuve su kaitlente. Kaip dabar yra mums tikrai labai patogu, netgi dviese sukantis virtuveje.
QUOTE(viola78 @ 2013 10 10, 14:15)
nepykstu
nes nemoku pykti
tad esu gera klientė, nes nedraskau akių, bet jei būsiu kuo nors daugiau nepatenkinta, kaip palange, tai aišku meistriukas gerų rekomendacijų negaus
na ką laukiu virtuvės antradieniui-trečiadieniui, viskas greitai paaiškės, gal būsiu pergyvenus visai dėl to, dėl ko neverta
Akiu draskymas cia ne prie ko, galima gi ir graziai pasakyti, kad atveze ne tai ka uzsakete.
QUOTE(vinniepooh @ 2013 10 10, 15:27)
Man kliūna keli dalykai:
-tarpas tarp baldų yra 116 сm, rekomenduojama nuo 120 cm daryti. Gal ir nedaug atrodo tas 4 cm skirtumas, bet jei kas bus prie viryklės, bus nepatogu naudotis plautuve.
Tokiu atveju, kad vienas prie plautuves, kitas prie virykles ilgam laikui beveik nepasitaiko. Be to, tam ir yra tarpas nuo kampo iki virykles.
QUOTE(Zorė @ 2013 10 10, 18:39)
Sveiki, noriu patarimo, įsirenginėjam namą, priėjom prie virtuvės baldų projektavimo. Labai man gražu virtuvė iš blizgios plokštės, bet ar praktiška, patarkit kas turit, ar labai reikia šveisti?
Buvo kalbeta senojoj temoj, pasiskaitykite. Jei trumpai - nuomoniu yra visokiu, matyt priklauso nuo konkrecios plokstes, o ne apskritai nuo blizgumo.
QUOTE(Zorė @ 2013 10 10, 18:58)
Virtuvė rytinėje pusėje, tai saulutės bus mažai. Musu sena virtuvė irgi neblizgi, tai priežiūros reikalauja. Galvoju apie nauja blizgia, bet jeigu reikės blizginti kaip veidrodi, tai kažkaip praeina noras.
Gal kas turit medini stalvirši, kaip su jo priežiūra, ar patenkintos
Mano medinis. Patenkinta