Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Juodai @ 2013 10 10, 11:07)
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 11:48)

Sveiki,
gal pabandykit viryklę dėti dešinėje pusėje - priešais plautuvę 4u.gif g.gif

Ten negalima, nes nebus kai pakabinti gartrauki.

Prie sienos bus spinteles ir po viena is ju galima bus kabinti gartrauki.

Dar seimoje mazi vaikai, tai speju, kad prie to krasto kur bus begiojama, virykle nelabai...

Laukiu kitu komentaru, pastabu, patarimu kur deti kriaukle, virykle. Viska dar keisti galima. Tik va virykle turi buti prie sienu, kad butu galima pakabinti gartrauki.
Atsakyti
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 09:48)
Labas, mastome padaryt tokia virtuve. Tik klausimas kur jus detumet kriaukle ir virykle? Saldytuvas pazymetas *. Kur nupiestos dvi kedes, ten bus iki punktyrines linijos spinteles nuo virtuves puses, o kur kedes bus galima atsisesti, pavalgyti.
Prie virtuves lango radijatoriaus nebus.
Noriu didesnio darbastalio. Nes daug namie gaminu.
Keisti dar viska galime.
Lauksiu jusu komentaru, pastabu.  4u.gif

Musu isdestymas labai panasus, tik vietoj baro siena ir iejimas i virtuve, o desinej spinteles iki sienos. Plautuve be padeklo, o isdestyta kaip paveiksliuke. Mum patogu thumbup.gif: truputis vietos pjaustymams tarp plautuves ir virykles, pagrindine darbo zona priesais plautuve. Patogu nes ten visos spinteles su puodais, bliudais, prieskoniais ir t.t. ir netoli nuo virykles bei plautuves. Gaminam daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 12:13)

Būna ir erdvinių gartraukių mirksiukas.gif .
Neatkreipiau dėmesio, kad dešinėje nėra sienos doh.gif - sutinku dėl vaikų drinks_cheers.gif
Nelabai ką gudriau beišgalvisit šioj situacijoj. Naudokitės Ajstes patirtimi ir ramia galva darykit tokį variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 09, 20:47)

Jau matau didziuli minusa, nezinau, kaip jums, man kol kas nepatinka maisytuvas su aukstu snapu  doh.gif Taskosi baisiausiai  blink.gif Ar jums nesitasko? O dar salia siena dazyta  g.gif

Merginos, prašnekot apie virtuvinius maišytuvus.Aš taip pat renkuosi plautuvę ir maišytuvą.Būčiau dėkinga jeigu parašytų merginos, kurios patenkintos savo virtuviniais maišytuvais (nesitaško, patogūs naudoti ir t.t.)Jeigu nesunku įdėkit nuorodas kokie jie mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų plautuvė tokia

o maišytuvo aukšto (kuri rekomenduoja prie šios plautuvės) pabijojau (dėl taškymosi), tai nusipirkom tokį

Naudojuosi neseniai, bet esu patenkinta, nesitaško schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 10, 11:50)
Musu isdestymas labai panasus, tik vietoj baro siena ir iejimas i virtuve, o desinej spinteles iki sienos. Plautuve be padeklo, o isdestyta kaip paveiksliuke. Mum patogu thumbup.gif: truputis vietos pjaustymams tarp plautuves ir virykles, pagrindine darbo zona priesais plautuve. Patogu nes ten visos spinteles su puodais, bliudais, prieskoniais ir t.t. ir netoli nuo virykles bei plautuves. Gaminam daug 4u.gif

O jei daryt kriaukle kampe? O ta virykle siek tiek pastumti link desines puses?

Kaip tada? Gal bus nuomoniu?

planelis, bet dar mastom ka nors pakeisti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunia: 10 spalio 2013 - 14:31
QUOTE(Ajste @ 2013 10 09, 12:25)
Nepykite, bet nesuprantu jusu  schmoll.gif  Siais laikais, kai meistrai per visa sali vazineja del uzsakymu,

nepykstu mirksiukas.gif nes nemoku pykti tongue.gif tad esu gera klientė, nes nedraskau akių, bet jei būsiu kuo nors daugiau nepatenkinta, kaip palange, tai aišku meistriukas gerų rekomendacijų negaus schmoll.gif na ką laukiu virtuvės antradieniui-trečiadieniui, viskas greitai paaiškės, gal būsiu pergyvenus visai dėl to, dėl ko neverta smile.gif unsure.gif o laiko bėgioti nebuvo ir nėra pas kitus meistrus, nes kiek galima sodyboj gyventi, vasarą viskas gerai, bet orams šalant, gyventi be vandens ir kanalizacijos jau darosi ne kas...

Smilla, graži šviesi virtuvytė thumbup.gif
aš pabijojau to aukšto maišytuvo, tad pirkom tokį pusiau aukštą, žiūrėsiu ar taškysis, bet mes dar žiūrėjom su vyru pačio krano atstumą, t.y. kad jis būtų arčiausiai kriauklės vidurio, nes giminaitė pasisitatė mažo spindulio, tai taškosi kiek pastebėjau dėl to kad vanduo bėga per arti kriauklės krašto unsure.gif
Atsakyti
[quote=2 Spurgytes,2013 10 10, 09:04]
[quote=Smilla,2013 10 10, 08:46]

Labai graži, jauki ir šviesi virtuvėlė thumbup.gif

Norėčiau pasiteirauti, kokias medžiagas dėjote? T.y. kokio gamintojo? Ir kokio medžio imitacija, ir stalviršis? Pas mane stalviršis (kartu su sienute) labai panašus, ir šviesus medis, bet kiek kitoks, guobos imitacijos.

Beje, rankenėles tikrai galėjo dėti horizontaliai ir šonuose, nes yra spec.ribotuvai, kad spintelės lankstai atsidarytų iki reikiamo kampo smile.gif
[/quote]
Aciu smile.gif
Kadangi rinkomes vietoje namie, tai tiksliai nepasakysiu ax.gif Tik zinau, kad fasadus ir spinteles gamintos is lenkiskos, pigesnes plokstes, o stalvirsis - vokiskas. Dureles lygtais is sviesaus azuolo g.gif
Rankeneles kadangi ilgos, tai durys neatsidarytu iki pat galo... TEn po kriaukle siuksliu kibiras ir bulviu kibiras, kaip ir butu galima nedaryt iki pat galo, bet kai iprate, kad atsidaro visos dureles iki galo tai kazkaip ir nekilo minciu daryti taip, kaip siulote 4u.gif

[quote=Juodai,2013 10 10, 09:48]
Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif .

Tiesa, Smilla, kodėl rozetę taip aukštai darėt? Ir tik vieną g.gif
[/quote]
Su ta rozete tai doh.gif Baldininkai liepe, jeigu norime nuleist zemiau, tai isdauzyti vagas, o kadangi pats vyras daro remonta, tai nesutiko "terliotis" ir gaisti laika, sake jeigu noriu, tai galiu pati dulkes kelt doh.gif Taip ir liko toje vietoje. O vienos pakaks, ten desim dviguba. Virdulio tuoj nebebus, ant indukcines virsim kava, mikrobanges bandysim atsisakyt, tai ten 2 rozeciu pakaks kombainui ar mesmalei biggrin.gif

[quote=Mindija,2013 10 10, 10:58]
Ir dar staljuostę dabar pamačiau, tai ir įdomu, negi jau taip plokštės gražiai su stalviršiu negalima suleist, kad nereiktų tos staljuostės? g.gif
[/quote]
Man irgi nelabai tokia plati. Idealu butu be jos. Bet visai is galvos isejo, kai taremes su baldininku, tai kai atveze baldus, pamaciau ta juostele ir tada tik prisiminiau, kad nieko apie tai nesakiau. O jie gi kaip visur standartiskai daro, tai ir nusprende matyt, kad taip bus pas mus. blink.gif O pas mus blokinis namas, sienos ne is tiesiuju. Norint idealiai islyginti reiketu g/k sukti. Tai ten nera taip, kad sueitu idealiai, 1-2 mm vienoje vietoje tarpukas gaunasi. Kazkuo dengti reikia...
Na, jeigu ta plokste su laiku pabos, desim plyteles, tada su glaistu manau galima bus padaryti ir nereikes jokiu juosteliu g.gif

Maisytuvas musu is ikejos, irgi su tuo oro filtru, ar kuo, kad srove nebutu stipri. Greiciausiai kaip kazkas sake, kadangi krenta vanduo ne i skyle, o i pacia kriaukle, tai ir taskosi. DEl to butu baika, bet sone siena irgi taskosi...

Na ir pricitavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 10 spalio 2013 - 16:00
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 10:48)
Labas, mastome padaryt tokia virtuve. Tik klausimas kur jus detumet kriaukle ir virykle? Saldytuvas pazymetas *. Kur nupiestos dvi kedes, ten bus iki punktyrines linijos spinteles nuo virtuves puses, o kur kedes bus galima atsisesti, pavalgyti.

Prie virtuves lango radijatoriaus nebus.

Noriu didesnio darbastalio. Nes daug namie gaminu.

Keisti dar viska galime.
Lauksiu jusu komentaru, pastabu.  4u.gif

Man kliūna keli dalykai:
-tarpas tarp baldų yra 116 сm, rekomenduojama nuo 120 cm daryti. Gal ir nedaug atrodo tas 4 cm skirtumas, bet jei kas bus prie viryklės, bus nepatogu naudotis plautuve.
-Ar šaldytuvą statote ten, kad užstotų plautuvę? Nes gaunasi, kad prisėdus, kažkam teks žiūrėti į šaldytuvą smile.gif
-man norėtųsi plautuvę stumti arčiau lango, o šaldytuvą statyčiau kur 612 mm spintelės, ten galėtų būti aukštesnės spintos..
Atsakyti
Sveiki, noriu patarimo, įsirenginėjam namą, priėjom prie virtuvės baldų projektavimo. Labai man gražu virtuvė iš blizgios plokštės, bet ar praktiška, patarkit kas turit, ar labai reikia šveisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorė @ 2013 10 10, 20:39)
Sveiki, noriu patarimo, įsirenginėjam namą, priėjom prie virtuvės baldų projektavimo. Labai man gražu virtuvė iš blizgios plokštės, bet ar praktiška, patarkit kas turit, ar labai reikia šveisti? g.gif

O jusu virtuve bus sauleta?

As ant savo NE blizgios jau pastebiu dryzius, kur su dregna sluoste perbraukta...ir pirstu antspaudus doh.gif Jei tik saulute pasviecia.
Manau, kad ar blizgi, ar matine, jeigu bus tinkamai priziurima, valoma, tai bus thumbup.gif Cia tik mano pamastymas biggrin.gif Ziu, gal kas turi blizgius fasadus pasakys, kad ant ju visai nieko nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 10, 21:44)
O jusu virtuve bus sauleta?

As ant savo NE blizgios jau pastebiu dryzius, kur su dregna sluoste perbraukta...ir pirstu antspaudus  doh.gif Jei tik saulute pasviecia.
Manau, kad ar blizgi, ar matine, jeigu bus tinkamai priziurima, valoma, tai bus  thumbup.gif  Cia tik mano pamastymas  biggrin.gif Ziu, gal kas turi blizgius fasadus pasakys, kad ant ju visai nieko nesimato  lotuliukas.gif

Virtuvė rytinėje pusėje, tai saulutės bus mažai. Musu sena virtuvė irgi neblizgi, tai priežiūros reikalauja. Galvoju apie nauja blizgia, bet jeigu reikės blizginti kaip veidrodi, tai kažkaip praeina noras. doh.gif
Gal kas turit medini stalvirši, kaip su jo priežiūra, ar patenkintos biggrin.gif
Atsakyti