juodai, puiki virtuvė o dėl šiokių tokių nesklandumų susigyvensi, po kiek laiko net nepastebėsi svarbu būtų kokybiškai tas kantelis padarytas
baltai pavydžiu
QUOTE(Mindija @ 2013 09 16, 11:06)
Daba ne bjauri boba būsi, o varškė burbeklė
Net užuodžiu kaip kvepia ta duona... Jetau, kada ir aš vėl pradėsiu kept
Bent ten iš kur aš turėjau imt granitą, tai sakė tikrai niekur jo neklijuoja. Užtai užsakėm 3cm storio Baldus irgi būtų darę 83cm+ palikę 3cm stalviršiui.
O vat tą akmens masę, tai klijuos, nes ten ta plonesnė kažkaip
Net užuodžiu kaip kvepia ta duona... Jetau, kada ir aš vėl pradėsiu kept
Bent ten iš kur aš turėjau imt granitą, tai sakė tikrai niekur jo neklijuoja. Užtai užsakėm 3cm storio Baldus irgi būtų darę 83cm+ palikę 3cm stalviršiui.
O vat tą akmens masę, tai klijuos, nes ten ta plonesnė kažkaip
Burbuliuojanti varškė, tai čia tokia tipo gazuota? Sugedus ir mest lauk?
Puse bėdos gavosi duonytė, bet dar tobulinsiu receptuka. Pirmasyk minkiau ant medžio (vienos iš lentų nupjautų nuo stalviršio), tai labai smagiai minkėsi, nekibo prie paviršiaus ir lengvai nusivalė. Pliusai stalviršiui.
O tai jūsiškį stalviršį ne vietoj išlies, o atveš išlietą? Galvojau technologija kaip betoninio, vietoj sumontuoja rėmą ir išlieja...
QUOTE(Juodai @ 2013 09 16, 11:24)
Nugi gražu Spalvos dera, tik vat plautuvės labai trūksta (ypač man, kaip jos gerbėjai). Tikiu viskas bus gerai, kai sutvarkys spintelę
QUOTE(Juodai @ 2013 09 16, 11:46)
Oi, ačiū, Mindija. Fotkėse taip, viskas lyg gerai atrodo, ale kai matai visokius netikėtus dalykus, kad ir nematai, bet žinai, kad jie yra - bišk nervas ima. Ale neilgai, tikiuosi, kol priprasiu.
Va tie velnio sujungimai iš arčiau
Va tie velnio sujungimai iš arčiau
Nieko čia baisaus, įsivaizdavau daug blogiau kai parašei apie tuos sujungimus, galvojau pjaunasi spalvos. O čia tik nesueina margumai, bet esmė tai ta pati, tai su laiku prisipras ir pasimirš
QUOTE(Juodai @ 2013 09 16, 12:07)
O va ir stalas su viena kėde, nespėjom dar visų surinkti:
...
Ne karališkas, ne. Aš ten svaigau su tais karališkais, bet net vizualizacijoj buvau susikrovus panašias kėdes, ir stalą dar kiek kuklesnį. Bet ir šis visai padorus, nors turėjom abejoniu dėl jo. Bet sakom, jei dabar, atvažiavę su transportu, nenusipirksim stalo, tai kada paskui. O stalo verkiant reikėjo, nepatogu prie salos valgyti, kai neturi baro kėdžių. Reikėjo arba stalą, aba baro kėdes būtinai nusipirkt. Kadangi kėdžių nebuvo, tai pagrobėm šitą. Gerumas jo tame, kad jis pasididina iki 8-viečio - išsitraukia vienoj pusės kojos ir prisideda galas stalviršio. Tų pasididinančių stalų oi kaip nenorėjom, vis gąsdino ta per vidurį esanti stalvišių sujungimo linija. O šitas didinas kitokiu principu, dėl to linijos/trupinių kaupyklos nėra. Ilgai diskutavę su vyru, priėjom išvados, kad nesusimažinančio 8-viečio stalo mums nereikia - gaila užimamos erdvės dėl tų papildomų 2 vietų. Tad dabar turim aukso viduriuką - 6-vietį stalą, su galimybe padidinti iki 8-viečio, be sujungimo linijos, sutaupytą ervę
Papildyta:
Aišku, kad tie netobulumai tik iš pradžių - o paskui - buvo-nebuvo
...
Ne karališkas, ne. Aš ten svaigau su tais karališkais, bet net vizualizacijoj buvau susikrovus panašias kėdes, ir stalą dar kiek kuklesnį. Bet ir šis visai padorus, nors turėjom abejoniu dėl jo. Bet sakom, jei dabar, atvažiavę su transportu, nenusipirksim stalo, tai kada paskui. O stalo verkiant reikėjo, nepatogu prie salos valgyti, kai neturi baro kėdžių. Reikėjo arba stalą, aba baro kėdes būtinai nusipirkt. Kadangi kėdžių nebuvo, tai pagrobėm šitą. Gerumas jo tame, kad jis pasididina iki 8-viečio - išsitraukia vienoj pusės kojos ir prisideda galas stalviršio. Tų pasididinančių stalų oi kaip nenorėjom, vis gąsdino ta per vidurį esanti stalvišių sujungimo linija. O šitas didinas kitokiu principu, dėl to linijos/trupinių kaupyklos nėra. Ilgai diskutavę su vyru, priėjom išvados, kad nesusimažinančio 8-viečio stalo mums nereikia - gaila užimamos erdvės dėl tų papildomų 2 vietų. Tad dabar turim aukso viduriuką - 6-vietį stalą, su galimybe padidinti iki 8-viečio, be sujungimo linijos, sutaupytą ervę
Papildyta:
Aišku, kad tie netobulumai tik iš pradžių - o paskui - buvo-nebuvo
Nu ir čia grožiai Man tik tos kainos tokie skaičiai Kažkaip pasiseke, kad daug kas iš patikusių daiktų buvo su nuolaidom kai pirkom ar šiaip patiko pigesni variantai Dabar laukiu, kad atsilaisvintų vieta svetainėj ir parsivešiu vat tokio tipo Ikea fotelį Bus man dar vienas Eko2 projektas. Kai virtuvę pasibaigsiu Dar reiks virtuvei patogumų susirinkt iš tos pačios Ikėjos
QUOTE(Mindija @ 2013 09 16, 12:45)
O jei dar vietoj tų kotedžų jūra banguotų... ... ups.... apie ką aš čia daba.... a..... labai geras tas stalas
QUOTE(viola78 @ 2013 09 16, 12:55)
tai turbūt vienintelės žinutės ir neperskaičiau po savaitgalio SM mane metė į vėlesnes žinutes
Nu va, pats svarbiausias komentaras ir neperskaitytas
Šiaip dėl išplanavimo nelabai ką galiu pasakyt, jei neklystu žymiai nepasikeitė nuo paskutiniausio rodyto varianto, visi komentarai ten išsakyti buvo
QUOTE(viola78 @ 2013 09 16, 14:04)
erdvės tikrai ne kaip erdviame name, pas mane standartinis 1986m statybos butas, tad šiek tiek erdvės atsirado išgriovus dalį sienos, bet tas nesimetriškumas su apatinėmis nesimatytų manau, tuo labiau, kad kita lygiagreti siena nuo virtuvinio viso labo 2,2m, tai manau ir optinis žaismas čia ne visai aktualus optinei apgaulei galėčiau viršutinėms dėti horizontalią tekstūrą, bet kadangi ji šiek tiek iškili, bijau, kad nepasidaryčiau sau meškos paslaugos dėl valymo o skelti viršutines galima irgi tik vizualiai, realiai būtų ištisinės durys, bet baldininkai padarytų ala griovelį, lyg tai būtų dvi atskiros spintelės variantų yra, bet kai nemačius realiai, man sunku apsispręsti
dar norėjau paklausti koks min turėtų durelių plotis kampinei spintelei? užtektų 25cm? realiai tai apie 35cm anga tik gautųsi
dar norėjau paklausti koks min turėtų durelių plotis kampinei spintelei? užtektų 25cm? realiai tai apie 35cm anga tik gautųsi
Hm, dėl blizgumo ar faktūros sunku ką pasakyt, nes per daug temų būta tiek pagyrimų, tiek papeikimų ir vienam ir kitam variantui. Susidariau nuomonę, kad tai yra labai konkreti vienos ar kitos plokštės savybė, vina blizgi gali valytis super, kitą reikės blizginti, kad nesimatytų valymo požymių..
O kam tas skėlimas, vizualus jis būtų ar tikras? Manote palengvins vaizdą? Man regis čia labai subtilus dalykas, reikia atitaikyt plokštes, spalvas, bendrą vaizdą, nes kitaip tik išmargins viską ir atrodys labai...marga Jei taip skelt, tada daryčiau dar kažkokią spalvą. Pirmai rašiau, kad viršus nuo apačios skirtųsi, o čia būtų dvispalvis viršus (apatinė dalis su apatinėm spintelėm sutampa, o viršutinė šviesesnė, kad prie lubų prisiderintų ir atrodytu lengviau).
Kampinė kabinama ar statoma? Pas mus 300tinės durelės, bet 170tiniai lankstai būtinybė (mūsų manymu).
Sveiki ir sveikos
Norėčiau paprašyti pagalbos projektuojant virtuvės baldų komplektą. Virtuvė maža tik truputį virš 5 kv.m., lubų aukštis 2,6. Pageidaučiau, kad baldai būtų kuo talpesni, todėl, manau, geriausia tiktų kampinis baldų komplektas su aukštesnėmis pakabinamos spintelės. Vandens ir nuotekų vietos nenorėtume keisti, todėl kriauklė būtų kampe. Įkeliu šiokį tokį virtuvės planelį. Projektavimo programomis nemoku naudotis, tai labai būčiau dėkinga už vizualų projektą
Norėčiau paprašyti pagalbos projektuojant virtuvės baldų komplektą. Virtuvė maža tik truputį virš 5 kv.m., lubų aukštis 2,6. Pageidaučiau, kad baldai būtų kuo talpesni, todėl, manau, geriausia tiktų kampinis baldų komplektas su aukštesnėmis pakabinamos spintelės. Vandens ir nuotekų vietos nenorėtume keisti, todėl kriauklė būtų kampe. Įkeliu šiokį tokį virtuvės planelį. Projektavimo programomis nemoku naudotis, tai labai būčiau dėkinga už vizualų projektą
Juodai, jusu virtuve tikrai etalonas
O as jau savaja turiu, dar smulkmenu truksta, bet jau galiu naudotis, tik nesinaudoju del kitokiu priezasciu Imesiu kuria diena foto, tik ne siandien, nes stalvirsis apkrautas daiktais, bandau susidelioti viska. Ir planuoju kelione iki Ikejos, visokiu smulkmenu pasiimt
Viola78, mano siauros spinteles iki lubu, bet man dare toki perskyrima pusiau, graziai atrodo Tik pasiekiu normaliai apatine lentyna, o va aukstesne sunkiau, dar dvi virsutines su kopetelem O ugis 174 Net ir indaujos viorsutine lentyna sunkiai pasiekiu.
O as jau savaja turiu, dar smulkmenu truksta, bet jau galiu naudotis, tik nesinaudoju del kitokiu priezasciu Imesiu kuria diena foto, tik ne siandien, nes stalvirsis apkrautas daiktais, bandau susidelioti viska. Ir planuoju kelione iki Ikejos, visokiu smulkmenu pasiimt
Viola78, mano siauros spinteles iki lubu, bet man dare toki perskyrima pusiau, graziai atrodo Tik pasiekiu normaliai apatine lentyna, o va aukstesne sunkiau, dar dvi virsutines su kopetelem O ugis 174 Net ir indaujos viorsutine lentyna sunkiai pasiekiu.
QUOTE(Mindija @ 2013 09 16, 14:45)
O jei dar vietoj tų kotedžų jūra banguotų... ... ups.... apie ką aš čia daba.... a..... labai geras tas stalas
Banguoja jūra tikrai toj pusėj, tik tie velnio kotedžai užstoja ... ir dar pusė Palangos
QUOTE(Smilla @ 2013 09 16, 16:05)
Juodai, man tai jusu virtuvej labiausiai patinka tas langas tarp spinteliu
Ta stala irgi apziurejom, ir ciupinejom. Fainas
Ta stala irgi apziurejom, ir ciupinejom. Fainas
Aha, langu visiškai patenkinta esu - dėl to, kad nereikėjo sukti galvos, kuom tą tarpą dengti, dėl to, kad gaunu dienos šviesos savo darbinėj zonoj, dėl to, kad man, cekavai zosei, įdomu viską aplink matyti . Ir nenusitaško jis visai . Palangės būtų kažkur apie 25cm. Matosi vienoj foto, kad maišytuvas tolokai nuo lango.
QUOTE(viola78 @ 2013 09 16, 16:08)
juodai, puiki virtuvė o dėl šiokių tokių nesklandumų susigyvensi, po kiek laiko net nepastebėsi svarbu būtų kokybiškai tas kantelis padarytas
baltai pavydžiu
baltai pavydžiu
Ačiū Viola78
Dėl tų nesklandumų, tai jau siūlė nuolaidėlę akmenoriai, galvoju reikia susitaikyt ir pamiršt, nes pati jau nenoriu lupti viską lauk ir vėl laukti min 2 savaites naujo stalviršio ... dar klausimas, ar geresnis išeitų
QUOTE(Ajste @ 2013 09 16, 16:44)
Pirmasyk minkiau ant medžio (vienos iš lentų nupjautų nuo stalviršio), tai labai smagiai minkėsi, nekibo prie paviršiaus ir lengvai nusivalė. Pliusai stalviršiui.
O tai jūsiškį stalviršį ne vietoj išlies, o atveš išlietą? Galvojau technologija kaip betoninio, vietoj sumontuoja rėmą ir išlieja...
Gražus tavasis stalviršiukas .
O lieto akmens stalviršį tai atveža jau išlietą, tik jei yra kampinis jungimas jį vietoj padaro, užtaiso.
Papildyta:
Nugi gražu Spalvos dera, tik vat plautuvės labai trūksta (ypač man, kaip jos gerbėjai). Tikiu viskas bus gerai, kai sutvarkys spintelę
Man irgi plautuvės oi kaip trūksta - ir dėl vaizdo ir dėl patogumo
Nieko čia baisaus, įsivaizdavau daug blogiau kai parašei apie tuos sujungimus, galvojau pjaunasi spalvos. O čia tik nesueina margumai, bet esmė tai ta pati, tai su laiku prisipras ir pasimirš
Tai jau tikriausiai , matyt pati prisisvajojus kažką buvau
Nu ir čia grožiai Man tik tos kainos tokie skaičiai
Aha, man irgi - kuo toliau tuo gražiau atrodo . O dėl kainos... man mūs virtuvės baldininkas sakė, kad nesižavėt pigiais Ikea baldais, mat pats kadaise dirbo Klaipėdos balduose, kuri, kaip žinia, yra viena iš Ikea gamintojų, tai net pasitikslinau, ar kėdė už 229 Lt yra gerai, sakė kad gera bus ... tai ir patikėjau . Dabar vis pigiau gavosi, nei Jasevičiaus baldai, o ir laukti mėnesio nereikėjo... .
Dabar laukiu, kad atsilaisvintų vieta svetainėj ir parsivešiu vat tokio tipo Ikea fotelį
Fainas šitas krėslas , patogus labai - dėdėjom, bandėm . Mes irgi panašų nusipirkom, tik jau grynai supamą, va tokį - labai smagu pasisūpuoti ant jo
Papildyta:
QUOTE(Dalsida @ 2013 09 16, 17:56)
Sveiki ir sveikos
Norėčiau paprašyti pagalbos projektuojant virtuvės baldų komplektą. Vandens ir nuotekų vietos nenorėtume keisti, todėl kriauklė būtų kampe.
Norėčiau paprašyti pagalbos projektuojant virtuvės baldų komplektą. Vandens ir nuotekų vietos nenorėtume keisti, todėl kriauklė būtų kampe.
Kad vandens išvadai kampe, nereiškia, kad plautuvė irgi turi būti ten . Pvz, pas mane vandens išvadai irgi yra už stalčių, aišku nukentėjo dėl to jų gylis, paskui kairiau yra plautuvė, dar kairiau - indaplovė .
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 16, 18:03)
O as jau savaja turiu, dar smulkmenu truksta <...>
O as jau savaja turiu, dar smulkmenu truksta <...>
Ačiū ačiū Ga-aP . Net per geras Jūsų įvertinimas
Laukiu Jūsų nuotraukyčių
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 16, 18:03)
Nu greičiau pasirodykit Labai knieti pamatyt jūsų indaują... Neturiu nuo ko nusižiūrėt
Grelita... Labai tvarkinga, balta ir gražu
Labai norėtųsi pamatyt kaip virš. spintelės atsidaro, kas ten slepiasi už tų siaurų durelių šalia plautuvės, ai nu žodžiu mane labai domina "viduriai"
Labai gražiai sujungtas stalviršis Sunku net įžiūrėt kuriose vietose
Grelina, labai sviesi, grazi virtuve O ka darysit, jeigu atsibos paveikslas?
QUOTE(Grelita @ 2013 09 16, 21:14)
Na ka gi, pagaliau baigta, po ilgu 5 menesiu laukimo...
Daili virtuvytė . Dėl įrangos išdėstymo - aš pora momentų būčiau darius kitaip, bet jeigu Jums patogus būtent toks variantas - puiku . Šviesu, gaivu, stalviršio sujungimai , palangės gražiai atrodo - gražiau, nei kad būtų buvę iš stalviršio - prie langų dera. O tas paveikslas tikrai gali kartais pabosti, bet..., jei reikės - pasikeisit, bus virtuvės atnaujinimas .
Kuo toliau žiūriu, tuo gražesnė man Jūsų virtuvė . Kaip supratau, apačioj visur stalčiai? O indaplovė - po orkaite? Ir visi kampai tušti?
Mindija -