O kiek cm tarpas tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu? Noriu, kad gartraukis ir pas mane butu vienodam lygyje su kabanciom spintele, bet lyg kazkoks standartinis aukstis gartraukiams yra
Gal galėtumėte patarti, kaip daryti tokiu atveju, jei paliktas neišklijuotas plytelėmis sienos plota (75 aukščio ir apie 2.5 m plocio. Ar galima suklijuot plyteles visam tam plote o spinteles apatines padaryt, kad butu virs to ploto pradzios, o virsutines spinteles siek tiek zemiau to ploto. Na kad visumoj liktu apie 50-60 cm plyteliu matomo ploto. Ar bus galima suklijavus plyteles montuoti baldus?
QUOTE(slyva @ 2013 10 09, 21:20)
O kiek cm tarpas tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu?
60 cm. Nors brezinuke braiziau gartrauki auksciau, kazkodel baldininkai padare lygiai, kuo as dar labiau dziaugiuos.
Jeigu neklystu, turi buti elektrinems viryklems min 50 cm Pataisykit, jeigu klystu.
QUOTE(.neringute. @ 2013 10 09, 22:13)
. Ar bus galima suklijavus plyteles montuoti baldus?
Galima.
QUOTE(Smilla @ 2013 10 09, 17:47)
Laukiau, kol ismatuos apie 2 sav.
Gamino apie 1 sav.
MOntavo du vakarus
Yra keletas smulkmeneliu, del kuriu nesu labai patenkinta, bet visumoj - rezultatas geras.
DAr nesumontuota rozete.
Nepatiko, kad sienine plokste kur junge, nesuderintas rastas .
DAr reikes sone prie kriaukles deti plokste matyt, nes kentes siena
O siaip, kaip tokiai nedidelei virtuvei, tai vietos man pakanka, dara liko viena spintele laisva
Ai, ir kazkodel gavosi po orkaite labai zemas stalciukas, ten netelpa keptuve, telpa tik skarda arba serveteles
Rankenels sonuose teko deti vertikaliai, nes trankysis i siena po kriaukle, neleis iki galo atidaryti... Norejau, kad butu visos horizontaliai.
Labai dziaugiuosi gartraukio spintele, talpi, nors dar talpina ir gartrauki.
Stalas nupirktas is ikejos, laukiam, kada issidazysim dar karta sienas ir rinksim.
Ai, dar pirkom laiptuka ikejoje, ta aukstaji, tai labai dziaugiuosi, nes be jo virsutiniu spinteliu pasiekti be sansu
Labai daili virtuvytė
O kaip su tuo 10cm išsisprendė? Kažkaip nuotraukoj neužmatau Ar visas išlygiavot spinteles?
Ir to rašto sujungimo nematau
QUOTE(Mindija @ 2013 10 10, 08:35)
Labai daili virtuvytė
O kaip su tuo 10cm išsisprendė? Kažkaip nuotraukoj neužmatau Ar visas išlygiavot spinteles?
Aciu
Tie sujungimai gyvai matosi, bet apsistatys kombainais, nesimatys Be to ateityje itariu galima bus pakeist ta plokste. As is tikro norejau tokios pat, kaip stalvirsis, bet susitareme, jeigu negaus, tai kad nelaukt, kol gaus, darom sviesia. Arba bus galima klijuot plytelem ateityje... Bus proga atsinaujint Cia aisku, po n metu...
CIa geriau matosi tas rastas nesuderintas.
10 cm isprende virsuje prailginus spinteles, o apacioje kaip kazkas cia patare dejo lentele, o viduje spintele iki sienos
Vyrui kol nepasakiau, kad ta spintele virsuje platesne 10 cm, tai ir nepastebejo
Ai, ka dar pagalvojau, reikejo per viena spintele stumt viska i desine: plautuve nebutu prie pat sienos...
Tai jums taskosi vanduo nuo aukstu maisytuvu, ar ne
[quote=Smilla,2013 10 10, 08:46]
Labai graži, jauki ir šviesi virtuvėlė
Manau, visos, kurios čia tariasi ir konsultuojasi dėl savo naujųjų virtuvių, gauna pakankamai gerą rezultatą
Norėčiau pasiteirauti, kokias medžiagas dėjote? T.y. kokio gamintojo? Ir kokio medžio imitacija, ir stalviršis? Pas mane stalviršis (kartu su sienute) labai panašus, ir šviesus medis, bet kiek kitoks, guobos imitacijos.
Beje, rankenėles tikrai galėjo dėti horizontaliai ir šonuose, nes yra spec.ribotuvai, kad spintelės lankstai atsidarytų iki reikiamo kampo Taip ir sienos nenusidaužo. Nebent į tą spintelę dedate kažką per visą plotį, tada jau neišimtumėte taip paprastai su ne iki galo atsiveriančiomis durelėmis
Labai graži, jauki ir šviesi virtuvėlė
Manau, visos, kurios čia tariasi ir konsultuojasi dėl savo naujųjų virtuvių, gauna pakankamai gerą rezultatą
Norėčiau pasiteirauti, kokias medžiagas dėjote? T.y. kokio gamintojo? Ir kokio medžio imitacija, ir stalviršis? Pas mane stalviršis (kartu su sienute) labai panašus, ir šviesus medis, bet kiek kitoks, guobos imitacijos.
Beje, rankenėles tikrai galėjo dėti horizontaliai ir šonuose, nes yra spec.ribotuvai, kad spintelės lankstai atsidarytų iki reikiamo kampo Taip ir sienos nenusidaužo. Nebent į tą spintelę dedate kažką per visą plotį, tada jau neišimtumėte taip paprastai su ne iki galo atsiveriančiomis durelėmis
QUOTE(Smilla @ 2013 10 09, 17:47)
Virtuves brezinukas:
KAs gavosi:
KAs gavosi:
Sveikinu su nauja virtuve . Daili virtuvė, smagu, kad Jums patinka . To plokščių sujungimo, kol neįkėlėt paskutinės nuotraukos, nė nemačiau . Žinoma, jei labai erzins, pasikeisit po kažkiek laiko, bet kažin ar reikės .
QUOTE(slyva @ 2013 10 09, 21:20)
O kiek cm tarpas tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu? Noriu, kad gartraukis ir pas mane butu vienodam lygyje su kabanciom spintele, bet lyg kazkoks standartinis aukstis gartraukiams yra
Gartraukio aprašyme turėtų būti nurodytas jo montavimo aukštis . Nėra vieno skaičiaus, yra nuo...iki. Priklausomai nuo to, kokia Jūsų viryklė.
QUOTE(.neringute. @ 2013 10 09, 22:13)
Gal galėtumėte patarti, kaip daryti tokiu atveju, jei paliktas neišklijuotas plytelėmis sienos plota (75 aukščio ir apie 2.5 m plocio. Ar galima suklijuot plyteles visam tam plote o spinteles apatines padaryt, kad butu virs to ploto pradzios, o virsutines spinteles siek tiek zemiau to ploto. Na kad visumoj liktu apie 50-60 cm plyteliu matomo ploto. Ar bus galima suklijavus plyteles montuoti baldus?
Viską galima padaryt . Mes senąja virtuvę montavom prie jau sulipdytų plytelių. Daugiau taip nedaryčiau. Geriausias rezultatas būna tada, kai tarpas tarp spintelių užtaisomas jau pastačius virtuvę. Kita vertus, aną virtuvę darėme Nabuke, o juos aš vadinu standartinių baldų gamintojais, nes jie nepagamins baldų pagal individualius matmenis, pas juos eina standartiniai pločiai. Smulkieji galimtojai turbūt prisitaiko prie visko. Matot, jei norit užleisti spinteles ant plytelių, viršutinės kabės kreivai - ta prasme, ne prie pat sienos prigludę, o višus prie sienos, o apačia ant plytelių, ~2 cm nuo sienos atitraukta, o apatinės bus atitrauktos nuo sienos per tokį atstumą. Nebent auksarankis meistras padarys korpuso plokščių išpjovas, kad gražiai priglustų. Bet kaip tada iš šono atrodys .
Nežinau nežinau, buvo pas mus tie tarpai tarp apatinių spintelių ir sienos (mes per žemai suklijavom plyteles, tai nori nenori gavo apatinės apintelės "užlipti" ant jų) - negražiai atrodo šonai .
QUOTE(Smilla @ 2013 10 10, 08:46)
Tai jums taskosi vanduo nuo aukstu maisytuvu, ar ne
Taškosi taškosi . Pas mane irgi aukštas maišytuvas, bet ir plautuvė galinga , tai taip toli nenusitaško. Tiesa, dabar, kai plautuvė nesumontuota, tai laikinai pasidėję vietoj jos vonios blūdą - tai siaubas kaip viską aptaškau
Papildyta:
Tiesa, Smilla, kodėl rozetę taip aukštai darėt? Ir tik vieną
QUOTE(Juodai @ 2013 10 10, 09:48)
Aha, aš ir pamiršau paklaust
Ir dar staljuostę dabar pamačiau, tai ir įdomu, negi jau taip plokštės gražiai su stalviršiu negalima suleist, kad nereiktų tos staljuostės?
profes baigiu nusibaigti su virtuve iki pasirodymo liko dar keli stichai, bet vienas - didelis galvos skausmas - staljuoste... meistras aiskina, kad stalvirsi su plytelemis graziai sujungia glaistas - na ta juostele tarp plyteliu (ant sienos dejau plyteles)
as kazkaip galvoju, kad patekus ant tos juosteles glaisto vandeniui - tarkime ant vyrykles puodas isbegs - ji pakeis spalva...
as kazkaip galvoju, kad patekus ant tos juosteles glaisto vandeniui - tarkime ant vyrykles puodas isbegs - ji pakeis spalva...
QUOTE(Smilla @ 2013 10 09, 18:47)
Jau matau didziuli minusa, nezinau, kaip jums, man kol kas nepatinka maisytuvas su aukstu snapu Taskosi baisiausiai Ar jums nesitasko? O dar salia siena dazyta
Noriu padekoti jums uz patarimus - jauciaus kaip profe bendraudama su baldininkais
Noriu padekoti jums uz patarimus - jauciaus kaip profe bendraudama su baldininkais
Mano maisytuvas irgi gan aukstas, bet nepastebejau, kad baisiai taskytusi : kaiptik srove grazi ir lygi, ka jau kalbet apie malonuma turet viena maisytuva vietoj dvieju ciaupu Dabar pameluot bijau, bet man regis mano maisytuvas is tu eko, kur oro primaiso netikrinau aprasyme, bet vizualiai taip atrodo
Vat as irgi norejau paklausti ar butina buvo deti aliumine ta juosta? Mes planuojam medine ar medzio imitacija, bet gal sunku atitaikyti? :
Kaip smagu, kad patarimai padejo : ziu daugiau tokiu uzsakoviu ir meistrus isauklesim
Labas, mastome padaryt tokia virtuve. Tik klausimas kur jus detumet kriaukle ir virykle? Saldytuvas pazymetas *. Kur nupiestos dvi kedes, ten bus iki punktyrines linijos spinteles nuo virtuves puses, o kur kedes bus galima atsisesti, pavalgyti.
Prie virtuves lango radijatoriaus nebus.
Noriu didesnio darbastalio. Nes daug namie gaminu.
Keisti dar viska galime.
Lauksiu jusu komentaru, pastabu.
Prie virtuves lango radijatoriaus nebus.
Noriu didesnio darbastalio. Nes daug namie gaminu.
Keisti dar viska galime.
Lauksiu jusu komentaru, pastabu.
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 10, 11:48)
Sveiki,
gal pabandykit viryklę dėti dešinėje pusėje - priešais plautuvę