Papaise man virtuve nekantrauju vaziuoti pas baldininkus..
Zinau, kad man jie baisiai nori issiulyti kampa daryti.. O as taip noriu ji palaidoti ir tureti stalcius..
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 08, 20:59)
Zinau, kad man jie baisiai nori issiulyti kampa daryti.. O as taip noriu ji palaidoti ir tureti stalcius..
va butent jie nori pagal save , man irgi tas pats, todel vis nesutariu del galutinio projekto,nes man ne prie dusios ir viskas.
Dabar galvoju, kazin kaip tos 86 cm pakabinamos vertikalios spinteles pilnos lsu indais ir viskuo laikosi ant sienu ir ar jos patogios. gal tik brangiau bus, nes kazkokie gal ten blumai bus brangus, na tik ne aventos,gal koki viena ji, bet ne daugiau.
QUOTE(airise @ 2013 10 08, 22:09)
va butent jie nori pagal save , man irgi tas pats, todel vis nesutariu del galutinio projekto,nes man ne prie dusios ir viskas.
Dabar galvoju, kazin kaip tos 86 cm pakabinamos vertikalios spinteles pilnos lsu indais ir viskuo laikosi ant sienu ir ar jos patogios. gal tik brangiau bus, nes kazkokie gal ten blumai bus brangus, na tik ne aventos,gal koki viena ji, bet ne daugiau.
Pritariu, kad baldininkai labai persa savo nuomone, as iskart su tokiais atsisveikinau.. Nes jei dar reiketu kovoti del projekto
As planuoju dvi 90cm ilgio ir 80cm aukscio spinteles su jusu minetais aventos lankstais. Spinteles del ju dydzio tikrai laikysis kuo pauikiausiai, nes jas atitinkamai itvirtina sienose, kad laikytu didelius svorius Man atrodo bus patogu, nes pakelus dureles, gali gaminti ir nieks netrukdo.. Be to atsidaro didelis plotas- daug ka pasiimti be atskiro darinejimo galima. Taip, kaina didele, bet pavyzdziui su mano ugiu tai bene vienintelis horizontaliu spinteliu variantas, kurias galeciau pasiekti uzdaryti..
QUOTE(viola78 @ 2013 10 08, 13:50)
aišku galėčiau pyktis su meistrais, bet kai pas mus nedaug kas gamina, o kiek girdėjau tik gerus atsiliepimus apie šio meistro gaminių kokybę, tai dar užsakinėsim ir daugiau baldų iš jų, tik ateičiai žinosiu kas ir kaip, o dėl virtuvės, tai matysiu aš tą tarpelį tarp palangės ir pagrindinės sienos spintelių gal pačioj pradžioj, paskui apsisprasiu-jau apsiraminau visai dėl šio reikalo, svarbu visa kita būtų tvarkinga, tai čia bus tik menkas nesusupratimas... jis gavosi ir dėl meistro ir dėl mūsų su vyru atostogų, na žodžiu, mes laukėm laukėm, o kai jau meistras galėjo imtis virtuvės, mes jau buvom suplanavę ilgai lauktas atostogas tai savaitei, tad jis turbūt važiuodamas medžiagų kitai virtuvei prie to pačio susipirko ir mūsų medžiagas aišku čia jo didesnė kaltė, kad jis be projekto patvirtinimo ir matavimo medžiagas susipirko, ir kaip visada nusprendė kliento "naudai-suskaičiavo mūsų pinigus į mažesnę pusę" o man tas stalviršio padidinimas būtų tik 300lt maždaug brangiau atsiėjęs, ir vyras tikriausiai iš likusios medžiagos galėjęs būtų bičių kambary stalviršį normalų pasidaręs aš šioj vietoj ir pykau, ne meistrui spręsti dėl mūsų su vyru pinigų, ir skaičiuoti pagal save
Nepykite, bet nesuprantu jusu Siais laikais, kai meistrai per visa sali vazineja del uzsakymu, jus taikotes prie meistro, kad su juo nesipykt, aukojate savo norus virtuveje, kuria turesit minimum 10 metu (greiciausiai ir daugiau) su viltim, kad pastebesite tik pradzioj Na del to, kazkiek esate teisi, kai kurie dalykai pasistebi tik pradzioj, paskui pasimirsta, pripranti ir atrodo, kad taip turi buti. Bet yra ir tokiu dalyku, kurie visvien kliuna uz akies, ypac kai tai yra susije su praktiskumu. Zodziu jei jums gerai, tai taip ir darykit, tik paskui rekomenduodami meistra kitiems, nepamirskite pamineti, kad nors gamina baldus gerai (jei pagamins gerai), bet daro pagal save ir paskui klientas turi taikytis Nes paskui ir bus tokia situacija, kad atsiliepimai tik geri, nors realiai gal kas antras uzsakovas turejo keisti savo planus, nes meistras sugalvojo sutaupyti ir nupirkti kitokias plokstes, gal kitokius lankstus, tada ikalbejo darytis spinteles vietoj stalciu, kitokias rankneles (kaip viena forumiete jau rodesi virtuve ir visiem uzkliuvo rankeneles kaip negrazios ir nepatogios, o meistro baisiai isrekomenduotos), pakeites spalva... Zmones juk su daug kuo susitaiko ir per laika smulkesni dalykai pasimirsta.
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 08, 21:59)
Už kokios savaitės, manau jau galėsiu pasakyti ar patenkinta esu tokiu sprendimu, panaikinti kampą vardan stalčių
QUOTE(Ajste @ 2013 10 09, 12:25)
Nepykite, bet nesuprantu jusu
Aukso žodžiai...O ko paskui meistriukams "nesikelt", kad gerai dirba, klientai nesiskundžia ir t.t.
Sveikos,
na va, ir as jau turiu virtuve, jau kraunu, valau Foto bus.
Klausimas del kriaukles montavimo: pirkom tokia. Atrodo bus paprastas montavimas O pasirodo tie laikikliai, su kuriais uzsiverzia kriaukle, per siauri musu stalvirsiui. Jis 4 cm, o laikikliai skirti gal kokiu 2-3 cm.
Ar kas nors buvot susidure su tuo? Gal zinot, kokius laikiklius, ar pas baldininkus bandyti klaust? Gal pritaikyt kazka Viskas virtuvej veikia, neturiu tik kriaukles su maisytuvu
na va, ir as jau turiu virtuve, jau kraunu, valau Foto bus.
Klausimas del kriaukles montavimo: pirkom tokia. Atrodo bus paprastas montavimas O pasirodo tie laikikliai, su kuriais uzsiverzia kriaukle, per siauri musu stalvirsiui. Jis 4 cm, o laikikliai skirti gal kokiu 2-3 cm.
Ar kas nors buvot susidure su tuo? Gal zinot, kokius laikiklius, ar pas baldininkus bandyti klaust? Gal pritaikyt kazka Viskas virtuvej veikia, neturiu tik kriaukles su maisytuvu
QUOTE(Mindija @ 2013 10 09, 11:52)
Už kokios savaitės, manau jau galėsiu pasakyti ar patenkinta esu tokiu sprendimu, panaikinti kampą vardan stalčių
Aukso žodžiai...O ko paskui meistriukams "nesikelt", kad gerai dirba, klientai nesiskundžia ir t.t.
Luksim lauksim
Va, dar gerai, kad paminejot, nes burbale isijautus uzmirso Kai meistras ka negerai padaro ir jam nepasakoma, tai kaip jam mokytis is savo klaidu, kaip apskritai zinot, kad suklydo? Jei keliems uzsakovams padarai pagal save ir jokiu skundu, tai ir galvoji, kad viskas ok
Smilla, laukiam foto. Deja, del plautuves nieko patart negaliu, mums santechnikas kai montavo viska, tai kas neatitiko is savu pritaike ir saskaita pateike
Virtuves brezinukas:
KAs gavosi:
REziume:
Laukiau, kol ismatuos apie 2 sav.
Gamino apie 1 sav.
MOntavo du vakarus
Yra keletas smulkmeneliu, del kuriu nesu labai patenkinta, bet visumoj - rezultatas geras.
DAr nesumontuota rozete.
Nepatiko, kad sienine plokste kur junge, nesuderintas rastas .
DAr reikes sone prie kriaukles deti plokste matyt, nes kentes siena
O siaip, kaip tokiai nedidelei virtuvei, tai vietos man pakanka, dara liko viena spintele laisva
Ai, ir kazkodel gavosi po orkaite labai zemas stalciukas, ten netelpa keptuve, telpa tik skarda arba serveteles
Rankenels sonuose teko deti vertikaliai, nes trankysis i siena po kriaukle, neleis iki galo atidaryti... Norejau, kad butu visos horizontaliai.
Labai dziaugiuosi gartraukio spintele, talpi, nors dar talpina ir gartrauki.
Stalas nupirktas is ikejos, laukiam, kada issidazysim dar karta sienas ir rinksim.
Ai, dar pirkom laiptuka ikejoje, ta aukstaji, tai labai dziaugiuosi, nes be jo virsutiniu spinteliu pasiekti be sansu
KAs gavosi:
REziume:
Laukiau, kol ismatuos apie 2 sav.
Gamino apie 1 sav.
MOntavo du vakarus
Yra keletas smulkmeneliu, del kuriu nesu labai patenkinta, bet visumoj - rezultatas geras.
DAr nesumontuota rozete.
Nepatiko, kad sienine plokste kur junge, nesuderintas rastas .
DAr reikes sone prie kriaukles deti plokste matyt, nes kentes siena
O siaip, kaip tokiai nedidelei virtuvei, tai vietos man pakanka, dara liko viena spintele laisva
Ai, ir kazkodel gavosi po orkaite labai zemas stalciukas, ten netelpa keptuve, telpa tik skarda arba serveteles
Rankenels sonuose teko deti vertikaliai, nes trankysis i siena po kriaukle, neleis iki galo atidaryti... Norejau, kad butu visos horizontaliai.
Labai dziaugiuosi gartraukio spintele, talpi, nors dar talpina ir gartrauki.
Stalas nupirktas is ikejos, laukiam, kada issidazysim dar karta sienas ir rinksim.
Ai, dar pirkom laiptuka ikejoje, ta aukstaji, tai labai dziaugiuosi, nes be jo virsutiniu spinteliu pasiekti be sansu
Smilla, grazu Labiausiai patinka plokstes rasta, jame visi sujungimai pasispelia, bet neatrodo perdaug margas O siaip spavytes sviesios, panasu i medi, naturaliau kazkaip atrodo Svarbiausia seimininkams tiktu
Ir man labai grazu ir praktiska turetu buti, dabar pas mus panasios spalvos ir margumas.
Bet ta sienele tikrai galejo paderinti rasta...gal ten kazka uzsistatysit nekris i akis...
Bet siaip liuks.
Bet ta sienele tikrai galejo paderinti rasta...gal ten kazka uzsistatysit nekris i akis...
Bet siaip liuks.
Smilla super Man cia viskas dera ir jokiu rasto nesuderinamumu nematau
Aciu aciu
Pradejau nuo pilkos spalvos, baigiau rusva
Na jo, ten, kur sujungimas nesuderintas teks statyt vaza ir vyrui teks pirkt daznai geliu
Jau matau didziuli minusa, nezinau, kaip jums, man kol kas nepatinka maisytuvas su aukstu snapu Taskosi baisiausiai Ar jums nesitasko? O dar salia siena dazyta
Noriu padekoti jums uz patarimus - jauciaus kaip profe bendraudama su baldininkais
Pradejau nuo pilkos spalvos, baigiau rusva
Na jo, ten, kur sujungimas nesuderintas teks statyt vaza ir vyrui teks pirkt daznai geliu
Jau matau didziuli minusa, nezinau, kaip jums, man kol kas nepatinka maisytuvas su aukstu snapu Taskosi baisiausiai Ar jums nesitasko? O dar salia siena dazyta
Noriu padekoti jums uz patarimus - jauciaus kaip profe bendraudama su baldininkais