Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Mindija @ 2013 10 07, 11:05)
Nu daaa gražiau unsure.gif Kaip tai nėra? blink.gif Jau kaip nervina, lyg negalėtų tinklapyje parašyt, kad prekės laikinai nėra doh.gif

As jau kelinta karta vaziuoju, bet nera sad.gif yra tik pavyzdys. O tinklalapy raso, kad maza tikimybe, kad bus. Tai bent jau del siuksliadeziu, tikrai nera. Keista, kad nepapildo tiek ilgai g.gif

As tai noriu ikejines dideles tos, juodos visoms siukslems, o dar pora paimsiu pilku. Reiks jauciu ne komplekta imti ir uzsisakineti is lenku, kai dar kazko parinksiu, nes cia nesulauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 10 01, 11:10)
Oho kokie tempai meistriuko  thumbup.gif Gal  galima per AŽ jo kontaktus?

QUOTE(Juodai @ 2013 10 01, 11:35)
Kodėl per až? Paskelbkit viešai  thumbup.gif - žmogus matyt darbo neturi, tai užtat greitai ir padaro, o jei geras meistriuks - tuoj užversim užsakymais  mirksiukas.gif ir pailgės terminai  lotuliukas.gif

aš savo eilės laukiau gal kokius 3mėnesius doh.gif ir tai padarys šią savaitę, nes buvo sutarta rugsėjo pabaigai biggrin.gif doh.gif dabar lauksiu iki Kalėdų turbūt koridoriaus spintų tongue.gif
o aš šiandien pikta ax.gif atvažiavo apsimatuoti virtuvės, ir ką medžiagas susipirko pagal pradinį planą prieš matavimus, nors sakiau bus pakeitimų, tad dabar visą savaitę skaudės galvą nuo galvojimo kaip bus, ar tenkins galutinis variantas ax.gif ir dar užsakė stalviršį 60pločio, nors visą laiką šnekėta buvo, apie 66cm, aišku tie 6cm nieko perdaug nereikšikia, na ką turės MB spręsti klausimus kitaip dėl orkaitės ir indaplovės pajungimo, truputį neišbaigta bus ties palange, turėjo būti palangė iki pat spintelės, nes gaunasi stalviršių laiptas, palangė 83cm, o pagrindinis stalviršis 91cm aukščio, tai dabar dėl tų kelių cm, gausis tarpelis tarp palangės stalviršio ir spintelės, aišku, čia ne gal ir ne bėda, bet vistik nebus išbaigta taip, kaip norėjosi ax.gif ax.gif ax.gif
ir dar kol ne vėlu, viršutinėse spintelėse meistrai daro reguliuojamo aukščio lentynėles, ar fiksuoto? aš norėčiau, kad būtų galimybė reguliuotis lentynų aukščius pagal savo poreikius....
Atsakyti
Viola78,
Truputi nesupratau, meistras neissimataves virtuves ir neperziurejes plano, susipirko plokstes spintelem, uzsimirses ne toki stalvirsi, kokio prasete ir dabar jus del to sukate galva? Mano supratimu, tai jis turi vykdyti uzsakyma kaip sutarta, o ne jus pergalvoti sujungimus ar dar ka g.gif: Tam ir yra uzsakymai, patvirtinimai ir t.t.
Atsakyti
Renkuosi jau ir as buitine technika, kad galeciau uzsakyti virtuve. Tuo laiku dar vieni paskaiciuos kaina, ir jau bus vsio.... uzsakyciau ir butu ramu.
Dar noriu paklausti del plautuviu, kokias dedat biggrin.gif ar gal yra atskira tema? biggrin.gif
Atsakyti
Buvau Thomas Philipse. Ten yra milteliams spec.dezutes 5 l talpos 7 lt. Su cnt.
Pirkau dezutes biriems produktams 5 ltr., 2,8 ltr ir 1,5 ltr rinkinys iš 3 kainavo 14,39 lt. Tos didžiausios aukštis 28 cm.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 07, 16:49)
Viola78,
Truputi nesupratau, meistras neissimataves virtuves ir neperziurejes plano, susipirko plokstes spintelem, uzsimirses ne toki stalvirsi, kokio prasete ir dabar jus del to sukate galva? Mano supratimu, tai jis turi vykdyti uzsakyma kaip sutarta, o ne jus pergalvoti sujungimus ar dar ka g.gif: Tam ir yra uzsakymai, patvirtinimai ir t.t.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif siuo atveju meistras kaltas,o ne jus uzsakovai.Nesuprantu kam nuleisti galva ir taisyti kazkieno klaidas g.gif nuostoliai ar nepatogumai,kuriuos patirs meistras-ne jusu problema, jei jis negirdejo kas buvo kalbeta ir tartasi.Toks tada ir meistras doh.gif
Atsakyti
Daznai skaitau sia tema , geriuosi jusu virtuvemis 4u.gif Sakykite kokia programa jus projektuojate , is kur ja parsisiusti? g.gif Pries vedziojnt vandentieki ir kanalizacija , manau reiktu zinoti kur kriaukle bus ir t.t. blush2.gif Virtuve nedidele , noretusi viska racionaliai isdestyti
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2013 10 08, 08:37)
Daznai skaitau sia tema , geriuosi jusu virtuvemis  4u.gif Sakykite kokia programa jus projektuojate , is kur ja parsisiusti?  g.gif  Pries vedziojnt vandentieki ir kanalizacija , manau reiktu zinoti kur kriaukle bus ir t.t.  blush2.gif  Virtuve nedidele , noretusi viska racionaliai isdestyti

http://www.alno.com/...3/156.0.en.html

man visai nieko ALNO programele inai nemokama.. tik joje mazai patalpos (sienu langu duru) isdestymo galimybiu, bet bendra vaizda tikrai susidaryt galima..
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2013 10 08, 07:37)
Daznai skaitau sia tema , geriuosi jusu virtuvemis  4u.gif Sakykite kokia programa jus projektuojate , is kur ja parsisiusti?  g.gif  Pries vedziojnt vandentieki ir kanalizacija , manau reiktu zinoti kur kriaukle bus ir t.t.  blush2.gif  Virtuve nedidele , noretusi viska racionaliai isdestyti

As naudoju Ikea kitchen planner, Juodai paiso su Sketch up. Susiraskit per Google wink.gif Visgi visu laiku geriausia projektavimo programa - popierius ir piestukas. Juolab tik isdestyma dabar ziurite, ne vizualizacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 08, 11:41)
As naudoju Ikea kitchen planner, Juodai paiso su Sketch up. Susiraskit per Google wink.gif Visgi visu laiku geriausia projektavimo programa - popierius ir piestukas. Juolab tik isdestyma dabar ziurite, ne vizualizacija 4u.gif

drinks_cheers.gif as taip ir nenusibraiziau pati sau vizualizacijos, viska su piestuku ant popieriaus susideliojau biggrin.gif paskui tik gamintojai jau nubraize graziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 07, 16:49)
Viola78,

QUOTE(svelni @ 2013 10 08, 08:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  siuo atveju meistras kaltas,o ne jus uzsakovai.Nesuprantu kam nuleisti galva ir taisyti kazkieno klaidas g.gif  nuostoliai ar nepatogumai,kuriuos patirs meistras-ne jusu problema, jei jis negirdejo kas buvo kalbeta ir tartasi.Toks tada ir meistras  doh.gif

aišku galėčiau pyktis su meistrais, bet kai pas mus nedaug kas gamina, o kiek girdėjau tik gerus atsiliepimus apie šio meistro gaminių kokybę, tai dar užsakinėsim ir daugiau baldų iš jų, tik ateičiai žinosiu kas ir kaip, o dėl virtuvės, tai matysiu aš tą tarpelį tarp palangės ir pagrindinės sienos spintelių gal pačioj pradžioj, paskui apsisprasiu-jau apsiraminau visai dėl šio reikalo, svarbu visa kita būtų tvarkinga, tai čia bus tik menkas nesusupratimas... jis gavosi ir dėl meistro ir dėl mūsų su vyru atostogų, na žodžiu, mes laukėm laukėm, o kai jau meistras galėjo imtis virtuvės, mes jau buvom suplanavę ilgai lauktas atostogas tai savaitei, tad jis turbūt važiuodamas medžiagų kitai virtuvei prie to pačio susipirko ir mūsų medžiagas doh.gif aišku čia jo didesnė kaltė, kad jis be projekto patvirtinimo ir matavimo medžiagas susipirko, ir kaip visada nusprendė kliento "naudai-suskaičiavo mūsų pinigus į mažesnę pusę" doh.gif o man tas stalviršio padidinimas būtų tik 300lt maždaug brangiau atsiėjęs, ir vyras tikriausiai iš likusios medžiagos galėjęs būtų bičių kambary stalviršį normalų pasidaręs g.gif aš šioj vietoj ir pykau, ne meistrui spręsti dėl mūsų su vyru pinigų, ir skaičiuoti pagal save doh.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas meistrus ėjau tik su pieštukiniu brėžinuku, gal man kaip inžinierei toks variantas labiaau prie širdies-kiek valandų studijų metu praleista prie tokio braižymo, smagu prisiminti, ir atitrūkti nuo visokių programėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 08, 11:32)
http://www.alno.com/...3/156.0.en.html

man visai nieko ALNO programele inai nemokama.. tik joje mazai patalpos (sienu langu duru) isdestymo galimybiu, bet bendra vaizda tikrai susidaryt galima..

QUOTE(slyva @ 2013 10 08, 14:59)
drinks_cheers.gif as taip ir nenusibraiziau pati sau vizualizacijos, viska su piestuku ant popieriaus susideliojau  biggrin.gif paskui tik gamintojai jau nubraize graziau biggrin.gif

Aciu uz pataimus , isbandysiu visus thumbup.gif
Atsakyti