QUOTE(Ajste @ 2013 10 07, 16:49)
Viola78,
Truputi nesupratau, meistras neissimataves virtuves ir neperziurejes plano, susipirko plokstes spintelem, uzsimirses ne toki stalvirsi, kokio prasete ir dabar jus del to sukate galva? Mano supratimu, tai jis turi vykdyti uzsakyma kaip sutarta, o ne jus pergalvoti sujungimus ar dar ka
: Tam ir yra uzsakymai, patvirtinimai ir t.t.
QUOTE(svelni @ 2013 10 08, 08:25)
aišku galėčiau pyktis su meistrais, bet kai pas mus nedaug kas gamina, o kiek girdėjau tik gerus atsiliepimus apie šio meistro gaminių kokybę, tai dar užsakinėsim ir daugiau baldų iš jų, tik ateičiai žinosiu kas ir kaip, o dėl virtuvės, tai matysiu aš tą tarpelį tarp palangės ir pagrindinės sienos spintelių gal pačioj pradžioj, paskui apsisprasiu-jau apsiraminau visai dėl šio reikalo, svarbu visa kita būtų tvarkinga, tai čia bus tik menkas nesusupratimas... jis gavosi ir dėl meistro ir dėl mūsų su vyru atostogų, na žodžiu, mes laukėm laukėm, o kai jau meistras galėjo imtis virtuvės, mes jau buvom suplanavę ilgai lauktas atostogas tai savaitei, tad jis turbūt važiuodamas medžiagų kitai virtuvei prie to pačio susipirko ir mūsų medžiagas
aišku čia jo didesnė kaltė, kad jis be projekto patvirtinimo ir matavimo medžiagas susipirko, ir kaip visada nusprendė kliento "naudai-suskaičiavo mūsų pinigus į mažesnę pusę"
o man tas stalviršio padidinimas būtų tik 300lt maždaug brangiau atsiėjęs, ir vyras tikriausiai iš likusios medžiagos galėjęs būtų bičių kambary stalviršį normalų pasidaręs
aš šioj vietoj ir pykau, ne meistrui spręsti dėl mūsų su vyru pinigų, ir skaičiuoti pagal save
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 10 08, 11:41)
As naudoju Ikea kitchen planner, Juodai paiso su Sketch up. Susiraskit per Google
Visgi visu laiku geriausia projektavimo programa - popierius ir piestukas. Juolab tik isdestyma dabar ziurite, ne vizualizacija
pas meistrus ėjau tik su pieštukiniu brėžinuku, gal man kaip inžinierei toks variantas labiaau prie širdies-kiek valandų studijų metu praleista prie tokio braižymo, smagu prisiminti, ir atitrūkti nuo visokių programėlių