Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Mindija @ 2013 10 04, 18:04)
drinks_cheers.gif Turėsim vienodus biggrin.gif
Mūsų 58cm diametro  ax.gif Kabės virtuvės zonoj. Toj pačioj patalpoj (svetaine tikrai negaliu vadint, nes ten tik sofa bus ir TV) dar nusipirkom ir kabinsim šitą smile.gif
Beje, jie iš "pigios", kaip kažkas pavadino, plastmasės ax.gif
Ir lubos pas mus šlaitinės smile.gif

Koks idomus tas kabantis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 04, 15:27)

Ka apie sita varianta pasakytumet? Man regis sitas nepatogesnis...  g.gif

Sakykit, o iš svetainės ir matysis toks vaizdas kaip šioje foto? Nelabai supratau, iš kur įėjimas bus.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2013 10 04, 21:26)
Sakykit, o iš svetainės ir matysis toks vaizdas kaip šioje foto? Nelabai supratau, iš kur įėjimas bus.

user posted image

Va toks bendras planas. Juoda linija sienos. Rodykle iejimas i virtuve.
Atsakyti
Pasidalinkite savo mylimiausio stalcio matmenimis... blush2.gif
Atsakyti
Mano stalčiai tai visi 75cm pločio, o aukštis 15cm ir du po 32cm.

O aš tai taip nusivylus indais, ***** ne po trajaką lėkštes ėmėm, ir va po pusmečio indaplovės naudojimo jau apsilupę neblogai doh.gif Nervas jama, reikėjo paprasčiausias baltas imt.

Aj, bet užtai vakar maximoj pasiėmėm tris "skalbimo miltelių laikymo" dėžutes, ir įsidėjom šiukšlinėn thumbup.gif Tai pagaliau kažkiek tvarkingesnis tas stalčius biggrin.gif Nes ikėjoj kai buvom, nepaėmėm, iš ten į mūsų stalčių būtų tilpę arba 3 visai mažulytės, arba dvi aukštos, o aš dar noriu viduj lentynėlę padaryt, tai va šitos pats tas gavosi, ir pigiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 07 spalio 2013 - 08:01
QUOTE(gabby_jz @ 2013 10 07, 08:48)
Mano stalčiai tai visi 75cm pločio, o aukštis 15cm ir du po 32cm.

O aš tai taip nusivylus indais, ***** ne po trajaką lėkštes ėmėm, ir va po pusmečio indaplovės naudojimo jau apsilupę neblogai  doh.gif Nervas jama, reikėjo paprasčiausias baltas imt.

Aj, bet užtai vakar maximoj pasiėmėm tris "skalbimo miltelių laikymo" dėžutes, ir įsidėjom šiukšlinėn thumbup.gif  Tai pagaliau kažkiek tvarkingesnis tas stalčius biggrin.gif Nes ikėjoj kai buvom, nepaėmėm, iš ten į mūsų stalčių būtų tilpę arba 3 visai mažulytės, arba dvi aukštos, o aš dar noriu viduj lentynėlę padaryt, tai va šitos pats tas gavosi, ir pigiai lotuliukas.gif

O kokios čia dėžutės? bigsmile.gif

Aš iš Ikėjos tai šitas nužiūrėjau ax.gif http://www.ikea.com/...ucts/S99870740/
Tik įdomu, jei rašo 60cm dydis, tai į kokį stalčių telpa? Nes realiai stalčius bus gi šiek tiek siauresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 07, 09:48)
O kokios čia dėžutės? bigsmile.gif

Aš iš Ikėjos tai šitas nužiūrėjau ax.gif http://www.ikea.com/...ucts/S99870740/
Tik įdomu, jei rašo 60cm dydis, tai į kokį stalčių telpa? Nes realiai stalčius bus gi šiek tiek siauresnis g.gif

man irgi reikia deziu. Irgi situ noriu is ikejos, bet ju ner sad.gif Ir lenkuose ner, kiek ziurejau. pas mus tai tos juodos nera, o pilku i valias, reiks komplektuotis. O tos baltos labai jau mazytes...
Atsakyti
Mum tai pagal matmenis tik šitos lyg tiko
http://www.ikea.com/...ducts/00157411/

Nes irgi plotis 60cm iš išorės, tai lyg ir netilptų tos g.gif Nors nesu tikra. Mūsų gylis dar labai mažas, tai gal dėl to nebūtų tilpę.

O kur pirkom, tai paprasčiausi permatomi stačiakampiai kibirukai su rankenėle ir dangteliu (bet juos nuėmiau) biggrin.gif Nufotkyčiau, bet per mano tel kažkodėl publicfotki neišmeta pasirinkimo ženklų, nu tarkim kur įkelt foto.....
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 10 07, 10:01)
man irgi reikia deziu. Irgi situ noriu is ikejos, bet ju ner sad.gif Ir lenkuose ner, kiek ziurejau. pas mus tai tos juodos nera, o pilku i valias, reiks komplektuotis. O tos baltos labai jau mazytes...

Nu daaa gražiau unsure.gif Kaip tai nėra? blink.gif Jau kaip nervina, lyg negalėtų tinklapyje parašyt, kad prekės laikinai nėra doh.gif
Man taip su Celsiu jau buvo doh.gif Net paskambinau, pasakė, kad plautuvę turi, tokios kokios ieškau, net kodą padiktavau, o kai nuvažiavau pasirodo nėra bash.gif Tik pagal užsakymą doh.gif Teko visai kitokią pirkt ir dar su užkemšamu tuo ventiliu doh.gif
Atsakyti
Uo, šiandien viską man te išmeta bigsmile.gif
Nu va, paprastos dėžikės biggrin.gif
user posted image
user posted image
Būtų ir 4 tilpę, bet reik gi kažkur ir šluotukę kišt biggrin.gif be to ir buvo tik 3 biggrin.gif
Gal ne tobulai, bet geriau, nei viena didelė šiukšlinė + maža kartoninė dėžukė lotuliukas.gif
Papildyta:
Dėl fotkių dydžių sorry, per tel tingiu gilintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 07 spalio 2013 - 10:15
QUOTE(gabby_jz @ 2013 10 07, 11:16)
Uo, šiandien viską man te išmeta bigsmile.gif
Nu va, paprastos dėžikės biggrin.gif

O geras bigsmile.gif Vieną ir aš tokią turiu, pirkau atseit milteliams, bet padariau tualete šiukšlinukę lotuliukas.gif
Atsakyti
Aj, kol kas bus gerai.
Bet daba žiūriu, kad šitos 10l, o tos ikėjinės mažiukės - 12l g.gif O tada pasirodė labai jau mažos..... Bet tai tada kib reiks jas įsigyt, tvarkingiau atrodytų...
Atsakyti