Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Lauksiu komentaru padeliojau viena varianta:

http://public.fotki....nietes/virtuve/

Ilgoji siena spinteles: 60, 60, 80, 60, 80

priesais imontuotas saldytuvas, spinta su orkaite ir dar viena spinta.

prie lango kampas, indaplove ir stalciuku blokas.

Galvoju dar varianta spintu bloka nesti ant pagrindines sienos, o ten kur dabar spintos ikurdindi kaitlente??
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 03, 23:29)

Kokio ilgio ta spina, kur su saldytuvu? KOdel jos nestatote palei siena? Man atrodo, butu daugiau erdves kambaryje, stala galima statyti per viduri - nes juk cia virtuve kartu su valgomuoju ax.gif
Bet o ten stalas praktiskai prie duru, prie praejimo.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 03, 12:26)
Klausimas del virtuves lubinio apsvietimo.
Stalas nesigaus po sviestuvu, jis lieka truputi sone. Lubu jau nedraskysim, jau nudazyta .
Dabar pradejau galvoti apie apsvietima  biggrin.gif
Kaip tie sveistuvai skleidzia sviesa: jeigu koks nors nepersvieciamas gaubtas, tai sviecia itk zemyn? Tada jauciu reikia papildomo apsvietimo prie spinteliu  g.gif
Pasidalinkite patirtiimi, kas jau turite.

O jei daryt kazka panasaus i sita. Butu apsvietimas patalpos ir virs stalo, o kartu ir akcentas virtuvej thumbup.gif
Pritariu Juodai, apsvietimas po spintelem - didziausias geris wub.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2013 10 03, 16:05)
Turiu klausima, ar imano padaryti apsvietima po spintelem pakabinamom, kai jau viskas padaryta? Itariu laidai matysis..? Ar yra koks variantas?

Jei visiskai nenorite judinti spinteliu, pritvirtinus pasirinktas lempas spintelems daromas toks kaip cokolis, kaip sijonelis, kuris paslepia laidus ir visa kita. Kaip parodyta pirmoj foto cia, tik lemputes gali buti per viduri ar prie sienos 4u.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 03, 20:44)
O man nesidelioja virtuve.. niekaip virsaus spinteles su apacia nesueina.. vaizdelis ne koks..  verysad.gif

Nesijaudinkit, jei nesilygiuoja tik per kelis cm, tai nesimatys nieko 4u.gif
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 03, 21:29)
Ilgoji siena spinteles: 60, 60, 80, 60, 80
priesais imontuotas saldytuvas, spinta su orkaite ir dar viena spinta.
prie lango kampas, indaplove ir stalciuku blokas.
Galvoju dar varianta spintu bloka nesti ant pagrindines sienos, o ten kur dabar spintos ikurdindi kaitlente??

Lyg ir viskas gerai. Ir variantas su kaitlente priesais valgomaji stala butu gerai. Pasirinkimas priklauso nuo to ar norite labiau atviros erdves, ar kazkiek atskirti virtuves zona nuo valgomojo zonos.

Smilla, jei stala kelt i patalpos viduri, dubliuosis valgomojo ir virtuves zonos, o pakrasciai liks neisnaudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 04 spalio 2013 - 13:04
QUOTE(Ajste @ 2013 10 04, 13:51)
O jei daryt kazka panasaus i sita:
user posted image

Smilla, jei stala kelt i patalpos viduri, dubliuosis valgomojo ir virtuves zonos, o pakrasciai liks neisnaudoti.

nerodo nieko, smalsu, kas ten biggrin.gif

Virtuve 9.5 m2, stalo noriu kuo didesnio, kiek imanoma, kiek leidzia patalpa. Tai tas sviestuvas gausis vis viena ne virs stalo, kaip bebutu...
Jau kaip ir apsisprendziau, kad bus paprastas sviestuvas palei lubas.
PVZ toks . Tik mazesnio diametro. I kaina neziurekit, imeciau pirma pasitaikiusia foto is interneto biggrin.gif
Dabar man faze uzejo, kad noriu minimalistiniu, sviestuvu, "nematomu"... toki ir svetaineje deciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 04 spalio 2013 - 13:05
QUOTE(Smilla @ 2013 10 04, 14:04)

PVZ toks . Tik mazesnio diametro. I kaina neziurekit, imeciau pirma pasitaikiusia foto is interneto  biggrin.gif
Dabar man faze uzejo, kad noriu minimalistiniu, sviestuvu, "nematomu"... toki ir svetaineje deciau  biggrin.gif

wub.gif wub.gif man sitas nerealiai grazus, vyras mates kaip gyvai namie atrodo sake, jega...patys dairomes i darbo kambari pansaus...svetainej / valgomajam netinka mums toks, nes slaitines lubos. bet labai labai man sitas sviestuvas. vyras is ebejaus siuntes sviestuvus mazesnius, mazycius tiksliau, tai zymiai pigiau kainuoja nei pas mus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 04, 12:04)
nerodo nieko, smalsu, kas ten  biggrin.gif

Virtuve 9.5 m2, stalo noriu kuo didesnio, kiek imanoma, kiek leidzia patalpa. Tai tas sviestuvas gausis vis viena ne virs stalo, kaip bebutu...
PVZ toks . Tik mazesnio diametro. I kaina neziurekit, imeciau pirma pasitaikiusia foto is interneto  biggrin.gif
Dabar man faze uzejo, kad noriu minimalistiniu, sviestuvu, "nematomu"... toki ir svetaineje deciau  biggrin.gif

Patikrinau, man nuoroda atsidaro g.gif O Jus dar pacitavot su visa foto iki kol pataisiau, tai psl issikraipe verysad.gif Keliu dar viena nuoroda, gal rodys 4u.gif
Toks kaip jusu nuorodoj, tai tik romantiskam apsvietimui. Turejom hole, tai labai nepatiko, nes tas stiklas dar dali sviesos blokuoja, tai nieko gero. Bent mums schmoll.gif Tai gal ant paties stalo statykit sviestuva? Uzims kazkiek vietos, bet jei didelis stalas, tai ir nesijaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 04, 15:01)
Patikrinau, man nuoroda atsidaro  g.gif  O Jus dar pacitavot su visa foto iki kol pataisiau, tai psl issikraipe  verysad.gif  Keliu dar viena nuoroda, gal rodys 4u.gif
Toks kaip jusu nuorodoj, tai tik romantiskam apsvietimui. Turejom hole, tai labai nepatiko, nes tas stiklas dar dali sviesos blokuoja, tai nieko gero. Bent mums schmoll.gif  Tai gal ant paties stalo statykit sviestuva? Uzims kazkiek vietos, bet jei didelis stalas, tai ir nesijaus  ax.gif

Aha, tokio tipo MB patinka ir siule. Irgi vienas is variantu smile.gif

Vat ir as galvoju, kazin, kaip su sviesos kritimu g.gif Pas grauuge yra tokio tipo su gaubtais visame bute, tai reikia klaust jauciu, kaip sviecia. Gal dar itakoja stiklas g.gif
Bet as galvoju, jei det ir jungt visas lemputes (galima 1, ar 2, ar 3) gal sveisos pakaktu.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 04, 06:54)
Kokio ilgio ta spina, kur su saldytuvu? KOdel jos nestatote palei siena? Man atrodo, butu daugiau erdves kambaryje, stala galima statyti per viduri - nes juk cia virtuve kartu su valgomuoju  ax.gif
Bet o ten stalas praktiskai prie duru, prie praejimo.

Sienele su saldytuvu: 60 (saldytuvas) 60 spinta su orkaite, 30 ukine spinta.

Nesuku nes pagrindine mintis su ta sienele virtuve paslepti nuo svetaines.

Prie cia neisejo man ispiesti bet ten sienos nera toliau erdve su svetaine, o durys i terasa isejimas.
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 10 04, 12:51)

Nesijaudinkit, jei nesilygiuoja tik per kelis cm, tai nesimatys nieko  4u.gif

Lyg ir viskas gerai. Ir variantas su kaitlente priesais valgomaji stala butu gerai. Pasirinkimas priklauso nuo to ar norite labiau atviros erdves, ar kazkiek atskirti virtuves zona nuo valgomojo zonos.

Butinai noriu atskirti nuo svetaines. Jei kelti kaitlente i spintu vieta, tada vis tiek butu sienute iki lubu ir pakabinamos spinteles virs..

Kas man sitam variante nepatinka: 60 spintele po kriaukle man atrodo per didele pilnai uztektu 50, ir tie didziuliai stalciai po 80 man atrodo irgi per dideli.. ka i toki deti, o norisi skirtingus daiktus i skirtingus stalcius sudeti.

Gal kokia mintis del dalijimo jums kyla.. bendras tas sienos ildis 3,4m - reikia minusuoti 60 kampa ir noreciau 50 po kriaukle..
Atsakyti
user posted image

Ka apie sita varianta pasakytumet? Man regis sitas nepatogesnis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 10
Maža daugiabučio [url=http://imageshack.us/a/img580/2994/tct2.jpg)
virtuvė[/url]
iš kitos pusės
4u.gif

Užkabino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 04, 14:04)
nerodo nieko, smalsu, kas ten  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Turėsim vienodus biggrin.gif
Mūsų 58cm diametro ax.gif Kabės virtuvės zonoj. Toj pačioj patalpoj (svetaine tikrai negaliu vadint, nes ten tik sofa bus ir TV) dar nusipirkom ir kabinsim šitą smile.gif
Beje, jie iš "pigios", kaip kažkas pavadino, plastmasės ax.gif
Ir lubos pas mus šlaitinės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 04 spalio 2013 - 17:07
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 04, 16:27)
user posted image

Ka apie sita varianta pasakytumet? Man regis sitas nepatogesnis...  g.gif

Nelabai man... reikes lakstyt tarp plautuves ir darbastalio prie kaitlentes. Man asmeniskai patogiau kai sitie 2 dalykai vienoj linijoj.
Ir siaip man atrodo labai didele virtuve, pas mane pustuste turbut butu blush2.gif
Atsakyti