Panos gal kuri daretes stiklo plyteles tarpe tarp spinteliu? tokia ale mozaika
kazkas panasaus https://www.google.l...a...52F;400;300, gal zinot kokia kaina tokiu plyteliu ir ar lengva prieziura?
QUOTE(slyva @ 2013 09 30, 19:23)
Sveikos,
lendu jau ir as i virtuves tema
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis
Man viskas labai gražiai atrodo . Ar praėjimo nenusiaurinot? Kiek dabar yra palikta?
QUOTE(kuzyte @ 2013 10 01, 09:02)
Panos gal kuri daretes stiklo plyteles tarpe tarp spinteliu? tokia ale mozaika
Lygtai, jei gerai pamenu, darė Blumchen123. Nuotraukos va čia. Labai graži virtuvytė .
Aciu juodai tokias ir turejau omeny Idomu ar brangus malonumas
QUOTE(slyva @ 2013 09 30, 19:23)
Sveikos,
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis, bet gal turesit kokiu patarimu.
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis, bet gal turesit kokiu patarimu.
man labai patinka
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 12:56)
Klausykit, tai kur visos planuotojos dingo su savo šedevrais?
Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt
Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt
mano dar neapmatuota, šią savaitę meistriukas turi atvažiuoti ir žadėjo nuo apsimatavimo per savaitę pagaminti, tad tikiuosi virtuvės po 2savaičių
QUOTE(viola78 @ 2013 10 01, 10:31)
mano dar neapmatuota, šią savaitę meistriukas turi atvažiuoti ir žadėjo nuo apsimatavimo per savaitę pagaminti, tad tikiuosi virtuvės po 2savaičių
Oho kokie tempai meistriuko Gal galima per AŽ jo kontaktus?
QUOTE(irisas @ 2013 10 01, 11:10)
Gal galima per AŽ jo kontaktus?
Kodėl per až? Paskelbkit viešai - žmogus matyt darbo neturi, tai užtat greitai ir padaro, o jei geras meistriuks - tuoj užversim užsakymais ir pailgės terminai
QUOTE(Juodai @ 2013 10 01, 11:35)
Kodėl per až? Paskelbkit viešai - žmogus matyt darbo neturi, tai užtat greitai ir padaro, o jei geras meistriuks - tuoj užversim užsakymais ir pailgės terminai
arba turi daug uzsakymu ir skuba padaryti ir priduot darbus
QUOTE(Juodai @ 2013 10 01, 09:12)
Man viskas labai gražiai atrodo . Ar praėjimo nenusiaurinot? Kiek dabar yra palikta?
Aciu praejimo gal 1,5m ten lieka, tiksliai nepamenu, nes siena salia kurios statosi saldytuvas, gana trumpa, tai neuzeina iki spinteliu kurios bendroj erdvej. Nu zodziu, per mazai neturetu buti. Jau kai atvaziuos tiksliai issimatuoti turbut gali kazkas dar pasistumdyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 01, 09:44)
man labai patinka
Aciu
O noriu paklausti kodel HPL sieneles negerai? Nes kaip tik ja ir zadam daryti
Dar nezinau kaip reikes spalva virtuves prisiderinti prie rusvu grindu... nusisviesinti nesinor... vienodai su grindim irgi, tai jauciu liks tip top kaip sitam paveiksliuke viena karta su tuo projektuotoju gyvai pasnekejom, dar mailais, tai atrodo tobula virtuve is pirmo karto padare
na po ilgų diskusijų ir jūsų pagalbos mano virtuvė gaunasi taip
kai bus viskas sudeliota į vietas, parodysiu galutinį vaizdelį...
kai bus viskas sudeliota į vietas, parodysiu galutinį vaizdelį...
QUOTE(kuzyte @ 2013 10 02, 08:55)
Visai gražu . Tik kam tos lentynėlės? Iš pradžių tikrai valinėsitės labai, o paskui? Pridulkės viskas . Vietoj jų geriau laikrodį ar paveikslą pakabinkit . Kas kampuose? Visuose trijuose?
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 10 02, 09:06)
Nagis laukiam laukiam to pilnesnio vaizdelio . Dabar kaip ir nėra prie ko kabinėtis .
Papildyta:
Labas rytas, beje
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 10 02, 09:06)
Dar pamiršau... Kai keliat savo virtuvikių nuotraukas, gal pridėkit ir pradinį planelį/vizualizaciją. Tada smagu palyginti, lengviau prisimint