Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Panos gal kuri daretes stiklo plyteles tarpe tarp spinteliu? tokia ale mozaika
kazkas panasaus https://www.google.l...a...52F;400;300, gal zinot kokia kaina tokiu plyteliu ir ar lengva prieziura?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 09 30, 19:23)
Sveikos,
lendu jau ir as i virtuves tema biggrin.gif
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis

Man viskas labai gražiai atrodo thumbup.gif . Ar praėjimo nenusiaurinot? Kiek dabar yra palikta?

QUOTE(kuzyte @ 2013 10 01, 09:02)
Panos gal kuri daretes stiklo plyteles tarpe tarp spinteliu? tokia ale mozaika

Lygtai, jei gerai pamenu, darė Blumchen123. Nuotraukos va čia. Labai graži virtuvytė thumbup.gif .
Atsakyti
Aciu juodai 4u.gif tokias ir turejau omeny smile.gif Idomu ar brangus malonumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 09 30, 19:23)
Sveikos,
lendu jau ir as i virtuves tema biggrin.gif
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis, bet gal turesit kokiu patarimu.

man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 12:56)
Klausykit, tai kur visos planuotojos dingo su savo šedevrais? g.gif
Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt  g.gif

mano dar neapmatuota, šią savaitę meistriukas turi atvažiuoti ir žadėjo nuo apsimatavimo per savaitę pagaminti, tad tikiuosi virtuvės po 2savaičių smile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 10 01, 10:31)
mano dar neapmatuota, šią savaitę meistriukas turi atvažiuoti ir žadėjo nuo apsimatavimo per savaitę pagaminti, tad tikiuosi virtuvės po 2savaičių smile.gif  unsure.gif

Oho kokie tempai meistriuko thumbup.gif Gal galima per AŽ jo kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 10 01, 11:10)
Gal  galima per AŽ jo kontaktus?

Kodėl per až? Paskelbkit viešai thumbup.gif - žmogus matyt darbo neturi, tai užtat greitai ir padaro, o jei geras meistriuks - tuoj užversim užsakymais mirksiukas.gif ir pailgės terminai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 01, 11:35)
Kodėl per až? Paskelbkit viešai  thumbup.gif - žmogus matyt darbo neturi, tai užtat greitai ir padaro, o jei geras meistriuks - tuoj užversim užsakymais  mirksiukas.gif ir pailgės terminai  lotuliukas.gif

arba turi daug uzsakymu ir skuba padaryti ir priduot darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 01, 09:12)
Man viskas labai gražiai atrodo  thumbup.gif . Ar praėjimo nenusiaurinot? Kiek dabar yra palikta?

Aciu 4u.gif praejimo gal 1,5m ten lieka, tiksliai nepamenu, nes siena salia kurios statosi saldytuvas, gana trumpa, tai neuzeina iki spinteliu kurios bendroj erdvej. Nu zodziu, per mazai neturetu buti. Jau kai atvaziuos tiksliai issimatuoti turbut gali kazkas dar pasistumdyti g.gif
QUOTE(Teka @ 2013 10 01, 09:44)
man labai patinka smile.gif

Aciu 4u.gif

O noriu paklausti kodel HPL sieneles negerai? Nes kaip tik ja ir zadam daryti g.gif
Dar nezinau kaip reikes spalva virtuves prisiderinti prie rusvu grindu... nusisviesinti nesinor... vienodai su grindim irgi, tai jauciu liks tip top kaip sitam paveiksliuke bigsmile.gif viena karta su tuo projektuotoju gyvai pasnekejom, dar mailais, tai atrodo tobula virtuve is pirmo karto padare thumbup.gif
Atsakyti
Prasom pakomentuoti mano virtuvele , del stalvirsio spalvos dar neapsisprendziau
user posted image
Atsakyti
na po ilgų diskusijų ir jūsų pagalbos mano virtuvė gaunasi taip smile.gif user posted image
kai bus viskas sudeliota į vietas, parodysiu galutinį vaizdelį...
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 10 02, 08:55)

Visai gražu bigsmile.gif . Tik kam tos lentynėlės? g.gif Iš pradžių tikrai valinėsitės labai, o paskui? Pridulkės viskas doh.gif . Vietoj jų geriau laikrodį ar paveikslą pakabinkit wink.gif. Kas kampuose? Visuose trijuose?
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 10 02, 09:06)

Nagis laukiam laukiam to pilnesnio vaizdelio bigsmile.gif . Dabar kaip ir nėra prie ko kabinėtis hihihi.gif .
Papildyta:
Labas rytas, beje bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 10 02, 09:06)

Dar pamiršau... Kai keliat savo virtuvikių nuotraukas, gal pridėkit ir pradinį planelį/vizualizaciją. Tada smagu palyginti, lengviau prisimint 4u.gif
Atsakyti