Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Sveikos,
lendu jau ir as i virtuves tema biggrin.gif
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis, bet gal turesit kokiu patarimu.
Kur plautuve, bus 2m ilgio langas... is kaires nuo lango spinteles skirs virtuve nuo svetaines, tiksliau uz jus stoves valgomasis stalas... tai zodziu, bendroj erdvej...
user posted image

Kampuose pribumbasu lentyneliu nesiruosiam daryti.... pakabinamos spinteles apatine dalis atsidarys i virsu pakeliant, virsutine dalis nuspaudus su atmetimo mechanizmu i sona, kad eitu pasiekti darineti...
Dar turiu koki menesi laiko apsigalvoti ir jau uzsakinesim. Nezinau nei kokios kriaukles noriu, nei kokios reikia, gartraukiai visokie ir tt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 09 30, 19:23)
Sveikos,
lendu jau ir as i virtuves tema biggrin.gif
Idedu savo planeli, kuris daugiau maziau man atrodo galutinis, bet gal turesit kokiu patarimu.

akurat kaip mano virtuve, tik veidrodinis variantas thumbup.gif bus grazuuuuu thumbup.gif
ai, tik pas mane kaitlente atskirai nuo orkaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 30 rugsėjo 2013 - 18:41
Sweikos,merginos as biski ne i tema... bet gal yra atskira tema kur aptariamos kaitlentes?,ar cia sioi temoi viska bendrai aptarinejat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 09 30, 19:40)
akurat kaip mano virtuve, tik veidrodinis variantas thumbup.gif bus grazuuuuu thumbup.gif
ai, tik pas mane kaitlente atskirai nuo orkaites

O pas tave orkaite aukstai salia saldytuvo? As sito atsisakiau, kad tureciau normaliai vietos is saldytuvo isemus produktus sumustini pasidaryti, ar prekes is pardes susideti biggrin.gif bent kol kas orkaite nesinaudoju taip daznai, kad man butu sunku pasilenkti ir ziuret kaip ten kepa ar ka.... o jus jau gal turit pasistate savo virtuve? Nesekiau temos senokai.....
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2013 09 30, 19:01)
Sweikos,merginos as biski ne i tema... bet gal yra atskira tema kur aptariamos kaitlentes?,ar cia sioi temoi viska bendrai aptarinejat  ax.gif

Čia
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 09 30, 20:05)
O pas tave orkaite aukstai salia saldytuvo? As sito atsisakiau, kad tureciau normaliai vietos is saldytuvo isemus produktus sumustini pasidaryti, ar prekes is pardes susideti  biggrin.gif bent kol kas orkaite nesinaudoju taip daznai, kad man butu sunku pasilenkti ir ziuret kaip ten kepa ar ka.... o jus jau gal turit pasistate savo virtuve? Nesekiau temos senokai.....

o as nematau sunkumo tame, kad paeit du zingsnius ir pasidaryt ta sumustini biggrin.gif
kepu daznokai...o ir graziau man taip;) neturim, bet jau pagaminta, laukiam lubu doh.gif doh.gif susirgo meistrai - pravalas doh.gif negalim det virtuves kol lubu ner...
Atsakyti
Tai niekas nepades man pabraizyt virtuves?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 09 30, 20:39)
o as nematau sunkumo tame, kad paeit du zingsnius ir pasidaryt ta sumustini biggrin.gif
kepu daznokai...o ir graziau man taip;) neturim, bet jau pagaminta, laukiam lubu doh.gif  doh.gif susirgo meistrai - pravalas doh.gif negalim det virtuves kol lubu ner...

Labai idomu bus pamatyti jusu virtuve 4u.gif
Is kokiu medziagu gaminot? Kokias daret virsutines spinteles? As savo noriu iki lubu, tai tada gaunasi virs metro ir jei atidarinejamas i virsu, tai jau reikia dalint pusiau.... kaip jau rasiau pirmai, baldininkai pasiule toki varianta su atmetimo mech. Virsuj, tai gal ir nieko...
O jei ne paslaptis kur gaminot baldus? Galit i i az parasyt 4u.gif nes as kol kas ieskau. Vienus nusiziurejau, kaip ir kaina tinkama, bet dar norisi placiau apsidairyt. Kiek mailais issiuntinejau, tai nei vieni neatsako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 09 30, 21:15)
Labai idomu bus pamatyti jusu virtuve  4u.gif
Is kokiu medziagu gaminot? Kokias daret virsutines spinteles? As savo noriu iki lubu, tai tada gaunasi virs metro ir jei atidarinejamas i virsu, tai jau reikia dalint pusiau.... kaip jau rasiau pirmai, baldininkai pasiule toki varianta su atmetimo mech. Virsuj, tai gal ir nieko...
O jei ne paslaptis kur gaminot baldus? Galit i i az parasyt 4u.gif nes as kol kas ieskau. Vienus nusiziurejau, kaip ir kaina tinkama, bet dar norisi placiau apsidairyt. Kiek mailais issiuntinejau, tai nei vieni neatsako doh.gif

IR MAN IDOMU ax.gif
is mdf turbut blush2.gif sienele bus tokia pati kaip stalvirsis HPL. virsutines pas mus skeltos, su imtacija. o atsidarines i virsu. Lubos pas mus prasideda, po kokiu geru 4 metru biggrin.gif tai iki lubu pasidaryt nesigauna biggrin.gif gaminam pas kauniecius artdeko.lt man jie super faini wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 30 rugsėjo 2013 - 20:38
Gal kas daret virtuves baldu dureles is Cleaf "sviesus azuolas LG 23" ? Lyg tai toks numeris .Yra ir kitas azuolas ,tik matrix, tai ne tas. Is mazo gabaliuko nelabai suprantu, kaip atrodytu dureles . Dabar bandau galvoti apie vienspalve virtuve. tas azuolas tinka prie sienu spalvos, jos gelsvai smelines. dar gal taikyti koki dazyta mdf blizgiai sviesiai pakabinamoms spintelems...
Atsakyti
Vakar išsimatavo ir mūsų baldininkai virtuvę, bet dabar bėda iškilo su stiklu doh.gif . Norėjau dėt tarp spintelių stiklą, bet ilgis pas mus 3070, per ilga doh.gif . HPL sienelė irgi maximum 2800. Kaip sprendėt? Plytelių nenoriu ir HPL nenoriu, šitas jau tik iš bėdos doh.gif . Bet sudurinėt stiklą irgi nei šis nei tas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 12:56)
Arba "TOBULŲ virtuvių pertobulinimas" biggrin.gif

Ir aš pabūsiu bjauria boba lotuliukas.gif Pabumbėsiu....
Klausykit, tai kur visos planuotojos dingo su savo šedevrais? g.gif
Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt  g.gif

Man vakar skambino baldininkas, praso ka nors galvoti, nes nori atvezti virtuve savaites pabaigoje, nes neturi kur laikyti biggrin.gif Is dalies dziaugiuosi, nes taip MB priverstas gsusigriebti is paskutiniuju, kad suspretume virtuve isdazyti biggrin.gif
Tik beda, kad duris isemem ir uztaise angokrascius (bus anga be duru), kadangi storesnis sluoksnis, tai niekas nedziuna taip greit, kaip noretusi ax.gif Ir sildytuva pajungem... Tai va. Gali buti, kad virtuve statysim nedazytoje patalpoje biggrin.gif Tai greit pasirodysiu ir as. Nors pas mane nieko ypatingo, eiline standartine virtuve biggrin.gif
Atsakyti