Sveikos
Ne, nu jūs pavarot Pasigamino žmogai naujus baldus ir jau siūlot keist fasadus
Na ir man blankokai atrodo, bet gal ir tikrai reiktų palaukt kol sumontuos buitinę techniką, susidėlios daiktai ir žiūrėt ko trūksta
Čia pakaktų bent ryškaus kokio virdulio, skrudintuvės ar dar kokio prietaiso ir roletų/žaliuzių gal
Arba visą palangę nudėliot ryškiais vazonėliais su prieskoniais
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 11:28)
Nu ir aš pasigaminau naujai... ir noriu stalviršį keist na...rt ... . Būna...
, pirmiausia reikia viską susitvarkyt, pasitelkti išmonę ir apsidekoruot, o paskui jau drastiškus sprendimus priiminėt, jei reikia .
O vat kaip man stalviršį apdekoruot ... nežinau... staltiesę kokią klot, ne kitaip... cielas dvi ...
Mindija, taigi ir nesiulom iskart keist, pirma reik apziuret su viskuo sudeliota, o tada sprest... O tada jau jei netiks, deliojam prioritetus ka keist. Taip jau atsitiko, kad nekrenta niekam i aki apatiniai fasadai matyt tos rankeneles net is foto nagus nugasdina
Juodai,
as irgi laukiu dizaaaino (skatyti niuniujant diz-diz-aaaineriu daina, mes dizaaaineriai, mes dizaainriai, diz-diz ai-ai... ). Siandien darbais uzsivertus, bet kitom dienom ateisiu pasiplepet daugiau
Uoj, balsu susijuokiau pagalvojus apie staltiese ant to stalvirsio Naturalus linas spalviskai graziai isipaisytu :
Juodai,
as irgi laukiu dizaaaino (skatyti niuniujant diz-diz-aaaineriu daina, mes dizaaaineriai, mes dizaainriai, diz-diz ai-ai... ). Siandien darbais uzsivertus, bet kitom dienom ateisiu pasiplepet daugiau
Uoj, balsu susijuokiau pagalvojus apie staltiese ant to stalvirsio Naturalus linas spalviskai graziai isipaisytu :
Ėėėėėėė, man dar net nesumontavo, o aš jau galvoju, ką čia reiks pakeist
Alia tiksliai, einu skambyt, ko tai čia tylu ramu, gal jau pamiršo manes Taip ir Kalėdos ateis, o aš su griaučiais gyvensiu
Alia tiksliai, einu skambyt, ko tai čia tylu ramu, gal jau pamiršo manes Taip ir Kalėdos ateis, o aš su griaučiais gyvensiu
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 12:02)
Ėėėėėėė, man dar net nesumontavo, o aš jau galvoju, ką čia reiks pakeist
Siūlau naują temos pavadinimą: "Keičiam naujai sumontuotą virtuvę (idėjos, patarimai, pabumbėjimai)" ...
QUOTE(Juodai @ 2013 09 30, 12:15)
Siūlau naują temos pavadinimą: "Keičiam naujai sumontuotą virtuvę (idėjos, patarimai, pabumbėjimai)" ...
Arba "TOBULŲ virtuvių pertobulinimas"
Ir aš pabūsiu bjauria boba Pabumbėsiu....
Klausykit, tai kur visos planuotojos dingo su savo šedevrais?
Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 12:56)
jei aš esu tuose 10vnt, tai aš pėvėzė laukiu, kol man naujai butą perpaišys ir žadėjo padėliot virtuvę, kurios neapibėgsiu tai laukiu
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 11:56)
Arba "TOBULŲ virtuvių pertobulinimas"
Mes montuojamės po truputį kadangi patys viską darom, tai lėtai ir einasi..nėr ką paspaust
Na, toms kurios dar montuojasi, planuojasi dar dar dar.... atleidžiu
Na bet yra gi katros jau blynus čirškina ir nepasirodo kur, su kuo ir ant ko kepa
Na bet yra gi katros jau blynus čirškina ir nepasirodo kur, su kuo ir ant ko kepa
QUOTE(Sense @ 2013 09 29, 22:40)
Jei yra finansai-keisčiau. Bet dabar nėra jau bais blogas variantas. Jei jusu neerzina ryškesnės spalvos, tai arbatinukas, ranksluosčiai ir kiti aksesuarai vaizdą pagerins ir bus gražu.
QUOTE(Ajste @ 2013 09 29, 23:46)
Kaip suprantu aliuminiai turėtų būti Bandau atsiminti kur tokius turėjau ar mačiau, bet neveikia smegeninė Virtuvėj, kurią dabar išlupom buvo tokie atidarymai, bet mediniai (baltos durelės), tai tik, kad nepatogu baisiai buvo atidarinėt ar valyt, bet vaizdas...aj, nežiūrėjau aš daug į vaizdą, vistiek žinojau, kad laikinas
Jei durelės (fasadai) ne tokios, kokių norėjot, manau paprasčiau jas pakeist (dėl kainos negarantuoju, bet jei įskaičiuot plytelių nulupimą, sienų perglaistymus visokius...). Pradėt nuo įrangos padėliojimo, jei dar ko trūksta reik žiūrėt lipdukų (pamiršus buvau apie juos) ir panašių padekoravimo būdų, gal net perdažyt plyteles specialiais dažais skirtais plytelėms... Tikrai tas lupimas labai jau drastiškai skamba
Jei durelės (fasadai) ne tokios, kokių norėjot, manau paprasčiau jas pakeist (dėl kainos negarantuoju, bet jei įskaičiuot plytelių nulupimą, sienų perglaistymus visokius...). Pradėt nuo įrangos padėliojimo, jei dar ko trūksta reik žiūrėt lipdukų (pamiršus buvau apie juos) ir panašių padekoravimo būdų, gal net perdažyt plyteles specialiais dažais skirtais plytelėms... Tikrai tas lupimas labai jau drastiškai skamba
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 10:28)
Na ir man blankokai atrodo, bet gal ir tikrai reiktų palaukt kol sumontuos buitinę techniką, susidėlios daiktai ir žiūrėt ko trūksta
Čia pakaktų bent ryškaus kokio virdulio, skrudintuvės ar dar kokio prietaiso ir roletų/žaliuzių gal
ačiū visiems/oms už nuomonę, pasiūlymus - manau išklausius daugiau nuomonių, kažkiek lengviau priimti sprendimus.. man ir pačiai kol kas blankokai tokia virtuvė atrodo bet kaip ir dauguma rašiusių - kol niekas nepabaigta ir jokia technika, akcentai nesudėti, tol atrodo nekaip.. kaip ne keista, daugumai užkliuvo apatinės durelės ir jų rankenėlės, - būtent šį variantą mums kaip labai gerą įsiūlė patyręs baldų gamintojas...
jeigu būtų atliekamų finansų, tai keistume, bet kai dar liko kur išleisti pinigus, tai tikriausiai teks palaukti. Gerai, kad bent ta virtuvė nėra namo akcentas ir labiau matoma tik prisėdus prie baro..
dabar įsitikinu koks sunkus tas namų dizainerio darbas, nors iš kitos pusės tai esu mačius ir labai nekokių dizainerių sprendimų.. tik tokiu atveju kaltintum ne save, o kitą, tai gal emociškai būtų geriau
QUOTE(vittie @ 2013 09 30, 15:39)
Nepergyvenkit , susidėliosit pilnai viską ir gal kitokiom spalvom nušvis virtuvė . Susigyvensit, priprasit ir viskas bus ok .O blogiausiu atveju tuos kelis fasadukus su laiku gal pasikeisit, jei jau visai akims nemiela bus.
O man reik staltiesių lininių ieškot ...
QUOTE(vittie @ 2013 09 30, 15:39)
ačiū visiems/oms už nuomonę, pasiūlymus - manau išklausius daugiau nuomonių, kažkiek lengviau priimti sprendimus.. man ir pačiai kol kas blankokai tokia virtuvė atrodo bet kaip ir dauguma rašiusių - kol niekas nepabaigta ir jokia technika, akcentai nesudėti, tol atrodo nekaip.. kaip ne keista, daugumai užkliuvo apatinės durelės ir jų rankenėlės, - būtent šį variantą mums kaip labai gerą įsiūlė patyręs baldų gamintojas...
jeigu būtų atliekamų finansų, tai keistume, bet kai dar liko kur išleisti pinigus, tai tikriausiai teks palaukti. Gerai, kad bent ta virtuvė nėra namo akcentas ir labiau matoma tik prisėdus prie baro..
dabar įsitikinu koks sunkus tas namų dizainerio darbas, nors iš kitos pusės tai esu mačius ir labai nekokių dizainerių sprendimų.. tik tokiu atveju kaltintum ne save, o kitą, tai gal emociškai būtų geriau
internete netiketai radau labai panasu varianta i jusu.
Naa.... Vaizdas nera tragiskas, bet tikrai primena ta sovietine virtuve, kuri nelabai ar koks akcenras namuose