Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Sveikos 4u.gif

Ne, nu jūs pavarot biggrin.gif Pasigamino žmogai naujus baldus ir jau siūlot keist fasadus biggrin.gif

Na ir man blankokai atrodo, bet gal ir tikrai reiktų palaukt kol sumontuos buitinę techniką, susidėlios daiktai ir žiūrėt ko trūksta ax.gif
Čia pakaktų bent ryškaus kokio virdulio, skrudintuvės ar dar kokio prietaiso ir roletų/žaliuzių gal g.gif
Arba visą palangę nudėliot ryškiais vazonėliais su prieskoniais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 11:28)
Ne, nu jūs pavarot biggrin.gif Pasigamino žmogai naujus baldus ir jau siūlot keist fasadus biggrin.gif

Nu ir aš pasigaminau naujai... ir noriu stalviršį keist na...rt ... blush2.gif lotuliukas.gif . Būna...
drinks_cheers.gif, pirmiausia reikia viską susitvarkyt, pasitelkti išmonę ir apsidekoruot, o paskui jau drastiškus sprendimus priiminėt, jei reikia smile.gif .
O vat kaip man stalviršį apdekoruot g.gif ... nežinau... staltiesę kokią klot, ne kitaip... cielas dvi unsure.gif ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mindija, taigi ir nesiulom iskart keist, pirma reik apziuret su viskuo sudeliota, o tada sprest... O tada jau jei netiks, deliojam prioritetus ka keist. Taip jau atsitiko, kad nekrenta niekam i aki apatiniai fasadai ax.gif matyt tos rankeneles net is foto nagus nugasdina lotuliukas.gif

Juodai,
as irgi laukiu dizaaaino (skatyti niuniujant diz-diz-aaaineriu daina, mes dizaaaineriai, mes dizaainriai, diz-diz ai-ai... cool.gif ). Siandien darbais uzsivertus, bet kitom dienom ateisiu pasiplepet daugiau wink.gif
Uoj, balsu susijuokiau pagalvojus apie staltiese ant to stalvirsio lotuliukas.gif Naturalus linas spalviskai graziai isipaisytu thumbup.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 30 rugsėjo 2013 - 10:58
Ėėėėėėė, man dar net nesumontavo, o aš jau galvoju, ką čia reiks pakeist doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Alia tiksliai, einu skambyt, ko tai čia tylu ramu, gal jau pamiršo manes unsure.gif Taip ir Kalėdos ateis, o aš su griaučiais gyvensiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 12:02)
Ėėėėėėė, man dar net nesumontavo, o aš jau galvoju, ką čia reiks pakeist doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siūlau naują temos pavadinimą: "Keičiam naujai sumontuotą virtuvę (idėjos, patarimai, pabumbėjimai)" ...
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 30, 12:15)
Siūlau naują temos pavadinimą: "Keičiam naujai sumontuotą virtuvę (idėjos, patarimai, pabumbėjimai)" ...
lotuliukas.gif

Arba "TOBULŲ virtuvių pertobulinimas" biggrin.gif

Ir aš pabūsiu bjauria boba lotuliukas.gif Pabumbėsiu....
Klausykit, tai kur visos planuotojos dingo su savo šedevrais? g.gif
Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 12:56)
Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt  g.gif

jei aš esu tuose 10vnt, tai aš pėvėzė laukiu, kol man naujai butą perpaišys ir žadėjo padėliot virtuvę, kurios neapibėgsiu lotuliukas.gif tai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 11:56)
Arba "TOBULŲ virtuvių pertobulinimas" biggrin.gif

Flirt, Teoleda ir dar kokios 10vnt  g.gif

Mes montuojamės po truputį smile.gif kadangi patys viską darom, tai lėtai ir einasi..nėr ką paspaust ax.gif
Atsakyti
Na, toms kurios dar montuojasi, planuojasi dar dar dar.... atleidžiu nail.gif
Na bet yra gi katros jau blynus čirškina ir nepasirodo kur, su kuo ir ant ko kepa lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 09 29, 22:40)
Jei yra finansai-keisčiau. Bet dabar nėra jau bais blogas variantas. Jei jusu neerzina ryškesnės spalvos, tai arbatinukas, ranksluosčiai ir kiti aksesuarai vaizdą pagerins ir bus gražu.

QUOTE(Ajste @ 2013 09 29, 23:46)
Kaip suprantu aliuminiai turėtų būti  ax.gif  Bandau atsiminti kur tokius turėjau ar mačiau, bet neveikia smegeninė  doh.gif  Virtuvėj, kurią dabar išlupom buvo tokie atidarymai, bet mediniai (baltos durelės), tai tik, kad nepatogu baisiai buvo atidarinėt ar valyt, bet vaizdas...aj, nežiūrėjau aš daug į vaizdą, vistiek žinojau, kad laikinas  tongue.gif

drinks_cheers.gif  Jei durelės (fasadai) ne tokios, kokių norėjot, manau paprasčiau jas pakeist (dėl kainos negarantuoju, bet jei įskaičiuot plytelių nulupimą, sienų perglaistymus visokius...). Pradėt nuo įrangos padėliojimo, jei dar ko trūksta reik žiūrėt lipdukų (pamiršus buvau apie juos) ir panašių padekoravimo būdų, gal net perdažyt plyteles specialiais dažais skirtais plytelėms... Tikrai tas lupimas labai jau drastiškai skamba  unsure.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 09 30, 10:28)

Na ir man blankokai atrodo, bet gal ir tikrai reiktų palaukt kol sumontuos buitinę techniką, susidėlios daiktai ir žiūrėt ko trūksta ax.gif
Čia pakaktų bent ryškaus kokio virdulio, skrudintuvės ar dar kokio prietaiso ir roletų/žaliuzių gal g.gif
Arba visą palangę nudėliot ryškiais vazonėliais su prieskoniais bigsmile.gif

ačiū visiems/oms už nuomonę, pasiūlymus - manau išklausius daugiau nuomonių, kažkiek lengviau priimti sprendimus.. man ir pačiai kol kas blankokai tokia virtuvė atrodo verysad.gif bet kaip ir dauguma rašiusių - kol niekas nepabaigta ir jokia technika, akcentai nesudėti, tol atrodo nekaip.. kaip ne keista, daugumai užkliuvo apatinės durelės ir jų rankenėlės, - būtent šį variantą mums kaip labai gerą įsiūlė patyręs baldų gamintojas...

jeigu būtų atliekamų finansų, tai keistume, bet kai dar liko kur išleisti pinigus, tai tikriausiai teks palaukti. Gerai, kad bent ta virtuvė nėra namo akcentas ir labiau matoma tik prisėdus prie baro..

dabar įsitikinu koks sunkus tas namų dizainerio darbas, nors iš kitos pusės tai esu mačius ir labai nekokių dizainerių sprendimų.. tik tokiu atveju kaltintum ne save, o kitą, tai gal emociškai būtų geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2013 09 30, 15:39)

Nepergyvenkit irnesakyk.gif , susidėliosit pilnai viską ir gal kitokiom spalvom nušvis virtuvė thumbup.gif . Susigyvensit, priprasit ir viskas bus ok bigsmile.gif .O blogiausiu atveju tuos kelis fasadukus su laiku gal pasikeisit, jei jau visai akims nemiela bus.
O man reik staltiesių lininių ieškot ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2013 09 30, 15:39)
ačiū visiems/oms už nuomonę, pasiūlymus - manau išklausius daugiau nuomonių, kažkiek lengviau priimti sprendimus.. man ir pačiai kol kas blankokai tokia virtuvė atrodo verysad.gif bet kaip ir dauguma rašiusių - kol niekas nepabaigta ir jokia technika, akcentai nesudėti, tol atrodo nekaip.. kaip ne keista, daugumai užkliuvo apatinės durelės ir jų rankenėlės, - būtent šį variantą mums kaip labai gerą įsiūlė patyręs baldų gamintojas...

jeigu būtų atliekamų finansų, tai keistume, bet kai dar liko kur išleisti pinigus, tai tikriausiai teks palaukti. Gerai, kad bent ta virtuvė nėra namo akcentas ir labiau matoma tik prisėdus prie baro..

dabar įsitikinu koks sunkus tas namų dizainerio darbas, nors iš kitos pusės tai esu mačius ir labai nekokių dizainerių sprendimų.. tik tokiu atveju kaltintum ne save, o kitą, tai gal emociškai būtų geriau  smile.gif

internete netiketai radau labai panasu varianta i jusu.
Naa.... Vaizdas nera tragiskas, bet tikrai primena ta sovietine virtuve, kuri nelabai ar koks akcenras namuose unsure.gif
user posted image
Atsakyti