Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Sveiki,

atėjau patarimo - virtuvės baldai pagaminti (apatinių spintelių spalvos ne visai tokios, kokių norėjom, bet jau tiek tos..), ką tik sieną išklijavo plytelėmis - iš toli atrodo kaip baltos, iš arti turi tokius sidabrinius dryželius, plytelių tarpai - sidabrinio glaisto, nors jis man labiau į rudą atspalvį panašus..
Taigi klausimas - ar labai nekaip atrodo virtuvė su tokiomis plytelėmis, plėšti ir dėti kažką kita, ar visai normaliai..? Vyras sako, kad vaizdas, kaip kokioj tarybinėj valgykloj, man taip baisiai neatrodo, aišku, galėtų būti gražiau, bet dar mąstau ar susitaikyti su tuo kaip yra, ar kažką keisti? g.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2013 09 29, 14:53)

Sveiki, daznai lankau tema, bet sikart nesusilaikiau nesijuokusi biggrin.gif

Jusu virtuve jums ir turi ziuretis arba ne, kas pasikeis jei kazkas zvilgtelejes pasakys- keiskit kuo greiciau, kitas- nekeiskit man graziai ir taip atrodo, o gyvensite tai jus, jusu virtuve, jums tikti turi tos plyteles, o ne forumieciams. As tai draugiskai patarciau, nusiraminti ir patiems bendrai nuspresti, o ne forumieciu nuomoniu paistyti 4u.gif Nera turbut dar israsto tokio vieningo dalyko sioj zemej, kad visiems viskas tiktu ir patiktu 4u.gif Sekmes savuose apsisprendimuose! 4u.gif
Atsakyti
Vittie,
pritariu Vijoletai, Jusu virtuve turi atitikti jusu skonius 4u.gif Vienintelis dalykas ka galiu pasakyti dabar, mano asmenine nuomone bendro vaizdo nesimato, nes nera irangos, viskas tuscia. Kai pasideliosit puodus, bliudu, arbatinukus ar dar kas pas jus ten bus, patalpa nebebus tokia tuscia ir salta, tada galesite spresti ar panasi ji i tarybine valgykla biggrin.gif
Atsakyti
Vittie, kol kas man tikrai panaši į tarybinę biggrin.gif bet visų pirma foto atspalvis šaltas, spintelių fasado nematau, bet man neša į tokią tarybinę virtuvę, kaip pas mano mamą buvo, o ir tie atidarymai (rankenos? ) metaliniai (???)? visas tas vaizdas panašus į tą vadinamą tarybinę, bet tik jūs gyvai matot tikrą vaizdą ir tik jūs, kaip ir merginos sako, galit nuspręst ar keist kažką, ar visgi palikt. Gerai Ajstė sako, susidėsit įrangą, puodus ir pan, vaizdas bus kitas.
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2013 09 29, 13:53)
Sveiki,

atėjau patarimo -

Jusu vyras teisus blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

atėjau patarimo..... ar susitaikyti su tuo kaip yra, ar kažką keisti? g.gif

As tai kol kas palikciau. Teisingai sako - pasistatys buitine technika, virtuves iranga ir visai kitaip atrodys 4u.gif

Ir pati lepsusu pridariau, ne virtuvej, bet irgi su plytelem. Vonioj grindu plyteles labai sviesiai rudos, o glaistas sokoladinis, nusprendziau, kad bus epr tamsus ir paemiau kakavini. O tas, pasirodo, i raudonuma doh.gif Ateinu prie vonios, tai tik tuos tarpus ir matau. Bet sakau, pasistatys baldai, pasides kilimelis, gal labai nekris i akis. Gaila tiek pinigu sumokejus dabar gremzt tuos tarpus doh.gif
Atsakyti
Nepamirskit, kad galima keisti ne tik plyteles, bet ir spinteliu dureles (fasadus)...

Man ta pati spalva nuotraukoje labai primena „tarybiniu“ virtuviu... Tokia buvo kazkada su baltom plastmasinem rankenom... doh.gif

Arba stalvirsis koks galetu buti „medinis“... – truksta akcentu, nuotaikos... unsure.gif

Dar vienas variantas – kazkoks dekoracinis lipdukas ant plyteliu – „zole“, geles, virtuviniai rakandai, siaip grafiniai elementai...

Ziurekites, skaiciuokites...

Bet as nepradeciau is karto nuo „lupti lauk“...

Beje, mes nematom viso busto stilistikos, neaisku, ko jus norite – linksmesnio, solidesnio ir pan.

Cia jau burimas is tirsciu – kiekvienas sakys kaip jam grazu – bet velgi, nematydamas bendro vaizdo...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 09 28, 17:34)
Sveikos planuotojos.. norejau paklausti gal jus zinote, is kokiu medziagu pagaminta pvz sita virtuve?? Aktualu stalvirsis ir spinteles.

user posted image

Spinteles (fasadai) greiciausiai bus blizgus dazyta MDF.
Stalvirsis – gal buti ir paprastas, blizgus.
Bet greiciau bus koks dirbtinis akmuo (Corian'as ar pan.)

Cia, aisku, internete uzsienietiskos „pavyzdines“ virtuves ...
Pabandykite paieskoti lietuvisku „atliktu darbu“ skilciu (normaliu nuotrauku – dazniausiai nuotraukos nera super kokybiskos, bet 100% vaizdas, kad tikras).

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 09 28, 17:34)
dar norejau paklausti ar imanoma pagaminti panasia virtuve tik is plokstes? Ta prasme kad atrodytu lyg medines dureles..

user posted image

Niekaip neapsisprendziu prie kurio stiliaus apsistoti?

Taip, pvz. is MDF galima bet kokius rastus padaryti, pvz.:
user posted image

Pasiziureti kitokiu dureliu galima ir pvz. cia.

P. S. Savaitgalis...
Atsakyti
Sveiki,
atėjau patarimo - virtuvės baldai pagaminti

Jei yra finansai-keisčiau. Bet dabar nėra jau bais blogas variantas. Jei jusu neerzina ryškesnės spalvos, tai arbatinukas, ranksluosčiai ir kiti aksesuarai vaizdą pagerins ir bus gražu.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 09 29, 14:37)
... o ir tie atidarymai (rankenos? ) metaliniai (???)?

Kaip suprantu aliuminiai turėtų būti ax.gif Bandau atsiminti kur tokius turėjau ar mačiau, bet neveikia smegeninė doh.gif Virtuvėj, kurią dabar išlupom buvo tokie atidarymai, bet mediniai (baltos durelės), tai tik, kad nepatogu baisiai buvo atidarinėt ar valyt, bet vaizdas...aj, nežiūrėjau aš daug į vaizdą, vistiek žinojau, kad laikinas tongue.gif
QUOTE(allberto @ 2013 09 29, 16:11)
Nepamirskit, kad galima keisti ne tik plyteles, bet ir spinteliu dureles (fasadus)...
Dar vienas variantas – kazkoks dekoracinis lipdukas ant plyteliu – „zole“, geles, virtuviniai rakandai, siaip grafiniai elementai...
Ziurekites, skaiciuokites...
Bet as nepradeciau is karto nuo „lupti lauk“...
Beje, mes nematom viso busto stilistikos, neaisku, ko jus norite – linksmesnio, solidesnio ir pan.
Cia jau burimas is tirsciu – kiekvienas sakys kaip jam grazu – bet velgi, nematydamas bendro vaizdo...

drinks_cheers.gif Jei durelės (fasadai) ne tokios, kokių norėjot, manau paprasčiau jas pakeist (dėl kainos negarantuoju, bet jei įskaičiuot plytelių nulupimą, sienų perglaistymus visokius...). Pradėt nuo įrangos padėliojimo, jei dar ko trūksta reik žiūrėt lipdukų (pamiršus buvau apie juos) ir panašių padekoravimo būdų, gal net perdažyt plyteles specialiais dažais skirtais plytelėms... Tikrai tas lupimas labai jau drastiškai skamba unsure.gif

Mano virtuvinė ataskaita - šiandien vyrai susižiūrėjo kaip vamzdžius slėpti, apsiskaičiavo plyteles. Bandys kažką padaryt šią savaitę. Tikiuosi virtuvėj, ne koridoriuj (kuris irgi darbo reikalauja...). O aš pati toliau medžiosiu rankenėles, nes trūkumas 3 rankenėlių doh.gif Parduotuvėse neradom, reiks naršyt internetus. O jei ne, tai sakiau viršuj dėsim kitokias, bus dizaaaainas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi dezute jau turime, pradedu galvoti apie baldus, prasau jusu pagalbos su mintimis..

user posted image

Mintis tokia, kad L sienute paslepia virtuve nuo svetaines, ten turetu buti imontuotas saldytuvas ir orkaite. Tiesa jos matmenis taip pat galima keisti nes darysi is gipso..

Langas yra 1,1m aukstyje, lango aukstis 1,2m.

Stalas su kedemis butu palei langa apacioje.

Ivadu kol kas nera, bus padaryti kai bus nuspresta kur kas stoves..

PAsidalinkite savo mintimis. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 30 rugsėjo 2013 - 09:00
QUOTE(*Emilina* @ 2013 09 28, 17:08)
nu jau tikrai netradicine tongue.gif

Žodžių žaismas lotuliukas.gif . Pažodinis vertimas iš anglų kalbos - traditional kitchen mirksiukas.gif . Tiksliai lietuviškai būtų - klasikinė virtuvė. Pritariu, kad mūsuose tradicijos kiek kitokios drinks_cheers.gif .
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 09 28, 18:34)
dar norejau paklausti ar imanoma pagaminti panasia virtuve tik is plokstes? Ta prasme kad atrodytu lyg medines dureles..

Iš laminuotos medžio drožlių plokštės (LMDP) - nepagamins tokios. Iš medienos plaušų plokštės (MDF) - pagamins. Tik MDF yra brangesnė už LMDP - jos kaina nedaug skiriasi nuo masyvo kainos - aišku, žiūrint kokio medžio masyvą rinksitės 4u.gif . Asmeniškai man, dažyta MDF primena plastmasę...
Sveiki,
atėjau patarimo

Pritariu prieš mane pasisakiusiems drinks_cheers.gif .
Neskubėkit nieko keisti, kol virtuvė pilnai neapstatyta. Jei vistiek vaizdo nebus, siūlyčiau keisti ne plyteles, kurias galima dekoruoti anksčiau minėtais metodais, o apatinių spintelių fasadus - spalva jų tikrai nevykus, bent jau šitam spalvų deriny, o ir Jūsų lūkesčių nepateisino. Tokios rankenėlės man schmoll.gif - vien žiūrėdama įsivaizduoju, kaip lūžinėja nagai hihihi.gif, bet čia skonio reikalas.
QUOTE(Ajste @ 2013 09 30, 00:46)
Mano virtuvinė ataskaita - <...> bus dizaaaainas  lotuliukas.gif

Niugis laukiam laukiam dizaaaaino thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti