Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(lipnuske @ 2013 09 27, 10:28)
labas 4u.gif
as truputi ne i tema, bet butu idomu suzinoti ir kitu nuomone...lankydamasi sveciuose pastebejau, kad virtuves baldai tokie pat kaip svetainej-lentyna, indauja, tv staliukas..ta prasme is tokios pat medziagos, spalvos, rasto (viruve kartu su svetaine) niekaip nesugalvoju grazu man ar ne g.gif  ka jus apie tai manote? 4u.gif

Mano situacija panasi smile.gif T.y. visi baldai buvo gaminti is balto dazyto (pusiau matinio) MDF. Tik virtuveje fasadai su filingais. Kitur be. Man taip norejosi ir labai dziaugiuos, kad nedareme skirtingu medziagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 09 27, 11:28)
labas 4u.gif
as truputi ne i tema, bet butu idomu suzinoti ir kitu nuomone...

Kodėl ne į temą - kaip tik ten pataikėt 4u.gif
Jeigu tai maža erdvė - gal ir nieko, bet jei didesnė, tai gali būti ir nuobodoka... Kad pasiekti vientisumą, nebūtinai turi būti visiškai vienodi baldai, galima pažaisti bent jau su spalvom, jeigu norit vienodų medžiagų, rankenėlėm, stiklais ir kit. Bet žinokit, nenorėčiau pas save vienodų virtuvės ir svetainės baldų darytis schmoll.gif . Ta prasme tokis pat spalvos/rašto/formos... Aš nebijau išskirti zonų. Man smagiau žiūrisi koks nors netikėtas sprendimas (įneša interjeran gyvybės, žaismo), nei viskas vientisai nugludinta (oficialu, kartais šalta, nuobodu)... unsure.gif
Bet aišku, kiekvienas atvejis vis kitoks. Įdomu būtų pamatyti nuotraukų su vienodais virtuvės svetainės baldais - vat tada būtų galima konkrečiai ką nors apkalbėt hihihi.gif
Atsakyti

IR as sutinku su JUODAI, kiekvienas atvejis skirtingas. Mano atveju gaminta is tos pacios medziagos tv sekcija, vonios spintele. Visi kiti smulkieji baldai skirtingu medziagu ir atspalviu (tiesiog laikiausi sviesiu spalvu paletes).
Atsakyti
Ambra, Ga-ap - grazios virtuves 4u.gif

QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 09 26, 11:06)
Tikros šeimininkės virtuvė  biggrin.gif

Baro kedes ekologiskos - padarytos is traktoriaus/kombaino (ar kokio ten bieso) sedynes ir vamzdziu thumbup.gif neiziuriu tik is ko pats pagrindas g.gif Maciau per viena laida moteriske irgi turejo tokia kede pasidarius, sake ziauriai patogu sedeti blush2.gif

Del vienodu baldiniu medziagu virtuvej-svetainej. Manau tai priklauso nuo bendro viso busto stiliaus. Jei vienoj vietoj tiks baldai is tokiu paciu medziagu iki spalvos atitikimo, tai kitoj vietoj uztenka tik stiliaus atitikimo, pvz skandinaviskas stilius ar kazkokia spalvu palete ir zaidziama atspalviais, teksturom ir t.t. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Nu visu savotiskai grazios virtuves, pagirt galiu 4u.gif Juodai virtuve juodai isskirtine, kitokia, netradicine thumbup.gif

Siandien ir mes jau gavom zinia, kad musu virtuve jau nori pas mus i namus, bet negalim priimt, laukiam lubu doh.gif pasirodysiu ir as kai sudes viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū *Emilina* 4u.gif . Kad kaip tik pas mus lengvai tradicinė/klasikinė virtuvė lotuliukas.gif
Kaip smalsu dar vieną virtuvę apžiūrėt g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 rugsėjo 2013 - 13:11
QUOTE(Juodai @ 2013 09 28, 14:10)
Ačiū *Emilina*  4u.gif . Kad kaip tik pas mus lengvai tradicinė/klasikinė virtuvė  lotuliukas.gif
Kaip smalsu dar vieną virtuvę apžiūrėt  g.gif  ax.gif

nu jau tikrai netradicine tongue.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos.. norejau paklausti gal jus zinote, is kokiu medziagu pagaminta pvz sita virtuve?? Aktualu stalvirsis ir spinteles.

user posted image

dar norejau paklausti ar imanoma pagaminti panasia virtuve tik is plokstes? Ta prasme kad atrodytu lyg medines dureles..

user posted image

Niekaip neapsisprendziu prie kurio stiliaus apsistoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 28 rugsėjo 2013 - 17:36
Merginos patarkit koki stalvirsi rinktis prie baltos blizgios virtuves, sienos bus irgi baltos, grindys azuolines, noreciau balto stalvirsio bet bijau kad bus labai teplus, dabartinei viertuvei dabar pas mus sviesiai pilkas stalvirsis tai per 6 metus naudojimo demiu atsirado doh.gif Koki pas save dejotes? turiu dabar kruva pavyzdziu ir negaliu issirinkt doh.gif tamsaus nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 09 29, 08:16)
Merginos patarkit koki stalvirsi rinktis prie baltos blizgios virtuves, sienos bus irgi baltos, grindys azuolines, noreciau balto stalvirsio bet bijau kad bus labai teplus, dabartinei viertuvei dabar pas mus sviesiai pilkas stalvirsis tai per 6 metus naudojimo demiu atsirado doh.gif  Koki pas save dejotes? turiu dabar kruva pavyzdziu ir negaliu issirinkt doh.gif tamsaus nenoriu ax.gif

Rinkausi ruda,nes norejau ,kad atmustu ta balta virtuve.. ir nepasigailejau dar ax.gif Kazkaip bijojau to baltai balto blink.gif Nors MB buvo uz sviesu, bet dabar mano sprendimui pritaria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 09 29, 09:42)
Rinkausi ruda,nes norejau ,kad atmustu ta balta virtuve.. ir nepasigailejau  dar ax.gif Kazkaip bijojau to baltai balto  blink.gif Nors MB buvo uz sviesu, bet dabar mano sprendimui pritaria  lotuliukas.gif

ir mes lygiai taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 09 29, 07:16)
Merginos patarkit koki stalvirsi rinktis prie baltos blizgios virtuves, sienos bus irgi baltos, grindys azuolines, noreciau balto stalvirsio bet bijau kad bus labai teplus, dabartinei viertuvei dabar pas mus sviesiai pilkas stalvirsis tai per 6 metus naudojimo demiu atsirado doh.gif  Koki pas save dejotes? turiu dabar kruva pavyzdziu ir negaliu issirinkt doh.gif tamsaus nenoriu ax.gif

g.gif musu senoj virtuvej sviesiai pilkas, tikrai ne pats sustriausias (plokste) ir nieko, per kokius 8 metus demiu nera ax.gif Manau viskas priklauso nuo medziagos. Dar sakyciau nuo prieziuros, bet mes saviskio tikrai neciustinom schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti