Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Mindija @ 2013 09 25, 20:31)
Pagaliau biggrin.gif Nes jau vakar norėjau čia rėkaut, kad darosi darosi virtuves, o paskui dingsta lyg į vandenį biggrin.gif

Jetau kaip pavydžiu dydžio bigsmile.gif Jėga thumbup.gif
Kokia apatinė plokštė pas jumis? Gražus tas "rudumas" 4u.gif Ir šiaip gražu, erdvu, jauku... 4u.gif
Turiu klaausimą dėl indaujos.
Ar patogu, kad taip į šonus atsidaro? ax.gif Aš galvoju daryt abi dureles į dešinę atidaromas, ar čia nusipievinu? doh.gif O apačioj stalčiai?

Ir kokio pločio spintelė po kriaukle? Ar indaplovę siaura? Vizualiai negaliu suprast stalčių pločių biggrin.gif

Nu baikit, negaleciau taip dingti smile.gif Norejau sulaukti visos baigtos, su stiklu, ale dar pora savaiciu gamins, tai pasirodau del to dabar smile.gif

Apatine plokste egger, jei idomu, paieskosiu, gal turiu pavadinima. Virsus mdf blizgus.
Indauja, jep, man patogu i sonus, nzn, ar patogu butu abi i viena puse g.gif O apacioj stalciai - talpus, sake, iki 40 kg drasiai atlaikys, galesiu kad ir virtuvini kombaina imontuoti smile.gif

Po kriaukle 80 cm spintele, o indaplove 60 cm.

Prasciausia tai kampine spintele, bet sudejau stiklainius, maziau naudojamus daiktus ir bus super. Dar daug tuscios vietos, daug man tvarkytis. Labiausiai tai ukine spinta patenkinta, kad dariau apacioj stalcius - 3 stalciai, paskui lentynos. Ka nors gaminu, atsidarau stalciu ir jega thumbup.gif
Atsakyti
graži virtuve, ypač ta balta indauja thumbup.gif kokie jos išmatavimai?
Atsakyti
sutinku, kad grazi virtuve. Man tamsiai ruda spalva wub.gif Gerai, kai dideli plotai ir galima tamsia spalva rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 25, 14:42)
ax.gif Gerai kai gartraukio nėra, tikrai sutinku, kad per vidurį daug geriau nei pačiam kampe drinks_cheers.gif

Galima būtų iki gartraukio daryt ir už jo - per vidurį, o pats gartraukis paprastai turi apšvietimą, tai kam dar po juo montuoti LED'us g.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 09 25, 14:42)
Nu va unsure.gif O juokėtės iš manęs, kad rašiausi kur lėkštės, maistas, kava/arbata ir aliejai stovės ax.gif
Atsispauzdinau tą lapą ir pas baldžių nešiaus. Ir dar liepiau butelius išmatuot, kad tikrai tilptų doh.gif
Nu joooo... Tipo paguodžiau blush2.gif

Ar tai aš juokiausi unsure.gif ... Nu sorry, vadinas negalima nei juoktis, nei stebėtis niekuom, ba paskui gauni viską tą patį atgal lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai visai logiškas dalykas tų butelių išmatavimas drinks_cheers.gif
Realiai, darant tris stalčius bloke, viršutinį ~140mm, kitus du vienodus, apatinis stalčius gaunas žemesnis už vidurinį, nes jo fasadas apgaubia spintelės apatinę plokštę. Tai vat, matuokitės žiūrėkitės ir nekartokit svetimų klaidų 4u.gif . O aš ainu ieškot gražių butelaičių aliejui lotuliukas.gif
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 15:40)
Cia dar desertui pilnas stalo vaizdas  4u.gif

Nu gražutis koks, negaliu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 25, 16:12)
Na ka, ne visai baigta, bet atiduodu duokle smile.gif

Graži virtuvė Ga-aP thumbup.gif . Man indauja labai patinka smile.gif . Tik antrų nuo viršaus spintelių rankenėles būčiau darius apačioj... arba dar geriau - tokias pačias, kaip stalčių apačioje ir per vidurį. Kadangi rankenėlės plačios, būtų patogu ir į šonus atidarinėt. O stiklinių durelių atidarymo neįsivaizduoju kitaip - tik vienos į kairę, kitos į dešinę, kaip Jūs ir pasidarte drinks_cheers.gif
Baltas viršus gražiai žiūrisi. Pati pasidariau spalvotą virtuvę, o dabar seilę varvinu į baltus baldus... doh.gif . Gal čia nepavykusio stalviršio efektas unsure.gif - kai matau visą vaizdą, kai dar baltą stalą su kėdėm pasistatėm, o ir gartraukis bus baltas, norisi man jo baltesnio rolleyes.gif . Puoselėju viltį, kad po kokių 5-7 metų, kai užes noras kažką atsinaujinti, gal... gal pasikeisim šį granitą į baltą kvarcą Silestone Lyra wub.gif
user posted image

Vyrui dar to nesakiau... unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
Nu gražutis koks, negaliu wub.gif

Aciu uz komplimentus 4u.gif
Virs jo kabinsiu dar sviestuva koki, greiciausiai tokios formos:
user posted image
user posted image

arba kazkas tokio (tik aisku ne blizgi pigi plastmase)
user posted image
Atsakyti
Ga-ap turiu klausimą. Viršutinė spintelė virš gartraukio atsidaro su prisilietimu? Ar lengvai atsidaro? Ar nepalieka pirštų antspaudų? g.gif Man gartraukio paslėpimas tokiu būdu yra lb aktualus. 4u.gif
Atsakyti
Tikros šeimininkės virtuvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 26, 10:37)
Galima būtų iki gartraukio daryt ir už jo - per vidurį, o pats gartraukis paprastai turi apšvietimą, tai kam dar po juo montuoti LED'us g.gif

Ar tai aš juokiausi unsure.gif ... Nu sorry, vadinas negalima nei juoktis, nei stebėtis niekuom, ba paskui gauni viską tą patį atgal  lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai visai logiškas dalykas tų butelių išmatavimas  drinks_cheers.gif
Realiai, darant tris stalčius bloke, viršutinį ~140mm, kitus du vienodus, apatinis stalčius gaunas žemesnis už vidurinį, nes jo fasadas apgaubia spintelės apatinę plokštę. Tai vat, matuokitės žiūrėkitės ir nekartokit svetimų klaidų  4u.gif . O aš ainu ieškot gražių butelaičių aliejui  lotuliukas.gif

Vyrui dar to nesakiau...  unsure.gif  hihihi.gif

Na, kai pas mane vienoj pusėj gartraukio gaunasi 80cm, kitoj tik 20cm, tai ką aš žinau ax.gif
Tai va visai nedarėm, matysiu kaip ten švies nuo to gartraukio blush2.gif

Aha, aš ir studijavausi baldų griaučius, tai kažkaip keistai pasirodė, kad lyg apatinis stalčius atrodo žemesnis blink.gif

Jau geriau nesakyk lotuliukas.gif
Maniškis nukirstų mane vietoj turbūt doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 26, 11:13)
arba kazkas tokio (tik aisku ne blizgi pigi plastmase)

Nu nežinau kas jums yra pigu ir kas brangu unsure.gif
Bet saviškio plastmasinio tikrai negaliu pavadint pigiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 09 25, 23:05)
graži virtuve, ypač ta balta indauja thumbup.gif kokie jos išmatavimai?

Aciu 4u.gif Indauja 2,05x1,20

QUOTE(Smilla @ 2013 09 26, 09:42)
sutinku, kad grazi virtuve. Man tamsiai ruda spalva  wub.gif Gerai, kai dideli plotai ir galima tamsia spalva rinktis.

As bijojau, kad bus per tamsi, nu bet kazkaip neblogai ziurisi. Kai sustate, tai net nzn, nu nebuvo to "wau", bet dabar, kai naudojames, tai esu patenkinta ir man kuo toliau, tuo grazesne virtuve smile.gif Nors ka cia besakysi, kai tiek sumokejai ir min 10 metu gaus tarnaut biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 09 26, 10:37)

Graži virtuvė Ga-aP  thumbup.gif . Man indauja labai patinka  smile.gif . Tik antrų nuo viršaus spintelių rankenėles būčiau darius apačioj... arba dar geriau - tokias pačias, kaip stalčių apačioje ir per vidurį. Kadangi rankenėlės plačios, būtų patogu ir į šonus atidarinėt. O stiklinių durelių atidarymo neįsivaizduoju kitaip - tik vienos į kairę, kitos į dešinę, kaip Jūs ir pasidarte  drinks_cheers.gif
Baltas viršus gražiai žiūrisi.

aciu 4u.gif Nzn, as jau pripratau prie tu rankeneliu, o siaip tai man gal net graziausia butu be rankeneliu. Yra kaip yra smile.gif

QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 09 26, 12:16)
Ga-ap turiu klausimą. Viršutinė spintelė virš gartraukio atsidaro su prisilietimu? Ar lengvai atsidaro? Ar nepalieka pirštų antspaudų?  g.gif Man gartraukio paslėpimas tokiu būdu yra lb aktualus.  4u.gif

Taip, atsidaro su prisilietimu. Kol kas antspaudu nelieka arba as neiziuriu. Labiau matosi ant rudos plokstes, negu ant baltos, nebent ziuresi is tam tikros puses. Atsidaro lengvai, bet visoms spintelems tokio atsidarymo tikrai nedaryciau, nors gal cia tik pripratimo reikia. As kai naujoke normalios virtuves reikaluose, daug ko nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 26, 14:26)
Jau geriau nesakyk lotuliukas.gif
Maniškis nukirstų mane vietoj turbūt doh.gif  lotuliukas.gif

unsure.gif na... palauksiu kokius metelius... hihihi.gif
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 26, 14:33)
aciu  4u.gif  Nzn, as jau pripratau prie tu rankeneliu, o siaip tai man gal net graziausia butu be rankeneliu. Yra kaip yra smile.gif

Tai gerai, kad pripratot ir akių nebado mirksiukas.gif. Tada galit džiaugtis savo puikia virtuve thumbup.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
as truputi ne i tema, bet butu idomu suzinoti ir kitu nuomone...lankydamasi sveciuose pastebejau, kad virtuves baldai tokie pat kaip svetainej-lentyna, indauja, tv staliukas..ta prasme is tokios pat medziagos, spalvos, rasto (viruve kartu su svetaine) niekaip nesugalvoju grazu man ar ne g.gif ka jus apie tai manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 09 27, 11:28)
labas 4u.gif
as truputi ne i tema, bet butu idomu suzinoti ir kitu nuomone...lankydamasi sveciuose pastebejau, kad virtuves baldai tokie pat kaip svetainej-lentyna, indauja, tv staliukas..ta prasme is tokios pat medziagos, spalvos, rasto (viruve kartu su svetaine) niekaip nesugalvoju grazu man ar ne g.gif  ka jus apie tai manote? 4u.gif

Manau, turetu buti grazu, jeigu sujungta virtuve su svetaine. Visviena riekia laikytis visumos tokiu atveju ax.gif
Arba galima atspalvi kita rinktis, bet is tos pacios pagindines spalvos.
Atsakyti