QUOTE(Mindija @ 2013 09 25, 20:31)
Pagaliau Nes jau vakar norėjau čia rėkaut, kad darosi darosi virtuves, o paskui dingsta lyg į vandenį
Jetau kaip pavydžiu dydžio Jėga
Kokia apatinė plokštė pas jumis? Gražus tas "rudumas" Ir šiaip gražu, erdvu, jauku...
Turiu klaausimą dėl indaujos.
Ar patogu, kad taip į šonus atsidaro? Aš galvoju daryt abi dureles į dešinę atidaromas, ar čia nusipievinu? O apačioj stalčiai?
Ir kokio pločio spintelė po kriaukle? Ar indaplovę siaura? Vizualiai negaliu suprast stalčių pločių
Jetau kaip pavydžiu dydžio Jėga
Kokia apatinė plokštė pas jumis? Gražus tas "rudumas" Ir šiaip gražu, erdvu, jauku...
Turiu klaausimą dėl indaujos.
Ar patogu, kad taip į šonus atsidaro? Aš galvoju daryt abi dureles į dešinę atidaromas, ar čia nusipievinu? O apačioj stalčiai?
Ir kokio pločio spintelė po kriaukle? Ar indaplovę siaura? Vizualiai negaliu suprast stalčių pločių
Nu baikit, negaleciau taip dingti Norejau sulaukti visos baigtos, su stiklu, ale dar pora savaiciu gamins, tai pasirodau del to dabar
Apatine plokste egger, jei idomu, paieskosiu, gal turiu pavadinima. Virsus mdf blizgus.
Indauja, jep, man patogu i sonus, nzn, ar patogu butu abi i viena puse O apacioj stalciai - talpus, sake, iki 40 kg drasiai atlaikys, galesiu kad ir virtuvini kombaina imontuoti
Po kriaukle 80 cm spintele, o indaplove 60 cm.
Prasciausia tai kampine spintele, bet sudejau stiklainius, maziau naudojamus daiktus ir bus super. Dar daug tuscios vietos, daug man tvarkytis. Labiausiai tai ukine spinta patenkinta, kad dariau apacioj stalcius - 3 stalciai, paskui lentynos. Ka nors gaminu, atsidarau stalciu ir jega