Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 13:57)
Ar jus apie tai kaip ji atsidaro (kad darant dureles susimusat)? g.gif

Nem ne darant dureles biggrin.gif , o kai palieku atidarius, bet vis dar sukiojuos aplink - pvz iš indaplovės dedu puodelius, stiklines. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 13:57)
Del pacio apsvietimo viskas priklauso nuo LED galingumo smile.gif Musiskis kaip matote silpnas smile.gif

Tai taip drinks_cheers.gif skiriasi galingumai. Mūsų LED juostelė priklijuota tokiam specialiam korpuse su plastikiniu dangteliu - tai nors stipriai šviečia, bet į akis neblizgina dėka išfrezavimo ir dangtelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 25, 13:04)
Nem ne darant dureles  biggrin.gif , o kai palieku atidarius, bet vis dar sukiojuos aplink - pvz iš indaplovės dedu puodelius, stiklines. mirksiukas.gif

ach sit kaip... doh.gif na as nieko is apacios i virsu nekraunu, matyt del to mano galva nekencia. Bet ateityje yra paruosta vieta indaplovei salia skalbykles, tai ziuresim kaip cia bus smile.gif Bet tikiuos apsieisiu be traumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 14:09)
na as nieko is apacios i virsu nekraunu, matyt del to mano galva nekencia.

O indų džiovyklės virš plautuvės nėra? g.gif Nors ten ir durelės siauresnės smile.gif
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 14:09)
Bet ateityje yra paruosta vieta indaplovei salia skalbykles, tai ziuresim kaip cia bus smile.gif Bet tikiuos apsieisiu be traumu smile.gif

Arba pasikeisit lankstus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 25, 13:19)
O indų džiovyklės virš plautuvės nėra?  g.gif Nors ten ir durelės siauresnės  smile.gif

Arba pasikeisit lankstus  mirksiukas.gif

Mano plautuve paciam kraste, taigi ir dziovykle kraste. Virsutine spintele graziai atsidaro sulig siena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 14:21)
Mano plautuve paciam kraste, taigi ir dziovykle kraste. Virsutine spintele graziai atsidaro sulig siena smile.gif

Aj, ne tą virtuvę galvoje turėjau doh.gif - akyse stovėjo pirmoji nuotrauka, kurią įkėlėt su ne Jūsų virtuve smile.gif
Atsakyti
*Ambra*, tikrai labai daili virtuvė 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 09 25, 13:56)
Pas mane taip yra - maždaug per vidurį pakabinamose spintelėse išfrezuotas griovelis, į kurį įleisti LED šviestuvai. Apšvičia jie labai gerai, tiesiog puikiai, jokio papildomo apšvietimo iš viršaus nereikia thumbup.gif

Pas mane dabar I-asis, ir aliejaus buteliai į apatinį stalčių netelpa doh.gif , tik natura telpa, o kiti nea  verysad.gif . Čia bene didžiausias kliurkas mano virtuvėje.

ax.gif Gerai kai gartraukio nėra, tikrai sutinku, kad per vidurį daug geriau nei pačiam kampe drinks_cheers.gif

Nu va unsure.gif O juokėtės iš manęs, kad rašiausi kur lėkštės, maistas, kava/arbata ir aliejai stovės ax.gif
Atsispauzdinau tą lapą ir pas baldžių nešiaus. Ir dar liepiau butelius išmatuot, kad tikrai tilptų doh.gif
Nu joooo... Tipo paguodžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 13:00)
Smilla, taip smile.gif Gyvename daugiabutyje smile.gif
Musu virtuvele 9,5kv/m
Virtuves baldu sienos ilgis apie 3,2m smile.gif

O kiek asmenu seima esate? Kokio diametro stalas? Klausiu, nes man apvalus labai patinka, bet bijau, kad neisiteksim - mes pastoviai bunam 4, o 5 men ir 5 asmenys tai reikia talpaus stalo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 09 25, 14:17)
O kiek asmenu seima esate? Kokio diametro stalas? Klausiu, nes man apvalus labai patinka, bet bijau, kad neisiteksim - mes pastoviai bunam 4, o 5 men ir 5 asmenys tai reikia talpaus stalo  ax.gif  biggrin.gif

Mes dviese, kartais keturiese smile.gif Sis stalas esant reikalui issiplecia, bet tada jis igauna pailga forma. Siaip sis stalas yra mano megstamiausia vietele namuos po miegamojo lovos smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 14:24)
Mes dviese, kartais keturiese smile.gif Sis stalas esant reikalui issiplecia, bet tada jis igauna pailga forma. Siaip sis stalas yra mano megstamiausia vietele namuos po miegamojo lovos smile.gif  wub.gif

Cia dar desertui pilnas stalo vaizdas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 15:24)
Mes dviese, kartais keturiese smile.gif Sis stalas esant reikalui issiplecia, bet tada jis igauna pailga forma. Siaip sis stalas yra mano megstamiausia vietele namuos po miegamojo lovos smile.gif  wub.gif

wub.gif Na labai man jis patinka ir gerai atrodo ax.gif
Atsakyti
Na ka, ne visai baigta, bet atiduodu duokle smile.gif

1. Truksta stiklo tarp spinteliu;
2. Neuzdengta apacia;
3. Saldytuvas neistumtas pilnai, nes reikia rankenas perdeti i kita puse, niekaip MB laiko neranda doh.gif
4. Virs indaujos stalcius papildomas i siuksliadezes stalciu, ispjaus dar pagal vamzdzius smile.gif
5. stalas laikinai paskolintas smile.gif
6. Kur kabo laidukas, bus ledai. Sudes, kai stikla padarys tarp spinteliu.

Na atrodo, kaip ir viskas:)

O siaip tai va:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 25, 16:12)
Na ka, ne visai baigta, bet atiduodu duokle smile.gif

1. Truksta stiklo tarp spinteliu;
2. Neuzdengta apacia;
3. Saldytuvas neistumtas pilnai, nes reikia rankenas perdeti i kita puse, niekaip MB laiko neranda  doh.gif
4. Virs indaujos stalcius papildomas i siuksliadezes stalciu, ispjaus dar pagal vamzdzius smile.gif
5. stalas laikinai paskolintas smile.gif
6. Kur kabo laidukas, bus ledai. Sudes, kai stikla padarys tarp spinteliu.

Na atrodo, kaip ir viskas:)

O siaip tai va:

Pagaliau biggrin.gif Nes jau vakar norėjau čia rėkaut, kad darosi darosi virtuves, o paskui dingsta lyg į vandenį biggrin.gif

Jetau kaip pavydžiu dydžio bigsmile.gif Jėga thumbup.gif
Kokia apatinė plokštė pas jumis? Gražus tas "rudumas" 4u.gif Ir šiaip gražu, erdvu, jauku... 4u.gif
Turiu klaausimą dėl indaujos.
Ar patogu, kad taip į šonus atsidaro? ax.gif Aš galvoju daryt abi dureles į dešinę atidaromas, ar čia nusipievinu? doh.gif O apačioj stalčiai?

Ir kokio pločio spintelė po kriaukle? Ar indaplovę siaura? Vizualiai negaliu suprast stalčių pločių biggrin.gif
Atsakyti