Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

*Ambra*, labai graži virtuvė.
Kiek cm viršutinių spintelių durelės nuleistos nuo dugno? Ar patogu taip darinėti, be rankenėlių?
Ar patenkinti LED apšvietimu po spintelėm? Kuom pranašesnė nuo dienos lempos?
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 25, 11:06)
*Ambra*, labai graži virtuvė.
Kiek cm viršutinių spintelių durelės nuleistos nuo dugno? Ar patogu taip darinėti, be rankenėlių?
Ar patenkinti LED apšvietimu po spintelėm? Kuom pranašesnė nuo dienos lempos?

Aciu smile.gif spinteles nuleistos apie 3cm, jau pati nelabai pamenu kiek tiksliai, man patogu, geriau nei su rankenom. Juolab pavirsius gerai valosi ner jokiu problemu.
LED apsvietimas daugiau del grozio ir ramaus apsvietimo vakare ir man patiko kokiu budu jis buvo uzsleptas, nenorejau kad lempos matytusi is po spinteliu. 4u.gif
Atsakyti
Ambra, faina virtuve, cia kaip suprantu daugiabutyje? Kiek kv.m. kambarys?
Labai graziai balta atrodo, ir baltas stalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 09 25, 11:58)
Ambra, faina virtuve, cia kaip suprantu daugiabutyje? Kiek kv.m. kambarys?
Labai graziai balta atrodo, ir baltas stalas  thumbup.gif

Smilla, taip smile.gif Gyvename daugiabutyje smile.gif
Musu virtuvele 9,5kv/m
Virtuves baldu sienos ilgis apie 3,2m smile.gif
Atsakyti
Ambra, grazi virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 11:52)
Aciu smile.gif spinteles nuleistos apie 3cm, jau pati nelabai pamenu kiek tiksliai, man patogu, geriau nei su rankenom. Juolab pavirsius gerai valosi ner jokiu problemu.
LED apsvietimas daugiau del grozio ir ramaus apsvietimo vakare ir man patiko kokiu budu jis buvo uzsleptas, nenorejau kad lempos matytusi is po spinteliu. 4u.gif

Bet kiek matau, LED-ai šviečia pakankamai silpnai g.gif . Sprendžiu pagal šešėlį.
Aš pati naudojausi dienos lempom, nereikėdavo nei lubinio apšvietimo jungt, o čia va, lyg silpnokai šviečia unsure.gif g.gif . Nors, kad nesimato, aišku privalumas biggrin.gif.

Kokia baldų plokštė? Ir visai balta ar turi kokį tona?

Dar klausimas: viršutinių spintelių plotis skirtingas? Koks jis rolleyes.gif 4u.gif

Kaip sprendžiat stalčius? Darot du paskutinius vienodus ar skirtingus?
I var. (žiūrint nuo viršaus į apačią) pirmas st. 14cm; antras stalčius 22cm ; trečias 36 cm.
ar
II var. : pirmas stalčius 14cm; antras ir trečias stalčiai vienodi po 29cm
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 25, 12:03)
Bet kiek matau, LED-ai šviečia pakankamai silpnai  g.gif . Sprendžiu pagal šešėlį.
Aš pati naudojausi dienos lempom, nereikėdavo nei lubinio apšvietimo jungt, o čia va, lyg silpnokai šviečia  unsure.gif  g.gif . Nors, kad nesimato, aišku privalumas biggrin.gif.

Kokia baldų plokštė? Ir visai balta ar turi kokį tona?

Dar klausimas: viršutinių spintelių plotis skirtingas? Koks jis  rolleyes.gif  4u.gif

I var. (žiūrint nuo viršaus į apačią) pirmas st. 14cm; antras stalčius 22cm ; trečias 36 cm.
ar

As nemegstu labai stipraus apsvietimo... blush2.gif man namai ne modern studija, o virtuveje mes megstame uzsisedeti, plepeti, todel sis apsvietimas mums tinka ir patinka smile.gif

Plokste dazyta mdf su filingais visiskai balta (jokio tono)

Musu virtuves apatiniu spinteliu aukstis yra apie 90cm, stalciai ziurint nuo virsaus pirmas zemas tik irankiams, kiti du apatiniai vienodo aukscio. Tiesa, uz stalciu pasleptas duju skaitiklis (taigi vieno stalcio gylis biski biskuti mazesnis smile.gif

Atsakyti
*Ambra* viršutinių spintelių pločiai skiritingi ar ne? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 25, 12:29)
*Ambra* viršutinių spintelių pločiai skiritingi ar ne?  4u.gif

Taip, nesigavo simetriskai visko padaryti. 4 spinteles po 60cm, paskutine spintele virs stalciu 80cm plocio, taigi padariau 2 dureles po 40 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 12:34)
Taip, nesigavo simetriskai visko padaryti. 4 spinteles po 60cm, paskutine spintele virs stalciu 80cm plocio, taigi padariau 2 dureles po 40 smile.gif

Tikrai nekliudo.
Klausiau, nes pas mane pačią suprojektuoti skirtingi spintelių pločiai 4u.gif
Atsakyti
*Ambra*, daili virtuvytė bigsmile.gif . Kėdės ir stalas wub.gif .
Ar LED-ai paslėpti išfrezavime?
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 25, 13:03)
Bet kiek matau, LED-ai šviečia pakankamai silpnai  g.gif . Sprendžiu pagal šešėlį.
Aš pati naudojausi dienos lempom, nereikėdavo nei lubinio apšvietimo jungt, o čia va, lyg silpnokai šviečia  unsure.gif  g.gif . Nors, kad nesimato, aišku privalumas biggrin.gif.

Pas mane taip yra - maždaug per vidurį pakabinamose spintelėse išfrezuotas griovelis, į kurį įleisti LED šviestuvai. Apšvičia jie labai gerai, tiesiog puikiai, jokio papildomo apšvietimo iš viršaus nereikia thumbup.gif
user posted image
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 25, 13:03)
ar

Siūlyčiau pagalvot apie II var., arba daryt du vienodus stalčius ir mažą viršuje paslėptą-vidinį - tada apatinis stalčius aukštesnis gaunas. Pas mane dabar I-asis, ir aliejaus buteliai į apatinį stalčių netelpa doh.gif , tik natura telpa, o kiti nea verysad.gif . Čia bene didžiausias kliurkas mano virtuvėje.
Papildyta:
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 25, 13:34)

Gal lankstai pakabinamų spintelių 180 laipsnių kampu atidaro dureles? Nes jeigu tik 90, tai turėtumėt trankyti galvą į kampus - iš patirties sakau, pas mane dabar durelės 421mm, susitrenkiu kartais doh.gif
Atsakyti

Ne nefrezavom smile.gif Tiesiog labai dailiai priklijuota juostele smile.gif Del pacio apsvietimo viskas priklauso nuo LED galingumo smile.gif Musiskis kaip matote silpnas smile.gif Bet frezavimas vienareiksmiskai yra GERIS drinks_cheers.gif
Del lankstu 180 kampu nezinojau, bet mintis verta milijono thumbup.gif Maniskiai paprasti, bet as atidarau, pasiimu ir uzdarau. Ar jus apie tai kaip ji atsidaro (kad darant dureles susimusat)? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ambra*: 25 rugsėjo 2013 - 13:00