Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Siandien kai busiu namie nufotkinsiu wink.gif
Esme tame, kad nebuvo nei vieno baldininko, kuris teigiamai sureaguotu i pacia plokste t.y. dazytas mdf ir filingai, pora buvo tokiu, kure pasake ok pagaminsim per pora men uz 6000lt arba 8000lt smile.gif
Siuo atveju jis man virtuve padare per menesi ir uz 4000lt smile.gif Ir jokia cia ne reklama, tiesiog negaila patart nes patys likom patenkinti. Kam idomu tas parase asmenine zinute ir gavo info nes kiek zinau cia negalima "reklamuot" P.S. vieta VILNIUS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ambra*: 24 rugsėjo 2013 - 08:00
QUOTE(Ajste @ 2013 09 24, 00:04)
Oho, net stalčius sugebėjot pritaisyti  thumbup.gif  Pasmalsausiu - pačiam kampe spintelė ar kargiukas? Nuotraukoj lyg atrodo, kad nedaug vietos atsidarymui dėl radiatoriaus  g.gif  Ir kaip su patalpos šildymu? ar daug šilumos "pavagia" ta palangė-dabastalis? Gal reflektorius dėjot už radiatoriaus, kad bent truputį energijos sutaupyt?  ax.gif

oi as cia tik kaip pvz idejau musu virtuve, bet daremes tai ne mes ja, pirkom buta jau su tokia mirksiukas.gif tik siaip ji man visumoj nelabai, nes pries tai gyveno viengungis vyras, kuris ir buvo sitaip pasidares, tai man -kaip moteriai -sitoj virtuvej daug kas nelabai patinka smile.gif isivaizduokit, joje net nebuvo irankiu stalciaus! doh.gif tai va siti stalciai po palange yra mano vyro sumontuoti irankiam biggrin.gif zodziu kada nors pasidarysim nauja virtuve pagal savo reikalavimus smile.gif
Ta spintele kampe yra spintele, joje yra pasleptas duju skaitiklis. Tai ji tokia retai naudojama, as ten sudejus bulviu tarkavimo masina, visokias vafliu keptuves smile.gif atsidaro ji del radiatoriaus nepilnai , bet nedaug truksta, tai kazkaip nemaiso labai...del silumos lyg ir viskas gerai g.gif nezinau kaip butu be tos palanges...bet bute tikrai silta ziema buna, esme dar ta, kad virtuve jungta su svetaine kartu, siena isgriauta, tai bendra erdve yra, tad toji siluma vaiksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 09 24, 01:04)
Tai būtų kaip ir L formos virtuvė, tik po palange nebūtų spintelių  ax.gif
Stalčiaus atsidarymas tai nedidelė problema, kurią galima nesunkiai išspręsti  mirksiukas.gif  O dabar ant palangių ar laikote ką? Ar laikytumėt tik dėl to, kad palangės plačios ir reikia išnaudoti tą erdvę? Ar neapsikrautumėt be reikalo... Dėl prieskonių, tai jei neklystu, juos reikia tamsiai laikyti. Na, bent jau ne ant palangės  rolleyes.gif

Ant palangių gėlės, paruoštus patiekalus ten laikui priparkuojam.. Na jau kaip ir nusprendėm, kad darysim plačias palanges ir tokį sprendimą kaip Gabby virtuvėje smile.gif
Atsakyti
Na ka, praejo gera savaite, jau musu virtuve pagaminta thumbup.gif Mes net nespejome issidazyti sienu ir grindu susideti, laukiam lango biggrin.gif Dabar pristabdeme baldininkus, kad neskubetu, ramiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 09 24, 12:39)

thumbup.gif
Dabar greičiau sukitės - nekantraujam ir mes Jūsų naujos virtuvės apžiūrėt mirksiukas.gif
Tokia pati situacija ir pas mus buvo - baldininkas mūsų laukė apie 1 mėn doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 24, 06:56)
Siandien kai busiu namie nufotkinsiu wink.gif
Esme tame, kad nebuvo nei vieno baldininko, kuris teigiamai sureaguotu i pacia plokste t.y. dazytas mdf ir filingai, pora buvo tokiu, kure pasake ok pagaminsim per pora men uz 6000lt arba 8000lt smile.gif
Siuo atveju jis man virtuve padare per menesi ir uz 4000lt smile.gif Ir jokia cia ne reklama, tiesiog negaila patart nes patys likom patenkinti. Kam idomu tas parase asmenine zinute ir gavo info nes kiek zinau cia negalima "reklamuot"  P.S. vieta VILNIUS smile.gif

Lauksim nuotraukyciu wink.gif
O i reklama panasu, nes ikelet kazkieno kito virtuve prie pagyrimu. Kai ikelsit saviske, bus viskas aisku smile.gif
QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 07:17)
oi as cia tik kaip pvz idejau musu virtuve, bet daremes tai ne mes ja, pirkom buta jau su tokia mirksiukas.gif tik siaip ji man visumoj nelabai, nes pries tai gyveno viengungis vyras, kuris ir buvo sitaip pasidares, tai man -kaip moteriai -sitoj virtuvej daug kas nelabai patinka smile.gif isivaizduokit, joje net nebuvo irankiu stalciaus!  doh.gif tai va siti stalciai po palange yra mano vyro sumontuoti irankiam  biggrin.gif zodziu kada nors pasidarysim nauja virtuve pagal savo reikalavimus  smile.gif
Ta spintele kampe yra spintele, joje yra pasleptas duju skaitiklis. Tai ji tokia retai naudojama, as ten sudejus bulviu tarkavimo masina, visokias vafliu keptuves smile.gif atsidaro ji del radiatoriaus nepilnai , bet nedaug truksta, tai kazkaip nemaiso labai...del silumos lyg ir viskas gerai  g.gif nezinau kaip butu be tos palanges...bet bute tikrai silta ziema buna, esme dar ta, kad virtuve jungta su svetaine kartu, siena isgriauta, tai bendra erdve yra, tad toji siluma vaiksto  mirksiukas.gif

Mat kaip smile.gif Visvien idomus sprendimas. Regis keletas neblogai apgalvotu sprendimu, bet ir kliurku yra. Manau patiems patirtis pravers kai kursite savo virtuve wink.gif

QUOTE(aniri89 @ 2013 09 24, 08:51)
Ant palangių gėlės, paruoštus patiekalus ten laikui priparkuojam.. Na jau kaip ir nusprendėm, kad darysim plačias palanges ir tokį sprendimą kaip Gabby virtuvėje  smile.gif

Na tai jei ir dabar naudojate palange, o siaurai palangei vienas argumentas uz, tai ir darykite placias thumbup.gif:
Atsakyti
Merginos, o kur ieškot pusbario kėdžių į virtuves? Nieko gero nerandu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 09 24, 14:51)

Mes irgi nelab randam... Domintų ir mus geros vietos ax.gif . Tiesa, jau rašiau, kad Ikea buvom išsirinkę, bet jau buvo pasibaigę jos... Tad paieškas toliau tęsiam.
Atsakyti
Žiūrint kokių kėdžių norit. Mano įsivaizdavimu, medines gali baldžiai pagaminti g.gif Gal net ir tas šūstresnes, juk tereikia žinoti iš kur užsisakyti dalis joms, metalines kojas ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 24, 14:16)
Mes irgi nelab randam... Domintų ir mus geros vietos ax.gif . Tiesa, jau rašiau, kad Ikea buvom išsirinkę, bet jau buvo pasibaigę jos... Tad paieškas toliau tęsiam.

MAn patiko Voke3 vienos, bet norėčiau su gobelenu... Perėjau visas parduotuves nieko neradau...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 24, 13:30)
QUOTE(Smilla @ 2013 09 24, 12:39)

thumbup.gif
Dabar greičiau sukitės - nekantraujam ir mes Jūsų naujos virtuvės apžiūrėt mirksiukas.gif
Tokia pati situacija ir pas mus buvo - baldininkas mūsų laukė apie 1 mėn doh.gif .

Na, musu gal teks 1-2 sav palaukt. Jau netgi MB sako nelaukiam lango, dazom 1 sl ir tegul stato virtuve... Vakar ta proga lubas nudazem, siandien antras sl. thumbup.gif
Atsakyti
Zadetos nuotraukos aciuks.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
nepykite del kokybes, fotografuota telefonu (niekaip neaprepiu viso vaizdo) ir apsvietimas dar ne pilnas.. Bet siaip mazdaug virtuvele atrodo taip ax.gif
Atsakyti