QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 10:52)
Pas mus palange taip padaryta, man laaaabai patinka plati palange -tarnauja ir kaip darbastalis papildomas, ir siaip ant jos bet kas telpa
Oho, net stalčius sugebėjot pritaisyti
Pasmalsausiu - pačiam kampe spintelė ar kargiukas? Nuotraukoj lyg atrodo, kad nedaug vietos atsidarymui dėl radiatoriaus
Ir kaip su patalpos šildymu? ar daug šilumos "pavagia" ta palangė-dabastalis? Gal reflektorius dėjot už radiatoriaus, kad bent truputį energijos sutaupyt?
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 23, 11:05)
Liuks
Tik pas mus priešingoje baldams pusėje bus stalas, palangė gal trukdys.. Reikia su vyru pasitarti, juolab virtuvė maža, tai būtų išsigelbėjimas
Papildyta:
Siaurų noriu vien dėl stalčiau atsidarymo
Plačios palangės praverstų: gėlės, daiktai, galbūt ir prieskoniai
Tai būtų kaip ir L formos virtuvė, tik po palange nebūtų spintelių
Stalčiaus atsidarymas tai nedidelė problema, kurią galima nesunkiai išspręsti
O dabar ant palangių ar laikote ką? Ar laikytumėt tik dėl to, kad palangės plačios ir reikia išnaudoti tą erdvę? Ar neapsikrautumėt be reikalo... Dėl prieskonių, tai jei neklystu, juos reikia tamsiai laikyti. Na, bent jau ne ant palangės
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 23, 12:33)
Sveiki Noriu pagirti ir parekomenduoti gera ir kruopstu baldininka, kuris vienintelis is kokiu 10-ies sugebejo ispildyti mano norus laiku ir pigiai
Jis gamino mums virtuves, svetaines, vonios spintas ir esame patenkinti kokybes ir kainos atzvilgiu. Gaminome labai panasia virtuve (tik dejom visur Blum, dazyta filinguota mdf plokste) ir viskas gavos pigiau nei siule Easykitchen
Na, kad kainą komentuojate tai suprantama, bet jei virtuvę gamino vienas baldininkas, kaip galite sakyti, kad jis vienintelis "sugebejo ispildyti mano norus laiku"
Gal kiti irgi būtų išpildę norus ir taip pat laiku? Pritariu Juodai, pasirodykite savo virtuvę, įdomu pamatyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 23, 16:46)
Jau atvežė man visas spinteles
Tiksliau spintelės ten kur bus stalčiai ir viršutinės, o visa kita lentų krūva.
Dar nemontavo, nes fasado nėra, tai stovi kampe griaučiai
Bet jau vis priekin
Jau nedaug laukti