Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Ajste @ 2013 09 22, 19:36)
Šios temos 1 psl vienas sprendimo variantas. Netinka? Praeitoj temoj taip pat  keli psl šia tema išdiskutuoti, nes nemažai šeimininkių su tą pačia problema.  Gabby_jz savo tą kamputį jau gal kokius 3 kartus kėlė, labai geras sprendimas  thumbup.gif  Pasieškokite  4u.gif
O dėl palangių pločio, tai tik pati turite apsigalvoti, nes tik Jūs žinote ar naudojate jas kam, ar tai dėl grožio ar dar kokios priežastys kažkuriam sprendimui.

Viskas labai tinka, idėjų čia prisigaudžiau n, tačiau nežinau ar daryti taip, kadangi palanges keisime, galvoju daryti tokį dalyką kaip pas Gabby_jz ar daryti siauresnes palanges, ko pasekoje nereikės tokių sprendimų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2013 09 22, 20:34)
taip pas mus isspresta smile.gif

user posted image

thumbup.gif
Jeigu keistumėte palanges, darytumėte jas tokio pat pločio, ar siauresnes? Tada ir tokio sprendimo nereikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 23, 10:23)
Jeigu keistumėte palanges, darytumėte jas tokio pat pločio, ar siauresnes? Tada ir tokio sprendimo nereikėtų  smile.gif

nedaryciau siauresnes palanges schmoll.gif man tinka toks sprendimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 23, 08:23)
Viskas labai tinka, idėjų čia prisigaudžiau n, tačiau nežinau ar daryti taip, kadangi palanges keisime, galvoju daryti tokį dalyką kaip pas  Gabby_jz ar daryti siauresnes palanges, ko pasekoje nereikės tokių sprendimų  smile.gif

Praleidote mano zinutes esme 4u.gif Argumentuokite kodel norite siauru/standartiniu palangiu ir kodel norite placiu palangiu? Jau vien sau atsakius i siuos klausimus bus aiskiau. O cia galite gauti patarimu del kazko konkretaus, pvz norit placiu palangiu, kad augint prieskonines zoleles, tai kazkas gal parasys, kad del priezasciu a, b ir c tokios zoleles virtuvej neauga. O patarti su tokia abstrakcia problema "nezinau ka daryti" labai sunku, juk poreikiai skirtingi ir jei vienai seimininkei plati palange yra papildoma vieta pasidejimui, o kitai ir siauros per daug, nes dulkes kaupia doh.gif: pasipasakokit ko norit ir ko jums reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti, gal kuri darete orkaite virs stalvirsio ukinej spintoj, taip kaip nuotraukoj? Kokia orkaite pirkot, paprasta montojama ar kazkokia spec? as taip ruosiuosi daryt ir galvoju ar paprasta nekais uzdara tokia?
user posted image
Atsakyti
Pas mus palange taip padaryta, man laaaabai patinka plati palange -tarnauja ir kaip darbastalis papildomas, ir siaip ant jos bet kas telpa smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 12:52)
Pas mus palange taip padaryta, man laaaabai patinka plati palange -tarnauja ir kaip darbastalis papildomas, ir siaip ant jos bet kas telpa  smile.gif
user posted image

Liuks thumbup.gif Tik pas mus priešingoje baldams pusėje bus stalas, palangė gal trukdys.. Reikia su vyru pasitarti, juolab virtuvė maža, tai būtų išsigelbėjimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 09 23, 11:55)
Praleidote mano zinutes esme 4u.gif Argumentuokite kodel norite siauru/standartiniu palangiu ir kodel norite placiu palangiu? Jau vien sau atsakius i siuos klausimus bus aiskiau. O cia galite gauti patarimu del kazko konkretaus, pvz norit placiu palangiu, kad augint prieskonines zoleles, tai kazkas gal parasys, kad del priezasciu a, b ir c tokios zoleles virtuvej neauga. O patarti su tokia abstrakcia problema "nezinau ka daryti" labai sunku, juk poreikiai skirtingi ir jei vienai seimininkei plati palange yra papildoma vieta pasidejimui, o kitai ir siauros per daug, nes dulkes kaupia doh.gif:  pasipasakokit ko norit ir ko jums reikia 4u.gif

Siaurų noriu vien dėl stalčiau atsidarymo blush2.gif
Plačios palangės praverstų: gėlės, daiktai, galbūt ir prieskoniai smile.gif
Atsakyti
Tai ir darykit kaip mūsų virtuvėj ir atsidarys tongue.gif
Va, ir pas natuliona taip pat. Berods ir pamačiau šitą sprendimą būtent jos virtuvėj, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif Noriu pagirti ir parekomenduoti gera ir kruopstu baldininka, kuris vienintelis is kokiu 10-ies sugebejo ispildyti mano norus laiku ir pigiai smile.gif Jis gamino mums virtuves, svetaines, vonios spintas ir esame patenkinti kokybes ir kainos atzvilgiu. Gaminome labai panasia virtuve (tik dejom visur Blum, dazyta filinguota mdf plokste) ir viskas gavos pigiau nei siule Easykitchen smile.gif
user posted image
Jei kam idomu rasykite AZ ir atsiusiu jo kontaktus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 23, 14:33)

Tai prašom pasigirti ir realiomis nuotraukomis - labai smalsu g.gif 4u.gif
Atsakyti
oi kokia reklama. blink.gif
Atsakyti
Jau atvežė man visas spinteles bigsmile.gif Tiksliau spintelės ten kur bus stalčiai ir viršutinės, o visa kita lentų krūva.
Dar nemontavo, nes fasado nėra, tai stovi kampe griaučiai biggrin.gif
Bet jau vis priekin thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 10:52)
Pas mus palange taip padaryta, man laaaabai patinka plati palange -tarnauja ir kaip darbastalis papildomas, ir siaip ant jos bet kas telpa

Oho, net stalčius sugebėjot pritaisyti thumbup.gif Pasmalsausiu - pačiam kampe spintelė ar kargiukas? Nuotraukoj lyg atrodo, kad nedaug vietos atsidarymui dėl radiatoriaus g.gif Ir kaip su patalpos šildymu? ar daug šilumos "pavagia" ta palangė-dabastalis? Gal reflektorius dėjot už radiatoriaus, kad bent truputį energijos sutaupyt? ax.gif
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 23, 11:05)
Liuks  thumbup.gif  Tik pas mus priešingoje baldams pusėje bus stalas, palangė gal trukdys.. Reikia su vyru pasitarti, juolab virtuvė maža, tai būtų išsigelbėjimas
Papildyta:
Siaurų noriu vien dėl stalčiau atsidarymo
Plačios palangės praverstų: gėlės, daiktai, galbūt ir prieskoniai

Tai būtų kaip ir L formos virtuvė, tik po palange nebūtų spintelių ax.gif
Stalčiaus atsidarymas tai nedidelė problema, kurią galima nesunkiai išspręsti mirksiukas.gif O dabar ant palangių ar laikote ką? Ar laikytumėt tik dėl to, kad palangės plačios ir reikia išnaudoti tą erdvę? Ar neapsikrautumėt be reikalo... Dėl prieskonių, tai jei neklystu, juos reikia tamsiai laikyti. Na, bent jau ne ant palangės rolleyes.gif
QUOTE(*Ambra* @ 2013 09 23, 12:33)
Sveiki Noriu pagirti ir parekomenduoti gera ir kruopstu baldininka, kuris vienintelis is kokiu 10-ies sugebejo ispildyti mano norus laiku ir pigiai smile.gif Jis gamino mums virtuves, svetaines, vonios spintas ir esame patenkinti kokybes ir kainos atzvilgiu. Gaminome labai panasia virtuve (tik dejom visur Blum, dazyta filinguota mdf plokste) ir viskas gavos pigiau nei siule Easykitchen

Na, kad kainą komentuojate tai suprantama, bet jei virtuvę gamino vienas baldininkas, kaip galite sakyti, kad jis vienintelis "sugebejo ispildyti mano norus laiku" g.gif Gal kiti irgi būtų išpildę norus ir taip pat laiku? Pritariu Juodai, pasirodykite savo virtuvę, įdomu pamatyti 4u.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 09 23, 16:46)
Jau atvežė man visas spinteles bigsmile.gif Tiksliau spintelės ten kur bus stalčiai ir viršutinės, o visa kita lentų krūva.
Dar nemontavo, nes fasado nėra, tai stovi kampe griaučiai biggrin.gif
Bet jau vis priekin thumbup.gif

bigsmile.gif Jau nedaug laukti thumbup.gif
Atsakyti