Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Grelita @ 2013 09 20, 12:33)
Pradzioj kai sudejo, galvojau jetau kaip bus nesamone kaitlente ir kriaukle, kaip arti, bet dabar kai jau naudoju, negaliu tuo atsidziaugti, nes man labia patogu, viskas po ranka, ar nupilt reik ar praplaut, ar pasidet ka, na man patinka,geriau nei tikejausi  thumbup.gif

Na, aš būčiau plautuvę ties langu darius, bet aišku, jeigu Jums taip patogu - puiku thumbup.gif bigsmile.gif

Mindija, specialiai Tau padariau, kad geriau įsivaizduotum mirksiukas.gif. Aišku, turbūt tie paveiksliukai reikalingi, kaip šuniui 5-ta koja blush2.gif , bet vistiek temutė aptilus, tai bent aš savo fantazijų prikilosiu lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

Į pašalinius dalykus - šešėlius, spalvas, besimėtančias grindjuostes prašau nekreipti dėmesio ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 rugsėjo 2013 - 12:11
QUOTE(Juodai @ 2013 09 20, 13:10)
Į pašalinius dalykus - šešėlius, spalvas, besimėtančias grindjuostes prašau nekreipti dėmesio  ax.gif  .

lotuliukas.gif Atrodo, kad nuotrauką rodytum netvarkyto kambario lotuliukas.gif

thumbup.gif Gerai, dabar matau, dabar man aišku koks čia padaras kabės biggrin.gif 4u.gif

Gal ir rašei, bet aš nepamenu... Kokia programa čia braižyta? Labai fainai atrodo, net apšvietimas normaliai veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 20, 14:00)
Kokia programa čia braižyta? Labai fainai atrodo, net apšvietimas normaliai veikia bigsmile.gif

Braižyta su SketchUp, o nuotraukikė daryta su apšvietimu su Kerkythea Rendering System 4u.gif .

Norint su SketchUp daryt apšvietimą, reikia pirkti Shaderlight programėlę - ju ja anoji by default dirba mirksiukas.gif . Buvau parsisiutus bandomąją nemokamą versiją, tai labai realistiškos nuotraukos gavosi:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 rugsėjo 2013 - 13:26
QUOTE(Juodai @ 2013 09 20, 14:22)
Braižyta su SketchUp, o nuotraukikė daryta su apšvietimu su Kerkythea Rendering System  4u.gif .

Norint su SketchUp daryt apšvietimą, reikia pirkti Shaderlight programėlę - ju ja anoji by default dirba mirksiukas.gif . Buvau parsisiutus bandomąją nemokamą versiją, tai labai realistiškos nuotraukos gavosi:

Tikrai, kad realistiškos 4u.gif
Kažkaip nedraugauju aš su tokiom programom blush2.gif Nors gal reiktų tik "pažaist" kurį laiką ir pramokčiau smile.gif

Va kitur šlaitinės lubos man gražiai atrodo, o pas mane tai jos nervina iki negalėjimo doh.gif Sunkiausia su šviestuvais buvo doh.gif Nemėgstu visokių dzinguliukų ir blizgučių, tai kur tinkamas lyg atrodo turėtų būt, tai neina ant šlaito kabint... doh.gif Nu žodžiu... Ne ta tema čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 20, 15:08)
Kažkaip nedraugauju aš su tokiom programom blush2.gif Nors gal reiktų tik "pažaist" kurį laiką ir pramokčiau smile.gif

Jeigu su kokiom nors draugauji, tai su SketchUp lengvai pramoksi mirksiukas.gif . Ten labai informatyvus videohelp'as yra ir pats piešimas ten toks lengvas.
QUOTE(Mindija @ 2013 09 20, 15:08)
Va kitur šlaitinės lubos man gražiai atrodo, o pas mane tai jos nervina iki negalėjimo doh.gif Sunkiausia su šviestuvais buvo doh.gif Nemėgstu visokių dzinguliukų ir blizgučių, tai kur tinkamas lyg atrodo turėtų būt, tai neina ant šlaito kabint... doh.gif

Tai aš čia tik prisipiešus - pakabinus kai kuriuos ore lotuliukas.gif , o realiai tai iljičiaus lemputės, ir kaip išsirinksim nežinau rolleyes.gif .
O, kad būtų į temą, pasigirsiu įfrezuotais led'iniais šviestuviukais pakabinamose virtuvės spintelėse - labai gerai atrodo, gerai apšviečia darbastalį thumbup.gif . Tai dabar praktiškai nieko ir nejungiam visoj erdvėj vakare, tik tas lempikes. Ir per langiuką puikiai apšviečia įėjimą į namus, dabar galvojam, ar bedaryti dar ten, lauke, šviestuviukus g.gif - bet čia ne ta tema blush2.gif
Atsakyti
Virtuve baigta. ax.gif Na tik truksta dabar gartraukio istraukimo vamzdzio apdailos, kuri bus padaryta per menesi smile.gif Vaizdas tenkina simtu procentu. Is pat pradziu kiek abejojau ar gerai atrodys mazos pakabinamos spinteles, bet manau cia neprasoviau. Virtuve labai lengva ir tokia link minimalizmo - to ir buvo siekiama.
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pasiskolinsiu foto ir parodysiu. Pas mus tokia pati situacija su palange virtuvėje. Šiuo metu ji plastikinė ir išlenda, reikėtų daryti nenaudojamą kampe baldą/plokštę, kitaip neatsidarys pvz. stalčius.
Dabar palanges keičiame į medines, todėl galvoju, daryti platesnę (labai norėčiau), tačiau baldų komplekte liks nenaudojamas kampas, arba daryti siaurą palangę, baldas atsidarytų, bet jau iš palangės liks tik pavadinimas.
Patarkite smile.gif
user posted image]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniri89: 22 rugsėjo 2013 - 16:27
QUOTE(mfsouth @ 2013 09 22, 12:38)
Virtuve baigta.  ax.gif
Vaizdas tenkina simtu procentu.

Puiki didelė/lengva virtuvė thumbup.gif . Svarbiausia - kad šeimininkė visiškai ja patenkinta. Šaunu thumbup.gif . Gero naudojimosi, skanių kepsnių ir gardžių pyragų 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 22, 17:26)

Pas Gabby_jz, etaloninėj mažų erdvių virtuvėj, analogiška situacija. Pasidomėkit. Vaizdas šios temos 1 puslapy yra. Pas šeimininkę dar paklauskit, kas ir kaip tiksliai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Gal galetumet pasakyti koks tarpas turetu buti tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu, garų surinktuvas virs virykles (dujines)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuteee: 22 rugsėjo 2013 - 17:49
QUOTE(Juodai @ 2013 09 20, 21:17)
Jeigu su kokiom nors draugauji, tai su SketchUp lengvai pramoksi  mirksiukas.gif . Ten labai informatyvus videohelp'as yra ir pats piešimas ten toks lengvas.

Tai aš čia tik prisipiešus - pakabinus kai kuriuos ore lotuliukas.gif , o realiai tai iljičiaus lemputės, ir kaip išsirinksim nežinau rolleyes.gif .
O, kad būtų į temą, pasigirsiu įfrezuotais led'iniais šviestuviukais pakabinamose virtuvės spintelėse - labai gerai atrodo, gerai apšviečia darbastalį  thumbup.gif . Tai dabar praktiškai nieko ir nejungiam visoj erdvėj vakare, tik tas lempikes. Ir per langiuką puikiai apšviečia įėjimą į namus, dabar galvojam, ar bedaryti dar ten, lauke, šviestuviukus  g.gif - bet čia ne ta tema  blush2.gif

Gunausi ir aš SketchUp išbandyt blush2.gif Jau virtuvei tai kaip ir nereikia, bet laukia dar vonia...
O iljičiaus lemputės gan madinga mirksiukas.gif
Ir ne į temą įkišiu savo trigrašį - lauke visvien manau apšvietimo kažkokio reikės, nes gi ne kiaurą parą šviesa namie įjungta. Pravers kai iš vėlyvo baliaus parsirasit wink.gif

QUOTE(aniri89 @ 2013 09 22, 15:26)
Pasiskolinsiu foto ir parodysiu. Pas mus tokia pati situacija su palange virtuvėje. Šiuo metu ji plastikinė ir išlenda, reikėtų daryti nenaudojamą kampe baldą/plokštę, kitaip neatsidarys pvz. stalčius.
Dabar palanges keičiame į medines, todėl galvoju, daryti platesnę (labai norėčiau), tačiau baldų komplekte liks nenaudojamas kampas, arba daryti siaurą palangę, baldas atsidarytų, bet jau iš palangės liks tik pavadinimas.
Patarkite  smile.gif

Šios temos 1 psl vienas sprendimo variantas. Netinka? Praeitoj temoj taip pat keli psl šia tema išdiskutuoti, nes nemažai šeimininkių su tą pačia problema. Gabby_jz savo tą kamputį jau gal kokius 3 kartus kėlė, labai geras sprendimas thumbup.gif Pasieškokite 4u.gif
O dėl palangių pločio, tai tik pati turite apsigalvoti, nes tik Jūs žinote ar naudojate jas kam, ar tai dėl grožio ar dar kokios priežastys kažkuriam sprendimui.
QUOTE(Rasuteee @ 2013 09 22, 16:41)
Gal galetumet pasakyti koks tarpas turetu buti tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu, garų surinktuvas virs virykles (dujines)?

Tarp spintelių apie 55cm, bet gali būti koreguojamas pagal poreikius. Atstumas tarp viryklės ir kaitlentės turi būti nurodytas konkretaus gartraukio instrukcijose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 22, 17:26)
Patarkite  smile.gif

taip pas mus isspresta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2013 09 22, 18:41)

Jau norėjau atsakyt Jums, ale po to perskaičiau, kad vską, ką norėjau pasakyt, parašė Ajste 4u.gif .

QUOTE(Ajste @ 2013 09 22, 19:36)
Ir ne į temą įkišiu savo trigrašį - lauke visvien manau apšvietimo kažkokio reikės, nes gi ne kiaurą parą šviesa namie įjungta. Pravers kai iš vėlyvo baliaus parsirasit wink.gif

Tai aišku, kad bus mirksiukas.gif . Pradžioj tiek prisiprojektavau apšvietimo lauke, kad elektrikai juokės, jog namas, kaip Kalėdų eglutė bus
hihihi.gif . Paskui kiek pamažinom, ale vistiek, išsikaišiojom laidus kur reik ir kur nereik - maža ką ax.gif .
Atsakyti