Mindija, reikia biski geresnio vaizdelio dabar ji plika nuoga... juk tu saves tokios irgi neisstatytum visu akivaizdai
siaip istrigau su rankenelemis. zadejo atsiusti is Maskvos, bet... na, kol kas pabusiu be ju kai tik bus geresnis vaizdelis - bus nuotr. - irodymas
ai - dar... bet kokios aukstos tos spinteles... vos puodlei padesiu ant dziovyklos lentynos -stiebtis reiks. o paskutinrs lentynos pati nepasieksiu - reiks lipti ant taburetkos
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 09 19, 14:27)
sveikos na ka ? mano virtuve stovi... biski issidraikiusi bet stovi tokia kaip pavasari silta - atsilapojusi
Šaunu, lauksiu fotkių
QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 14:58)
Juodai, labai nekantrauju pamatyt, kaip atrodys tas gartraukis, nes nu.... tikrai lakią vaizduotę turiu, bet kažkaip šito padaro nesugebu įsivaizduot
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 09 19, 15:13)
ai - dar... bet kokios aukstos tos spinteles... vos puodlei padesiu ant dziovyklos lentynos -stiebtis reiks. o paskutinrs lentynos pati nepasieksiu - reiks lipti ant taburetkos
Tam tikslui nusipirkom va tokią taburietkę-laiptelį. Tiesa, dar pagal paskirtį nenaudoju, bet tikrai panaudosiu.
O kokio aukščio toj Jūsų spintelės? Ir koks Jūsų ūgis? Maniškės tai 750mm aukščio, jos pakabintos 1540mm aukštyje (apatinė linija) - aš paskutinę lentyną pasiekiu pasistiebus , tiesa, tik pakraštį, jeigu giliau kas padėta, tai jau reikia taburetės . Mano ūgis 165cm (arba 1650mm - kad jau viską milimetrais rašiau ).
apatines ir virsutuines po 900, tarpas 550
mano ugis 1720
mano ugis 1720
na va po ilgo laiko pagaliau galiu prisest ir atsakyt i klausimelius
rankeneliu labai norejau skirtingu virsuj apvaliu, o apacioje lenktu
Papildyta:
Mums gamino vaikinukas, kuris Moletuose gyvena mes ir is Moletu ne firma bet zmogus dirbantis ta darba
Papildyta:
Aciu man tos durele stai zinokite visai patogios :0 nes pas mus visur mechanizmai kur pacios uzsidaro tai visai gerai
Papildyta:
Jau issirinke plyteles laukiam kol suklijuos. is mazu kvadrateliu sviesi smelio splav ir nelygi faktura kazkiap nenorejau as ten jokio medzo ir tos pacios granito plokstes kaip stalvirsio.
QUOTE(Smilla @ 2013 09 09, 08:12)
rankeneliu labai norejau skirtingu virsuj apvaliu, o apacioje lenktu
Papildyta:
QUOTE(Opensea @ 2013 09 09, 10:30)
semita, labai grazu, mano svajoniu virtuve, kaip tik palikau baigti brezinuka savo virtuvei, Alanto balduos
O kas jums gamino, is kur esate?
O kas jums gamino, is kur esate?
Mums gamino vaikinukas, kuris Moletuose gyvena mes ir is Moletu ne firma bet zmogus dirbantis ta darba
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 09 09, 11:58)
semita, pamiršau pagirt jūsų virtuvę, tikrai labai graži. norėtųs pamatyt galutinį variantą, jau pilnai išbaigtą. sakykit, o tos viršutinės spintelės su tokiom siaurom durelėm, patogus dalykas?
Aciu man tos durele stai zinokite visai patogios :0 nes pas mus visur mechanizmai kur pacios uzsidaro tai visai gerai
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2013 09 09, 13:35)
Kokie planai su siena? Virš spintelių ir po jomis apdaila. Ar virš gal ir paliks toks variantas, derantis prie balkių?
Jau issirinke plyteles laukiam kol suklijuos. is mazu kvadrateliu sviesi smelio splav ir nelygi faktura kazkiap nenorejau as ten jokio medzo ir tos pacios granito plokstes kaip stalvirsio.
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 09 19, 15:13)
Mindija, reikia biski geresnio vaizdelio dabar ji plika nuoga... juk tu saves tokios irgi neisstatytum visu akivaizdai
siaip istrigau su rankenelemis. zadejo atsiusti is Maskvos, bet... na, kol kas pabusiu be ju kai tik bus geresnis vaizdelis - bus nuotr. - irodymas
Aaaa, nu gerai....laukiam...
Neiškenčiau Paskambinau baldžiui... Viskas, nieko keist nebegaliu išskyrus fasado spalvą, nes karkasas jau padarytas, tuoj atveš montuot sakė Paskui fasadą primontuos ir stalviršį
Net pilvą pradėjo skaudėt.... Pradedu nervintis
QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 15:05)
Aaaa, nu gerai....laukiam...
Neiškenčiau Paskambinau baldžiui... Viskas, nieko keist nebegaliu išskyrus fasado spalvą, nes karkasas jau padarytas, tuoj atveš montuot sakė Paskui fasadą primontuos ir stalviršį
Viskas bus gerai, nesinervinkit., aš ir norėjau kelis kartus skambinti ir bandyti keisti, bet..... viskas buvo gerai. Svarbiausia išlaukti to momento, kada viskas bus jau sumontuota...
QUOTE(ariogala @ 2013 09 19, 16:21)
Viskas bus gerai, nesinervinkit., aš ir norėjau kelis kartus skambinti ir bandyti keisti, bet..... viskas buvo gerai. Svarbiausia išlaukti to momento, kada viskas bus jau sumontuota...
Va va...O kaip jo sulaukt?
Bet vieną dalyką visgi sugebėjau, tiksliau dar spėjau pakeist
Plautuvę. Iš 45x40 į 40x40
Da tokios durnos klientės jaučiu jis neturėjo niekad
QUOTE(Juodai @ 2013 09 10, 15:17)
Gražu . Lauksiu daugiau nuotraukyčių . O fasadai iš ko? MDF? Klausiu dėl to, kad blizgūs. Ar masyvą tokį blizgų padaro . Ar nenorėjot ir plautuvės maišytuvo klasikinio pasirinkt?
Taip fasadas is MDF, dureles buvo isfrezuotos ir nudazyta norima spalva padaryta blizgi nes labai tokios norejau o maisytuvo nenorejau klasikinio nes neradau patinkancio arba kuris patnka apie 2tukst kainuoja man gaila tiek kranui
Mindija, viskas bus ok, gi apgalvotai viskas planuota O šitiek laiko pragyvenus be virtuvės išvis bus suuuuper
Juodai, lauksim gartraukio, lauksim su nekantrumu
Bus kita balta žiema, Aš irgi įrodymų norėjau prašyti iškart, bet dar palauksiu. Pati juk nedaug rodau, nes neišbaigta Dabar dar neaišku kada plyteles klijuos Šį savaitgalį niekaip, tai gal kitas smulkmenas susidėliosim. Šiaip nusprendžiau nedažyti durelių iki kol nepabaigsim kitų dalykų. Trūksta dar cokolio, kabančių spintelių "pasijonio", apvedimo tarp stalviršio ir sienos. Ir dar dvejų rankenėlių pritrūkau Reiks jas iš kažkur išpaišyt Dar ir į Ikėją manes sakė neveš, kol nebus išbaigta viskas, o aš jau taip laukiau tos kelionės
Bus kita balta žiema, Aš irgi įrodymų norėjau prašyti iškart, bet dar palauksiu. Pati juk nedaug rodau, nes neišbaigta Dabar dar neaišku kada plyteles klijuos Šį savaitgalį niekaip, tai gal kitas smulkmenas susidėliosim. Šiaip nusprendžiau nedažyti durelių iki kol nepabaigsim kitų dalykų. Trūksta dar cokolio, kabančių spintelių "pasijonio", apvedimo tarp stalviršio ir sienos. Ir dar dvejų rankenėlių pritrūkau Reiks jas iš kažkur išpaišyt Dar ir į Ikėją manes sakė neveš, kol nebus išbaigta viskas, o aš jau taip laukiau tos kelionės
QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 15:40)
Aš irgi taip apie save maniau ,bet mane labai taktiškai nuramino,kad o jo jo kokių būna Renkasi daugiau nei metus ir su kas savaitiniais pakeitimais,o finale vis tiek būna blogai
QUOTE(Ajste @ 2013 09 19, 16:45)
QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 14:58)
Juodai, labai nekantrauju pamatyt, kaip atrodys tas gartraukis, nes nu.... tikrai lakią vaizduotę turiu, bet kažkaip šito padaro nesugebu įsivaizduot
Atrodys, manau, va kažkaip tai taip:
tik viršuje dar turėtų būti balta karūnėlė - tingėjau paišyt ...
QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 16:05)
Viskas bus gerai , nėr ko nervintis per daug, nors... bišk galima
Smagu, kad jau darbai vyksta-rūksta, tuoj pamatysim rezultatą .
QUOTE(Juodai @ 2013 09 17, 08:18)
Daili virtuvytė . Dėl įrangos išdėstymo - aš pora momentų būčiau darius kitaip, bet jeigu Jums patogus būtent toks variantas - puiku . Šviesu, gaivu, stalviršio sujungimai , palangės gražiai atrodo - gražiau, nei kad būtų buvę iš stalviršio - prie langų dera. O tas paveikslas tikrai gali kartais pabosti, bet..., jei reikės - pasikeisit, bus virtuvės atnaujinimas .
Kuo toliau žiūriu, tuo gražesnė man Jūsų virtuvė . Kaip supratau, apačioj visur stalčiai? O indaplovė - po orkaite? Ir visi kampai tušti?
Mindija -
Kuo toliau žiūriu, tuo gražesnė man Jūsų virtuvė . Kaip supratau, apačioj visur stalčiai? O indaplovė - po orkaite? Ir visi kampai tušti?
Mindija -
Dekui. Del isdestymo,kitaip nesigavo niekaip isdestyti, virtuve nemaza, bet kai reik isdeliot,neissidelioja taip,kad turetum nnn variant. Pradzioj kai sudejo, galvojau jetau kaip bus nesamone kaitlente ir kriaukle, kaip arti, bet dabar kai jau naudoju, negaliu tuo atsidziaugti, nes man labia patogu, viskas po ranka, ar nupilt reik ar praplaut, ar pasidet ka, na man patinka,geriau nei tikejausi
Del paveikslo,tai ir plyteles gali atsibosti lygiai taip pat. Kadangi virtuve balta, tai man kaip tik ir patinka,kad tas paveikslas kazkiek pagyvina.. Net ir pagalveles svetainej pasidariau pagal sita foto, nes pusiau bendra erdve gaunasi...
O apacioj dvi kampines spinteles ir indaplove, tiesiog isfrezuota taip, kad butu viskas simetriska, na man taip pasirode ,kad bus graziau...