Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

Mindija, reikia biski geresnio vaizdelio smile.gif dabar ji plika nuoga... juk tu saves tokios irgi neisstatytum visu akivaizdai 4u.gif
siaip istrigau su rankenelemis. zadejo atsiusti is Maskvos, bet... na, kol kas pabusiu be ju kai tik bus geresnis vaizdelis - bus nuotr. - irodymas
ai - dar... bet kokios aukstos tos spinteles... vos puodlei padesiu ant dziovyklos lentynos -stiebtis reiks. o paskutinrs lentynos pati nepasieksiu - reiks lipti ant taburetkos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 19 rugsėjo 2013 - 14:17
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 09 19, 14:27)
sveikos smile.gif  na ka ? mano virtuve stovi... biski issidraikiusi bet stovi smile.gif  tokia kaip pavasari silta - atsilapojusi

Šaunu, lauksiu fotkių ax.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 14:58)
Juodai, labai nekantrauju pamatyt, kaip atrodys tas gartraukis, nes nu.... tikrai lakią vaizduotę turiu, bet kažkaip šito padaro nesugebu įsivaizduot blush2.gif

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 09 19, 15:13)
ai - dar... bet kokios aukstos tos spinteles... vos puodlei padesiu ant dziovyklos lentynos -stiebtis reiks.  o paskutinrs lentynos pati nepasieksiu - reiks lipti ant taburetkos

Tam tikslui nusipirkom va tokią taburietkę-laiptelį. Tiesa, dar pagal paskirtį nenaudoju, bet tikrai panaudosiu.
O kokio aukščio toj Jūsų spintelės? Ir koks Jūsų ūgis? Maniškės tai 750mm aukščio, jos pakabintos 1540mm aukštyje (apatinė linija) - aš paskutinę lentyną pasiekiu pasistiebus cool.gif , tiesa, tik pakraštį, jeigu giliau kas padėta, tai jau reikia taburetės rolleyes.gif . Mano ūgis 165cm (arba 1650mm - kad jau viską milimetrais rašiau lotuliukas.gif ).

Atsakyti
apatines ir virsutuines po 900, tarpas 550
mano ugis 1720
Atsakyti
na va po ilgo laiko pagaliau galiu prisest ir atsakyt i klausimelius smile.gif

QUOTE(Smilla @ 2013 09 09, 08:12)
thumbup.gif  thumbup.gif Labai grazu ir lubos kokios  wub.gif
O kodel rankeneles skirtingos virsuje ir apacioje?

rankeneliu labai norejau skirtingu virsuj apvaliu, o apacioje lenktu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Opensea @ 2013 09 09, 10:30)
semita, labai grazu, mano svajoniu virtuve, kaip tik palikau baigti brezinuka savo virtuvei, Alanto balduos ax.gif
O kas jums gamino, is kur esate?

Mums gamino vaikinukas, kuris Moletuose gyvena mes ir is Moletu smile.gif ne firma bet zmogus dirbantis ta darba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 09 09, 11:58)
semita, pamiršau pagirt jūsų virtuvę, tikrai labai graži. norėtųs pamatyt galutinį variantą, jau pilnai išbaigtą. sakykit, o tos viršutinės spintelės su tokiom siaurom durelėm, patogus dalykas?

Aciu smile.gif man tos durele stai zinokite visai patogios :0 nes pas mus visur mechanizmai kur pacios uzsidaro tai visai gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2013 09 09, 13:35)
Kokie planai su siena? Virš spintelių ir po jomis apdaila. Ar virš gal ir paliks toks variantas, derantis prie balkių?  g.gif

Jau issirinke plyteles laukiam kol suklijuos. is mazu kvadrateliu sviesi smelio splav ir nelygi faktura smile.gif kazkiap nenorejau as ten jokio medzo ir tos pacios granito plokstes kaip stalvirsio.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 09 19, 15:13)
Mindija, reikia biski geresnio vaizdelio smile.gif dabar ji plika nuoga... juk tu saves tokios irgi neisstatytum visu akivaizdai  4u.gif 
siaip istrigau su rankenelemis. zadejo atsiusti is Maskvos, bet... na, kol kas pabusiu be ju kai tik bus geresnis vaizdelis - bus nuotr. - irodymas
ai - dar... bet kokios aukstos tos spinteles... vos puodlei padesiu ant dziovyklos lentynos -stiebtis reiks.  o paskutinrs lentynos pati nepasieksiu - reiks lipti ant taburetkos

Aaaa, nu gerai....laukiam... biggrin.gif

Neiškenčiau doh.gif Paskambinau baldžiui... Viskas, nieko keist nebegaliu išskyrus fasado spalvą, nes karkasas jau padarytas, tuoj atveš montuot sakė blink.gif Paskui fasadą primontuos ir stalviršį unsure.gif
Net pilvą pradėjo skaudėt.... doh.gif Pradedu nervintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 15:05)
Aaaa, nu gerai....laukiam... biggrin.gif

Neiškenčiau doh.gif Paskambinau baldžiui... Viskas, nieko keist nebegaliu išskyrus fasado spalvą, nes karkasas jau padarytas, tuoj atveš montuot sakė blink.gif Paskui fasadą primontuos ir stalviršį unsure.gif

Viskas bus gerai, nesinervinkit., aš ir norėjau kelis kartus skambinti ir bandyti keisti, bet..... viskas buvo gerai. Svarbiausia išlaukti to momento, kada viskas bus jau sumontuota... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 09 19, 16:21)
Viskas bus gerai, nesinervinkit., aš ir norėjau kelis kartus skambinti ir bandyti keisti, bet..... viskas buvo gerai. Svarbiausia išlaukti to momento, kada viskas bus jau sumontuota... smile.gif

4u.gif Va va...O kaip jo sulaukt? doh.gif

Bet vieną dalyką visgi sugebėjau, tiksliau dar spėjau pakeist lotuliukas.gif
Plautuvę. Iš 45x40 į 40x40 biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Da tokios durnos klientės jaučiu jis neturėjo niekad lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 10, 15:17)

Gražu  bigsmile.gif . Lauksiu daugiau nuotraukyčių  smile.gif . O fasadai iš ko? MDF? Klausiu dėl to, kad blizgūs. Ar masyvą tokį blizgų padaro  g.gif . Ar nenorėjot ir plautuvės maišytuvo klasikinio pasirinkt?

Taip fasadas is MDF, dureles buvo isfrezuotos ir nudazyta norima spalva smile.gif padaryta blizgi nes labai tokios norejau smile.gif o maisytuvo nenorejau klasikinio nes neradau patinkancio biggrin.gif arba kuris patnka apie 2tukst kainuoja doh.gif man gaila tiek kranui biggrin.gif
Atsakyti
Mindija, viskas bus ok, gi apgalvotai viskas planuota mirksiukas.gif O šitiek laiko pragyvenus be virtuvės išvis bus suuuuper thumbup.gif

Juodai, lauksim gartraukio, lauksim su nekantrumu bigsmile.gif

Bus kita balta žiema, Aš irgi įrodymų norėjau prašyti iškart, bet dar palauksiu. Pati juk nedaug rodau, nes neišbaigta doh.gif Dabar dar neaišku kada plyteles klijuos doh.gif Šį savaitgalį niekaip, tai gal kitas smulkmenas susidėliosim. Šiaip nusprendžiau nedažyti durelių iki kol nepabaigsim kitų dalykų. Trūksta dar cokolio, kabančių spintelių "pasijonio", apvedimo tarp stalviršio ir sienos. Ir dar dvejų rankenėlių pritrūkau doh.gif Reiks jas iš kažkur išpaišyt unsure.gif Dar ir į Ikėją manes sakė neveš, kol nebus išbaigta viskas, o aš jau taip laukiau tos kelionės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 15:40)

Da tokios durnos klientės jaučiu jis neturėjo niekad lotuliukas.gif

Aš irgi taip apie save maniau lotuliukas.gif ,bet mane labai taktiškai nuramino,kad o jo jo kokių būna doh.gif Renkasi daugiau nei metus ir su kas savaitiniais pakeitimais,o finale vis tiek būna blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 09 19, 16:45)
Juodai, lauksim gartraukio, lauksim su nekantrumu  bigsmile.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 14:58)
Juodai, labai nekantrauju pamatyt, kaip atrodys tas gartraukis, nes nu.... tikrai lakią vaizduotę turiu, bet kažkaip šito padaro nesugebu įsivaizduot blush2.gif

Atrodys, manau, va kažkaip tai taip:
user posted image

user posted image

user posted image

tik viršuje dar turėtų būti balta karūnėlė - tingėjau paišyt blush2.gif ...

QUOTE(Mindija @ 2013 09 19, 16:05)

Viskas bus gerai thumbup.gif , nėr ko nervintis per daug, nors... bišk galima drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Smagu, kad jau darbai vyksta-rūksta, tuoj pamatysim rezultatą clap.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 17, 08:18)
Daili virtuvytė  4u.gif . Dėl įrangos išdėstymo - aš pora momentų būčiau darius kitaip, bet jeigu Jums patogus būtent toks variantas - puiku  thumbup.gif . Šviesu, gaivu, stalviršio sujungimai  thumbup.gif , palangės gražiai atrodo - gražiau, nei kad būtų buvę iš stalviršio  drinks_cheers.gif - prie langų dera. O tas paveikslas tikrai gali kartais pabosti, bet..., jei reikės - pasikeisit, bus virtuvės atnaujinimas smile.gif .
Kuo toliau žiūriu, tuo gražesnė man Jūsų virtuvė  wub.gif . Kaip supratau, apačioj visur stalčiai? O indaplovė - po orkaite? Ir visi kampai tušti? g.gif

Mindija4u.gif  friends.gif

Dekui. 4u.gif Del isdestymo,kitaip nesigavo niekaip isdestyti, virtuve nemaza, bet kai reik isdeliot,neissidelioja taip,kad turetum nnn variant. Pradzioj kai sudejo, galvojau jetau kaip bus nesamone kaitlente ir kriaukle, kaip arti, bet dabar kai jau naudoju, negaliu tuo atsidziaugti, nes man labia patogu, viskas po ranka, ar nupilt reik ar praplaut, ar pasidet ka, na man patinka,geriau nei tikejausi thumbup.gif
Del paveikslo,tai ir plyteles gali atsibosti lygiai taip pat. Kadangi virtuve balta, tai man kaip tik ir patinka,kad tas paveikslas kazkiek pagyvina.. Net ir pagalveles svetainej pasidariau pagal sita foto, nes pusiau bendra erdve gaunasi...
O apacioj dvi kampines spinteles ir indaplove, tiesiog isfrezuota taip, kad butu viskas simetriska, na man taip pasirode ,kad bus graziau... mirksiukas.gif
Atsakyti