Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (4)

QUOTE(Mindija @ 2013 09 18, 15:28)
Nu čia tai geras unsure.gif Atsiverčiu, kad nuorodą nukopint, o akcija pasibaigė biggrin.gif  tongue.gif O dar ryte užsakinėjau.
Aš ėmiau du komplektus sweet line  smile.gif
dar iš anksčiau turiu nusipirkus šitokius, tai daba jau ramu biggrin.gif

Gražios lėkštės drinks_cheers.gif. Stiliukas juoda-balta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 rugsėjo 2013 - 14:42
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 18, 12:25)
Dėl horizontalių nesiginčyju - yra tų privalumų. Bet gal, kad aš turėjau horizontalias- nebenoriu. O ir šiaip, tas lubų pažemėjimas, dar plius dvi horizontalios, nu baisiai man kažkaip žemina viską

Tai ir darykit vertikalias, susidėsit spec lankstus ir nebus tų problemų su galvos bumsėjimu į durelių kampus mirksiukas.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 09 18, 12:30)
Tai va tai va,gera mintis,bet kad neliko nei vienų durelių pas mane

Ir išvis man pradėjo nervai jamt... Buvau beveik beskambinanti baldžiui, paklaust ar dar galiu ką keist
Gal tikrai nereikėjo man naikint tos rankšluostinės? g.gif Ir kam man, galvoju dabar tie 9 stalčiai? g.gif
Dar atsisėdus permasčiau, kad blyn, mano darbastalis tik 70cm pasidarė doh.gif Aišku, kad mažai doh.gif

Nekreipkit į mane dėmesiaus, tik šiaip va su savim šnekuos unsure.gif
Bendrai turiu ir gerą naujieną biggrin.gif Užsisakiau dar du lėkščių komplektus doh.gif Vuo, dabar jau turėsiu kasdieniniam naudojimui cielus 4 po 18vnt lotuliukas.gif Galėsiu savaitę indų neplaut biggrin.gif

Kas čia per šventvagystės ir burnojimai prieš stalčiusi? Jaučiu grėsmę stalčių sektai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kur dabar rankšluosčiai gyvena? Kažkokia nenormali jaučiuosi, kad nėkart nepagalvojau apie jokias rankšluostines ar spec vietas rankšluosčiams unsure.gif Niekad neturėjau ir niekad nepasidžgedau. Kažkaip man be problemos prie orkaitės kabint ar ant rankenėlės. MB išvis negalvoja apie tokius dalykus, numeta ir tiek. Ir nieko, nei kas surūgo, supelijo ar dar kas neatsitiko tongue.gif
Vat su darbastaliu jau sunkiau g.gif Kitose vietose vistiek jo bus, ania? Pastebėjau, kad pas mus dabar kai yra vietos tarp plautuvės ir kaitlentės, tai naudojam, bet pagrindinė darbo zona išliko didysis darbastalis prie kaitlentės priešais plautuvę ax.gif Nedidelėj virtuvėj nepatogumo nesijaučia.
Oho kiek indų blink.gif Pas mus visus turimus dubenėlius ir lėkštes sudėjus tiek nebūtų doh.gif Ir tai jei vien lėkštes, tai galėtume kokias 3-4 dienas neplaut, bet puodų mažiau, tai jungiam kas 2. Priklausomai ką gaminam. Nors tiesą sakant, dabar kasdien jungiam, reik atsidžiaugt nauju prietaisu (prieš tai neturėjom šituos namuos indaplovės), tai ir naudojuos proga išplaut viską, kas apdulkėjo lentynose per remontus ax.gif

Ale simpatiški indai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 18 rugsėjo 2013 - 14:46
QUOTE(Juodai @ 2013 09 18, 15:40)
Gražios lėkštės  drinks_cheers.gif. Stiliukas juoda-balta  smile.gif

Aga, man irgi jos gražios 4u.gif Tai čia buvo mano stiliukas juoda-balta, bet daba gi perismečiau ant balta-balta lotuliukas.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 09 18, 15:42)
Kas čia per šventvagystės ir burnojimai prieš stalčiusi? Jaučiu grėsmę stalčių sektai  lotuliukas.gif 
O kur dabar rankšluosčiai gyvena? Kažkokia nenormali jaučiuosi, kad nėkart nepagalvojau apie jokias rankšluostines ar spec vietas rankšluosčiams  unsure.gif  Niekad neturėjau ir niekad nepasidžgedau. Kažkaip man be problemos prie orkaitės kabint ar ant rankenėlės. MB išvis negalvoja apie tokius dalykus, numeta ir tiek. Ir nieko, nei kas surūgo, supelijo ar dar kas neatsitiko  tongue.gif
Vat su darbastaliu jau sunkiau  g.gif  Kitose vietose vistiek jo bus, ania? Pastebėjau, kad pas mus dabar kai yra vietos tarp plautuvės ir kaitlentės, tai naudojam, bet pagrindinė darbo zona išliko didysis darbastalis prie kaitlentės priešais plautuvę  ax.gif  Nedidelėj virtuvėj nepatogumo nesijaučia.
Oho kiek indų   

Dabar tai visi rankšluostukai spintoj biggrin.gif Gi 2 metus be virtuvės gyvenu doh.gif Anksčiau tai mėtydavosi belekur, tiksliai jau net nepamenu unsure.gif

Tai pas mane gausis 70cm virš stalčių ir jei plautuvę paslinksiu dešiniau, galiu dar kokius 20cm išlošt g.gif Bet ar nebus pati plautuvė 40x40cm maža?

O aš neturiu dar nei puodų, nei indaplovės verysad.gif Sakiau šią savaitę ižsakysiu, bet belenkokios nenoriu, o tai kur noriu pinigų neturiu doh.gif Lauksim algų blush2.gif

Tai čia tik valgymui lėkščių pas mane tiek blush2.gif Dubenėlių ir lėkščių sriubai nepriskaičiavau.
Dar juoda-balta ir kavai servizus 3 gal pirkau doh.gif Siaubas, užteks ir anūkams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 18, 15:04)
Aga, man irgi jos gražios 4u.gif Tai čia buvo mano stiliukas juoda-balta, bet daba gi perismečiau ant balta-balta lotuliukas.gif
Dabar tai visi rankšluostukai spintoj biggrin.gif Gi 2 metus be virtuvės gyvenu doh.gif Anksčiau tai mėtydavosi belekur, tiksliai jau net nepamenu unsure.gif

Tai pas mane gausis 70cm virš stalčių ir jei plautuvę paslinksiu dešiniau, galiu dar kokius 20cm išlošt g.gif Bet ar nebus pati plautuvė 40x40cm maža?

O aš neturiu dar nei puodų, nei indaplovės verysad.gif Sakiau šią savaitę ižsakysiu, bet belenkokios nenoriu, o tai kur noriu pinigų neturiu doh.gif Lauksim algų blush2.gif

Tai čia tik valgymui lėkščių pas mane tiek blush2.gif Dubenėlių ir lėkščių sriubai nepriskaičiavau.
Dar juoda-balta ir kavai servizus 3 gal pirkau doh.gif Siaubas, užteks ir anūkams lotuliukas.gif

Geras stiliukas thumbup.gif
Žiūrint ką toj plautuvėj darysit. Su indaplove, tai ten indų nelabai teks plauti, nebent kokias skardas, kurios į indaplovę netelpa ar praskalaut ką greitai. O visokioms daržovėms, manau pakankamai tokios ax.gif
Aš tai galvoju keist puodus, nes turėtų būti atsparūs įbrėžimams, bet jau lupinėjasi doh.gif Garantija yra, reiks susisiekt su pardavėju ir prašyt, kad arba pakeistų arba pinigus gražintų.
O indaplovės nežinau ar labai šūstros reikia. Nu vat mes tokią iš pigesnių nusipirkom, Beko. Atsiliepimai neblogi internete, bet minusų jau matosi doh.gif Nors kai pagalvoju, vistiek gerokai patogiau negu rankom plauti, tai ir nepykstu ant jos smile.gif Be to šitos programos greitos, maždaug valandą užtrunka eko programa ir gerai išplauna. Senam bute kažkokią įstatė, tai apie 2,5 val plaudavo doh.gif
Kai susidėliosim viską į spinteles, reiks ir mums lėkščių užsipirkt, nes dabar jei kas ateina į svečius visi iš skirtingų valgo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Na ka, siandien atvaziavo virtuve. Gaila, kad nespejo sumontuoti visko, bet vaizda galima susidaryt. Ispudziai patys geriausi blush2.gif bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2013 09 18, 18:44)
Na ka, siandien atvaziavo virtuve. Gaila, kad nespejo sumontuoti visko, bet vaizda galima susidaryt. Ispudziai patys geriausi  blush2.gif  bigsmile.gif

Man ši virtuvė kažkuo minimalistinė ax.gif Gal dėl to, kad pakabinamos spintelės tokios nedidelės ir jų nedaug? Erdvė atrodo neapkrauta, lengvesnė... Lauksim nuotruakų kai jau viskas bus sumontuota ir sudėliota, kai bus plautuvė ir vynas vyninėj thumbup.gif Lažinuosi, kad atrodys visai kitaip kai susidėlios visos smulkmenos, įgaus jaukumo ir gyvybės wub.gif Bet šiaip simpatiška ir dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2013 09 18, 20:44)
Na ka, siandien atvaziavo virtuve. Gaila, kad nespejo sumontuoti visko, bet vaizda galima susidaryt. Ispudziai patys geriausi  blush2.gif  bigsmile.gif
user posted image
user posted image

jetus kaip as pavydziu jums tokios tvarkos doh.gif laukiam ir mes savo virtuves, bet baldininkams liepem neskubet, nes itempineja lubas visur, ir siaip karo busena dar...
bet siaip miela virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 18, 14:30)
:

Ir išvis man pradėjo nervai jamt... Buvau beveik beskambinanti baldžiui, paklaust ar dar galiu ką keist doh.gif  doh.gif

nieko nekeiskit tik, nes dabar pilnatis, tai zmones nervingesni, keicia nuomones biggrin.gif biggrin.gif Praeis.
Mano baldziusirgi sakė, kad oi oi, kiek zmones keicia savo nuomone. ir man skambino dr pries pat uzsakant medziagas. smile.gif Bet as nusprendziau saves nenervint ir nesiparint - kaip pasirinkau pirminiam variante, taip tegul buna. Kad is didelio rasto neiseit is krasto lotuliukas.gif

O i stalcius rasit ka idet ir kaip prisitaikyt, mes juk moterys mirksiukas.gif

mfsouth - man patinka thumbup.gif Sviesus namai, turetu buti puikus glautinis variantas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(mfsouth @ 2013 09 18, 20:44)
Na ka, siandien atvaziavo virtuve. <...> Ispudziai patys geriausi  blush2.gif  bigsmile.gif

Daili, lengva, erdvi virtuvytė bigsmile.gif . Smagu, kad viskas sklandžiai klostosi. Lauksiu galutinio vaizdelio ax.gif . O kur plautuvė bus g.gif - tik nesakykit, kad kampe doh.gif .
QUOTE(Smilla @ 2013 09 19, 09:01)
nes dabar pilnatis, tai zmones nervingesni

ach vat ko man nervai pakrikę paskutinėm dienom doh.gif ... dėl pilnaties unsure.gif
QUOTE(Smilla @ 2013 09 19, 09:01)
Mano baldziusirgi sakė, kad oi oi, kiek zmones keicia savo nuomone. ir man skambino dr pries pat uzsakant medziagas. smile.gif Bet as nusprendziau saves nenervint ir nesiparint - kaip pasirinkau pirminiam variante, taip tegul buna. Kad is didelio rasto neiseit is krasto  lotuliukas.gif

Suprantu, kaip sunku išsirinkti yra, bet teisybė - dažniausiai pirminis variantas būna pats geriausias drinks_cheers.gif .

Paskutinės naujienos mano fronte:
pradėjo gaminti gartraukio konstrukciją clap.gif , tiesa, termino nežinau unsure.gif , bet darbai jau vyksta, tai ir smagu bigsmile.gif . Trūksta gartraukio mažumėlę - anądien kepiau žuvį, tai visi namai smirdėjo doh.gif , nors žuvis labai skani buvo thumbup.gif . Vat įdomu, recirkuliacinis gartraukis sumažina tą kvapą, ar ne? Ištraukiantis, tai lyg ir aišku - siurbia orą su garu ir meta lauk, o recirkuliacinis juk atgal į patalpą orą atiduoda... unsure.gif .
Gartraukio konstrukcijos pavyzį daviau tokį:
user posted image

tik pas mane bus erdvinis variantas. Spalvos kaip ir tokios pačios - balta ir pilka, t.y. pilkai/ruda- kaip salos. Pats baldininkas, kai užsakinėjom, sakė, kad bus gražus daiktas hihihi.gif - dėl to ir ėmėsi gaminti. Na, pažiūrėsim pažiūrėsim... g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etaila: 19 rugsėjo 2013 - 13:09
sveikos smile.gif na ka ? mano virtuve stovi... biski issidraikiusi bet stovi smile.gif tokia kaip pavasari silta - atsilapojusi
Atsakyti
mfsouth, laukiam galutinio vaijzdzialio biggrin.gif 4u.gif

Juodai, labai nekantrauju pamatyt, kaip atrodys tas gartraukis, nes nu.... tikrai lakią vaizduotę turiu, bet kažkaip šito padaro nesugebu įsivaizduot blush2.gif

Bus kita balta žiema, o kur įrodymai? nail.gif Iš kur mumi žinot, stovi ji ar nestovi... rolleyes.gif
Atsakyti