QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 04, 12:32)
na ir kas, kad nereikia imantriu sukneliu. Bet kazkokiu rubu tai reikia, ypac, jei tikrai neturi, gi neisi su kasdieniniais.
Jei mane kas dabar pakviestu i baliu, tikrai tureciau nusipirkti ir suknele, ir batukus. Nes jei perku as nauja ruba, tai paskui ir deviu ji. Iki kol sudeviu. Ir batus nusipirkus nelaikau dezutej supakuotus tik aviu, kol susidevi. Dar tokia problema gali turet zmones, kuriu svoris nepastovus, tada visai beda. Vat pvz. mano vyras turi kelis kostiumus, bet...sustorejo. Nei i viena neitilptu. Ir jam tektu pirkti. Gerai tik, kad batus jis turi. Bet mums i baliu reiketu pirkti: vyrui kostiuma, man suknele, batukus ir rankinuka nauja. Tikrai nesirengciau i vestuves rubais su kuriais i darba einu

psichologiskai blogai jausciausi ir "ne i tema" atrodyciau.
Gal ir jusu pussesere taip?
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2014 05 05, 15:56)
Visada suprasciau zmogu, jei tikrai sunki finansine padetis ir negali sau leisti ideti tiek pinigeliu, kad ir pats gerai jaustusi.
tikrai taip
tik dar pridursiu, kad mes, pasaliniai zmones, visai neturim zinoti kitu zmoniu tikros finansines padeties

Taip, yra zmoniu, kurie nuolat verkslena, kad neturi pinigu, nors n-taja pora batu perka. Bet yra ir tokiu, kurie niekam nesiskundzia, nesipasakoja, nors pusbadziu byvena ar vien kruopom minta, bet... nesiskundzia!
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers