QUOTE(Only1 @ 2014 01 27, 16:27)
Ne viskas pinigais matuojama. Mes baliaus nedarėm, tačiau dauguma vistiek nešė vokelius. Vienas draugas buvo tuo metu bedarbis ir padovanojo mums fainą dovanėlę, kuri turbūt kainavo max 50lt, bet aš vistiek labai džiaugiausi, kad jis atėjo. Nes kai klausiau ar ateis, nenorėjo žadėti, matyt irgi gėdinosi. Beto dauguma buvo išsipustę, o jis tokiu paprastu megztuku, bet man tai buvo visai nesvarbu. Klasiokas irgi atvažiavo dviračiu tik su gėlės žiedu ir man buvo smagu, kad žmogus nepagailėjo laiko... geriau negu draugė, kuri neatvarė iš užsienio. Ir pradžių bandžiau ją suprasti: brangu, baliaus nedarom... Bet po mėnesio ar dviejų grįžo į Lietuvą dėl Depesh mode koncerto... Tokiais atvejais pažįsti draugus... Depeshams pinigų užteko, o mums net atviruko neatsiuntė...
Idomi diskusija cia vyksta niekada nesupratau tokio dalyko kaip "vestuviu atsipirkimas". Reikia rengti vestuves taip, kad nereiketu galvoti - atsipirks jos ar ne. Teko ne karta dalyvauti "lietuviskose" vestuvese, kur dvi dienas, limuzinas ir t.t. Bet po paskutiniu tokiu grieztai sau pasakiau, kad nenoriu tokiu gyvenime kai is vakaro jaunieji paprase "susimesti" uz limuzina, istiko lengvas sokas. Tuo metu jau buvo isleisti pinigai drabuziams, nes ejom i poras, ideta i "vokeli"" ir dar kai paprase uz limuzina tai