QUOTE(mintas @ 2013 12 16, 14:20)
Dabar jei dar nebūčiau įsirengęs grindinio šildymo, manau investuočiau tiktai į vėdinimo sistemą ir šildymą patikėčiau jai
. Dabartinės mano namo eksploatacinės išlaidos veda mane prie šios minties.
Jei yra minties, kad vėdinimui skirto oro srauto gali neužtekti, galima pagalvoti ir apie recirkuliaciją. Manyčiau, kad vienu numeriu didesnių ortakių įsigijimas labai vėdinimo sistemos kainos neužkeltų.
O ką aš jums gerbiamieji sakiau???
Galiu paguosti - pats ne pirmas ir ne paskutinis, kuris kartoja mano klaidas
yra dar keletas čia dalyvaujančių, kurie savo kailiu pajus tą patį - mažą energijos poreikį.
"Protingas mokosi iš svetimų klaidų..."
O dar palauk kai įsikelsi ir pradės veikti telikai kompai plytkos skalbiankės ir džiovyklės... tada tikrai nagus nusigrauši dėl tų keleto km vamzdžių grindyse
apie 10kW aš net nepradėsiu
nebepilsiu daugiau druskos
O dar gręsia vasaris: už lango -15C, saulė spigina ir namų šildyt nichera nereikia
kaip tau perspektyvos?
Už tai net verta bus ir
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2013 12 16, 14:20)
Gal as kazko nezinau arba kazkas pasikeite, taciau as prie savaite pasirasinejau sutarti. Taigi jai nurodai jog dujos bus naudojamos sildymui is karto taikomas b tarifas ty 2.07 neziurint i tai ar isnaudosi 500m3 ar ne
Na mūsų
prietaisas ir kainų komisija kažką pasistengė
gal ir nebėr dabar "netesybų" dujų tarifuose, bet praeiti metai kai kam geruoju nesibaigė, teko "pasigarsint" kad kaip nors tuos 500m3 išdegint
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2013 12 16, 17:57)
Nisivaizduoju kaip tai galima padaryti ,nebent tik per z.s. ?
Gal ne per žš, bet per Paul ar kitą Feisto "pateptą" kontorą, už kokius tai kuklius 10-15tLt
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2013 12 16, 21:57)
Prie ko Kaunas ir Portugalų laikraštis?
Prie to, kad *** turėdami po ranka nė kiek ne prastesnių rajonų portugalijoj, jie pila ant Kauno. Penktadienį aplankiau sodus Miškiniuose, paskui dar ir Šalčininkus - vaizdelis ir kvapai tris kart baisesni. Ypač soduose - kurenama bele kuo