Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 21 tema

QUOTE(korida @ 2013 12 16, 19:33)
Tai cia normaliai lyginant siu dienu kainas ,gaunasi su medziagom  apie 19lt/m2 jei kokybe islaus .Vitrinos kv. turetu pusia ismesti .

tai sakot pats cementinis misinys kainuos iki 5lt/kv.m ? tada gerai mirksiukas.gif
jo, vitrina per puse, bet ji tik viena ir itakos kainai nesudaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 16, 20:35)
tai sakot pats cementinis misinys kainuos iki 5lt/kv.m ? tada gerai 

Nebent labai kreivos sienos tada..., o jei vidutiniskai 1cm skiedinio tai kaina turetu buti tokia .
Kauno morozai atsako blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 12 16, 17:04)
Kazkur ant A klases lipam biggrin.gif
O ziuriu humoras prabudo  4u.gif  4u.gif  4u.gif Elektrenuose ne ka geriau  biggrin.gif

Nejau sunku namo techninius parametrus įvardinti: kokie apšiltinimo storiai, kokie langai?

Buvau savaitgalį Elektrėnuose (teisingiau šiek tiek už Elektrėnų). Geras oras. O apie Kauną štai kokia informacija sklaido. Per Kūčias važiuosiu asmeniškai patikrinti Kauno oro.
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 16, 18:15)
mes kaip ir uzsirezervavom meistrus, cementiniu tinku 15 lt/kv.m langu neismetam, angokrasciu atskirai neskaiciuojam. medziagos atkirai. tai dabar ziuriu ir taip ir anaip... ar cia jusu meistrai taip pigiai dirba ar musu

Man už 25 Lt darbai ir medžiagos. Darbas - apie 16 Lt, visą kitą medžiagos.
Sienų tinkavimui bus naudojamas paprastas (daugiasluoksnis) sudėtinis
(kalkių-cemento) tinkas, atitinkantis aukštai kokybei keliamus
reikalavimus (lygumo ir užtrynimo). Tinko sluoksnių skaičius - 3 ir
daugiau. Sluoksnių vid. storis - apie 1,5-2 cm (čia sudėjus visus
sluoksnius). Sienų sandarumui užtikrinti bus naudojama dviguba užtrynimo
technologija, kuri viršutinį dengiamąjį sluoksnį leidžia stipriai
sutankinti.

Man sakė, kad kalkiniame tinke nebūna pelėsio, jis laikui bėgant kietėja, todėl garantuoja gerą sandarumą. Langų plotą išmeta. Pastoliai į kainą įskaičiuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 16 gruodžio 2013 - 20:27
* cia tokios riebios blokeliu vertikalios siules... tepete koshe? t.y uzkimsinejote plysius? o kam? juk tinkas visur papuola... nesigauna darbas del darbo? Tepliojau cia senai, tiesiog nebuvau tikras kas ir kaip su tuo tinkavimu gausis. Teko paciam kazkada pazaist su kalkiniu skiediniu tai nekimba jis, plius toks kazkoks nesandarus man pasirode smile.gif islaidos keleta pigiausiu plyteliu kliju, uztat uz kokybe garantuotas pats smile.gif

* 23 lt cia - darbas, tinkas ir profiliai? o angokrasciai? mes kaip ir uzsirezervavom meistrus, cementiniu tinku 15 lt/kv.m langu neismetam, angokrasciu atskirai neskaiciuojam. medziagos atkirai. tai dabar ziuriu ir taip ir anaip... ar cia jusu meistrai taip pigiai dirba ar musu truuuuuuputi per brangiai smile.gif Kai taremes sake sekanciai - tinkas, metaliniai kampai, plevele, lipucka, darbas ju sienos m2 23lt, langus ismetam is ploto ir skaiciuojam lango perimetra metrais o metras dabar nepamenu 6lt berods. xps, armavimo tinklas, armavimo misinys mano. Vienos dezutes pastatymas +5lt.

* pries klijuojant angokrascius xps nedejote to kampinio tinklelio kur is lango isores kada fasada siltino deda? na ta, su nuplesiama plastikine juostele. man siulo deti  g.gif Zodziu garo pleve klijuojas prie sienos, ant sienos klijuojas xps. Palei lango krasta klijuojas profilis

kazkas panasaus kaip cia, berods amortizacinis profilis vadinas
http://lt.lt.allcons...langu-profiliai
prie geltonos vietos klijuojas plevele kuri apsaugo langa, i tarpeli statos armavimo tinklas, jis eina per visa xps ir uzsilenkia dar sprindi ant sienos. Dar papildomai deda armavimo tinklo istrizai lango kampuose. kada tinkavimas baigtas pleve ir geltona profilio dalis lengvai nusilauzia - nusiplesia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 16 gruodžio 2013 - 20:37
Man už 25 Lt darbai ir medžiagos. Darbas - apie 16 Lt, visą kitą medžiagos.
Sienų tinkavimui bus naudojamas paprastas (daugiasluoksnis) sudėtinis
(kalkių-cemento) tinkas, atitinkantis aukštai kokybei keliamus
reikalavimus (lygumo ir užtrynimo). Tinko sluoksnių skaičius - 3 ir
daugiau. Sluoksnių vid. storis - apie 1,5-2 cm (čia sudėjus visus
sluoksnius). Sienų sandarumui užtikrinti bus naudojama dviguba užtrynimo
technologija, kuri viršutinį dengiamąjį sluoksnį leidžia stipriai
sutankinti.

Man sakė, kad kalkiniame tinke nebūna pelėsio, jis laikui bėgant kietėja, todėl garantuoja gerą sandarumą. Langų plotą išmeta. Pastoliai į kainą įskaičiuoti.

vieni uz 23 su gipsiniu nusitinkuoja, kiti uz 25 su kalkiniu... blink.gif
visgi linkstu link tiesos, kad cementinis misinys su medziagomis iki 20 lt uz kv.m
o pelesio kalkiniame tinke nebuna. jis buna ANT tinko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 16, 22:23)
Nejau sunku namo techninius parametrus įvardinti: kokie apšiltinimo storiai, kokie langai?

Storiai tikrai mazesni negu jusu statomo namo, langai ewg. Pasidomek nors ka ten juk sakiai kazkokie neaiskus ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 16 gruodžio 2013 - 20:49
Muzsini iz Kaunasa na stoka surovyje biggrin.gif

QUOTE(cibulis @ 2013 12 16, 20:23)
Buvau savaitgalį Elektrėnuose (teisingiau šiek tiek už Elektrėnų). Geras oras. O apie Kauną štai kokia informacija sklaido. Per Kūčias važiuosiu asmeniškai patikrinti Kauno oro.
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 12 16, 20:39)
Storiai tikrai mazesni negu jusu statomo namo, langai ewg ...

Laužais kaip merga. Bala nematė.
Atsakyti
Imetu kelias fotkes, rekomenduoju gipsini tinka, 10 balu

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 16 gruodžio 2013 - 20:50
QUOTE(*** @ 2013 12 16, 22:40)

Tai gi ten portugalu laikrastis blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 12 16, 20:49)
rekomenduoju gipsini tinka, 10 balu

Kodėl?
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2013 12 16, 20:40)

Čia tipo man ragai bus? Ar kaip suprasti?
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2013 12 16, 20:51)
Tai gi ten portugalu laikrastis

Prie ko Kaunas ir Portugalų laikraštis?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 16, 20:57)
Čia tipo man ragai bus? Ar kaip suprasti?
Papildyta:

acipalaiduok, ikalk granto smile.gif man tiesiog fotke is lryto tavo nuorodos primine taganroga is nasa rasa...
Atsakyti