QUOTE(cibulis @ 2013 12 12, 00:17)
Nesvaik, brangu pas Vilių ir jokių PN. Kodėl jis termozijos, sandarumo testo neskelbia? Tėvų namai lyg ir super, o kaip su Viliaus?
Ar aš klystu?
Neabejoju, ėmė vakar Cibulis. Ir perteklinis Grand lygis paplovė ne tik logikos, bet ir takto pamatus smegeninėje... ne veltui minzdrav įspėja.
Ir atsigavo Cibulyje ekspertas, aukšto lygio (kad net pasistiebęs lietvamzdį pasiekia
) PN ekspertas, kuriam likusieji pavydi. O jis tik nurodymus dalyja: tu - nepavydėk, tu - nesvaik... skystai Cibuli, pratrydai nuo Grand, ar dabar kiti gėrimai populiarūs? Ir ir vėl gėrimai nulėmė nick'o pasirinkimą? (hm, čia ne bent prancūziška svogūnų sriuba; daugiau kaip ir nėra išskirtinių nei patiekalų, nei tuo labiau gėrimų, gaminamų šios daržovės pagrindu)
Kas dėl Koridos - čia ne jam, bet tau reiktų pavydėti. Nors kaip gi pavydėsi, jei net žalio supratimo neturi apie Koridos statinį... todėl geriau patylėti, ir įsiklausyti į protingo ir patyrusio forumiečio argumentus. Patikėk - tikrai verta
"Brangu pas Vilių" - tikrai nelinkiu pačiam daryti pigiai, t.y. diešovai
juo labiau, kad svaigstate apie amžiną statinį, ne duok dieve tik 30m stovintį
Anūkai neabejoju prakeiks, po pusšimčio metų, kai tie prestižiniai jau dabar 8km nuo Konstitucijos(atkreipkite dėmesį - nuo ko Cibulis savo prastižą skaičiuoja! Na nuo kuklumo tikrai nemirs
) prospekto taps Vilnius city pirmaja zona(man pačiam primena Didžiųjų Vasiukų situaciją
), kai atstumą skaičiuos nebe pasenusiais kilometrais, bet metro stotelėmis (max dvi bus iki kadais prestižinio Cibulio sklypo
) o žemės kaina penkis šimtus kartų viršys kadais "ne brangų" Cibulio namo kainą...čia net nevertinant moralinio nusidėvėjimo. Ir sprendimas bus priimtas greitai - nugriauti
atlaisvinti sklypą 68 aukštų sky scraper'iui! Va tada ir prisimins anūkai, kad senelis nichera iš istorijos nepasimokė - būtų savo laiku statęs kaip žvėryne, tik brūkšt degtuku ir benamių landynė virsta nebeatstatomu pastatu
O senelis buvo žvėris - statė lyg fortą, mūrinį ir nedegų
Dar ir mūro eiles praarmavo - jei tik reiktų nesunkiai gautų seisminei zonai reikiamą sertifikatą, na dar vieną popieriuką, kaip ir tą, kur anot patikimų forumiečių, penkiolika štukų kainuoja
Nes tai juk ne brangu ir labai efektyvu
"Kodėl kodėl" - blin, kaip iš poškos reklamos "kada kada" - kai bus graži pagada
Turėjote kantrybės tris metus teršti SM (gerai, jau, paskutiniai du ne buvo labai blogi - pasitaisėte. Bet pirminis pradas vis prasimuša, vis tas Grand prasmunka pro Cibulio klišę ir pripila priedo į forumiečių ekranus. Jei ne briedo - tai niekinių nurodymų kur kam eiti ir ką daryti ir ko ne) turėkite dar truputi kantrybės ir sulauksite. Kada nors. Kas buvo vertas - matė ir termoviziją, ir testus ir dar daug to, ko, deja, nematėte ir nežinote jūs. Matyt ne vertas.
Dabar jūsų ir mano situacija. Na ką aš pradininkas prieš ekspertą. Ekspertą su krūva asistentų - ne tik PHPP, bet ir jos vertas operatorius, kuris jums tik spragtelėjus pirštais viską perskaičiuoja. O spragsėta daug kartų. Deja, pradininkui to niekas nedavė. Teko kankuliatoriumi - ne kompu spragsėti. Jūs turėjote tris metus kasdien atsinaujinančios informacijos, ir ne tik SM. Aš - tenkinausi berods 5 ar 6 PN temomis(SM atradau jau pradėjęs statybas), jūsų "labai mėgstamo" tiesiog korifėjaus Evoy argumentais ir dar turėjau "atsišpaguoti" tokiems idiotams kaip kadaise jūs - Grand, Bronius ir t.t. Kaip manote, ar vienodomis sąlygomis priiminėjome sprendimus? Kas iš kurio klaidų mokėsi - aš iš jūsų, ar jūs iš mano? Galų gale - technologijos: "Veka ....per silpnas" *** Cibuli pabuskite ir pažiūrėkite į kalendorių - nuo mano pasirinkimo praėjo beveik trys metai! Kažkada Ug~0,5 buvo sunkiai pasiekiamas, teko imti 0,6, o dabar rinkoje yra 0,3. Xujnia skirtumas, tik du kartai
Panaši situacija ir su rėmais. Todėl pats visiškai neabejoju, kad mano blogas po kokių 3-4 metų dings iš beribio interneto, nes dalykai, apie kuriuos rašiau, bus visiškai pasenę ir neaktualūs, bus daug vertingesnių sektinų pavyzdžių - gal būt šio forumo narių šedevrų.
Kad jau tokiu PN ekspertu patapote ir nesikuklinat griežtai vertinti kitų projektus tai įsipareigojate padaryti geriau. Žymiai geriau ir ne brangiai. Todėl labai verta sulaukti jūsų rezultatų. Ir ne duok dieve bus nuvyliantys - *** nepatingėsiu atvažiuot į Vilnių ir prispardyt subinę (dėl durnos galvos ir ilgo liežuvio kenčia kojos
ar ta vieta, iš kur jos dygsta
) *** jei man kas būtų tiek informacijos, proto bei priemonių davęs tai gal PN atrodytų kaip visiška kriošena, sektinas būtų zero arba pliusinės energijos namas.
Man asmeniškai yra giliai px kuom jūs šildysitės. Bet jei "pamušit" mano niekam tikusius rezultatus 560kWh per vasario mėnesį gal nors truputi įsijungus logiką nevertėtų šildymo sistemai išleisti 20.000 ar daugiau?
"Ar aš klystu?" - dažnai sau užduokite šį klausimą. Jei jūs eilinis sm'inis Cibulis, net ir reinkarnuotas iš netikusio gėrimo, jums klysti yra žmogiška. Bet jei jūs visažinis su specialiu išsilavinimu efektyvios statybos srityje - klysti negalite. Nes tada jūs dievas. PN ar A su pliusais dievas.
Iš esmės niekas nepasikeitė. Tik praleidote progą pasimokyti ir argumentuotai padiskutuoti. Klaidelė. Reiškia iki dievo jums dar toli toli... darykite išvadas