Pinigais tikrai nesišvaistau. Tiesiog mano stogas toks, kad pusę fasado atstoja. Skardinis stogas man būtų kainavęs apie 12 000 Lt, bet geresnis, su garso izoliacija - apie 15 000 Lt. Betoninės čerpės - irgi panašiai. Molinės čerpės su plėvele, užtvara nuo paukščių, sniego gaudytuvais išėjo apie 20 000 Lt.
Dabar prie tokio stogo galima ir tinkuotą fasadą dėti. Tikrai gražiai atrodys. O jei būčiau dėjęs skardą - būtų negražu. Stogo nuolydis - 45 laipsniai, pietinėje pusėje jis labai žemai. Aš pasistiebęs pasiekiu lietaus sistemą. Žodžiu, tokiai namo architektūrai reikėjo gražaus stogo. Dabar jau su fasadu bus paprasta.
Dabar prie tokio stogo galima ir tinkuotą fasadą dėti. Tikrai gražiai atrodys. O jei būčiau dėjęs skardą - būtų negražu. Stogo nuolydis - 45 laipsniai, pietinėje pusėje jis labai žemai. Aš pasistiebęs pasiekiu lietaus sistemą. Žodžiu, tokiai namo architektūrai reikėjo gražaus stogo. Dabar jau su fasadu bus paprasta.
jus manes nesupratote. molines cerpes geris, grozis ir kelia namo verte.
norejau pasakyti, kad prie tokio stogo pamata dengti skarda.. nu tai kaip prie vestuvinio kostiumo - sportbacius. arba restorane valgyti zuvi saukstu
2. planuoju dar tik rekupa. I ta tema, gal kas pasisakys apie sita http://www.eko2silum...-vl-100u5-e-131 rekuperatoriu mano mazam namukui?? Kokia butu nuomone? Jo irengimo ir pacio irenginio kina 2000lt.
cia sieninis, ane? jo maksimalus pajegumas 100 kub.m / val...
jis manau tinkamas kambariui, o ne namui, t.y kiek kambariu, tiek va tokiu "dezuciu"...