Vienas lapas gaunas ~30lt tai cia kaip pinigus plesyt..
Jai as buciau zinojes kad teks paciam nemazai dirbti prie polistirolo, gal buciau isigijes uz pora t litu, kaiptik buvo siule, poto galima ja parduot...
Beje, apie vatą arba neoporą. Šiuo atveju konstruktoriai sako, kad medis su putplasčiu nedraugauja, prie medžio geriau tinka vata.
Pas tave to medzio tai lasas liesis, o osb tai visiskai taspac.. Aisku prie jos puta klijuosi ne kose.
QUOTE(cibulis @ 2013 12 09, 11:09)
O tai darbo kokybė tarp specialios pjaustyklės ir pjūklo - labai ženklus? Su pjaustyklę galima labai tiksliai ir įvairiai išpjauti? Ar kaip?
Tą lentą su žieve statybininkai numušė nuo sienos, bet neištraukė. Turėjo atvažiuoti galiukų pataisyti (lentas visas likusias nuimti, mūro virves kiekviename kampe nuimti, šiek tiek tarpas tarp plytų užtepti), bet nepasirodė.
O kas čia dėl langų negerai? Į HEBo vidų priklijuosiu neoporo, o ant jo dar užsidės 35 cm neoporo, kurio 4 cm užleisiu ant lango rėmo. Visas metalas paskęs putplastyje, o stiklo pluošto laikikliai manau prie metalo itin gerai tvirtinami.
Beje, apie vatą arba neoporą. Šiuo atveju konstruktoriai sako, kad medis su putplasčiu nedraugauja, prie medžio geriau tinka vata. Štai apie ką aš. Man tiesiog tokia mintis kilo - gal tas vietas, kur medis, dėti vata, o kitur putplasčiu.
Papildyta:
Gražios durys. Iš ko padaryta jų apdaila?
Tą lentą su žieve statybininkai numušė nuo sienos, bet neištraukė. Turėjo atvažiuoti galiukų pataisyti (lentas visas likusias nuimti, mūro virves kiekviename kampe nuimti, šiek tiek tarpas tarp plytų užtepti), bet nepasirodė.
O kas čia dėl langų negerai? Į HEBo vidų priklijuosiu neoporo, o ant jo dar užsidės 35 cm neoporo, kurio 4 cm užleisiu ant lango rėmo. Visas metalas paskęs putplastyje, o stiklo pluošto laikikliai manau prie metalo itin gerai tvirtinami.
Beje, apie vatą arba neoporą. Šiuo atveju konstruktoriai sako, kad medis su putplasčiu nedraugauja, prie medžio geriau tinka vata. Štai apie ką aš. Man tiesiog tokia mintis kilo - gal tas vietas, kur medis, dėti vata, o kitur putplasčiu.
Papildyta:
Gražios durys. Iš ko padaryta jų apdaila?