Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 21 tema

QUOTE(arkava @ 2013 12 05, 21:57)
Labai jau CN kvepia... Su PL ipakavimu... ala Mikasa

O ką reiškia CN? China?
Atsakyti
Taip. Laabai panasu...visos vienodos, tik dizain kiti.
Ir jie padaro neblogu, bet nelabai kas veza, nes brangu bus.

QUOTE(cibulis @ 2013 12 05, 21:13)
O ką reiškia CN? China?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 12 05, 22:57)
Labai jau CN kvepia... Su PL ipakavimu... ala Mikasa

Permetus jų www lyg ir patys daro. O patikrint labai ne sunku - kas tie niekingi 100km?
Atkreipkite dėmesį į už rašą "Ud od 0,7" - reiškia net geriausi gaminiai savo šiluminėmis savybėmis neprilygsta Tilui.
Dizainas - lenkiškas, man tinka, todėl manyčiau kad kilmė PL o ne CN.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 12 06, 10:34)
Atkreipkite dėmesį į už rašą "Ud od 0,7" - reiškia net geriausi gaminiai savo šiluminėmis savybėmis neprilygsta Tilui.

Taip, Tilas deklaruoja U vertę 0,58, bet realiai turi tik vieną KTU sertifikatą. Būtų rimčiau, jei turėtų nepriklausomą, kitos šalies institucijos darytą bandymą.

Beje, Viliau, o tavo laiko durys kuo dengtos: dažytos, faneruotos?
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2013 12 06, 10:34)
Permetus jų www lyg ir patys daro. O patikrint labai ne sunku - kas tie niekingi 100km?

Nemanau, kad verta važiuoti, nes Vilniuje yra atstovai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 05, 19:36)
Lenkai prieš lietuvius turi vieną konkurencinę pranašumą - dizainą. Lietuviai šiuo požiūriu dar smarkiai atsilieka. O juk mes gyvename dizaino amžiuje, kai iš esmės pirkti ar ne daiktą lemia dizainas. Žmonės viską perka vadovaudamiesi dizainu.

Kai bendravau su vienų durų gamintoju, jis pasekė, kad deklaruota durų šiluminė varža yra be stikliukų. Stikliukai stipriai mažina durų šiluminę varžą, bet jos vis tiek parduodamos su ta pačia šiluminės varžos reikšme. Marketingas.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 05, 18:36)
Kokį modelį pasirinkote? Kokie matmenys? Man atrodo jų durys iš lietuviškų - pačios geriausios. Ir kaina su lenkais konkurencinga. Bet palauksiu, ką paskaičiuos lenkų atstovai Lietuvoje.

Ir as turiu tilo duris (baisiai tik nuciupinetos dar nenuvaliau, buvo nusikabine ir issiveze stikla idet)

user posted image

Man grazios biggrin.gif dariau skirtingu spalvu vidus ir isore. Siaip nepatinka spyna, nes 2,3m aukscio tai uzfiksuot reikia norint uzrakinti.

Vieninteli minusa dedu - man negraziai prideta stiklajuoste is vidaus, matosi isautu vinuku skyles.

user posted image bet cia turbut tik moterys tokias smulkmenas mato.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 06 gruodžio 2013 - 16:23
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 06, 17:09)

Vieninteli minusa dedu - man negraziai prideta stiklajuoste is vidaus, matosi isautu vinuku skyles. bet cia turbut tik moterys tokias smulkmenas mato..  blush2.gif

Tokius dalykus galima paslėpti, tik darbo daugiau įdėti reikia. Manau, kad tai galima laikyti gamykliniu broku ir iš gamintojo reikalauti broko pašalinimo.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 06, 12:10)
Nemanau, kad verta važiuoti, nes Vilniuje yra atstovai.

Kam Vilnius su jo supi.. kamščiais, kai Suvalkai čia pat... plius PLN/LTL kursas, ir neaiškios atstovų maržos...
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2013 12 06, 16:51)
Stikliukai stipriai mažina durų šiluminę varžą, bet jos vis tiek parduodamos su ta pačia šiluminės varžos reikšme. Marketingas.

Stikliukai - neaqbejotinai mažina. O trijų stiklų paketas + papildomas stiklas - tik simboliškai.
Papildyta:

Vieninteli minusa dedu - man negraziai prideta stiklajuoste is vidaus, matosi isautu vinuku skyles.

Palaikau - darbo kultūrą dar galima tobulinti. Mūsų vyriai liko rudi, nors durys pilkos doh.gif išsižiojimas neapsakomas
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 12 06, 15:51)
Kai bendravau su vienų durų gamintoju, jis pasekė, kad deklaruota durų šiluminė varža yra be stikliukų. Stikliukai stipriai mažina durų šiluminę varžą, bet jos vis tiek parduodamos su ta pačia šiluminės varžos reikšme. Marketingas.

Manęs neapgaudinėjo ir tai, ką tu dabar parašei, jie iš karto pasakė. Bent jau Tilas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 06 gruodžio 2013 - 17:15
Ir as turiu tilo duris (baisiai tik nuciupinetos dar nenuvaliau, buvo nusikabine ir issiveze stikla idet)

kiek mokejot jei ne paslaptis? g.gif
kokie matmenys?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 06, 19:10)
kiek mokejot jei ne paslaptis?  g.gif
kokie matmenys?

Anokia cia paslaptis... 2.3 x 1.1 - su montavimu 2750lt. Man papildomai uz frezavimus pridejo ir tai kad skirtingos spalvos vidaus su isore.
Tiesa durys standartinio 6cm storio.

Kad visi dalintusi kaip as smile.gif

Duokit nepriklausomo silumos eksperto kontaktu! Man reikia kad pasakytu oras vanduo ar geoterminis kokios irengimo ir menesio sanaudos butu. Turiu apsisprest per ziema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 06 gruodžio 2013 - 19:42
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 06, 20:41)
Duokit nepriklausomo silumos eksperto kontaktu! Man reikia kad pasakytu oras vanduo ar geoterminis kokios irengimo ir menesio sanaudos butu. Turiu apsisprest per ziema...

oi, Kristinka, sito dar nieks konkerciai nepasakys. savi pliusai ir minusai. Teks perskaityti, geoterminio kokias 4 temas (6,7,8,9) ir aeroterminio tema.

Kokie silumos nuostoliai ? koks gruntas sklype?
Su Jusu 100m2 beda, kad nebus tokio silpno geo, teks imti kokiu min 8kw ar 10kw SS, kuris brangiau kainuos, o su oras vanduo savos bedos - triuksmingas, sudetingesnes darbo salygos, naudingumo koeficientas mazesnis (cibulio paieskos rodo, kad vidutiniskas geo 3.9 COP, oras-vanduo 2.9 COP), todel eksploaticnes islaidos didesnes.
Atsakyti