QUOTE(skyroja @ 2013 11 29, 12:45)
gal kas girdet del EPS ir NEPS kainu kitiems metams, bus suolis ar normalus kainos kilimas? tas pats aktualu ir del kitu statybiniu medziagu
Jau du metai kai statybose, tenka susidurti su EPS kainomis, tai abiem metais pavasari, būtent suėjus tam tikrai dienai, EPS kainos šoktelėjo aukštyn. 12 metais man atrodo kažkur nuo balandžio 1d., 13 metais irgi kažkas apie tą laikotarpį. 12 metais motyvavo kažkokio naujo mokesčio ištekliams įvedimu, o kuo rėmėsi 13 metais taip ir nesupratau, gal šeip infliacija.
QUOTE(mintas @ 2013 11 29, 14:36)
Jau du metai kai statybose, tenka susidurti su EPS kainomis, tai abiem metais pavasari, būtent suėjus tam tikrai dienai, EPS kainos šoktelėjo aukštyn. 12 metais man atrodo kažkur nuo balandžio 1d., 13 metais irgi kažkas apie tą laikotarpį. 12 metais motyvavo kažkokio naujo mokesčio ištekliams įvedimu, o kuo rėmėsi 13 metais taip ir nesupratau, gal šeip infliacija.
veliau atsokdavo atgal ar taip ir likdavo?
QUOTE(madwifi @ 2013 11 29, 16:51)
veliau atsokdavo atgal ar taip ir likdavo?
Sumažėjimo neužfiksavau, pagal mane tik kildavo.
Kaip manote - ne reklaminis triukas? Šiaip tai labai geras rezultatas.
Mano supratimu, tai šilčiausios lietuvių gamintojų durys. Ar kas nors žinote dar šiltesnes? Jei taip, prašom pasidalinti: viešai ar asmeniškai.
Mano supratimu, tai šilčiausios lietuvių gamintojų durys. Ar kas nors žinote dar šiltesnes? Jei taip, prašom pasidalinti: viešai ar asmeniškai.
Gal ir siltos (vien kad 100mm polistirolo)...
Bet kad jos medines - manes nežavi
Brangios?
p.s. Neabejoju, kad medis "vaikscios", tuo labiau toks kiekis medzio (100mm storiai). Fizika
Reikes obliuka turet, kad rudeni/ziema uzdaryt
Brangios?
p.s. Neabejoju, kad medis "vaikscios", tuo labiau toks kiekis medzio (100mm storiai). Fizika
Reikes obliuka turet, kad rudeni/ziema uzdaryt
QUOTE(cibulis @ 2013 12 02, 09:44)
Kaip manote - ne reklaminis triukas? Šiaip tai labai geras rezultatas.
QUOTE(arkava @ 2013 12 02, 10:57)
Gal ir siltos (vien kad 100mm polistirolo)...
Brangios?
Brangios?
Dar nežinau. Skaičiuos kainą.
As tai susidejau stiklines vekos duris, duomenys praktiskai tokiepat kaip ir langu..
QUOTE(*** @ 2013 12 02, 13:40)
As tai susidejau stiklines vekos duris, duomenys praktiskai tokiepat kaip ir langu..
O koks stiklas: tonuotas ar gana permatomas? Aš irgi tokių minčių turiu, nes mano nestandartinės 2400x1150 durys, kurių deklaraciją pridėjau kainuotų apie 5200 Lt su PVM. Sakė padarytų nuolaidą, bet įtariu apie 4500 Lt kainuotų. Stiklinės kainuotų apie 2500 Lt.
QUOTE(cibulis @ 2013 12 02, 15:09)
O koks stiklas: tonuotas ar gana permatomas? Aš irgi tokių minčių turiu, nes mano nestandartinės 2400x1150 durys, kurių deklaraciją pridėjau kainuotų apie 5200 Lt su PVM. Sakė padarytų nuolaidą, bet įtariu apie 4500 Lt kainuotų. Stiklinės kainuotų apie 2500 Lt.
tilas gamina geras duris bet mazdaug 1000 lt brangiau negu kiti rinkos dalyviai.
pas mus anga 2300*1400 tai irgi "pabure" virs 5000... aciu bet ne
siulyciau pasidometi Sumeda, jie pries pora menesiu paleido nauja gamybine linija, irgi gamina duris is 100mm plokstes, ir kaina turetu buti mazesne.
QUOTE(arkava @ 2013 12 02, 14:25)
Nieko sau - medines-lentines durys 5200 pinigu
Bet atkreipk į jų U vertę. Čia tas pats, kaip ir hibridai: brangūs, bet tikrai taupo degalus. Langų atveju: brangūs, bet tikrai taupys šilumą.