Įkraunama...
Įkraunama...

S.Neries g. mamyciu kampelis

Kai nesiau dokumentus, tai prie tos moteriskes kuri priima dokumentus kazkokia dar moteris buvo, tai ji man del prailgintu grupiu biski papasakojo, bet tokia nemaloni pasirode ji man, tikiuosi ten ne mokytoja, nu bent jau ne pradinuku...
Lyg mes su vyru ir apsisprende, kad leisim i Kulviecius, nes vaikui pareiti arciau bus, dar aiksu laiko turim pagalvoti.
Atsakyti
mano irgi apsisprendimą lėmė atstumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2014 01 22, 22:51)
mano irgi apsisprendimą lėmė atstumas ax.gif

Laba , o Kulvieti anglu kalbos burelis yra nuo pirmos kl?ir ar reik moketi ir kiek?As kazkaip galvojau kad fabijoniskiu vid yra anglu nuo pirmos kl ,bet pasirodo ne tik nuo 2.Bet sake yra bureliz aglu kalbos.Man idom ar lietuvoje dabar tokia tvarka visur ,kad nuo antros kl tik?Nes as pati nuo pirmos sustiprintai anglu mokiausi.
Atsakyti
QUOTE(mamytepupyte @ 2014 01 24, 13:19)
Laba , o Kulvieti anglu kalbos burelis yra nuo pirmos kl?ir ar reik moketi ir kiek?As kazkaip galvojau kad fabijoniskiu vid yra anglu nuo pirmos kl ,bet pasirodo ne tik nuo 2.Bet sake yra bureliz aglu kalbos.Man idom ar lietuvoje dabar tokia tvarka visur ,kad nuo antros kl tik?Nes as pati nuo pirmos sustiprintai anglu mokiausi.

Sveika smile.gif
Kad zinok dauguma anglu klb. nuo antros klases, o pirmoj klasej kaip burelis buna.
Gal INSK mum atrasys, kaip Kulvietyje su anglu kalba.
O jus jau grizote i Lietuva ??
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2014 01 24, 18:33)
Sveika smile.gif
Kad zinok dauguma anglu klb. nuo antros klases, o pirmoj klasej kaip burelis buna.
Gal INSK mum atrasys, kaip Kulvietyje su anglu kalba.
O jus jau grizote i Lietuva ??

Buvom gryze savaitei ,tai apsilankem mokyklose.Gaila negalesim gryst kai bus susitikimai.Nes Kotrynai mokykla baigesi tik liepos 1.
Atsakyti
QUOTE(mamytepupyte @ 2014 01 24, 12:19)

Anglų kalba - 2 klasėje. Kulvietyje burelio anglų k. nėra šiemet.

QUOTE(mamytepupyte @ 2014 01 25, 01:05)
Buvom gryze savaitei ,tai apsilankem mokyklose.Gaila negalesim gryst kai bus susitikimai.Nes Kotrynai mokykla baigesi tik liepos 1.

o kokią mokyklą Kotryna lanko? g.gif Rugsėjui gryšit? Kodėl ten neleidžiat į 1 klasę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2014 01 26, 20:58)
Anglų kalba - 2 klasėje. Kulvietyje burelio anglų k. nėra šiemet.
o kokią mokyklą Kotryna lanko? g.gif  Rugsėjui gryšit? Kodėl ten neleidžiat į 1 klasę? g.gif

Ji lanko mokykla cia, ji nuo 4metu prasideda.Gryst zadam vasara jau .O netesiam mokslu cia ,nes norim gyventi lietovoje.O del anglu as klausineju,nes ji dabar gerai skaito ir po biski raso anglu kalba ,nenoreciau ,kad pamirstu.Ir isivaizdavau ,kad anglu kl. Nuo pirmos kl kaip anksciau man buvo.
Atsakyti
Na, juk visada galėsi rasti kokį būrelį mirksiukas.gif ir šiaip šaunuolė, daug jau moka
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2014 01 27, 23:23)
Na, juk visada galėsi rasti kokį būrelį  mirksiukas.gif  ir šiaip šaunuolė, daug jau moka

Pritariu INSK, tikrai jei noresi, kad ji anglu kalba nepamirstu, tai gali leisti i bureli, as irgi galvoju apie tai, jei nebus anglu nuo pirmos klases arba burelio mokykloje.
Atsakyti
Laba diena, ieskau darbelio, tiksliau tvarkyti butus, jei pavargot nuo zemisku rupesciu, rasykit, del kainos tikrai susitarsim smile.gif taip pat su nuolaidelem galiu pasiulyti Fm group namams valymo priemoniu, jei domina, rasykit, gyvenu salia wink.gif
Atsakyti
taip pat siulau geros kokybes butine chemija, kosmetika, kvepalus, kurie analogiski garsiu kvepalu pardaveju ( gamina ta pati imone kvepalus, is kurios perka ir chanel ir kiti), kava su priedais FM group, su 15 % nuolaida, jei domina, rasykite i az 4u.gif pristatysiu prekes greitai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Registruojuosiu į jūsų būrelį, jei priimsit. Aš iš 103 namo.
Kaip tik ieškodama dviejų dalykų aš čia pataikiau. Nes mano vyriausioji kitais metais irgi eis į 1 klasę. Sakot, kad Kulvietis priims vis tiek? g.gif Į Fabijoniškių kažkaip netraukia vien dėl atsumo. Iš vyresniosios darželio grupės mergaitės brolis lanko ją, tai sakė labai gerai ten viskas.

Ir antras dalykas, gal kas nori kartu su manim važinėti į Pašilaičius su savo lelium (na, nebūtinai, ten nežiūri vaikų amžiaus) į Vija Pinavija studiją, kalanetika užsiimt? Aš jau ten senokai laukiu kol susirinks grupė, bet vis nėr ir nėr. O man lašiakai auga biggrin.gif Reikia bent keturių mamų, nes grupė skirta mamoms su vaikais dienom, 11 val. (kol mamos kalanetinasi, vaikai tyrinėja žaislus ir pan. salėj, jei miega, tai gali miegot kėdutėj ar vežime). Čia linkas http://www.vijapinav...su-vaikais.html
Kad nebūtų reklama, tai galit man AŽ rašyt. Aš pati galiu priimti mamą su vaiku pas save į mašiną, nes kol žiema važinėsiu ja, o kadangi netoli ji nuo namų, tai pavavasarį pėščiom.
Einam, a?
Atsakyti