Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaras Zosių klubas

nusipirkau VMG zurnala is iprocio. bet visiskai nieko tinkamo valgyt ner man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 16:02)
Bremeno muzikantai

kaip jusu sveikata?

Man pas juos patiko "Ša, kalba mamos!" smile.gif
Jau geriau man. Vaikui dar viskas uzsikimse...sad.gif ryt einam pas daktare svertis/matuotis, tuo paciu gal ir del tos slogos pasiziures. Gal jau kokiu stipresniu vaistu reikia?... Kad jus girdetumet kaip ji verkia, kai reik nosi plaut ir traukt liulius... doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 20:10)
nusipirkau VMG zurnala is iprocio. bet visiskai nieko tinkamo valgyt ner man sad.gif

O kas tau su valgymu?
Atsakyti
QUOTE(Ausra86 @ 2013 09 18, 19:14)
Man pas juos patiko "Ša, kalba mamos!" smile.gif
Jau geriau man. Vaikui dar viskas uzsikimse...sad.gif  ryt einam pas daktare svertis/matuotis, tuo paciu gal ir del tos slogos pasiziures. Gal jau kokiu stipresniu vaistu reikia?... Kad jus girdetumet kaip ji verkia, kai reik nosi plaut ir traukt liulius... doh.gif  verysad.gif
Papildyta:

O kas tau su valgymu?

varsge......
mes eisim i svecius pas menesiu mazesne uz Oliza mergyte smile.gif
sako tuoj mano merga uzaugs ir prades vaiksciot o jus taip ir neateinat!

nevalgau maisto kuriam yra gliuteno
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 20:19)
varsge......
mes eisim i svecius pas menesiu mazesne uz Oliza mergyte smile.gif
sako tuoj mano merga uzaugs ir prades vaiksciot o jus taip ir neateinat!

nevalgau maisto kuriam yra gliuteno

Sunku jai piena gert sad.gif
Mano eina pasilaikydama smile.gif keista matyt.. Jau tuoj metai!
Turbut nelabai kas ir lieka valgomo be vaisiu/darzoviu ir mesos?
Atsakyti
QUOTE(Ausra86 @ 2013 09 18, 19:29)
Sunku jai piena gert sad.gif
Mano eina pasilaikydama smile.gif keista matyt.. Jau tuoj metai!
Turbut nelabai kas ir lieka valgomo be vaisiu/darzoviu ir mesos?

smile.gif

jo. o siam numery net mesos kaip ir ner. tfu
Atsakyti
siandien gavau nauja zaisliuka pagaliau, tai dabar turiu ka veikti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2013 09 18, 20:39)
siandien gavau nauja zaisliuka pagaliau, tai dabar turiu ka veikti  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Koki? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 20:30)
smile.gif

jo. o siam numery net mesos kaip ir ner. tfu

Neesu varciusi ju zurnalo. Kiek kainuoja? Girdejau, kad bus VMG mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra86 @ 2013 09 18, 21:40)

Samsungo Ultrabooka bigsmile.gif tai dabar bandau susidraugauti su 8 windowsu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2013 09 18, 21:43)
Samsungo Ultrabooka  bigsmile.gif  tai dabar bandau susidraugauti su 8 windowsu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aš prie 8 pripratau ir man žiauriai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra86 @ 2013 09 18, 20:40)
Koki? smile.gif
Papildyta:

Neesu varciusi ju zurnalo. Kiek kainuoja? Girdejau, kad bus VMG mokykla smile.gif

pirmas man patiko. o vat antras ne schmoll.gif sitas kainuoja 20lt. anas man rodos maziau
Atsakyti
Zvengiu negaliu. Bendradarbis pramiegojo komandiruote lotuliukas.gif ir tai ten musu nenori leisti nes aceit kam tada cia atkelinejo o jis dar sugebejo pramiegoti. turejo 6 issikrist, atsibudo ka tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 09 19, 07:23)
Zvengiu negaliu. Bendradarbis pramiegojo komandiruote  lotuliukas.gif  ir tai ten musu nenori leisti nes aceit kam tada cia atkelinejo o jis dar sugebejo pramiegoti. turejo 6 issikrist, atsibudo ka tik  lotuliukas.gif

doh.gif koks pravalas.....

Papildyta:
beje, keikiu ir as HM apatinius. nusipirkau cia toki pat liemenuka kaip ir prancuzijoj, dydis, modelis, tik spalva kita. ir ka jus manot- jis visai kitoks ir man per mazas doh.gif va tau ir skirtumas tarp rinkos doh.gif schmoll.gif
Atsakyti