Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaras Zosių klubas

QUOTE(Partena! @ 2013 09 25, 13:57)
Tai, kad bandome taikytis, nereiškia, kad susitaikėm wink.gif

to ir linkiu jums
Papildyta:
QUOTE(Ausra86 @ 2013 09 25, 14:15)
man keista tavo pozicija, toks jausmas,kad cia ne ta Tasa raso...

Papildyta:

man irgi taip pasirodė, nes tikrai nemandagiai ir stačiokiškai atrodo...
aš irgi turbūt tylėčiau,jei ant manęs taip užstumtų...  blink.gif

kodel jei zmogus visada staciokiskas yra ir tiesmukiskas, visi prie to priprato ir nesistebi, o jei pabando pasakyti ka galvoja viena karta - visi taip nustebo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 25, 15:27)
to ir linkiu jums
Papildyta:
kodel jei zmogus visada staciokiskas yra ir tiesmukiskas, visi prie to priprato ir nesistebi, o jei pabando pasakyti ka galvoja viena karta - visi taip nustebo?smile.gif

todėl, kad tu tai pasakei piktuoju ir dar tuo metu, kai žmogui ir šiaip nėra lengva...
Atsakyti
Labas unsure.gif
QUOTE(Partena! @ 2013 09 25, 10:45)
Kad ir Kissa, atėjo mano draugė pas ją manikiūro tai iškarto kur aš gyvenu, su kuo ir t.t doh.gif

Partena, as tikrai jokiu blogu ketinimu neturejau.. unsure.gif unsure.gif unsure.gif
daugiau tikrai nei kazko kazka klausiu nei ka unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
zoses issipyko, issiriejo biggrin.gif o prasidejo viskas nuo mano buto lotuliukas.gif
bet tai siaubekas kaip atsalo lauke doh.gif drauge siule eiti i to naujo lietuvisko filmo premjera nes turejo kvietimus o as patingejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 25 rugsėjo 2013 - 19:38
QUOTE(kissa666 @ 2013 09 25, 16:48)
Labas unsure.gif

Partena, as tikrai jokiu blogu ketinimu neturejau..  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
daugiau tikrai nei kazko kazka klausiu nei ka  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

nieks cia neturejo blogu ketinimu, gal tiesiog musu klausimai nuskambedavo ne taip kaip juos norejo girdeti..
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2013 09 25, 21:55)
nieks cia neturejo blogu ketinimu, gal tiesiog musu klausimai nuskambedavo ne taip kaip juos norejo girdeti..

Ir pradžių atsiprašai, kad per riebiai pasakei, pasakei, paksui teigi, kad ne taip kaip norėjo girdėti smile.gif
Atsakyti
ohoho... blink.gif
jetau,kur dingo senosios zoses?.. mega_shok.gif
mergaites,nu kas jums...visoms...juk sitas burelis ir buvo sukurtas tam,kad pasakotis,issikalbeti ir pan... o cia paslaptys,to klausti negalima,atsakyti negalima,kaltinimai,priekaistai kazkokie blink.gif blogai tas internetas ir viesoji erdve,gal ir nenoreta kazko blogo paklausti ar pasakyti,bet kas kaip nori,taip ir perskaito,su isivaizduojama intonacija...ziauru,kazkaip ziauru...
Atsakyti
o šiaip tai pritariu zajzai, nu kaži kaip įmanoma per kompą įžvelgt toną, nuotaiką ir pan.? tiesiog ką nori matyti, tą ir mato..
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif tai ką nebebus jau Zosių?!? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigezzz @ 2013 10 07, 16:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  tai ką nebebus jau Zosių?!?  unsure.gif  verysad.gif

taip išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 10 07, 16:36)
taip išeina smile.gif

kaip nefainiai ,nors ir nelabai pati turiu laiko kada prisijungti ir pabendrauti , bet vistiek unsure.gif
Kaip tu October' laikaisi?! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigezzz @ 2013 10 07, 16:47)
kaip nefainiai ,nors ir nelabai pati turiu laiko kada prisijungti ir pabendrauti , bet vistiek  unsure.gif 
Kaip tu October' laikaisi?!  4u.gif

aha, pastebėjau, kad tavęs čia beveik nebebūdavo..
ai, aš kaip visada, nieko naujo smile.gif
kuo tu taip baisiai užsiėmusi? smile.gif
Atsakyti