Na, atejo "svente" ir i mano kiema..
Gavau siuntini is SD. Truksta 14 prekiu. Ka tureciau daryti? Byla kokia kelti ar ka? Na, visada buna pirmas kartas. Suma tai nemaza. Susiparinusi juodai.
QUOTE(deltadu @ 2013 09 13, 18:08)
Gavau siuntini is SD. Truksta 14 prekiu. Ka tureciau daryti? Byla kokia kelti ar ka? Na, visada buna pirmas kartas. Suma tai nemaza. Susiparinusi juodai.
tai paziurekit - gal siunte per 2 pakuotes, man yra buve, kad kita atveze sekancia diena
QUOTE(deltadu @ 2013 09 13, 18:08)
Kartais jie i dvi siuntas paskirsto , gal ir jusu prekiu dalis kitoje siuntoje
QUOTE(*Anigla* @ 2013 09 13, 18:04)
Sveikos mergaitės Gal kuri gali pasakyti, ar Mytoys.de siunčia didelių gabaritų daiktus į Lietuvą? Dėkavoju už ats.
tai ten buna parasyta, kad daikta pvz tik Vokietijos ribose siuncia. O siaip, pvz automobilines kedutes siuncia i Lt
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 09 13, 18:40)
tai ten buna parasyta, kad daikta pvz tik Vokietijos ribose siuncia. O siaip, pvz automobilines kedutes siuncia i Lt
O, ačiū būtent jų man ir reikia
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 09 13, 19:40)
siuncia
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 09 13, 09:16)
va sitos basutes http://www.musumazyl...ukles-22-d?ch=c
nu man jie neverti tu pinigu ir ecco vardo jau kokie froddo zymiai geresni.
mes turim rudeniui ecco batukus, taip pat ziemai. Jokiu priekaistu. Nu bet sitos basutes tai nuvyle mane
nu man jie neverti tu pinigu ir ecco vardo jau kokie froddo zymiai geresni.
mes turim rudeniui ecco batukus, taip pat ziemai. Jokiu priekaistu. Nu bet sitos basutes tai nuvyle mane
Mes visą vasarą tokio stiliuko nešiojome ir gerai viskas.
Šiaip tai basankės man visų firmų nusinešioja panašiai
QUOTE(Kriiste @ 2013 09 13, 15:46)
tai va perkat - nes vaikui rupi, idomu - o ne todel, kad kiti turi
Darzely labai jie zaidzia - ir ko tik neprisigalvoja - meta i pieva ir iesko, leidzia nuo ciuozyklos ir ziuri kuris toliau nuciuos, ar greiciau - nu veiklos laaabai daug jiems gaunas
Darzely labai jie zaidzia - ir ko tik neprisigalvoja - meta i pieva ir iesko, leidzia nuo ciuozyklos ir ziuri kuris toliau nuciuos, ar greiciau - nu veiklos laaabai daug jiems gaunas
Bet susidomejo, kai pas kitus pamate Iki tol uzteko paciu puponautu. Dezuciu tik, kai pas kitus pamate, prisireike. Bet kadangi vaikui jie ne tik tam momentui idomu, o zaidzia, nesiojasi nuolat, tai negaila.
Isimu is dezutes visus, o jis deda, iesko, kur kurio vieta. Tai dvimeciui toks, kaip ir lavinimas gaunasi.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 09 13, 15:55)
mums pavyzdžiui sukelia barnius, nes vienas gauna vienokį, kitas kitokį. Ir iš vis pirkit tenka to ko nevalgom ir nereikia
Neperku, to, ko nereikia.
Bet maxima vistiek laimi, nes si karta eisiu mokescius moket tik i maxima pirmadieni:D Seniau internetu mokedavau...
Gal ryt kas iš E5P pirks? batų paduos
QUOTE(lili* @ 2013 09 13, 19:44)
Gal ryt kas iš E5P pirks? batų paduos
aha, aha neblogu yr. galeciau patinkti nebent kas turetu prekiu is senesniu papildymu ir seba
QUOTE(Murčikas @ 2013 09 13, 20:59)
aha, aha neblogu yr. galeciau patinkti nebent kas turetu prekiu is senesniu papildymu ir seba
su 2 porom tikrai prisijungtume
atsauke asda mano uzsakyma gal galit kas paaiskint, cia kortele mano netiko, ar kas?
We're sorry to say we've been unable to take payment for your order number #. Unfortunately this order has now been cancelled and won't be delivered.
If you've ordered an iTunes voucher and your order has been cancelled this is because, you have placed an order outside the UK, used a non UK credit or debit card, used an AMEX card or you've purchased your iTune voucher with other items.
If you believe this payment should have been authorised, please contact your bank or card issuer for more information before attempting to place a new order.
To re-order the items just go to www.asda.com/direct making sure that the contact, address and card details you provide are all correct.
We're sorry to say we've been unable to take payment for your order number #. Unfortunately this order has now been cancelled and won't be delivered.
If you've ordered an iTunes voucher and your order has been cancelled this is because, you have placed an order outside the UK, used a non UK credit or debit card, used an AMEX card or you've purchased your iTune voucher with other items.
If you believe this payment should have been authorised, please contact your bank or card issuer for more information before attempting to place a new order.
To re-order the items just go to www.asda.com/direct making sure that the contact, address and card details you provide are all correct.